Depopulation! Är vaccinet vapnet!

Vaccinhysterin har tydligen inga gränser! Nu ska barn testas och injekteras med ett vaccin som förmodligen kommer att göra dom sterila (se nedan) och ge dom autoimmuna sjukdomar. Om det vore så att folk låg döda i var och varannan stuga i denna s k pandemi skulle jag också köpa upplägget. Men det gör det inte! Folk dör i vanlig takt. Faktum är att det dog fler 2019 (lägsta dödstalet på hela 20-talet) än vad det gjorde 2020. Åren 1993 och 2002 hade vi särskilt kraftiga influensor så varför var det ingen pandemi då?
Läser om att vaccinerade smittar i små notiser här och där! Att det kommer ut saker ur deras andedräkt och porer. Ja! Så är det nog när det är depolutation på gång. Att det händer saker med blodet! En flicka på 10 år fick mens två gånger på en månad. Kvinnor får stora blodklumpar som ramlar ut från livmodern. Frågan är vad flygbolagen ska göra? Vågar dom ta upp folk med vaccinpass flera tusen meter upp i luften med förmodade stämningar framgent. Och massörer som har dubier inför kontakt med sina kunder. Tror som det sägs att det är vaccinet som är biovapnet. Så måste det vara när dom en procenten tycker att vi är för många på jorden som är deras ägodel och som vi – fårskocken – förstör för dom. Vaccinerna är nödgodkända – bara det! Måste ju innebära att varenda en som vaccinerar sig är en försökskanin.

Vaccinerade gör friska människor sjuka! Utplåningsmaskinen avslöjad!
EXTERMINATION machine unmasked: Why vaccinated people are making HEALTHY people sick, Pfizer document admits vaccinated people ”shed” infectious particles, the spike protein is the bioweapon. Läs mer!

Pfizers biovapendokument
Och här går man direkt till hästens mun för att höra vad som sägs! Enligt Pfizers egna dokument för att finna svaret på att inandning och hudkontakt överför smitta från vaccinerade till ovaccinerade.
You are asked to consult COVID Vaccine manufacturer “Pfizer’s own documents that state both inhalation and skin contact will transmit whatever is in the vax from the vaccinated to the unvaccinated. Here is what just this small portion of [official Pfizer COVID “Vaccination” medical bioweapon document is saying:

Här kan vi läsa vad en del av officiella Pfizer COVID ”Vaccination” medicinska biovapendokument säger:
“(1). Om en man som inte vaccinerades berör en vaccinerad kvinna eller andas en del av luften som hon andas (med andra ord, går förbi henne på kontoret) och sedan har sex med sin fru, kan hans fru få en negativ påverkan och hon bör undvika att bli med barn.
(2). Om en kvinna som aldrig vaccinerades utsätts för en kvinna som vaccinerats kan hon: (A) få missfall, (B) spontant avbryta havandeskapet, (C) förgifta barnet via hennes bröstmjölk, (D) Få barn som har kognitiva svårigheter. Läs mer!


Lars Bern benar ut vad denna smitta är. Vi får höra att det handlar om luftvägarna men att det själva verket är en vaskulär sjukdom. Kroppen får syrebrist – cytokinstormar och blodförgiftning som följd. Blodet bildar klumpar och kroppen kan inte syresätta sig. Kan mycket väl beror på strålning från 5 G. När smittan rullades ut började den i Wuhan och norra Italien råkade särskilt illa ut. Testbäddar för 5G. Läs vad jag skrev i ett tidigare inlägg.

Lars Bern – När boten är värre än soten!
”I min nyutgivna bok CORONAN och den Metabola Pandemin pekar jag på att Covid-19 av allt att döma är en vaskulär sjukdom och inte en respiratorisk, som är den vanliga föreställningen. Det kommer hela tiden ny forskning som stödjer den uppfattningen. Den sista april publicerade amerikanska och kinesiska forskare en mycket viktig studie där man bygger sin forskning på denna observation.
Det är ett inflammatoriskt angrepp på blodkärlens endotel som ger de allvarliga symptomen vid Covid-19. Vad forskarna visat är att själva det s.k. spikproteinet (S-protein) på viruspartiklarna angriper endotelet. Denna observation är ytterst bekymmersam eftersom de nödgodkända experimentvacciner som nu ges till miljarder människor världen över, fungerar just genom att producera dessa S-proteiner.” Läs mer!

