Strålande tider! 5G och Corona

 

Förra vintern dog 65 svenskar av vinterinfluensan. I år har sex personer dött av coronavirus! I världen dör 800 per dag i influensa – cirka 300 000 per år. Så varför denna hausse och nedsläckning av hela länder för corona. Enligt uppgift har Bill Gates patent både på virus och vaccin. Vi hör att det inte finns något vaccin ännu och att det kommer att ta lång tid innan marknaden hunnit framställa ett. Ändå vaccinerar man i USA. Läs! Om denna smitta är så farlig borde man väl stoppa invandringen! Men det görs inte. Personer som ”är i behov av internationellt skydd” är dock fortfarande välkomna och ”rätten till asyl” påverkas inte av beslutet, meddelar regeringen. Läs!

ÄR 5G I KOMBINATION MED VIRUSET ORSAK TILL DE PLÖTSLIGA DÖDSFALLEN I WUHAN

Wuhan är den plats som drabbats hårdast av coronavirusepidemin. Samtidigt är staden världens första 5G-hotspot, där tusentals basstationer började sända i höstas och vintras. Den grävande journalisten James Grundvig menar att det kan finnas samband. Samtidigt som många människor i kinesiska Wuhan, en stad med 11 miljoner invånare, har dött på sjukhus och i sina hem i COVID-19, som orsakas av coronaviruset, har vi sett filmer på internet på människor som plötsligt faller ihop döda på gatan. Hur kan det förklaras? Och hur kommer det sig att just Wuhan har drabbats så hårt av coronaviruset?

Vad gäller omfattningen av epidemin så får vi inte de verkliga siffrorna, menar Grundvig, och tar som exempel att Wuhan beställt en miljon liksäckar.

– Det gör man inte för 3 000 fall, så siffrorna är fullkomlig fiction.

Han jämför situationerna i USA, Iran och Italien med Wuhan, och ser en påtaglig skillnad, enligt vad många filmer visar på internet.

– Man ser inte folk i USA som går på gatan och faller ihop på grund av coronavirus. Man ser inte folk som dör i trappor i Italien. Man ser ingenting sådant; de dör alla på sjukhuset eller hemma.

Frågan är varför det händer i Wuhan, men inte någon annanstans i världen. Joshua Philipp berättar att enligt The Epoch Times undersökningar är antalet dödsfall betydligt större än någon annanstans i Kina, så någonting där gör viruset farligare för människorna.

Grundvig säger att Wuhan är den första staden som blivit en hotspot för 5G. Han misstänker att 5G påverkar människors immunförsvar och förklarar att det handlar om den speciella frekvensen 60 GHz som används inom 5G. Vid den frekvensen är det möjligt att skicka signaler som håller sig mycket rena, vilket upptäcktes av Nikola Tesla. Anledningen till att signalen blir så ren är att den går rakt igenom och delar på syremolekylen, förklarar han. När det gäller 5G så handlar det inte om en enda stråle utan mängder av strålar från varje sändare och med många sändare blir det därför ett stort nätverk av strålar där 5G finns.

– Även om den genomsnittlige människan inte känner det här, så går de här signalerna genom kroppen. Så vad det gör är att det splittrar O2 [syremolekylen].

Han förklarar vad som händer när det inträffar hos en människa; en sak är att hemoglobinet, som binder och transporterar syremolekyler, inte fungerar normalt, vilket gör att syret inte kan levereras effektivt ut i kroppen eller till hjärnan. Grundvig liknar det vid en enorm höjdsjuka. Han hänvisar till en av de ledande experterna på 5G, Dr Martin Pall, som redan för flera år sedan varnade USA:s hälsoinstitut, NIH, för att de inte hade gjort några biologiska tester på effekterna av 5G.

Enligt Palls forskning kan 5G orsaka både hjärtrusning och plötsligt hjärtstillestånd på grund av påverkan på cellernas kalciumjonkanaler, som spelar en viktig roll för att kontrollera hjärtslagen. Grundvig säger att en del människor är känsligare än andra och om kroppen inte får vila från den elektromagnetiska strålningen, som genom att man stänger av WiFi på natten och stänger av WiFi på datorn ibland, så finns den här risken. Läs mer!

Har sett där folk i Kina bara rasar ihop på gatan! Men man vet ju själv hur det känns när man blir andfådd. Då får inte kroppen tillräckligt med syre. Och om lungornas och hjärtats förmåga att förse kroppen med syresatt blod kan man förstå att vissa måste få hjälp med andningen med hjälp av respiratorer. Och varför har Italien blivit så drabbad kan man undra. Kanske inte är så konstigt när man serhur  utvecklad 5G är där. Läste att Milano var rena testbädden. 5G = Femte generationen.

