Global statskupp pågår nu! Vår frihet försvinner under ett kvävande nät!

”Kuppmakarna är en handfull dogmatiskt teknokratiska psykopater. Som samtidigt är giriga multimiljardärer och tydligen anser sig äga hela planeten och allt liv på den. Med rätt att göra vad de vill med oss normala människor, som vore vi deras privatägda boskap”, skriver Jens Jerndal i detta inlägg.

Alla vi normala människor på Jorden står nu inför den farligaste och mest omfattande attack någonsin på vår frihet och våra rättigheter. Detta är kalla fakta och dödligt allvar!
Den falska Corona-plandemin och allt som gjorts i dess namn är bara första ledet i en global statskupp, som nu står inför en avgörande fas. Om den lyckas, försvinner våra möjligheter till egna val och självständig handling för gott.

Den innebär att 5G:s centrala kommando kommunicerar med elektroniska nano-bots i våra kroppar och hjärnor. Och de planteras i hemlighet in med de DNA-modifierande injektioner vi alla uppmanas ta som ”vaccinering mot Covid-19”.
Detta möjliggör total mental och fysisk kontroll med individuell målsökning av varenda ”vaccinerad” människa på planeten.

Kontrollen utövas av anonyma teknokrater i en datacentral. Eller av programmerade automatiska algoritmer. Känns inte det väldigt betryggande? Den här globala statskuppen är ett slags terrorist-attentat riktat mot hela Mänskligheten sådan den utvecklats organiskt genom årtusendena på vår fantastiska, unika planet. En utveckling som ägt rum i ekologisk symbios med en ofattbart uppfinningsrik, mångskiftande och överflödande Natur, vars fortsatta existens nu också hotas av 5G. Jo, faktiskt, enligt den mest avancerade oberoende vetenskapen, som naturligtvis censureras av teknokratmaffian och deras media.

Kuppmakarna är en handfull dogmatiskt teknokratiska psykopater. Som samtidigt är giriga multimiljardärer och tydligen anser sig äga hela planeten och allt liv på den. Med rätt att göra vad de vill med oss normala människor, som vore vi deras privatägda boskap.
Deras attentat är speciellt riktat mot allt som gör oss till människor. I synnerhet mot vår ”ovetenskapliga” andliga sida, dvs. mot kärlek, medkänsla, solidaritet, fantasi, kreativitet. Mot vår osynliga dimension av medvetande, intuition, tankar, idéer, samt känslo-, skönhets- och lyckoupplevelser.

Psykopater saknar förmågan till sådant. Och just de psykopater som står bakom det nu pågående terminala terroristattentatet är dessutom fanatiska anhängare av en ny pervers teknokrati-kult de kallar Transhumanism. Transhumanismen går ut på att ”förbättra” människan genom att koppla upp oss trådlöst mot en databas i det digitala ”molnet” och sammansmälta oss med en central global – eller t.o.m. galaktisk eller kosmisk – datacentral eller digital hjärna. Deras egna ord.

Könsindelning, sex och fortplantning vill de avskaffa – kom ihåg att de är oförmögna till normala mänskliga känslor – och i stället vill de med genetisk manipulation, dvs GMO, ”förbättra” Guds eller Naturens genom miljontals år framtestade arter, inklusive Homo Sapiens. Ja, de tror på fullt allvar att de kan förbättra naturen genom genmanipulation, och skapa perfekta barn i ett laboratorium! Med just de egenskaper man vill ha. Liksom artificiell mat. Vilken total brist på verklig insikt och sann intelligens!

Skall vi då låta oss överrumplas och förintas av en handfull maktgalna och sinnesrubbade psykopater? Svaret är ett rungande NEJ! – Vi är mycket mäktigare än de, om vi bara vaknar upp, övervinner all rädsla och organiserar oss. Och vi har det sunda förnuft våra angripare saknar, och som är så nödvändigt för både överlevnad och lycka. Hittills har de utnyttjat vår rädsla för döden, vår aningslösa godtrogenhet och ett riggat system, till att få makt över oss och utnyttja oss, precis som politiska härskare gjort i alla tider.

Den stora skillnaden mot förr, är de tekniska resurser makten förfogar över idag. Rädsla för allt möjligt är ett av mänsklighetens värsta gissel och en säker väg till förintelse. Dessutom en diktators bästa vapen för att kuva och kontrollera en befolkning. Det är inte Covid-19 eller några Corona-virus vi behöver vara rädda för. Det är vår egen rädsla.
Oräddhet och handlingskraft är enda vägen till frihet och framgång. Genom att fokusera på följande fyra fakta kan vi vinna över dem och skrota deras planer på att förinta oss som medvetna, självständiga och fullvärdiga medlemmar av Mänskligheten:

1) Vi är långt fler än dem. Minst en miljon mot var och en av dem.