Så nog verkar det vara utrotning av människan allt! Man behöver inte bomba och kriga längre. Nu går soldaten rakt in i våra kroppar och mejar ner! Hur ska man kunna skydda sig mot en sådan ondska!

Det enda man har är sitt immunförsvar! T-cellerna i kroppen är inte att leka med. Man ska prata med dom. Inte släppa in fiender som förvirrar regementet i kroppen. Där finns en viss ordning. Kommer det in trojanska hästar i systemet så blir generalen orolig! Systemet blir förvillat. Han tappar kontrollen över brigaderna och en bataljon bryter sig ut och bildar vilda peptider som angriper det egna systemet och vips har det skapats en autoimmun sjukdom! Nä! Så kan vi inte ha det! Tyvärr går Anders Tegnell och Company inte våra ärenden! De tjänar big pharma. Folkhälsa kan vi glömma! Sin egen hälsa får man försöka fixa själv.

Vi avslutar med en fantastisk genomgång av hela förloppet av Max Lundqvist på NewsVoice.

”WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus hade plötsligt ändrat på definitionen av begreppet flockimmunitet. Flockimmunitet kan sedan den 15 oktober 2020 enbart uppnås via vaccinering och den naturliga immuniteten nedvärderades därmed till noll. Det här skedde ungefär samtidigt som vaccinen från Moderna och Pfizer hade fått sina villkorade nödtillstånd, i väntan på de slutgiltiga godkännandet i mars 2023.
Så vad är det som pågår egentligen? Handlar allting verkligen om folkhälsa? När man hävdar att vaccineringen är frivillig samtidigt som man planerar att införa diskriminerande s.k. vaccinpass, upplevs allting snarare som en briljant affärsidé och global tyranni. Mer om det i nästa artikel.
Den där stoltheten över att vara svensk förbyttes snabbt till en känsla av att stå i ett mörkt moln av kollektiv skam. Jag skäms inför mitt barn.” Läs mer!

…….

Detta inlägg publicerades i Influensan och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

50 kommentarer till Depopulation! Är vaccinet vapnet!

 1. SasjaL skriver:

  Bill Gates tjatade fram till förra året om att jorden är överbefolkad och att något måste göras åt det. Sen bytte han tongångar och påstod att alla måste vaccinera sig. Samband? Definitivt.

  Gillad av 4 personer

 2. Helena Palena skriver:

  SasjaL Klart som korvspad! Nu skiljer han sig! Kanske för att alla pengar inte ska försvinna i nästa krasch! Man ska ju inte lägga alla ägg i samma korg. Gates – vaccinkungen – vaccinerade barn mot polio under många år i Inden. Barnen fick polio av sprutorna. Herregud! Här toppforskare och läkare som varnar. Mer att läsa för den som orkar.

  57 Top Scientists And Doctors Release Shocking Study On COVID Vaccines And Demand Immediate Stop to ALL Vaccinations
  https://en-volve.com/2021/05/08/57-top-scientists-and-doctors-release-shocking-study-on-covid-vaccines-and-demand-immediate-stop-to-all-vaccinations/

  Gillad av 1 person

 3. Magnus Johansson skriver:

  ”Blodet bildar klumpar och kroppen kan inte syresätta sig.”

  Så kallade rouleauxformationer, då blodceller klumpar ihop sig i långa staplar, är en sedan årtionden känd effekt av mikrovågsstrålning från mobil telekommunikation. Värt att tänka på om man använder mobiltelefon eller annan liknande trådlös teknik.

  Gillad av 3 personer

 4. Helena Palena skriver:

  Magnus! Verkligen! Underligt att inte fler är sjuka! Har ingen micro längre. Fem år sen den försvann. Onödig pryl! Funkar bra med vanlig ugn om man tar det lite lugnt. Artur Firstenberg har ju skrivit en bok – Den osynlige regnbågen – om vilka sjukdomar som infann sig sen elektriciteten kom i slutet på 1800-talet och radion senare. Och med den strålning som nu eskalerar. Ja, vad ska man säga. Vi kanske steks till döds men det gör ju också den en procenten eller går dom omkring inmantlade i folie under kläderna!