Google

I nedan video får vi lära oss om att Spanska sjukan 1918 var kopplad till elektromagnetisk strålning liksom många andra pandemier under 1900-talet. Här pratar dom om smittan! Forskarna tog snor som folk nyst ut och injicerade i folk och inte en enda blev sjuk. Under Spanska sjukan testade dom med hästar som var sjuka. Satte påsar på dom med smitta och inte en enda blev sjuk. De provade hundratals gånger. Man kan läsa om det i Arthur Ferstenbergs bok The invisible rainbow. När jag skrev om svinflunsan fick jag lära mig att det var vaccinerade amerikanska soldater som spred spanska sjukan. De landsteg i Spanien därav namnet.

I videon berättar dom att strålningen som nu har tagit ett enormt hopp det sista halvåret. Nu finns 20 000 sateliter som sänder 5G. De pratar om Rudolf Steiner som varnade för vaccin. Pratar om geoengineering och hur allt som sprutas ska fördumma oss – förstöra våra själar rentav. Förstöra vår förmåga att komma i kontakt med högre dimensioner genom att stråla sönder vår pineal gland =tallkottkörteln  – det tredje ögat.

Kommentarer under videon:

Higher Self
To me is radiation poisoning, induces flue like symptoms. Happened to me.
Rose Nieves
We have 5G in Westchester co. N.Y. already . They say Westchester has the highest corona virus patients. I didnt know we already had it till i saw it on my device.

Fåglar faller döda från himlen i massor har man läst om. Över 180 forskare varnar för allvarliga hälsorisker med 5G

BIO-WEAPON bevis
Gör inga misstag: denna sjukdom är i själva verket ett militärt biologiskt vapen skriver Bakom kulisserna.

De osynliga händerna har kastat ett nät över hela världen! Vilken makt dom har! De skapar problemet! De får en reaktion! Sen kommer lösningen. Kanske lättare att leva om man vet hur det förhåller sig. Under tiden medan alla tittar på kronviruset händer det andra saker bakom skynket. Och på det har vi helt plötsligt inget klimatproblem, inget uppror i Hongkong. Nu är det bara corona. Undrar vad nästa stor grej blir! Synd om alla som far illa i världen! Synd om alla småföretagare! Bunkra inte toapapper! Gynna t ex restaurangerna! Vågar ni inte äta där fråga om ni får beställa hem mat.

Från min vän Lisa Ulrika: Alla som utsätts för strålning, 1G-5G, får ihopklumpande röda blodceller. Det har ett speciallt namn, ”Rouleaux”. Även stress och trauma skapar samma reaktion. Det har gjorts massor av tester med det och är mycket lätt att testa.

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

27 kommentarer till Strålande tider! 5G och Corona

 1. gmiksche skriver:

  Vänta ett tag, så får du se.

  Gillad av 1 person

 2. Helena Palena skriver:

  gmiksche! Vad ska vi tippa på? Kanske husarrest och tvångsvaccinering. Stalltips! 😛

  Gilla

 3. gmiksche skriver:

  Helena, om det bara fanns ett vaccin skulle jag vara den förste som låter vaccinera sig. Våra PK media undanhåller sanningen på traditionellt sätt. Det ljugs friskt genom att välja ut den information som passar och dölja den som inte gör det. Jag abonnerar på och läser dagligen den italienska dagstidningen Repubblica (som är PK, men ändå beskriver läget som det är). Det som finns att läsa där och att se (poddar) är helt enkelt förfärligt. Vi är på samma väg. För mig är det obegripligt hur statsepidemiologen Anders Tegnell kan sitta kvar. Han som en dagen sagt att kulmen av coronavirusepedimin nåtts och några dagar senare tvingats medge att motsatsen är fallet. Hans inkompetens är därigenom uppenbar för gemene man, fast inte för vår regering. Eller så vågar man inte medge detta (för då medger man samtidigt att man tillsatt fel person) och tror att folk kommer att som vanligt glömma och att saken därmed är löst. Självfallet har media en stor del av skulden i detta.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  miksche: Tegnell är vis av skadan från pandemibluffen 2009. Det kommer inte alls att bli lika här för vi har inte lika mycket 5G än. Vaccinera sig! Herregud! Det skulle inte jag göra.Vet du vad det är i vaccinerna? När dom tar patent på virus har dom också vaccinet klart. Vill man bli sjuk ska man nog vaccinera sig. Då gynnar man big pharma. Råder dig att titta på videon!

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Viruset kommer från USA!