2) Somliga av oss har långt mer koll på deras planer än de har en aning om.

3) Men vi måste alla samarbeta effektivt, solidariskt och oförtröttligt. Och öppet, utan rädsla.

4) Internet och smartphones gör idag kommunikation, koordination och samarbete lätt. Att våra motståndare har tillgång till allt vi säger och gör spelar mindre roll, så länge vi håller ihop, sluter våra led, och står fast.

Avgörande för seger är att få över på vår sida ett kritiskt antal funktionellt viktiga personer utan vilkas lydnad våra motståndare blir maktlösa. Jag tänker på poliser, militärer, nyckelpersoner inom datakommunikation, administration, transport och alla slags nödvändiga tjänster.

Underskatta inte vad som står på spel. Detta är ett krig och det handlar för de flesta av oss om inget mindre än vår överlevnad! Och för alla överlevande handlar det sedan om ett minimum av frihet, mänsklig värdighet och integritet. Att huka i livrädd underdånighet räddar ingens liv. Det behövs nu många samordningscentraler för koordinerad handling respektive passiva motståndsaktioner. Detta måste bli en samordnad global aktion.

Alltså ge er tillkänna, alla ni som inser allvaret och brådskan i denna appell, och börja organisera er! De med konto på Telegram kan börja kommunicera och skapa grupper där. Där finner vi meningsfränder. Men ni har kanske kännedom om andra nya plattformar, som fungerar lika bra?

Glöm Facebook, Google, YouTube, Twitter, Instagram etc! – De tillhör alla fienden och kommer att ta bort allt som inte gynnar kuppmakarna och deras planer. Kommunikation, information, planering och samordning sker givetvis på nätet, non-locally, men slutresultatet beror fortfarande av konkreta lokala initiativ och personlig samverkan. Decentralisation av all behovstillfredsställelse är nyckeln till överlevnad.

JENS JERNDAL

M.D.(MA), M.Sc.(Econ.), D.Sc.h.c.
Former Professor of Holistic Medicine
Author of
VAKNA SVERIGE – FRAMTIDEN ÄR HÄR!
CRACKING THE RAINBOW CODE
PARADIGM PULSE – SENSING THE SURGE OF CHANGE

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Global statskupp pågår nu! Vår frihet försvinner under ett kvävande nät!

 1. bjornwiklund skriver:

  Reblogga detta på Björn ST Wiklund och kommenterade:
  So thrue

  Gilla

 2. bjornwiklund skriver:

  Personligen så kan jag tro på nya saker dock måste saker ha en logik och ett paradigm skifte till något nytt skall man ta med stor skepsis…. denna ”pandemi” så med de flesta mått inte kostar speciellt många liv i jämförelse med saker som etablissemanget tillåter…. Avlidna MED C19 2020 1.7miljoner…. avlidna av rökning 8miljoner…. metabola åkommor 40miljoner.. stattiner ?? osv…. osså lyckas man blåsa upp till en pandemi så att det sprids ett antal nödgodkända vax helt i onödan…. I Indien tvingades man behandl folk med Ivermectin för att stoppa smittan på ett par månader…… och man behöver inte vara konspiratorisk eller kritisk det minst för att inse att det Du skriver håller i alldeles för många aspekter för att vara hälsosamt……

  Gillad av 2 personer

 3. Helena Palena skriver:

  Björn W! Det är Jens Jerndal som skriver men jag instämmer i hans ord. Jag har satt rubriken. För första gången i världshistorien har dom kopplat greppet kring hela klotet. Det kan vara så att vaccinviljan gick ner och då släppte man lös talibanerna. För att skifta fokus och sätta skräck! Dessutom behöver man inte pengarna från opiumfälten lika mycket längre eftersom man tjänar multum på vaccinerna och alla biverkningar som kräver ännu mer mediciner. Bläh!

  Gillad av 2 personer

 4. Björn Sveninge skriver:

  Vi får inte glömma bort att en förursättning för att den självutvalda ” eliten” skall lyckas i sitt uppsåt är dumhet!
  En dumhet som premieras av gruppen som genom långsiktigt planerande byggt upp ett system för förintelsen på riktigt.
  Dumhet är en farlig egenskap som tagit ett ordentligt grepp om inte minst det svenska folket.
  Därför när någon träder fram och berättar sanningen om dem som gjorde revolution i Ryssland 1917 kommer den personen att förföljas inte minst av sin egen dumhet.
  Det behövs ingen Tjeka längre, folk har fördummats så att de inte längre behöver avrättas i floder av blod, detta sköter de själva genom att ta den dödliga sprutan.
  https://www.brighteon.com/2cb95f1a-0e44-41ce-9cc6-d59e5d5c8fbd

  Gillad av 1 person

 5. Magnus Johansson skriver:

  Helena: ”Det kan vara så att vaccinviljan gick ner och då släppte man lös talibanerna. För att skifta fokus och sätta skräck! Dessutom behöver man inte pengarna från opiumfälten lika mycket längre eftersom man tjänar multum på vaccinerna och alla biverkningar som kräver ännu mer mediciner.”