  Gillad av 1 person

 5. SasjaL skriver:

  Gates separation, ja. Det får en att tänka på när Al Gores familj lämnade honom härom året. Det är inte mycket som står rätt till där heller …

  Al Gore är bipolär med allt vad det innebär, men vad är Bill Gates ursäkt? Förmodligen att han är fostrad i rashygien av sin far …

  Gillad av 1 person

 6. SasjaL skriver:

  Just det …

  Bill Gates och hans familj tror personligen inte på vaccin, så de tar inte sådant …

  Gillad av 2 personer

 7. Magnus Johansson skriver:

  Helena! Många är redan sjuka av mikrovågsstrålningen från främst mobiltelekommunikation. Även om mikrovågsugnen läcker mycket strålning och förstör maten, tyder det mesta på att det är den pulsade och starkt frekvensmodulerade men ofta mycket svagare mobilstrålningen man först bör minimera. Strålskyddstiftelsen har bra bevakning av hälsoläget med stora ökningar av bland annat cancer i huvud och hals och demenssjukdomar, förutom de omfattande diffusa symtom som många idag lider av. Vad gäller den ”en procenten” är det mycket intressant att bland andra doktor Lennart Hardell (som är ett mycket stort internationellt namn på området) avslöjat att mobilstrålningen är relativt sett mycket lägre i maktelitens boningar såsom EU- och FN-högkvarter än på många allmänna platser. Värt att betänka.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  SasjaL Nej de vaccinerar inte sina barn! De äter inte gmo mat heller! Al Gore fick inte bli president. Bush Jr vann. Då blev han så nere och satt och grät hos frun. Sen hittade han klimatnischen och for runt med sin jet och spydde ut skit i luften och vände over head och skrämde upp världen att allt skulle gå under om vi inte gjorde si eller så. Han skrev en bok. Tjänade multum. Al Gore är Gretas mentor! Bläh so disgusting!

  Gillad av 1 person

 9. Helena Palena skriver:

  Magnus! Tack! De är klart att dom skyddar sig! Borde inte media skriva om det! Dum fråga jag vet! Ska tipsa Anders Sydborg på facebook. Han har en stor grupp. Mäter och håller koll. Undrar hur länge den gruppen får vara kvar. Han har även en kontantgrupp.

  Gilla

 10. Magnus Johansson skriver:

  Väl bekomme, Helena! Malströmsmedias tystnad och desinformation om mobilstrålning är oerhört intressant. För 10 år sedan kunde det i t.ex. SVT ibland rapporteras om varnande forskning på området, men idag är det alldeles tyst; det är som om det utgått ett mycket strängt påbud av närmast biblisk karaktär, och ämnet präglas av en ännu hårdare propagandistisk hållning än den som visas upp i t.ex. covidfrågan. Mobiltelefonin tycks viktigare för makteliten än de genmodifikatorer som kallas covidvacciner. Jo, jag är bekant med Anders Sydborg, men tyvärr har han uteslutit mig ur sin Facebook-grupp då jag sade för många obekväma sanningar där. Jag är blockerad på Newsvoice, Nya Dagbladet och Nordfront också, så det är trevligt att du låter mig kommentera här! Tack för det!

  Gillad av 1 person

 11. SasjaL skriver:

  A.G. började redan 1999 med att flyga världen runt och ‘tjäna’ pengar på millenniumbuggen. Något de flesta inom datorbranschen redan visste, där jag då jobbade, att det inte skulle vålla några större bekymmer. Detta trots medias hysteri med t.ex. kraschade flygplan och all annan elände som skulle ske. Nyårsafton 1999 var det en och annan tekniker som satt och räknade den rejäla ersättning de skulle få för att göra ingenting några timmar.

  Gillad av 1 person

 12. Björn Sveninge skriver:

  Risken är stor att många vaccinerade kommer att börja falla ifrån 6-12 månader efter vaccinationen.
  Tillkommer att överlevande kan bli sterila.
  Har man tagit sprutan kan det inte göras ogjort.
  Ganska finurligt gjort av dem som ser det som sin uppgift att kraftigt reducera jordens befolkning.
  Jämfört med krig och svält är detta en mycket effektivare metod.
  Liemannen är exalterad över människornas dumhet.

  Gillad av 3 personer

 13. Björn Sveninge skriver:

  Fick detta meddelande idag.

  Chattade med en kompis från England igår. Han är några år yngre än jag men helt traumatiserad av propaganda och närmast kriminella, oändliga lock-downs (beordrade av Gates kompis Boris Johnson). Han sitter inomhus och väntar på en spruta för att våga leva igen.

