Folket i Italien vägrar betala bankernas skulder! Trump ringer vem fan han vill!

feds

”Stölden var den största bankstöten i Europas historia. De italienska bankernas skulder är astronomiska. Detta är den nakna sanning som pressen i väst ogärna skriver om”, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare. Det blir 2 x Norin denna gång. Ett inslag om Trumps whereabouts komme på slutet.

JAG BEKLAGAR ATT NI INTE FÅR LÄSA SANNINGEN OM BANKKRASCHEN I ITALIEN I DEN FÖRLJUGNA PRESSEN I VÄST – MEN HÄR FÅR NI LÄSA DEN.
Den italienska maffian har ”lånat” av bankerna och försvunnit ut i dimman. Maffiaföretag har upplösts på löpande band. Ingen vågar följa pengarna – det vore självmord. Därför sitter Italiens banker på cirka 3/4 av hela EU:s samlade banklån som aldrig kommer att betalas tillbaka. Stölden var den största bankstöten i Europas historia. De italienska bankernas skulder är astronomiska. Detta är den nakna sanning som pressen i väst ogärna skriver om.

FOLKET I ITALIEN VÄGRAR BETALA BANKERNAS SKULDER. Därför röstade folket ”no”.
Italien är i upplösning. Nu upprepas strax det grekiska dramat fast i tio gånger större skala. EU är chanslöst. Det Italienska dramat kan inte EU hantera.
YES 40.9%
NO 59.1%
DETTA HELT SANSLÖSA RESULTAT SKAKAR EU I SINA GRUNDVALAR.
* Ett så ovanligt högt deltagande i folkomröstningen överraskade alla.
* Ett så otroligt resultat överraskade alla (en jordskredsseger – drygt 18 %)

Husbondens röst Aftonbladet gläds över valet av president i Österrike. Men detta val är helt ointressant jämfört med folkomröstningen i Italien. En politisk vätebomb har exploderat i Italien.

Valresultatet i Österrike blev ytterst jämnt – 53% mot 47%. Det österrikiska folket är djupt splittrat. Halva nationen vill be Bryssel ”fara åt helvetet”. Sådana ordformuleringar präglade hela presidentvalsdebatten. Aftonbladets glädje är lite pinsam. Det ska bli intressant hur husbondens röst AB beskriver det som ägt rum i Italien. Den italienska folkomröstningen är ett säkert tecken på att:

* EU – ”EUROPAS FÖRENTA STATER” – HAR MISSLYCKATS.
* EURO – DEN EUROPEISKA VALUTAN – HAR MISSLYCKATS.
* FOLKEN I EU VILL INTE BILDA EN STRATEGISK ALLIANS MED USA.
* DET KORRUPTA EUROPEISKA ETABLISSEMANGET I BRYSSEL HAR MISSLYCKATS
* WALL STREETS FÖRSÖK ATT UPPLÖSA EUROPAS NATIONALSTATER HAR MISSLYCKATS.

JAG VARNAR:
När de italienska bankerna börjar slå igen – är det bara en tidsfråga innan de svenska bankerna stoppar sina kunder från att ta ut sina sparpengar. Wall Streets försök att ta bort kontanterna i västvärlden håller också på att misslyckas. Även Wall Streets desperata försök att hålla nere priset på guld är på väg att misslyckas.

Försöket är extremt kontraproduktivt. Kina och Ryssland lagrar hela bergskedjor av guld inför framtiden. All nationell guldproduktion lagras hemma – och dessutom dammsugs marknaden på guld. Det låga guldpriset passar perfekt i öst. Kina är i särklass världens största guldproducent. Ryssland och Australien delar andra platsen. Många länder följer nu i samma spår – nu senast Turkiet. Varför?

DÄRFÖR ATT EN NY VALUTAKORG ÄR PÅ VÄG. GULDET KOMMER ATT VÄGA TUNGT.
Öst håller på att ta över världen. Dollarn kollapsar. Det går nu så förbannat fort att ingen hänger med. Vi måste knyta banden österut så fort som möjligt och lägga ner hatkampanjen mot Ryssland. Sverige måste göra sig av med sina amerikanska skuldväxlar i alla dess former. Sveriges exponering mot amerikanska finansiella dasspapper avgör hur hårt ”The Fiscal Cliff” drabbar Sverige.

Donald John Trump, född 14 juni 1946 i New York, är en amerikansk företagsledare som är styrelseordförande och vd för konglomeratet Trump Organization.

