Lockdown med Italien som försökskanin! Robert Kennedy varnar för Bill Gates!

Det första land som ska tas över och avindustrialiseras  är Italien! Ett land som utsetts som försökskanin! Där det kommer råda polisstats-kommunism! “Many fundamental Italian infrastructures — ports, airports, dams, lands, coastlines — will be bought up by the Chinese.”

Visst är det läskigt! Det som sker. Och så fort det gick! En pandemi som stänger ner hela världen! I Sverige dog fler människor under 2018! Och än är det ingen överdödlighet i denna influensa. Men nu ska vi snart alla dö om vi inte står två meter ifrån varandra!
Vi lever i en diktatur men vi ser den inte ens. Så enkelt är det att dupera en hel värld bakom skynket corona. Vi ska dessutom dryfta och dras med frågan om viruset släpptes ut i USA eller i Wuhan!

Robert Kennedy Jr avslöjar nu att Dr Fauci var nära att släppa ut farliga framtagna virus ur sitt laboratorium 2014. Då såg Obama till att alla federala bidrag till hans forskning upphörde. Och nu verkar det som att Fauci har kringått dom federala restriktionerna genom att flytta forskningen till det militära labbet i Wuhan. Där ett farligt virus förmodligen släppts ut och där pandemin startade. Kennedy säger nu att kongressen måste starta en utredning mot NIAIDS och deras experiment i Kina. Dr Fauci är en ful fisk! Donald Trump säger i sin tur att dom ska titta på detta.

Mygel på hög nivå för att blidka uppdragsgivarna som vill att vi alla ska vaccineras med trackerchip. Bill Gates säger att denna lockdown kommer att fortsätta tills alla är vaccinerade. I hela världen! Robert Kennedy säger att Gates ska sitta ner, Gates som inte ens kunde förhindra virus i datorerna.

Läs mer här!

Och här lite från Darkmoon!
by Paolo
henrymakow.com

THIS ARTICLE HAS BEEN SLIGHTLY EDITED AND ABRIDGED
This message appeared on 4chan on January 31: “The first country they want to try it out [the takeover] is in Italy … they want to work with the World Health Organization (WHO) and the Italian government to begin locking down Italian cities.”
Italy is to be de-industrialized“Many fundamental Italian infrastructures—ports, airports, dams, lands, coastlines—
will be bought up by the Chinese.”

The first cases of coronavirus were discovered in Italy only in late February and only two weeks later, the government decided to lock down the entire country. In other words, it seems that the World Health Organization (WH), whose real master is Bill Gates, had chosen Italy as a guinea pig.

Coronavirus Crisis: How Italy Faces Economic Ruin and Police State Communism

Märk väl! Italien har 300 000 gästarbetare från Kina och en väl utrullad 5G-armada. Ifall ni undrar varför folk varit så sjuka i norra Italien. Man kan få influensaliknande symtom av strålningen i sig.

Läs vad Brage Norin skrev om Italien 2016 att folket vägrade betala bankernas skulder.

…….


Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Lockdown med Italien som försökskanin! Robert Kennedy varnar för Bill Gates!

 1. Nicki 007 skriver:

  Vad skrämmande, både troligt och fullt genomförbart, vilka skrämmande scenarion som dyker upp i min hjärna, 😡😠😡

  Gillad av 1 person

 2. Helena Palena skriver:

  Nicki! Omstöpningen av världen håller på. De måste ju börja någon gång när målet är: En världsregering (FN), en världsreligion (marxismen/kommunismen) och ett nytt tempel i Jerusalem. Vi kan även lägga till WHO i världsregeringen. Vi ser vilken makt den institutionen har med sin ledare Bill Gates. Stänger ner en hel värld för en planerad sjuka. Usch!

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  hllviken! Vilken lång lista! Kollade lite. Blir mörkrädd. Dags att gå ut i solen som äntligen skiner några dagar i rad.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Kom ihåg att Italien har 300 000 gästarbetare från Kina och en väl utrullad 5G armada. Ifall ni undrar varför folk varit så sjuka i norra Italien. Man kan får influensaliknande symtom av strålningen i sig.

  Gilla

 5. Pelle skriver:

  Gilla

 6. Rune Pettersson,. skriver:

  Jag tror nog att världen behöver göra sig av med den här Bill Gates, precis som
  jag gjorde genom att skicka hem kommunalråden Per Eckelin (S) till Hässleholm
  hemkommuner i Skåne, samt kommunalrådet Sölve Conradsson, (S) som de två
  plundrat Motala kommuns kommunkassa på flera miljontals kronor och fick inga
  rättmätiga straff för sina tilltag, mot våra kommuninnevånare i Motala.Varför dom
  inte vågade ge dem ett rättmätigt straff för sina stölder, var domstolen rädd för att
  om de skulle fått för hårda straff, skulle de som hade röstat på dem, börjat att ” tyc-
  ka synd om dem” ! De fick alldeles för låga straff i ”Motalaskandalen” De här som
  har lagt ut det här Kronviruset i Kina, det är väl bara den amerikanska Presidenten
  Donald Trump, som det amerikanska rättsmyndigheten kan sätta stopp för! Dessa
  G5 master bör plockas bort och förintas omgående, så de inte kan sprida virus via
  sina master och ut över världen !