  Gillad av 1 person

 14. Björn Sveninge skriver:

  Gilla

 15. Pelle skriver:

  no jab for me
  https://nojabforme.info/

  Gillad av 1 person

 16. Magnus Johansson skriver:

  Björn! Jag brukar inte titta på videor som bara läggs upp utan någon beskrivning eller kommentar men jag gjorde det med ”Ni glömde väl inte att köpa popcorn?”. Judeapologeten Mikael Hagenbo visade i videon att han inte har förstått vilka som styr USA. Bobby Fischer, däremot, visste: https://www.youtube.com/watch?v=_H6OwM8k5_g

  Gilla

 17. Björn Sveninge skriver:

  Magnus!
  Jag har svårt att tro även om jag vill tro att Hagenbo vet vad han talar om, snarare misstänker jag att det rör sig om önsketänkande ,han har talat om militären och sagt att dess uppgift är att skydda folket.
  Hagenbo sa även att 911 skulle tas upp, de som ligger bakom den händelsen styr USA idag påstår jag.

  Vad tror ni om denne man?

  Gilla

 18. Björn Sveninge skriver:

  SHA 70 är den jag avser, inte Palme…

  Gilla

 19. Magnus Johansson skriver:

  Björn! Alla judeapologeter är mer eller mindre kontrollerad opposition. SHA70 är helt obekant för mig. Vad heter han egentligen?

  Gilla

 20. Christina Johanson skriver:

  Alla barn blir sterila….😱 Det går månader emellan jag går in på detta konto 👀 Varje gång förstår jag varför 🤣

  Gillad av 2 personer

 21. Magnus Johansson skriver:

  Har du redan genmodifierat dig, Christina, med ett så kallat covidvaccin?

  Gilla

 22. Magnus Johansson skriver:

  Björn! Carl Schiller, heter han visst, men låt oss hålla oss till ämnet i Helenas artikel; vi får nog återkomma till Calle vad det lider.

  Gilla

 23. Helena Palena skriver:

  Björn! Du gömde berätta att SHA70 har varit polis i mer än 30 år! En friherre som nu vågar säga vd han tycker. Vackert så! Vi behöver såna en masse för att klara av den dårskap som råder. 😛

  Gillad av 1 person

 24. Björn Sveninge skriver:

  Carl Shiller heter han och när han beskriver verkligheten får jag ibland tårar i ögonen.
  Så rätt allting!
  SHA är radioanropet eller var på centrala Stockholm.

  Gillad av 1 person

 25. Helena Palena skriver:

  Magnus! Tråden får spåra ur! Allt hör ihop! 🙂

  Gillad av 2 personer

 26. Magnus Johansson skriver:

  OK, Helena! Då kan jag säga att jag så här långt inte imponerats av Calle Schiller som tycker mordkonspiratören Hans Holmér var mycket trevlig och en bra person.

  Gillad av 1 person

 27. Helena Palena skriver:

  Magnus! Alla har sina brister. Vi kanske kan förutsätta att Schiller inte är så uppdaterad men att han gör så gott han kan! Han säger i alla fall något! Vackert så! 🙂

  Gilla

 28. Björn Sveninge skriver:

  Jag är imponerad av Schiller ,han är så långt ifrån en ” judeapologet” som man kan komma.
  Den som driver en rak och hederlig linje och inte anpassar sig till dem som numera styr Sverige och det som kallas det demokratiska systemet, som de ockuperat, är värd allt beröm han kan få.
  Kritik av en sådan person får mig spyfärdig.
  Vad är det man begär av andra och vad bidrar man själv med?
  I det ögonblick man kritiserar andra utan att själv bidra med något blir man med rätta kallad för en stolle.
  Det behövs många Chillers , sådana är för våra oälskade politikerdjävlar som en sten i skon.
  Jag märket detta även på ett annat område nämligen vaccinationer, där har de flesta svenskar en oinskrängt tilltro till satanistpacket som genomför vaccinationerna ” worldwide”.
  Det skulle förvåna mig om inte dessa vaccinationer kommer att inom 6/10 månader kommer att leda till massdöd.
  Jag talade med en man idag och beklagade mig över att dumhet är en kvalifikation, se bara på vår statsminister , han höll med…

  Gilla

 29. Björn Sveninge skriver:

  https://nyadagbladet.se/ekonomi/eu-tecknar-nytt-jatteavtal-med-pfizer/
  Snacka om fräckhet, 200 kronor för en dos dödligt vaccin.
  EU borde vi snarast lämna och sedan bör vi utse en kung som i gamla tider.
  Lars Bern är mitt förslag 🙂

  Gillad av 1 person

 30. Björn Sveninge skriver:

  https://swebbtv.se/videos/watch/7f246540-92b4-4a3b-bc23-2bb3915d12ad

  Hur många bevis behövs?
  Det handlar om mord liksom vid 911 men med många fler döda.