TRUMP – ”JAG RINGER VEM FAN JAG VILL”

EN KATASTROF FÖR AMERIKANSK EXPORTINDUSTRI – BÅDE I KINA OCH I EUROPA.
Men vad gör väl det i globalismens era? Wall-Street-vampyrernas vinster har ingenting med nationer att göra. Även det amerikanska folket är en pöbel i deras värld.

EURO/DOLLAR
EURON FÖRSVAGADES 25 % MOT DOLLARN HÖSTEN 2014 – HÖSTEN 2016

2008 – peak cirka 1.60
2009 – peak cirka 1,50
2011 – peak cirka 1,45
2014 – peak cirka 1,40
HÖSTEN 2014 KOM RASET
Hela 2015 och2016 – cirka 1,10 (några pikar snuddade 1,15)
1:a – 4:e dec 2016 stabilt 1,065

YUAN/DOLLAR
DEN KINESISKA VALUTAN FÖRSVAGADES HELA 10% MOT DOLLARN HÖSTEN 2015 – HÖSTEN 2016

2012 – 2015 mycket stabilt cirka 0,160
ANDRA HALVÅRET 2015 BÖRJADE RASET
Raset fortsatte hela 2016 – ner mot 0,145

DEN TYSKA EXPORTINDUSTRIN ÅNGAR FRAM TILLSAMMANS MED KINA SOM ETT ÅNGLOK.
Tacka fan för det. Exporten till både den amerikanska och den kinesiska marknaden har gynnats på grund av den försvagade Euron.

Men vad gör väl det i dollarns era? Tyskland drunknar i ”derivat” som snart blir värdelösa. När Italien bryter sig ur Eurons kvävande grepp kollapsar Deutche Bank och Commertzbank.
God Natt Tyskland. God Natt EU. Därefter – God Natt USA.

TIDSPERSPEKTI
Tyvärr – min kristallkula berättar aldrig om tider i kalendern.
Min hönshjärna gissar inom några månader.

TRUMP: Jag ringer vem fan jag vill. Kina kan dra åt helvetet.
Ungefär så yttrade sig Trump när Kina kommenterade hans
telefonsamtal med Taiwans president. Trump blev förbannad.

Inte frågade Kina USA om det var lämpligt att låta Yuan falla mot dollarn med hela 10 procent på ett år – inte ett djävla telefonsamtal – fortsatte Trump.

NÅ HUR GÅR DET NU DÅ?
Jag har givit samma besked i minst fem år på raken.
Kasinoekonomin kraschar. Det finansiella stupet väntar USA.
Kraschen startar i Europa. Det amerikanska romarriket går under. Dra ini helvetet – det är en trasig västvärld som väntar.

Många storstäder i västra Europa kommer att brinna,
men i särklass värst blir det i USA. Jag ryser inombords.

Alla varningslampor i min kristallkula blinkar rött.

Brage Norin höjdare

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Folket i Italien vägrar betala bankernas skulder! Trump ringer vem fan han vill!

 1. Sven skriver:

  Japp, dina blinkande lampor har nog ganska rätt, är inte så insatt som du men magkänslan säger att det går åt helvete och det ganska snart.

  Gilla

 2. Lysande samanfattning,

  Med tanke på att Reinfeldt & Moderaterna kasserade alla mobb förråd, la ner försvaret och värnplikten. Hur rustat för kris o krig är Sverige idag. 99% av alla skyddsrum är numera förråd och inte underhållna. Mat och drivmedel kommer ta slut fortare än i något annat land.

  Klarar sig Sverige eller blir vi ett u land

  Gilla

 3. Pingback: ”Landsförrädarpartiet Sverigedemokraterna” | corneliadahlberg

 4. Brage Norin skriver:

  DRICK VARANDRA TILL OCH DANSA OCH LE – MORDORS RIKE KOLLAPSAR.
  DRAKENS KRAFT ÄR MAGISK.
  The Economist publicerade 2013 en sann artikel om Kina – en sanning som alla idag är väl medvetna om. ”Det kinesiska undret” har höjt levnadsstandarden avsevärt för närmare 700 miljoner människor. I år – tre år senare – börjar Kinas ekonomiska underverk spridas i hela Asien. Asien kokar. Land efter land ansluter sig till projektet ”One Belt – One Road”, som är det kinesiska namnet på det gigantiska infrastrukturprojektet ”Den nya sidenvägen”.

  Den kinesiska muren är ett underverk. Det kinesiska sidentyget är ett underverk. Det kinesiska porslinet är ett underverk. Den kinesiska industrialiseringen är ett underverk. Men störst av alla dessa underverk är megaprojektet ”Den nya sidenvägen”.

