Ulf Ekman lämnar sina får! Ska börja bikta sig!

FårskockUlf Ekman, grundare av Livets ord, lämnar församlingen, konverterar och blir katolik. Samtidigt ber han om ursäkt för det lidande Livets ord orsakat. Det är nog lättare att vara katolik när man är så religiös som Ekman. Har man hört honom tala i tungor och sett folk falla som käglor när han rört vid dom har han nog mycket på sitt samvete.

Som katolik kan han bikta sig och få syndernas förlåtelse hur många gånger som helst. Skönt att vara fri och inte tro på alla valser som prånglas ut i olika religioner. Det enda man behöver egentligen är att vara snäll. Att vara god mot djur och människor. Sen kan man be till något när det krisar sig. Det är mänskligt.  Men att tro på orden i bibeln och koranen är att som kvinna förminska sig själv. För synen på kvinnan i dessa skrifter är ingen rolig läsning.

Israel har sponsrats av Livets Ord. Ulf Ekman har varit med och grundat Operation Jabotinsky, en organisation som hjälpt tusentals judar, i synnerhet från Ryssland, att flytta till Israel. Ekman har stor kärlek till Israel och det judiska folket. Ekman har bott i Israel i nästan 10 år.

dn svd intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Ulf Ekman lämnar sina får! Ska börja bikta sig!

 1. Antonia skriver:

  Skrev en låååång kommentar och råkade klicka på utanför och allt försvann. Suck. Handlade om religionens påverkan på oss oavsett om vi vill eller inte.
  Men orkar inte dra den nu engång till.
  Undrar vad hands nästa steg blir. Ta över påvens jobb och härska och söndra genom uttalande om att Jesus har anförtrott honom den enda sanningen?
  Jag är ju katoliker själv. Dock utan tro. Men oavsett om man har tro eller inte så blir man präglad av sin religion.
  Jag tror att svenskarnas enkelhet i allt beror just på den avskalade religionen som finns här, medan katoliker och framförallt man kan se hos de ortodoxa hur deras stil i allt blir väldigt pråligt, med mycket guld och absolut allt på.
  Man skulle lätt kunna en avhandling om det hela.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det är inte kul när man skrivit en lång harang och så försvinner den ut i rymden. Klickar man samtidigt på två tangenter då kan hända saker. En räcker – men två. Man borde skriva i ett dokument och sen kopiera över..

  Det här med religion är verkligen många kapitel för sig. Tror att det handlar om pengar och makt för Ekmans del. Man brukar ju prata om månglarna i templen. Ja – herregud! Undrar vad han säger? 😛

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Det kapitlet är inte skrivet än. Vi kommer höra en hel del om honom. Jag tror inte att han vill försvinna från medier.
  Men vem vet, kanske han ångrar verkligen sina synder. Sånt har ju hänt förr.
  Lustigt de pratar i radio också om honom medan jag skriver. Sån ger mig alltid en lustig känsla.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Antonia: Sånt är kul! Det förstärker det man håller på med. Media är ju makten som sänder. Vi som bloggar sänder också! Vi har makt! Ha., ha, ha….

  Gilla

 5. Hassan Baygan skriver:

  Nu efter nästan 110 år har börjat öppet krig mellan fri myrorna och zionister. Där för att zionister blev besgrad i sin största dröm att blir världskung. Därför att de blev besgrad i Iraq, Afghanistan och senast i Syrien. Nu många som konverterad till judendom lemnar det och manen som Ekman som startade en zionist kyrkan lämnar det men sin fru. Det har börjat mycket konflikt mellan Israel ( zionister) och USA och EU. Även massor med problem visar sig mella judar och zionister och genom Israel. Idag det var en demonstration i USA det var själva judortoduxer mot Israel. Det blir mer och mer. Det är början av slutet på Israel.

  Gilla

 6. Hassan Baygan skriver:

  Ekman lämnar zionitisk kyrkan till annan som är emot zionister ( även katoliska kyrkan stöd mot starta krig i Iraq och Afghanistan) det btyder att han ( och hans fru och en hel del som lemnade den krykan) blev mot Israel nu.

  Gilla

 7. Josef Boberg skriver:

  Själv har jag vuxit ifrån religioner – tack och lov !

  Gilla

 8. kao skriver:

  Ekman med fru kommer nöta ner biktstolen tills den bränns i deras bakar (hoppas jag). Han (de) har mycket på sitt samvete och det kanske är just det som kommer upp till ytan nu, när de blivit äldre.

  😉

  Kao

  Gilla

 9. Znogge skriver:

  Sent ska syndaren vakna…

  Gilla

 10. anders skriver:

  Kanske ångrar han sig, kanske skapar han en ny persona…..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.