  Gillad av 1 person

 31. Magnus Johansson skriver:

  Björn: ”Jag är imponerad av Schiller ,han är så långt ifrån en ” judeapologet” som man kan komma.”

  Vad har Calle sagt i den frågan så att du vet var han befinner sig?

  Gilla

 32. Magnus Johansson skriver:

  Helena: ”Alla har sina brister.”

  Visst är det så, men att som Calle påstå sig veta mycket om mordet på Olof Palme och uttala sig som han gjorde om Hans Holmér, det är alarmerande.

  Gilla

 33. Helena Palena skriver:

  Magnus! Har lyssnat på Schiller om Palme igen. Han är nog inte så uppdaterad om vad som styr i världen. Och även styrde och styr i Sverige. Tänk om det var ett uppgjort mord som S-partiet var med och ordnade. Tänk om Claes har rätt! Stänger inga dörrar. Den officiella bilden av Kennedymordet är ju helt off när man vet varför Kennedy mördades. Och varför mördades eller iscensattes mordet av Palme. Han var ju sjuk. Hans läkare sa att han hade aids. Man ville att han skulle få gå ur tiden som en stor statsman. Om det är sant så bodde Palme utanför Moskva. Och jag har läst att hans pojkar har rest dit för att besöka honom.
  Valverius – obducenten kände inte igen Palmes kropp. Och varför hemligstämplades obduceringen. Det är något som inte stämmer. Och jag tänker på det 30-tal människor som dött i spåret av Palmemordet. Valverius och hans fru tog livet av sig samma dag! Nä! Nä!

  Gilla

 34. Björn Sveninge skriver:

  Svar till Magnus.

  Gilla

 35. Magnus Johansson skriver:

  Helena! Det är inte uteslutet att flera av Olof Palmes egna partikamrater var involverade i mordet, och den officiella förklaringen till mordet på John Kennedy är ju bara en judisk lögn, men om Claes har rätt ligger inte Olof Palme i graven på Adolf Fredriks kyrkogård vilket man kan pröva genom att gräva upp graven och göra ett DNA-test. Har Claes talat något om det?

  Gilla

 36. Magnus Johansson skriver:

  Björn! 5 minuter in i videon har Calle inte sagt ett ord om den judiska makten.

  Gilla

 37. Magnus Johansson skriver:

  Helena! Dessutom underkänner Claes teori sådana centrala vittnen som Gösta Söderström och Anna Hage. Hur förklarar han det?

  Gillad av 1 person

 38. Helena Palena skriver:

  Bra fråga! Anna Hage visste inte vem det var. Lisbeth fick upplysa henne. Om det nu var den riktiga Lisbeth! 🙂 Ska se om Claes kan svara.

  Gilla

 39. Magnus Johansson skriver:

  Helena: ”Lisbeth fick upplysa henne.”

  Det var väl lika med Gösta, men sedan de upplysts kände båda igen Olof, eller hur?

  Gilla

 40. Markus Andersson skriver:

  Gillad av 2 personer

 41. Markus Andersson skriver:

  Jag målade av Gösta Söderström hemma i hans hem precis innan han dog. Gjorde två målningar. Den ovan är i akvarell. Gösta är den enda trevliga och ärliga polis jag träffat. Han var alltså första polis på plats vid Palmemordet. Må han vila i frid.

  Gillad av 3 personer

 42. Magnus Johansson skriver:

  Tack, Markus, för fin bild. Då känner du antagligen även Göstas son Henry som jag hade en hel del kontakt med för 7-8 år sedan.

  Gilla

 43. Helena Palena skriver:

  Claes Hedberg skriver på en bok till om Palme. Här kommer lite info via Pia Hellertz som har skrivit om mordet och som känner många som gjort det samma. Hedberg hälsar till mig.
  Hej Pia!
  Du kan hälsa henne att allt kommer att koka ner

  till att det kommer att krävas bevis för att OP blev

  mördad 28/2 1986- Det finns inga riktiga bevis!