  DEN KINESISKA DRAKEN OCH DEN RYSKA BJÖRNEN FANN VARANDRA.
  Rysslands tillgångar av naturgas, kol och olja är helt sanslösa. De ryska fossila bränslena är outtömliga. Både Kina och Indien är extremt beroende av det ryska kolet för sina länders elproduktion. Både Kina och Indien är extremt beroende av den ryska naturgasen. De asiatiska stormakterna är även beroende av Irans väldiga tillgångar på olja och naturgas. En strategisk trippelallians Ryssland, Kina och Iran har vuxit fram på nolltid. Indien knyts allt närmare sina grannar. Oljan från Iran strömmar in från söder. Naturgasen från Ryssland strömmar in till Indien norrifrån. Den asiatiska kontinenten smälter samman. Ingen kraft i världen kan stoppa denna utveckling.

  UTVECKLINGEN I ASIEN ÄGER RUM SAMTIDIGT SOM USA SJUNKER ALLT DJUPARE NER I FATTIGDOMENS TRÄSK.
  USA:s alla krigsoperationer i världen håller på att dra ner landet i avgrunden. Hela världen har skådat de mänskliga helveten som den amerikanska krigsmaskinen har skapat på löpande band runt hela jordklotet. EU dränks av flyktingvågor som orsakats av alla dessa krig.

  MAN MÅSTE VARA TOTALT BLIND OM MAN INTE SER VAD SOM SKER.
  Våra hjärnor har fastnat i den gamla värld som inte finns längre. Vi måste tömma våra hjärnor för att kunna tänka klart. Krigen finns inte ens på agendan i öst. Krig är det mest kontraproduktiva som tänkas kan. Den asiatiska industriella revolutionen förutsätter fred. Men både Kina och Ryssland är tvungna att utveckla sin militära kapacitet för att skydda sig mot den amerikanska krigsmakten. Om inte dessa länder hade bildat en militär allians hade drömmen om det ”eurasiatiska århundradet” aldrig kunnat förverkligas.

  JORDENS STÖRSTA SAMMANHÄNGANDE LANDMASSA – EUROPA OCH ASIEN – SMÄLTER SAMMAN.
  ”Eurasien” smälte samman ännu en gång i historien. Landet i väst har krigat sig till döds. Vampyrerna på Wall Street har sugit ut sista blodsdroppen ur det amerikanska folket. USA går under. Kollapsen blir mycket våldsamt.

  Det var Wall Streets rövarpolitik och den amerikanska krigsmakten som grävde USA:s jättelika grav – det finansiella stupet – ”The Fiscall Cliff”. Denna avgrund är landets öde. Det är dags för världens sista krigarimperium att gå i graven. Mänsklighetens största glädjestund närmar sig. Att få vara med om denna händelse är oändligt stort. Knappast någon förstår det ännu – men mycket snart får vi ringa ut de tusenåriga krigens helvete från jordens alla hörn och kanter.

  Jag har inlett firandet av världsfreden. Nu ska jag ”dricka varandra till och dansa och le”.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 5. Sofia skriver:

  Ingen nyhet men…

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Sofia: Så bra! Bernanke blev ställd. Folk i gemen vet inte hur systemet fungerar. Därför kan dom fortsätta och leva loppan med sina pappersdollar en masse. Det är för jävligt! Så fler såna utfrågningr och saken skulle vara biff. Pengaskapandet ska tillbaka till kongressen.

  Gilla

 7. Martin Larsson skriver:

  Sofia: Vet du när Bernanke förhördes? Helt ofattbart att han har mage att sitta och låtsas vara helt ovetande när det är beslut av sådan magnitud.

  Så här kommer det låta när Anders Borg, Fredrik Reinfeldt, Mikael Sandström, Jan Björklund, Carl Bildt, Maud Olovsson, Göran Hägglund och alla andra står inför riksrätt: ”Minns inget”…

  Anders Borg sålde ut den svenska guldreserven förresten…..

  Gilla

 8. Brage Norin skriver:

  MIN HJÄRNA FUNKAR SÅ ANNORLUNDA – ÄR JAG MENTALT SJUK?
  * När jag läser om att USA för femtio år sedan for sex gånger till månen och körde omkring med månbilar så att måndammet rök runt däcken – skrattar jag djävligt gott.
  * När jag hör att många av mina kompisar tror på detta – blir jag mållös.
  * När jag läser att Nixon-epokens rymdmytomani predikas i våra uppslagsverk – blir jag tyst.
  * När jag inser att alla kompisar som VET håller käft – börjar människoförakt bubbla upp.

