Putin on the rocks! Satans mördare! Barnen i Ghouta kidnappades av ”rebeller”!

Satans mördare – ett uttryck som tillskrivs Palme. Håller med! Andra världskriget är slut men det tredje pågår hela tiden. Arabiska våren är en symbios av ungdomars längtan efter demokrati och USA:s hunger efter naturtillgångar. Allt för att hålla liv i det rådande petrdollarsystemet. Av alla dom som dödats i krigen efter andra världskriget är offren till 90 procent helt civila och oskyldiga människor. Tänk alla barn. Det måste få ett slut.

De så kallade rebellerna är sponsrade och hållna under armarna av CIA. Varför skulle Assad döda sin egen befolkning och det i samma stund som FN-observatörerna kom? Det hela verkar väldigt riggat! Den franska tankesmedjan Voltairenet.org har grävt vidare i händelserna i Ghouta. John Kerry -USA:s utrikesminister – har envist påstått att flera hundra barn dödades av den syriska regeringen i en attack med det kemiska vapnet sarin. Men tack var vare alla bilder som cirkulerar på Internet har barnens föräldrar känt igen dem och kunnat identifiera dem. Barnen tillhör en grupp med barn som två veckor innan den påstådda kemvapenattacken kidnappades av “rebeller” tjugo mil utanför Ghouta.

Vad USA (egentligen mörkersekten som styr presidentämbetet) är ute efter är naturtillgångar. Går USA går i krig med Syrien för en naturgasledning? Säkert för varför har annars den lilla nationen Qatar skänkt tre miljarder dollar för att stödja rebellerna i Syrien? Se tidigare inlägg.

Vladimir_Vladimirovich_Putin_(2nd_Presidency)Obama lyckades inte få ihop någon majoritet för intervention i Syrien. Men att USA:s president vill anfalla står klart i alla fall. Samtidigt var G20-mötet en inrikespolitisk seger för president Putin. Ryssland kommer att hjälpa Syrien om USA attackerar. Det sa Rysslands president Putin på fredagen. Heja Putin! Tur att Ryssland finns och håller stånd mot idiotin.

Carl Bildt är sur över Putins framgångar: ”Vad vi har sett under de senaste veckorna är hur Ryssland sätter brutal press på de länder i östra Europa som vi har ett partnerskap med, något som vi inte har varit med om i Europa på mycket länge, säger Bildt till tidningen.” Brutal press. Nä, dom kanske hellre samarbetar med Ryssland än med imperiemakten USA. Ryssland tänker hjälpa Syrien om USA anfaller.

Hell SvD SvD DN SR SR Svd

…….

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Putin on the rocks! Satans mördare! Barnen i Ghouta kidnappades av ”rebeller”!

 1. MartinA skriver:

  Ett sådant vidrigt brott voltaire-sidan beskriver. Och så mycket hemskare om USA tar detta brott som ursäkt för att lämna över Syrien till de här mördarna?

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Jag kommer aldrig tro på Putin. Om någon så han har verkligen en hemligt agenda.
  Han sållar sig också till ledare som gör allt för att behålla makten.
  Han vill inte gå i USA.s ledband. Han vill hellre att alla dansar efter hans pipa.

  Gilla

 3. Ingvar skriver:

  För att lura med sig sunni-muslimerna i kriget mot Syrien utnyttjar USA deras egenintresse av att kriga mot shia-muslimerna i bland annat Syrien och Iran. – I Irak lämnade kvar efter sig massor av sprängämnen som de kan använda till att spränga shia-muslimer i Irak. För att inte stöta sig med sunni-muslimerna kan USA naturligtvis inte avslöja att den verkliga anledningen till USA:s planer på att bomba sönder Syrien är USA:s omsorg om den israeliska apartheidregimen, som känner sig hotade av att Syriens tillåter att den palestinska befrielseorganisationen Hezbollah har läger i Syrien och att Syrien kan komma att stödja Iran i samband med ett eventuellt krig mellan Israel och Iran. Istället måste därför USA hitta på något annat som går att ange som skäl till att USA vill anfalla Syrien – än att anledningen är israeliska önskemål, liksom i fallen med Saddam och Kadaffi.
  Ett tips till rebellerna om vad som skulle behövas för att de skulle kunna få militärt stöd från USA skulle kunna åstadkomma någonting som USA skulle kunna gå ut med som officiell anledning till att USA vill anfalla Syrien.