  Gillad av 1 person

 7. hllviken skriver:

  Fariséerna dominerar världen idag

  Gilla

 8. hllviken skriver:

  Epsteins offer avslöjar dessa:

  Trump hoppade av i tid men…..

  Gilla

 9. Pingback: Lockdown med Italien som försökskanin! Robert Kennedy varnar för Bill Gates! – morganstankar

 10. Bengt skriver:

  Det är skrämmande hur du går på alla möjliga konspirationsteorier Helena Palena, det blir inte seriöst på en fläck. Även om du skulle ha rätt i någon del av din kritik av allt möjligt, så går det för långt i de flesta fall och man kan inte ta dig på allvar.
  HTs ledarskribent Lilian Sjölund varnar för dig ”Hon ska vare sig länkas till eller citeras, endast varnas för. Scrolla vidare om det dyker upp i era sociala medieflöden, eller ännu bättre, be era vänner att inte sprida rappakaljan.” Jag håller med henne i att man inte okritiskt ska sprida ”rappakaljan”.
  Men däremot borde de som orkar ta debatten mot konspirationsteoretikerna.

  Gillad av 1 person

 11. Helena Palena skriver:

  Bengt! Yttrandefrihet
  Enligt 2 kap 1 § regeringsformen (1974:152) har varje medborgare rätt att i tal, skrift eller bild meddela upplysningar och uttrycka tankar, åsikter och känslor. Rättigheten gäller även för utländska medborgare.

  Gilla

 12. Björn Sveninge skriver:

  Gilla

 13. Bengt skriver:

  Ja, du rätt att i tal, skrift eller bild meddela upplysningar och uttrycka tankar, åsikter och känslor. Jag har också rätt att tycka att dina tankar, åsikter, känslor och skrift är uppåt väggarna okritisk mot de som har fanatiska, fantastiska konspirationsteorier.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Bengt! Vad är det som är så fanatiskt? Tycker du att strålning är bra? Är det bara ett konstigt sammanträffande att folk blivit mest sjuka i Wuhan och i Italien där 5G finns utrullat sen länge? Det finns folk som forskar om det här. Läs gärna Artur Firstenbergs bok Den osynlige regnbågen som handlar om hur sjuka folk har blivit i omgångar i takt med att jorden har elektrifierats från slutet av 1800-talet och tills nus. Nu testas 5G på olika orter i Sverige. Lägg därtill 42 000 sateliter som far runt vår jord och som ska samarbeta med antennerna på marken. Forska lite själv! 😛

  Kolla här tex:
  https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2020/04/mycket-hog-stralning-i-bostader-manniskor-har-svara-symtom/?fbclid=IwAR1RfEH5P-nvLMLpx7xXijxHsRsN4Lh8VfxOmbAXb_TbGUbHNHeKA9AHVb0

  Gilla

 15. hllviken skriver:

  I Folkhälsans namn inför vi STASI-hälsopolis:

  Gilla

 16. Björn Sveninge skriver:

  Bengt, utnyttja nu din rättighet och förklara för oss andra mindre bemedlade med förståndsresurcer hur 5 G är ofarligt.
  Passa samtidigt på att tala om vem som fick byggnad 7 att falla i fritt fall.
  Jag tänkte att här kanske finns ett samband och en agenda?
  Björn Sveninge

  Gilla

 17. Benny skriver:

  Bengt, och ändå har det visat sig att de flesta ”konspirationsteorier” verkligen inte var några teorier utan helt verkliga komplotter! Och ja, WTC-7 sprängs verkligen, det har man ju även erkänt numera så vad är problemet där Bengt?

  Gilla

 18. Bengt skriver:

  Jag har forskat lite själv.
  ”Tycker du att strålning är bra?” Ja, det beror på vilken strålning, när hur och var. I den naturliga miljön har det alltid funnits strålning. Den kommer från rymden, solen och från radioaktiva ämnen i marken och din egen kropp.
  Utan strålning skulle vi inte kunna se något, ljus är elektromagnetisk strålning. Vi skulle inte kunna höra på radio eller se på TV. Vi skulle inte kunna ta röntgenbilder på sjukhus. Mobiltelefoner underlättar livet för oss och räddar liv i krissituationer. Radioaktiv strålning däremot är farlig, den ska vi undvika.
  Det finns inga belägg för att 5G-strålning orsakar några sjukdomar.
  Det är märkligt om folk skulle ha blivit sjuka av elektrifieringen, det har inte märkts på medellivslängden i alla fall. På 1850-talet var den förväntade livslängden 53,24 år för kvinnor och männens förväntade livslängd var 46,44 år. Nu är medellivslängden för män i Sverige är drygt 81 år, för kvinnor är den nästan 85 år.

  Gilla

 19. hllviken skriver:

  ”Predicted Programing”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.