  Gillad av 1 person

 6. Helena Palena skriver:

  U.S. Army invaderar Coronadrabbade Europa.
  Mitt under en virusepidemin som har stängt ned mycket av Europa, sänder USA nu 30 000 soldater till olika baser i Europa för krigsspel. När soldaterna kom ut från sina transportplan skakade de händerna på amerikanska och europeiska militärtjänstemän som välkomnade dem till Corona-virusens heta centrum.
  https://www.globalpolitics.se/varfor-tar-corona-drabbade-europa-emot-30-000-usa-soldater-nu/?fbclid=IwAR3A3LdswoRpEkZlcxPoz28KZ5QMj6JxRGcwui9WQT-vO_mfEmtjRqe_mqY

  Gillad av 1 person

 7. hllviken skriver:

  Kloka råd mot Coronahäxerier:

  Gillad av 1 person

 8. Labbet i Wuhan använder samma emblem som Umbrella Corporation i spel/film-franchisen Resident Evil. Det enda som skiljer sig åt är färgsättningen. Umbrella Corp ligger i den fiktiva staden Raccoon City. Nån har kommit på att om man kastar om bokstäverna i eaccon så får man corona. fast det blir ett c över. Så det är ju inte 100% korrekt men märkligt ändå.
  En annan märklig sak är att författaren Dean R. Koontz i början av 80-talet gav ut romanen The Eyes Of Darkness som handlar om globalt virus-utbrott som startar i just Kina. Kan det handla om predictive programming? Märkligt är det i alla fall.

  Gillad av 1 person

 9. hllviken skriver:

  Sionism-experten C.J. Bjerknes: vad handlar Corona om?

  Gillad av 1 person

 10. Helena Palena skriver:

  hllviken! De pratar om olika strains i videon. Som om det vore hampa! Men det kan mycket väl vara så att dom släppt ut olika strains i Wuhan, Iran och Italien. Då kan dom ju kolla hur det verkar på folk och sen smida ränker utifrån det. Scary!

  Gilla

 11. hllviken skriver:

  De som Bestämmer är arga på Italien för att de har undertecknat ett avtal med Kina som handlar om att Italien är med i det nya Sidenvägsprojektet. Aj aj, aj! Vilken provokation mot De som Bestämmer!

  DSB (de som bestämmer) har motiv för att försvaga Kina, Iran och Italien.

  Ja, det kan ha inplanterats olika smittovarianter.
  http://jvi.asm.org/content/82/15/7264

  Gillad av 1 person

 12. Helena Palena skriver:

  hllviken! Synd att inte Brage Norin är i livet. Han skrev mycket om den nya sidenvägen. RIP! Klart dom är sura!

  Gillad av 1 person

 13. hllviken skriver:

  Precis! Jag tänkte också på Brage Norin. Uppenbara dig, Brage!

  Den nya Sidenvägen är superviktig nu!
  Har släktingar som handlar mellan Kina och Europa så jag får info ibland som är insides.

  Gillad av 1 person

 14. Pingback: Vårdagjämning… | corneliadahlberg

 15. hllviken skriver:

  lll

  Gilla

 16. hllviken skriver:

  Läget nu; döda i Sverige (av C-virus)

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  hllviken! 33 dödsfall! Hur gamla var dom? Hur många dog av corona och inte underliggande sjukdomar. Hur många kom från Somalia?

  Gilla

 18. hllviken skriver:

  Helena, jag vet inte.
  Talet om ”jamen det är inte farligt med C-viruset för att det är bara kroniskt sjuka som dör av det” är väldigt cyniskt sätt att se på saken. Det är avhumaniserande.

  Jag har läst i italiensk media om de döda. Det står om deras livshistorier i media. Om de inte hade smittats av detta virus hade de levt nu! Det är vad det handlar om. Jag har en kronisk sjukdom sedan många år tillbaka. Om jag inte drabbas av livshotande sjukdom har jag många förväntade år kvar. Så är det för många människor.

  Här är några exempel:
  http://www.open.online

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Så är det! Influensan skördar svaga varje år. I Italien är det något annat som påverkar. Vi har 5G plus 40 000 människor som vaccinerade sig gratis mot hjärnhinneinflammation för två månader sedan i Bergamo – norra Italien. Det är mycket som måste kollas upp.

  Gilla

 20. Pingback: Coronas förljugna dödlighet stänger ner världsekonomin! Skapar tragedier | Helena Palena

 21. Pingback: Mirakel! Trump och Barr går emot Gates och Faucis vaccineringsplaner! | Helena Palena

 22. hllviken skriver:

  lll

  Gilla

 23. hllviken skriver:

  Jag har googlat men ej funnit bevis

  Gilla

 24. Pingback: Depopulation! Är vaccinet vapnet! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.