Världen är sjuk! Lockdown! Fakepandemi!

Det är något som inte stämmer! Om pandemin vore så farlig skulle väl fler människor ha dött i Sverige. Men det har inte dött fler än vanligt. I oktober förra året var det den minsta dödligheten i Sveriges historia. Sverige kommer landa i underdödlighet 2020.
Sjukhusen går på knäna men det gjorde dom även innan denna pandemi. Det har varit stora nerdragningar dom senaste decennierna samtidigt som Sveriges befolkning har ökat p g a invandringen. På 90-talet fanns det 4 300 iva-platser och idag finns det 600! För några månader sen var det tomt på iva på Karolinska. Då tänkte dom importera sjuka från utlandet!

Här en kille som räknat på bilden från 22 december. Mikael Svensson:
”Är det en pandemi? 300st på intensivvård i landet. 300st sug på det så räknar vi matte.
10,5 miljoner människor varav 300 vårdas intensivt. Det är 0,000028% av befolkningen 🤷‍♂️
Det framgår inte ens om dom alla har Covid 19.
Om nått säger det att svensk sjukvård är under all kritik. Vi har inte resurser att handha ens 300st på IVA utan att systemet imploderar.
Det betyder inte att masker och lydnad för staten är svaret.
Igen 0,000028% fattar du hur lite det är?
Media ljuger och regeringen ljuger. Kan du greppa detta och snälla vakna.
Ska vi stänga landet helt för att 0,000028% s 300st inte kan få adekvat vård? Rikta er ilska och er frustration mot Sveriges regering.”

Läser en bok som två professorer och mikrobiologer från Tyskland skrivit – Falsklarm om Corona? Där skriver dom bl a om den svåra influensa som drog fram över världen vintern 2017/2018 och sjukhusen i USA blev överbelastade. Man byggde triagetält, ställde in operationer och avvisade patienter. Alabama införde undantagstillstånd. Men det väckte inget större intresse i världen. Det var ungefär samma visa i Spanien där denna influensavåg ledde till att sjukhusvården kollapsade i hela landet. I Italien var det inte mycket bättre. I Milano och andra städer fungerade ingenting längre på akutmottagningarna 2017/2018. Men det var inget som föranledde WHO att utlysa en pandemi.

Så var det inte heller under Asiaten 1957 då 312 000 blev sjuka. Små notiser i tidningarna. Så vad är det som händer nu i denna sjuka där 99,9 procent överlever. Och där som dom dör är gamla med en eller flera underliggande sjukdomar och hårt medicinerade kroppar. Som inte klarar av en förkylning med sina försvagade immunförsvar. Då kommer vän av ordning och talar om att det visst finns unga som dött! Ja, det gör det men även dom har haft underliggande sjukdom.

Svaret ligger nog i vad eliten som styr världen sysslar med! De träffas i sina grupper och drar upp riktlinjerna för världen. Säger bara World Economic Forum med Klaus Schwab som skrivit en bok med titeln The Great Reset. Alltså en återställning! Av vad kan man undra. En återställning så barn slipper svälta i världen? Så barn slipper utsättas som sexvaror i trafickinghandeln? Nej! Det handlar bara om hur dom rika ska bli rikare och kontrollera massan.

Kathryn austin fitts - YouTube

Lyssna Catherine Austin Fitts som varit en investment banker och minister hos George Bush bland mycket annat. Hela vaccingrejen är en kuliss för dollarsystemet som ändras när alla pratar om ett osynligt virus och vaccinet som ska frälsa oss men som är en stor bluff. Vi ska få digitala pengar där experimentlandet Sverige ligger längst fram i pipeline! Tänk er ett samhälle utan kontanter – utan pengar i handen. Då är vi där dom vill ha oss! Det är bara slavar som bär mask dessutom! Denna video är nertagen från youtube. Hoppas ni kan se den på Instagram

Catherine Austin Fitts (born 24 December 1950) is an American investment banker and former public official who served as managing director of Dillon, Read & Co. and as United States Assistant Secretary of Housing and Urban Development for Housing during the Presidency of George H.W. Bush. She has widely written and commented on the subject of public spending and has alleged several large scale instances of government fraud.

Här kan ni läsa mer om hur eliten tjänar pengar på lockdown i världen. ‘

TRUTH’ With RFK, Jr. and Catherine Austin Fitts: How Wall Street Cashes in on Lockdowns
Robert F. Kennedy, Jr. interviews founder and president of the Solari Report, Catherine Austin Fitts, about the tremendous financial costs of the COVID crisis and who’s benefiting.

Falsklarm om Corona? utgiven på Karneval förlag 2020. Skriven av Sucharit Bhakdi och Karina Reiss.

Uppdatering: Lite statistik 11 januari 2021! Allt är som vanligt så varför alla restriktioner!

…….

Detta inlägg publicerades i Influensan, Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Världen är sjuk! Lockdown! Fakepandemi!

 1. hllviken skriver:

  Svenska lockdown

  Gillad av 1 person

 2. Helena Palena skriver:

  hllviken! Ser ut som den diktatur det är! Tänk att Trump har koll på oss! 🙂

  Gilla

 3. hllviken skriver:

  …..och kan skriva på svenska! 😉

  Gilla

 4. Pelle skriver:

  Planet Lockdown – Pam Popper – Full Interview
  https://www.bitchute.com/video/NH0i4fxHmcNO/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.