  Mycket troligt just så. När ett trolleritrick avsett att skrämma och kontrollera mänskligheten genomskådas drar den svartklädde fram ett nytt ur sin spetsiga trolkarlshatt.

  Gillad av 1 person

 6. Pelle skriver:

  Vax-entration Camps? Australian Government Builds “Mandatory Quarantine Facilities”, Officials Say Jab Is “Golden Ticket to Freedom”
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/vax-entration-camps-australian-government-builds-mandatory-quarantine-facilities-officials-say-jab-golden-ticket-freedom/

  Gilla

 7. Pelle skriver:

  Why Was The National Guard Hiring Internment/Resettlement Specialists Last Week?
  https://alt-market.us/why-was-the-national-guard-hiring-internment-resettlement-specialists-last-week/

  Why Do Some People Support Tyranny While Others Defy It?
  https://alt-market.us/why-do-some-people-support-tyranny-while-others-defy-it/

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Björn S! Dumhet ja! Och det utnyttjar eliten. Och kommer undan!
  JUST BECAUSE WE CAN
  Från facebook. Så här skriver Göran Ohlén under inlägget i en grupp:

  Råkade lyssna på en intervju ( detta var i början/mitten på 90 talet och jag jobbade som taxcihaufför. Vid tillfället körde jag natten och råkade ratta in en station på radion där globalisten , ordet var inte ens uppfunnit då,David Rockefeller intervjuades . Där går denne mörkerman igenom punkt för punkt vad som kommer att ske med världen i framtiden ( där vi alltså befinner oss i dag ) inklusive spridning av ” diseases ” och allt annat jävulskap som dessa mörkermän är skyldiga till , listan kan göras hur lång som helst . . . och vi kan vara säkra på att det kommer att bli mycket värre . På en direkt fråga från intervjuaren, varför han och hans gelikar vill göra detta , svarade denna övermänniska ” just for the hell of it , just because we can” . En siffra som nämndes för att planeten ska kunna ha en ” sustainable future ” är en befolkning på 500 milj. som man räknar med skall uppnås 2100 ( det finns en FN agenda som heter Agenda 21 ) Planetens framtid avgörs på dessa s.k Bilderbergmöten som hålls årligen runt om i världen ( där journalister är bannlysta ) där globalistiska multimiljardärer bjuder in en stor del av världens o europas statsmän . Sverige har en stående inbjudan alltsedan Tage Erlanders dagar .

  Gillad av 3 personer

 9. Rune Pettersson Motala. skriver:

  Svar till ; Global Statskupp Pågår Nu!
  Visst Förstod Jag att det skulle bli en följetong av av detta Shattrande i radio
  och television om Covid-19 vaccinet som är rena ”Rävgiftet” där alla påstår,
  vidlyftigt av både kvacksalvare läkare, professorer och sjuksköterskor, har du
  vaccinerat dig lille vän ? Nej Jag vill fortsätta att leva ett tag till, för det finns ä-
  då ingen himmel och någon Gud, som bor i någon himmel med Guldgator, att
  som svartkapporna svamlar om! Nu påstår de här Miljardärerna att maten inte
  vill räcka till alla, Världens Hungrade barn, med föräldrar som förr reser till vårt
  Sverige och får humanitärt uppehållstillstånd med sina 10 barn och lever gott
  här på sina barnbidrag! Vi som bor och födda här i Sverige, tycker nog att de
  här Miljardärerna kunde ge lite av sitt överflöd, för något Hjärta har de här Ext-
  remisterna icke berikats med, som nu håller på att planera en ”Global – Stats-
  kupp över hela världen ! VAR FINNS SOLIDARITETEN BLAND FOLKETS &
  VÄRLDENS LÄNDER I DAG ?

