Jesus mamma en våldtagen 13-åring! Det ockulta kring vintersolståndet

Den 25 december föds Solen symboliskt igen! Fast Solen har förstås funnits hela tiden! Vetenskapen och naturfenomenen satte griller i skallen på människorna och vi fick tre konstiga religioner.

Bara det här med Jesus! Han var född i mars/april  ändå ändade hans födsel upp kring jul! Tänk alla krubbor i alla hem med det lilla Jesusbarnet, de tre vise männen och djuren. De så kallade hedningarna som fanns här innan kristendomen firade just vinter- och sommarsolståndet. Inte så konstigt för då kulminerade mörkret i Norden och det var klimax på ljuset. Man valde vintersolståndet för att bana väg och göra det lättare för kristendomen. Jesus var väl en romersk soldat och hans mamma Maria en flicka på tretton år som blev våldtagen. Den rätta storyn alltså.

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Jesus mamma en våldtagen 13-åring! Det ockulta kring vintersolståndet

 1. Helena Palena skriver:

  Passande kommentar från Kalle Hellberg:
  Islam vs Illuminati

  1871 mottog en av de mest beryktade frimurarnas stormästare, Albert Pike, en demonisk syn som han sedan beskrev i ett brev till Guiseppi Mazzini, som vid den tiden var chef för Illuminati. Mazzini var också grundare av italienska frimureriet och grundaren av MAFIA.

  Pike skisserade grafiskt planer för tre världskrig som betraktades som nödvändiga för att skapa det slutgiltiga One World Order. Två världskrig har kommit och gått. Det är det sista världskriget som är av intresse.

  Islam ska vara verktyget för att slå sönder den västliga kulturen och den kristna religionen, vi ser nu början på detta oundvikliga krig…..
  http://www.globalwatchweekly.com/conflict.htm

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Det händer att det ser ut så här! 😛
  Kl 14.02 idag
  666
  visningar

  Gilla

 3. robban skriver:

  tja finns ju en hel del som tyder att hela jesus-storyn är modifierad av romarna för att pacifiera folk av en story som håller hus uppe i harran i turkiet. lite märkligt att det alltid blir nån sorts krig runt om där de hitta nya grejer,.rent logiskt så bör nästa lilla uppror starta i södra turkiet om man ska följa trenden därnere

  Gilla

 4. Thomas skriver:

  Nej, Jesus Kristus föddes varken på julen eller mars/april. Jesus Kristus har alltid funnits och kommer alltid att finnas. Om man nu absolut måste fira ”reinkarnationen” av Kristus i mänsklig form så är det nog Lövhyddehlögtiden i oktober som ligger närmast till hands. Jesus som människa fick sitt kött och ben från Maria medan det syndfria blodet kom från den Heliga Anden.

  Gilla

 5. angela skriver:

  Verkligen oense

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.