  * När tre skyskrapor i New York föll ihop och bildar jättelika grushögar på några sekunder – fattade jag direkt.
  * När även WTC7-skyskrapan – som inte träffades av något plan – kollapsade – trodde jag att alla skulle förstå.
  * När jag hör att många av mina kompisar tror på att al Qaida låg bakom terrorattacken i New York- blir jag mållös.
  * När jag ser att lögnerna sprids i hela ”den fria demokratiska världen” – blir jag förstummad.
  * När jag inser att jag bor i den förljugna världen – känner jag ett djupt inre obehag.

  * När jag ser miljoner människor som flyr från krigshärdarna i Irak, Syrien, Afghanistan och Libyen – tror jag att alla förstår.
  * När jag inser att ingen vill förstå att USA:s krig har utlöst flyktingvågorna – blir jag förskräckt.
  * När jag inser att vi låter oss styras som en flock får – skäms jag över människosläktet.

  * När jag läser om att USA:s president Bill Clinton var stamkund i de vidrigaste barnsexorgier som någonsin ägt rum (på Orgy Island) – exploderar jag.
  * När jag inser att den sjuka västvärlden tystar ner frågan – förstår jag terror.

  Jag kanske är mentalt sjuk – men det är en tröst att jag inte är ensam som tänker annorlunda. Att vi fortfarande har ett nät där sanningar kan spridas glädjer mig stort.
  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 9. Sofia skriver:

  Klippet med Bernanke är nyss upplagt men det ser gammalt ut. Har för mig att det var sådant förhör för några år sedan.

  KOSKINEN rentvådde Hillary Clinton utan att ha undersökt vad hon gjort. Detta förhör gjorde nog honom inkontinent 😉

  Gilla

 10. pelle 3 skriver:

  Grejen är att det onormala har blivit normalt brage,,jag har själv tänkt i dessa banor,men jag kommer fram till att hjärntvätten gjort folk onormala

  Gilla

 11. Hans Nilsson skriver:

  Nu när även Anders Borg har gjort en pudel skall det bli roligt att se vilka och hur många som vill försöka att rädda sitt skinn. I mina ögon är de förrädare hur många ursäkter och försök till förklaringar de än kommer med. Finns det någon rättvisa kvar i detta sargade land skall de dömas för förräderi hela bunten även de som tillhör media, kultur och finans eliten.

  Gilla

 12. Brage Norin skriver:

  USA HÅLLER PÅ ATT KOLLAPSA.- MEN NÄSTAN INGEN FATTAR DET.
  In i det sista ljuger ”Bureau on Labour” om arbetslösheten i USA. Den har sjunkit till rekordlåga nivåer 4,6 %. Världens lägsta arbetslöshet – nästan – rapporterades i november månad från landets statistiska byrå. Hela den förljugna pressen i väst jublar – men mest gläds Obama. Alla har jobb i USA – HURRA!

  VAD ÄR SANNINGEN?
  Under november månad skapades i verkligheten nästan inga HELtidsjobb – endast 9 000. Under oktober månad minskade antalet HELtidsjobb med 103 000 – enligt den officiella statistiken. Hur går detta ihop med att ”antalet arbetstillfällen” ökade med 178 000 under november månad?

  MÅNGA MILJONER HELTIDSJOBB DELAS TILL DELTIDSJOBB.
  Miljon efter miljon amerikaner dras snabbt ner i fattigdom. Miljoner förlorar sina heltidsjobb varje år – och får jobba deltid. En enorm massa arbetslösa har gett upp försöken att finna ett arbete. Det är helt meningslöst. Det finns helt enkelt inga arbetstillfällen. Varje år ger flera miljoner arbetslösa upp sina försök att finna ett jobb. Läget är desperat. Varje månad ökar antalet människor som måste arbeta ihjäl sig för att överleva. ”Multiple Job Holders” exploderar.

  Gatusopare, deltider som bartender, hundrastare, folk som hjälper handikappade att handla, folk som hjälper till i matköerna där det handlas med matkuponger… många miljoner amerikaner jobbar bara några timmar per dag. Folk som jobbar inom snabbmatskedjorna får kortare och kortare arbetstider. Pensionssystemet har kollapsat. Varje år de senaste tio åren har antalet som saknar pensionsvillkor i sina anställningar ökat..

  ÖVER HÄLFTEN AV USA:s UNDOMAR BOR HOS FÖRÄLDRARNA. Antalet giftermål har sjunkit till rekordlåga nivåer. Ungdomsarbetslösheten är fruktansvärd. En hel ungdomsgeneration är utan arbete. Myndigheterna uppmuntrar människor att ge upp att söka jobb – på tusen olika sätt. Avgifter och besvärliga regler gör det nästan omöjligt att vara ”arbetssökande”. Detta minskar den officiella arbetslösheten. Arbetslösheten når ner till botten – under 5 %!!! Ingen statistik i något land i hela världen är så förljugen som den arbetsmarknadsstatistik som redovisas i USA.

