AIIB- och NDB-banken ersätter den stenrika elitens utpressningsbank IMF! Detta historiska skeende kan ingenting stoppa!

Khadaffi”Den nya sidenvägen smälter samman Asien och Europa. USA:s försök att förhindra denna utveckling har redan misslyckats. Denna snabba historiska omsvängning är en gigantisk världsekonomisk ”Big Bang”” skriver Brage Norin – fysiker och kinakännare.

FLYKTINGSTRÖMMARNA ÖVERTRÄFFAR DET ANDRA VÄRLDSKRIGETS NIVÅER
* Det väller in folk i västra Europa från Mellanöstern och Nordafrika. Grekland och Italien utsätts för en okontrollerbar invandring som inte går att beskriva. Hundratusentals flyktingar söker sig desperat till länder i Europa där de kan starta ett nytt liv. Makedonien försökte med militär och polis få stopp på de väldiga flyktingströmmarna genom landet – men ingenting kunde stoppa flykten till norra Europa. EU:s politiska ledning står handlingsförlamad. Trycket mot västra Europa kommer att öka. Miljoner människor i Ukraina tvingas snart också på flykt.

EU KNAKAR I SINA GRUNDVALAR
* Beslutet att införa en gemensam valuta i hela EU var det största misstaget i EU:s historia. Utan ett skatteutjämningssystem havererar hela EU. Folk söker sig till länder där det finns jobb och betalar sin skatt där. Hundratusentals välutbildade ungdomar flyr södra Europa. Tyskland har lockat till sig massor av unga människor. Tyskland blev storvinnare på det galna valutabeslutet.

Utan ett utjämningssystem för skatterna fungerar inga nationer. Landsbygden skulle dö en långsam sotdöd, eftersom så många ungdomar flyttar till andra regioner. Mitt län – Norrbotten, är ett intressant exempel. 250 000 människor bodde i Norrbotten i början av 1950-talet. Idag är det nästan exakt lika många som bor i länet. Flera generationer av unga människor i arbetsför ålder har flyttat från länet. Utan en omfördelning av skattemedel kollapsar all landsbygd. Precis samma fenomen drabbar självklart länderna inom EU. Hela södra EU är på väg mot en ekonomisk ruin – vilket monumentalt politiskt fiasko.

USA:s BÖRSER HAR BLIVIT PERVERSA SPELHÅLOR
* Den lovordade fria företagsamheten har fått cancer. Girigheten har släppts lös helt utan tyglar. Nästan alla ekonomiska transaktioner i USA är ren spekulation. Borta är den tid när man köpte aktier i framgångsrika företag för att placera sitt sparkapital. Programmerade robotar håller på att ta över handeln med valutor, råvaror, livsmedel och alla former av värdepapper.

Marknaderna manipuleras regelbundet av de största tjuvarna. Fluktuationer av priser som skapas genom ren manipulation, ger astronomiska vinster för de mest professionella spelarna. Kapitalismen har drabbats av en obotlig cancer. ”Sjuklig girighet” heter diagnosen. Den kasinoliknande spekulationsekonomin håller på att föra USA till det oundvikliga finansiella stupet.

USA FALLER SNART
* Det amerikanska imperiets dagar är snart över. Denna nära förestående händelse förändrar i ett slag livsvillkoren för oerhört många människor. Västeuropa kommer att drabbas hårt, men USA kommer att störtas in i ett fasansfullt inbördeskrig. USA kommer aldrig mera att ”bli sig likt”.

När Sovjetunionen kollapsade för cirka 25 år sedan utspelades en social katastrof i Ryssland. Alkoholismen spreds som en pest. Kriminaliteten exploderade. Livslängden sjönk dramatiskt. Övergivna barn sökte sig till uppvärmda fjärrvärmenät från Leningrad i väster till Vladivostok i öster. Ett mänskligt helvete drabbade Ryssland.

USA:S ÖDE KOMMER ATT CHOCKA OSS ALLA
* USA:s fall inleds med den Grekiska statskonkursen. Land efter land kommer att följa Greklands exempel. IMF kollapsar. USA:s banker förklarar ”Bank Holiday”. Dollarn kollapsar. Skeendet kommer att gå snabbt. En gigantisk hamstringsvåg kommer att tömma butikernas diskar på några timmar. Storstäderna i USA sätts i brand. Den katastrof som drabbade Ryssland när Sovjetunionen föll är bara milda fläktar jämför med det öde som väntar USA.

VAD KAN VI GÖRA FÖR ATT MÖTA KRISEN?
De flesta kan ingenting göra – absolut ingenting!