  Gillad av 1 person

 10. Rune Pettersson, Motala. skriver:

  HELENA PALENA; NU VILL DEN DÄR ”FRIMURAREN” Anders Tegnell från
  Vreta Kloster införa ett Regelverk För ovaccinerade? Räcker det inte med de drygt
  drygt 15 000 döda som har mist livet p.g.a. att de har gått bort med med hjälp av
  potentiella mördaren Anders Tegnell har ställt till med ? Nu skall ju Restriktionerna
  tagas bort och nu kommer den här pajasen från folkhälsomyndigheten och påstår
  att han skall införa Restriktioner för ovaccinerade, jag förstår att ni är oense om att
  Folkhälsomyndigheten Lever inte i en Demokrati eller är det ren diktatur, med Dubb-
  la budskap ! Ta igen dig nu Din ” frimurare” och gå hem och dra något gammalt över
  Dig din Fähund ! Alla drygt 15000 kan väl inte för håvete ha dött i covid -19 Ni
  står definitivt icke På folkets sida, utan på miljardärernas sida som har skaffat sig in-
  flytande Över Läkemedelsföretagens barnbegränsningens vaccin där både kvinna
  och man blir sterila av de här alla typer av ”Rävgiftsvacciner,” och när de har taget de
  har Vaccinerna kan de inte mer föda barn!

  Gillad av 1 person

 11. Rune Pettersson, Motala. skriver:

  NU HÅLLER SOCIALDEMOKRATER PÅ ATT PLOCKA POÄNG PÅ ATT
  TVINGA SJUKVÅRDSPERSONALEN ATT MED ULTIMATUM ATT TVIN-
  GA PERSONALLEN PÅ ALLA ÄLDREBOENDEN OCH VÅRDCENTRALER
  ATT LÅTA SIG VACCINERAS MOT SIN VILJA, MOT COVID- 19, MED DEN
  INSIKTEN & VETSKAPEN OM VAD DENNA ” VACCINSMÖRJA” INNEH-
  ÅLLER AV OLIKA GIFTER SOM SKALL BEGRÄNSA BARNAFÖDANDE.
  DÅ MÅNGA LÄNDER HAR DET SÅ ARMT OCH FATTIGT ATT DE MÅST-
  REPRODUCERA SIG, INFÖR SIN FRAMTID MED EN HÖGRE NATIVIT-
  ET, INFÖR SITT ÅLDRANDE MED EN SLAGS FÖRSÄKRING AV MÅN-
  GA BARN ! DETTA VILL INTE MILJARDÄRERNA FÖRSTÅ ELLER TA –
  TILL SIG ! LAMDET ISRAEL TYCKTE ATT DET HÄR MED VACCINET
  MOT COVID – 19 ÄR ÄR MYCKET VÄRRE ÄN FÖRINTELSEN PÅ 30-
  OCH 40 TALET !

  Gilla

 12. Magnus Johansson skriver:

  Rune: ” LAMDET ISRAEL TYCKTE ATT DET HÄR MED VACCINET
  MOT COVID – 19 ÄR ÄR MYCKET VÄRRE ÄN FÖRINTELSEN PÅ 30-
  OCH 40 TALET !”

  Förintelsen är en lögn. Se t.ex. codoh.com.

  Gilla

 13. Rune Pettersson, Motala. skriver:

  Ja du har rätt Magnus; det blev en tryckfelsnisse i min text den här gången,
  jag hoppas du har överseende för min diabetes och det är ingen mer än du-
  som inte sett min tryckfelsnisse. Tack För din uppmärksamhet Magnus!
  Så här har Israels folk skrivit om Covid 19, att det här är mycket värre än
  Förintelsen ! Men att det här om Förintelsen skall vare en ren Bluff. tror jag
  absolut icke på ! Det har funnits en kvinna här i från Motala, som har bekrä-
  ftat att hon har suttit på Förintelselägret Auswitz i Polen.-Så det är definitivt
  dokumenterat i media!

  Gilla

 14. Magnus Johansson skriver:

  Väl bekomme, Rune! Att det fanns ett stort koncentrationsläger i Auschwitz är ställt utom allt rimligt tvivel, men att det skulle ha varit ett förintelseläger med gaskammare för massmord på främst judar är en judisk lögn; om du tar dig tid att studera t.ex. codoh.com tror jag att du kommer att se det. Judar har alltsedan Jesus tid (och tidigare) varit mästare på att ljuga. Vi har varit varnade i 2000 år beträffande det men ofta låtit oss luras ändå; se Johannesevangeliets kapitel 8.

  Gilla

 15. Rune Pettersson,. skriver:

  Nu skulle Jag Rune Pettersson vilja fråga Göte Sjögrens Syster Ulla Sjögren (s)
  syster Vad var det för fel på deras förhållande eftersom de inte fick några barn
  tillsammans under alla år som de låtsades pola ihop på CTV, vad var det för fel
  på Fackordföranden (S)ven (Lunkan) Lundqvist och Ulla Sjögren, eftersom de
  inte varken fick några barn tillsammans eller in några enskilda gatukostnader ?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.