  Citat: As John Williams (shadowstats.com) put it, the drop in the November unemployment rate was the result of kicking the unemployed out of the labor force faster than the unemployed could find a job.

  ANTALET BILLÅN ”subprime auto loans” som förfallit till betalning ökade under hela hösten dramatiskt – enligt officiell statistik (data from the Federal Reserve Bank of New York). Hela systemet håller på att kollapsa. STUDIELÅNEN har stigit till skyarna – ”sky-rocketed”. I desperation utnyttjas studielån som en sista utväg för miljoner ungdomar att överleva. Den amerikanska drömmen har kollapsat – fullständigt.

  HELA USA KONKURSAR. Bara under Obamas tid i Vita Huset har USA:s nationella skuld ökat från cirka 8 tusen miljarder dollar till 20 000 miljarder dollar ”20 trillion dollar”. The Fiscal Cliff ett faktum.

  VAKNA – DEN ANDRA STORA DEPRESSIONEN ÄR REDAN HÄR! Det som skett i Grekland äger strax rum i Italien. Spanien och Portugal är på samma väg – mot avgrunden. Den finansiella lavinen har redan startat i södra Europa. Miljoner flyktingar från USA/NATO:s krig i Afghanistan, Irak, Libyen och Syrien väller samtidigt in i EU. Det politiska korrupta packet i Bryssel som försökte lägga ner nationalstaterna i västra Europa och bygga en ny supermakt EU – Europas Förenta Stater – har misslyckats. Folken i västra Europa vill inte förlora sina länders oberoende till byråkrater i Bryssel. Folken i EU börjar hata det politiska etablissemanget i Bryssel.

  ÖVER HELA VÄRLDEN RESER SIG FOLKEN MOT MAKTELITENS KORRUPTION. Brasilien kokar. Varje dag fängslas nya politiska ledare – anklagade för korruption. Landet är på väg att explodera. De korrupta politikerna sparkade landets förra president Dilma Rousseff som försökte stoppa korruptionen i landet. Nu har utvecklingen vänt. Miljoner obekväma sanningar har nått ut på nätet. Hela det brasilianska folket står plötsligt enade – för första gången på mycket länge. Nästan alla människor i Brasilien hatar det korrupta politiska etablissemanget. Nu måste någonting hända. De köpta politikerna kommer inte undan denna gång.

  FOLKEN RESER SIG I DEN FÖRLJUGNA VÄRLDEN – DEN SÅ KALLADE ”FRIA” VÄRLDEN. Vi kan inte längre tolerera att våra politiker blir en ekonomisk överklass som lever på helt andra villkor än folket. Om politikerna får skapa sin egen gräddfil – går det åt helvetet i varje land.

  Att tvinga Sveriges officerskår att skriva under att man måste ”delta i fredsbevarande operationer” i världen. var landsförräderi. De svenska militära insatserna i Afghanistan var ett fruktansvärt misstag. Det svenska flygets krigsinsatser i Libyen var en lika stor katastrof. Svensk militär ska inte delta i NATO:s krig någonstans i världen.

  Vad blir resultatet? Tsunamivågor av flyktingar flyr från de krigszoner som USA/NATO skapar. Detta är den nakna sanningen. Varför i helvetet ska svensk militär delta i NATO-s alla krig?
  Fy fan vilken oreda som väntar den förljugna världen. Gode Gud förlåt alla hjärntvättade. De blev förvirrade. De förstår icke vad de gjorde – när de släppte lös girighetens ande ur flaskan. Många politiker lät sig köpas direkt. Efter några år blir det precis som i Brasilien eller i USA eller i Bryssel. De värsta giriga svin som fötts på jorden armbågar sig snabbt fram i maktens korridorer.

  Gilla

 13. Hans Nilsson skriver:

  I kväll är det dags för Anders Borgs avbön i min sanning. Senare i dokument utifrån är det Putin som har huvudrollen.

  Gilla

 14. Pingback: Lockdown med Italien som försökskanin! Robert Kennedy varnar för Bill Gates! | Helena Palena

 15. IDAG HAR VI CORONA OCH ÄLDRE FÅR AKTIV DÖDSHJÄLP PÅ ÄLDRE HEM OCH NEKAS SAMMA HJÄLP SOM YNGRE PGA RESURSBRIST, VE DENNA HUMANISTISKA STORMAKT.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.