Ej på Aktuellt: Sverige hjälper nazisterna i Ukraina! WW3 på G!

Nya brott mot mänskligheten!

USA-stödda Kievtrupper förbereder den slutliga attacken, på det hårt ansatta
Ost Ukraina. Attack kan startas när som helst nu för deras truppuppbyggnad
är i praktiken klar.
Amerikanska instruktörer och militär från Europa, sida vid sida med
nazistiska bataljoner, är nu redo för nya brott mot mänskligheten i Ost
Ukraina. Den här gången kommer det att avgöras definitivt och vi kommer
också att förstå att risken för ett världskrig är hög och drivs hårt av
amerikanarna som kontrollerar Kiev till 100%. VAR ÄR DE SOM KAN FÖRSVARA
MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER OCH VÄRLDSFREDEN NU?

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Ej på Aktuellt: Sverige hjälper nazisterna i Ukraina! WW3 på G!

 1. highcoastbeds skriver:

  Har genom livet ansett USA som en ärlig, trygg garant för fred, men efter 9/11 med efterföljande bekämpningar av ett flertal länder och skapande av incidenter så måste jag motvilligt erkänna att USA med sin senaste president antagit formen av ett sjukt suktande regering med ambitioner om totalt herravälde. De har tusentals utposter för att stävja/starta oroligheter. Ryssland som blivit demokratiskt? har vad jag vet EN utpost utan deras gräns.
  Är det oljan i ukraina som är eftertraktad (som hitlers) försök att ta den?
  Skall förlängningen bli att invadera Ryssland och därmed isolera den senaste uppstickaren Kina.
  Vi vet ju att planer på ny valuta pågår mellan Ryss och Kina vilket nog svider i ögonen på USA.
  Mitt i allt detta så sitter lilla sverje och leker professor i konsten att slicka allt och alla.

  Gilla

 2. ALLA våra styrande, utan undantag, är Bilderbergsk OHYRA RÖVSLICKANDe så det STINKER av de förbannade Landsförrädarna!!!

  Gilla

 3. Sven-Erik Forslin skriver:

  PUTIN med sitt lugn och skarpa hjärna är enda hoppet, enligt min enkla syn på övrig OHYRAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 4. MetalHeadViking skriver:

  SLAVA NOVOROSSIYA!

  Gilla

 5. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  USA driver med alla medel sin ambition att bli den dominerande stat som ska leda den nya Världsordningen. Jag har följt detta skeende i flera årtionden, delvis taggad genom att jag förstod detta en period då jag var inlurad i hemligt ordenssällskap. Skaffa och läs boken ”Imperiedrömmar” av Chalmers Johnson samt ”The Grand Chessboard” av Zbigniew Brzezinski.
  ZB skrev i slutet av 1990-talet denna bok och skisserade med kartor den våta drömmen om världsherravälde där dom skulle stänga in Ryssland/Kina bakom en ring av USA/NATObaser, avskaffa nationalstaterna och bl a kraftigt reducera jordens befolkning till en sorts feodal slavstat.

  Sonen till Z. Brzezinski är nu USA:s ambassadör i Sverige och givetvis har resonemanget om Svenskt medlemskap i NATO tagit stark fart. I boken skriver Z.B. bl a att när man (efter Sovjetunionens kollaps) manövrerat in Baltstaterna och Polen i NATO (redan klart!) så skall
  Finland och Sverige förmås att gå samma väg! Det är detta som just nu myglas fram tillsammans med våra regerande landsförrädare, och McCains Sverigebesök nyligen var en av de påtryckningar som förekommer. Läs och lär! Kunskap är styrka! Det finns ingen som är så blind som den som inte VILL se! Genom att känna till de planer som planerarna själva har presenterat i öppna handlingar så kan vi ju begripa deras stegvisa framryckning genom att bevittna de händelser som sker runt om i världen.

  Gilla

 6. orglasse skriver:

  Om man tittar på filmen som finns medföljande i den här artikeln så är det en massa brigader uppräknade och en massa material likaså. Kiev har skrapat ihop från hela Östeuropa gammal sovjetisk krigsmaterial. Krigsvärde på dessa varor är inte så hög då det mesta är från 1960 – 70 – talet. De är trögrörliga förband.
  Nu ligger det till på det här sättet att krig förs inte av material utan av människor och som till sin hjälp har krigets redskap i form av material och logistik.
  Den viktigaste ingrediensen är den mänskliga i form av dugliga officerare som har hög motivation då de utför sina tjänster för sitt land.
  Natos kommando eller om ni vill ordervägar och system är mycket komplicerat och centraliserat.
  En amerikansk brigadstab leds via fem olika stabsfunktioner och den viktigaste är den operativa ledningen där en officer (ÖVERSTE) leder hela brigadens rörelser och stridsverksamhet. Egna initiativ av officerare nedåt i leden förekommer inte.Jag tror att Kiev har anammat detta system – men deras officerskår är till övervägande del utbildade inom det gamla sovjetiska systemet så här finns det mycket som kan hända, eller som man säger i förbanden, det skiter sig.
  Skulle jag sätta pengar på ett krig i östra Ukraina vilken som vinner går alla mina pengar på att Ryssen tar hem även denna omgång med siffrorna 10 – 2.
  Inledningen vinner Kiev framgångar men efter cirka 36 timmar kommer de att förlora allt.
  Ryssar har alltid överraskat och de tål enorma förluster men sedan vinner de, och de har jämt gjort så vilket de gör även denna gång.
  Det är bara och vänta så får vi se.

  Gilla

 7. Pingback: Media som säkerhetsrisk | Jan Millds blogg

 8. Benny skriver:

  Poroshenkos sista strid är under uppseglande. Det man är ute efter är att få Ryssland att hugga på kroken och verkligen skicka in trupper i östra Ukraina. På ca 4-5 dagar skulle de ryska förbanden bomba skiten ur Ukrainas trashanksarme och många i högra sekttorn och Azovbataljonen skulle stryka med som bonus för Poroshenko. Detta skulle lösa Kievs största problem i öster och man skulle kunna slå ner den alltmer ökande konflikten i väster som med säkerhet stöds av Polen i smyg. Om allt detta vet Putin och hittills har han vägrat eftersom det rör sig om att ta hand om ett sönderbombat område med ca 20 miljoner invånare som skulle kosta mer att bygga upp än DDR gör för Tyskland idag. Kriget kommer att pågå så länge man i USA tror att det kan destabilisera Ryssland (resultatet blev precis tvärtom) men det har som vanligt visat sig att Vita Huset räknat fel (eller kanske det är precis vad man kalkylerade med?) precis som i alla andra krig man startat och intrigerat fram. Ibland undrar man om USA verkligen bryr sig om hur det går i krigen man startar och kompetensen verkar helt saknas hur man hanterar det hela. Huvudsaken verkar var att starta krig och flyktingströmmar och sedan mer eller mindre strunta i hur det går…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.