  Allt handlar om hörsägen från Lisbet Palme på

  mordplatsen och hennes uttalande. ”JAG ÄR LISBET

  PALME OCH DÄR LIGGER MIN MAN OLOF!”

  Detta basunerades ut via media över världen och så

  ska vi tro att det är sant. Ingen kom väl på att ens

  ifrågasätta uppgiften att Palme mördats. Var finns

  foton på en avliden Olof Palme. Hur kommer det sig

  att offret på odbuktionsbordet hade en annan blodgrupp

  och annan kropp än Olof Palme?

  Kram
  Claes

  Här skrev om Hedbergs bok. Teatermord eller inte så är det mycket som inte stämmer.

  https://parnassen.wordpress.com/2017/05/26/teatermordet-pa-olof-palme-sossarna-seglar-med-lik-i-lasten/

  Gilla

 44. Magnus Johansson skriver:

  ”Allt handlar om hörsägen från Lisbet Palme på

  mordplatsen och hennes uttalande. ”JAG ÄR LISBET

  PALME OCH DÄR LIGGER MIN MAN OLOF!””

  Anser du, Helena, att det påståendet är sant?

  Gilla

 45. Helena Palena skriver:

  Magnus! Sant eller inte så är det en hund begraven. Markus Andersson som träffade polisen Gösta Söderström flera gånger eftersom han målade av honom säger så här:
  ”Gösta S som var första man på plats vid liket identifierade honom som Palme.”
  Och undrar samtidigt:
  ”Valverius blev mördad. Hur vet vi vad han såg?”

  Tror Valverius har sagt saker men det kan jag försöka ta reda på.
  Han Liljeson – advokat som idag är 90 år – studsade när Carl Lidbom försa sig i Paris och då skrev han en bok. Har inte läst den men vill. Under tiden kan vi läsa vad Pia Hellertz skriver:

  Vet du att jag också läst Hans Liljeson och blev ”heltänd” och skrev – först denna –
  http://www.piahellertz.com/Palmemordet.pdf – den publicerades i två nummer i DSM, 6/2013 och 1/2014.
  Jag har lagt referenslistan separat för att inte tynga artikeln – http://www.piahellertz.com/Palme_Referens-och_Litteraturlista.pdf

  Gilla

 46. Magnus Johansson skriver:

  Visst är det en hund begraven, Helena, men frågan är hur den hunden ser ut, så att säga. Även om bland annat det enorma hemlighetsmakeriet i mordet skulle kunna tyda på att allt bara var en makaber teater, är argumenten för det, för närvarande svagare än de argument som talar emot denna uppfattning och att det faktiskt var Olof Palme som blev mördad där i korsningen mellan Sveavägen och Tunnelgatan. Jag ska läsa Pias artikel.

  Gilla

 47. Rune Pettersson, Motala. skriver:

  Snillen och kändisar spekulerar, och skriver böcker om mordet på vår kunnigaste
  Statsminister genom tiderna, för att tjäna pengar på Sveriges bästa Statsminister
  vår Olof Palmes död ! Men om man läser mellan raderna, så fanns det säkert en
  konkurrens emellan makarna Palme, om att få bli FN:s Generalsekreterare!
  Lisbet Palme var chef över de anställda på FN:s Barnkonvention och där var hon
  så elak mot sina underordnade medarbetare, att de blev tvungna att sjukskriva sig
  i flera år, så Lisbet Palme hade inga bra relationer med sina anställda! Men hårda
  nypor det hade hon en sak som är säkert !

  Gilla

 48. Pelle skriver:

  Kary Mullis, Biochemist Who Created The PCR exam, Speaks Out On Anthony Fauci.

  The Unthinkable: Culling the Population To Balance the Books

  https://www.lewrockwell.com/2021/06/no_author/the-unthinkable-culling-the-population-to-balance-the-books/

  Gilla

 49. Cina Jacobsson skriver:

  Ojojoj, det här ju helt fantastiskt! Nu ska jag verkligen inte vaccinera mig!!
  Men det är en sak jag inte riktigt hänger med på; alla namn som nämns är ju människor med viss finansiellt inflöde… att minska populationen står ju i direkt motsats till marknadsekonomiska principer, som ju gjort dem rika. Hur hänger det ihop? Jag menar det är inte många rika som säger att de har mer än nog inför en ekonomisk kollaps

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.