Putin sågar NWO! Sardiner är vi allihopa! Sverige är redan med i Nato! Islamiseringen fortsätter!

obamarein_1077022cObama och Reinfeldt på samma bog! Båda är födda 4 augusti. Övervakar sina folk för makt och pengar.

Sverige deltog i NSA-övervakning! Ja, säg något mer som är nytt under solen. Obama kom till Sverige och alla knäböjde. Vilken uppvisning! Som present bestämde regeringen att alla syrier ska få stanna. De får ta hit hela släkten. Jag har sett igenom spelet. Hotet kommer inte från öst. Det kommer från väst. Den globala diktatur som väntar styrs inte av Putin – den styrs av den omtalade Storebror = USA. Nu vet man ju med nätets hjälp plus lite andra nyttiga böcker som inte får synas i MSM vad det är som gäller. Orwell skulle jubla om han levt nu.

Allt ligger där inför öppen ridå – ändå knäböjer alla inför världens ståthållare. Obama innehar en position. Han är president i USA. Männen växlar på den posten men alla måste lyda den makt som inte syns och som inte är demokratiskt vald = Företag och Karteller som äger banker, vapen och medicin. Och som kontrollerar knarket i Afghanistan t ex. Som förmodligen är det verkliga skälet till att USA är där och släpper bomber på oskyldiga med sina drönarplan. Men det görs under flaggen att flickor ska få gå i skolan! Ja, jag säger då det.

Islamiseringen av Sverige fortsätter. Som en liten present fick Obama inför sitt besök att alla syrier får PUT i Sverige som sagt. De får ta hit hela sin släkt och alla får stanna. Otroligt! Vill ni läsa mer om eländet gå till Vår stund i Sverige som drivs av Gerda. Där sitter Vilhelm Moberg och undrar vad som händer med vårt lilla och fina land. Vad är det som händer? Varför vill NWO förstöra nationerna och införa mångkultur i alla länder? Världen är mångkulturell men måste den vara det på samma plats? Svaret är att det är lättare att styra om det är oro och röra i stacken. Ingen vet vad som gäller! Kultur och tradition ska slås sönder. Mumma för dom onda. Kom ihåg generalen som sa att USA skulle ta sju länder på fem år. Slutmål Iran. Så här skriver Gerda:

Går USA går i krig med Syrien för en naturgasledning?
När vi frågade (retoriskt, naturligtvis) för mer än tre månader sedan, varför har den lilla nationen Qatar skänkt tre miljarder dollar för att stödja rebellerna i Syrien?

På bloggen Det opåverkade sinne kan du hitta fin läsning om banksystemet (IMF; FED; BIS; ECB; Riksbanken osv) som styr oss genom City of London – Staden innaför staden. Lär dig om pengarna så förstår du precis vad det är som sker när det sker.

Putin sågar den globala diktaturen och den nya världsordningen

Vladimir Putin – en av en handfull statschefer som öppet tar ställning mot det av svartmurare och Illuminati kontrollerade angloamerikans imperiet och deras våta dröm om en global diktatur (smaka på orden: Global diktatur).

536232_10151886004451197_1538614471_n

MXp Arab Pipe Line

svd svd svd svd dn dn dn sr sr sr

…….

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Putin sågar NWO! Sardiner är vi allihopa! Sverige är redan med i Nato! Islamiseringen fortsätter!

 1. Pingback: Putin on the rocks! Satans mördare! Barnen i Ghouta kidnappades av ”rebeller”! | Helena Palena

 2. Jo Helena intressanta l’nkar. Gillar bilden dessutom.

  Det är mycket allvarliga dataintrång och attacker mot andra länder som det handlar om. Det är allvarligt och Sverige ska inte pyssla med sådant alls anser jag. Ordet ”Qvisling” är inte taget ur luften, det är liksom vad det handlar om.

  Alliansen och alla andra som varit för FRA bör avgå och smita ut bakvägen, anser jag. Jag anser att de försätter Sverige i fara genom att samverka i attacker mot andra länder.

  http://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2013/09/06/sa-stoppar-vi-dagens-hitler-med-fred-eget-modernt-forsvar-och-finurlig-kryptering/

  Gilla

 3. MetalHeadViking skriver:

  För er som vill lära er mer om Staden innanför Staden så kan ni kolla på allt vad City of London Korporationens och deras Worshipfull Companies lilla PR-nisse Stephen Fry (ni vet den homosexuella globalisten som vill gärna se homopropaganda flöda fritt bland barn i Ryssland) har gjort. Nämligen en kort domkumentär för att hylla självaste City of London Korporationen.

  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/08/lar-er-mer-om-city-of-london.html

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.