Orsaken är att nästan ingen orkar se verkligheten. Vi agerar som om vi är mentalt blinda. Trots att varenda pusselbit är lagd ser ingen pusslet. Alliansen Kina och Ryssland förändrade världen. Indien är med. Jordens största landmassa ”Eur-Asia” – Europa och Asien – blir framtidens ekonomiska nav. Infrastruktursatsningarna i öster på hamnar, järnvägar, motorvägar, flygplatser, datornät etc. slår alla historiska rekord. Den nya sidenvägen smälter samman Asien och Europa. USA:s försök att förhindra denna utveckling har redan misslyckats. Denna snabba historiska omsvängning är en gigantisk världsekonomisk ”Big Bang”.

Förändringen har gått på rekordtid. Det stolta projektet med den Internationella Rymdstationen ISS är över. Den roterande stjärnan runt jorden slocknar snart. En ny rymdstation tar över. Det blir Kina och Ryssland som blir värdar för den nya rymdstationen. Den asiatiska banken AIIB och den nya banken NDB ersätter den stenrika elitens utpressningsbank IMF. Detta historiska skeende kan ingenting stoppa.

USA:s kommande fall är en enorm befrielse för mänskligheten. Som i ett slag försvinner de stora militära krigen. Det var USA som organiserade nästan alla krig och inbördeskrig på jorden efter andra världskriget. Irak, Afghanistan, Libyen, Syrien, Jemen – listan på USA:s blodbad är utan slut. Den sista vansinnesdådet som CIA organiserade var att slussa in vapen och legosoldater i gamla klankulturer i Mellanöstern.

Att slussa in vapen i länder där klaner har styrt i årtusenden är som att kasta syra i ansiktet på hela befolkningen. Miljoner barn har fått betala ett fruktansvärt pris. Men den förljugna västvärlden ställer inte frågan om vem som är skyldig till att alla dessa inbördeskrig plötsligt blossade upp. Vi mörkar den obehagliga sanningen.

DET ÄR VÅRT EGET FEL
Vi röstar på människor som pratar om fred, men som i verkligheten satsar på militär upprustning och krig. Vi röstar på människor som pratar om solidaritet, men som i verkligheten vill skapa en avgrund mellan rik och fattig. Vi har inte kommit längre i vår mentala utveckling.

Att mörda privat är olagligt, men att mörda i kungens eller kejsarens namn är ädelt. Alexander den Store var en av de största massmördarna, men han hyllas i vår sjuka kultur. Kungar som slagits för att lägga andra länder under sitt styre hyllas i våra skolböcker. De värsta massmördarna är våra idoler. Stackars människor som så enkelt låter sig manipuleras.

HUR SKA MAN KOMMENTERA SKEENDET?
Om man ska sammanfatta skeendet kortfattat, passar följande mening ganska bra: God Natt Väst – God Morgon Öst.

En ny värld väntar bakom dörren. När USA faller, försvinner den yttre fienden. I en värld i fred börjar demokratin att växa. I en värld i krigstillstånd dör demokratin. Demokratins och diplomatins tidevarv är på väg. Ingenting kan stoppa människans längtan efter frihet. Att den sista militära supermakten på jorden går under betyder att portarna öppnas till en bättre värld. Det är någonting att se fram emot.

Framtidens allt varmare värld kommer att tvinga människan ner på knä. Vi kommer att lära oss att girighet är en dödssynd. Vi måste lära oss den visdom som till och med en åsna har insett – att gräs är mera värdefullt än guld.

Brage Norin höjdare

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

För att förstå vad som pågår måste man ta in vilka som kontrollerar banksystemet!

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till AIIB- och NDB-banken ersätter den stenrika elitens utpressningsbank IMF! Detta historiska skeende kan ingenting stoppa!

 1. Stort tACKKK för glasklar redovisning av F A K T A!!!

  Gilla

 2. Zetatronica skriver:

  ”DET ÄR VÅRT EGET FEL
  Vi röstar på människor som pratar om fred, men som i verkligheten satsar på militär upprustning och krig. Vi röstar på människor som pratar om solidaritet, men som i verkligheten vill skapa en avgrund mellan rik och fattig. Vi har inte kommit längre i vår mentala utveckling.”

  Problemet är väl snarare att hela detta system där man skall utse någon annan som skall bestämma över ens liv, är helt fel. Det handlar väl om att människan vågar ta eget ansvar och konsekvenserna därefter.

  Idag är alla redan från födseln slavar.

  Gilla

 3. Josef Boberg skriver:

  ”Vi kommer att lära oss att girighet är en dödssynd. Vi måste lära oss den visdom som till och med en åsna har insett – att gräs är mera värdefullt än guld.”

  Sant.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.