Folkets Demonstration på Norrmalmstorg! Som vanligt gav fulmedia fel bild!

Den 30 januari 2016 hölls Folkets demonstration för fjärde gången i Sverige, den här gången på Norrmalmstorg i Stockholm. Gammelmedia har givit en felaktig bild av läget. De fokuserar på ett polisingripande efter den mycket fredliga manifestationen ett kvarter bort, där polisen inte kunde bekräfta att våld utfördes av deltagare från manifestationen. Den svartmålas alltså med obekräftade spekulationer, men innehållet i de många tal som hölls nämns eller debatteras inte med ett ord. Det gamla vanliga fulspelet med andra ord: de som kritiserar invandringen stämplas som kriminella nazister och de som är för invandringen är de moraliska storpåvarna. Tror fulmedia att folk fortfarande köper dessa lögn?
Den tysta minuten för den av en asylsökare mördade 22-åriga Alexandra Mezher i Mölndal stördes av de vänsterextrema motdemonstranterna, som saknade tillstånd.
Antalet olagliga motdemonstranter överdrevs också av fulmedia.
Polisen fick stora eloger av Sverigevännerna och stämningen blev tumultartad när alla instämde i kravet på Rikspolischefen Dan Eliassons omedelbara avgång!
Alla höll bra tal, men Stefan Torssells var mest briljant, därför återges det  först.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Folkets Demonstration på Norrmalmstorg! Som vanligt gav fulmedia fel bild!

  1. Sofia skriver:

    MSM skjuter ständigt på SANNINGEN –

    Gilla

  2. Hans Nilsson skriver:

    Tiden ar snart inne att det blir sanningen som skjuter på lögnarna.

    Gilla

  3. Pingback: Folkets Demonstration blev mycket lyckad, detta till politiskt korrekt pöbelmedias stora förtret | Karpstryparn III

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.