  Gilla

 4. stefan skriver:

  Alla som har som mål att bestämma över andra är ju inte demokratiska personer. Vad kan vara svårt att förstå det.
  En person som har mål att få andra att först och främst bestämma över sig själva och sedan de kan det även verka för att dessa kan vara sams med varandra är en demokratisk person och inte diktator som fallet är nu i pyramiden där alla eftertraktar befordran att ”få” bestämma åtminstone över en annan person utöver sitt egna jag.
  Det är inte bara pengar som belöning i helvetes pyramiden där äta eller ätas är en naturlag (om man inte ska dra till med putins ord Universums lag alltså de som inte följer den slutar som…..
  Eller har jag tolkat han fel kanske?

  Gilla

 5. elina skriver:

  Tack för länken Voltairenet. Såg också några videos vilka kom före attacken. Får se vad utredarna kommer fram till. Fast då är väl anfallet redan i gång . Att man aldrig lär sig något om historien! Världen saknar goda ledare, det är i alla fall klart.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Antonia: Om det är någon som har hemlig agenda så inte är det Putin. Han försöker hålla stånd så gott det nu går mot inhemska förrädare. Mot Obama och den hemlig klubb som styr honom.Som cirklar över alla länder och vill införa global diktatur.

  Se här vad Ungern lyckats göra. Kastat ut bankirerna. Läs det här:

  http://politicalvelcraft.org/2013/08/28/hungary-orders-rothschilds-imf-to-vacate-the-country-now-issuing-debt-free-money/

  Gilla

 7. stefan skriver:

  Vad motsatsen är till frihet är bara ett O framför i skillnad och saker vänder sig sa pannkakan fast denna gång ska den inte bara gräddas utan den ska brännas så det inte finns en pannkaka längre och det går relativt fort. Och det är ju inget negativt om spelpannkakan inte finns för vem ska behöva sätta sin frihet på spel för att andra ska tjäna värden på andras o frihet.
  Fast sen växer oavsett det fram grupper som vet vad som är bäst för andra och sig själva ren natur drift.

  Gilla

 8. Antonia skriver:

  Det har jag missat helt.
  Men jag litar inte alls på Orbans politik heller,där det mycket går ut på att gynna sina vänner framförallt. Arrogant självgod människa som gör mer skada för landet än nytta.
  Han drar sig inte för någonting heller för att behålla makten när han blir bortröstad nästa år. Kommer bli en hel del turbulens och ohederlighet för att behålla makten för varje pris.
  Sen finns en ganska utbrett judehat i Ungern så klart att man tvingar bort Rothschild och company.
  Jag litar inte på Putin.
  Framtiden kommer visa vem som är den största räven i det pågående politiken. 🙂

  Gilla

 9. stefan skriver:

  Allt som inkräktar på min rätt att vara människa dvs. min frihet att uträtta mänskliga rättigheter.
  I många religioner så är de döda mer respekterade en de levande och det är som jag ser det helt emot Jesus lära så den kristna kyrkan är för mig också helt emot livet, Jesus sa lämna de döda åt de döda och hur kan man misstolka det?
  Jo faktum är väl att det mesta går tolka fel när de flesta är som döda i sinnet.

  Gilla

 10. stefan skriver:

  Alltså man kanske skulle hänga ut exempel på familjer som lever i denna egna fröjd och frid genom att tillförskaffat sig förmåner på alla andras bekostnad inte då penga mässigt utan helt enkelt tagit marken under fötterna på oss resten (unfefär rykt undan mattan). Men då finns säkert lagar som skyddar dem mot offer som jag som vill bara ha mänskliga rättigheter alltså att vi ska vara som människor mot varandra och inte som djur då. Skit samma de får nog springa när poletten trillat ner i alla andra offers tanke ”rum”. Alltså vi alla är offer för de giriga och alla kan ju bli giriga i och för sig men de flesta känner nog moral att inte göra andra i dålig dager så att säga. Så man kan nog säga att bli förmånligt leverne på andra är biljetten omoral som gäller. Det finns många att sätta ut i lampskenet men egentligen behövs det inte för när bägarn rinner över så gör den ju det, de flesta är ju så goda att de inte tappar sinnet men det gör de till slut och då får dessa omoraliska girig burkar helt enkelt springa….Vi är där snart. Och utnyttjandet av att mörda barn och skylla andra på det är väl botten på botten av handlingar dessa mördare kan komma på i ondska och utföra. Vi tittar på detta klipp som är lite av samma konst art av ondskans män (varning jag blir alltid tår ögd av dessa bilder när de kommer upp och jävligt dåligt humör)

  Gilla

 11. stefan skriver:

  Inte bara penning mässigt då skulle jag kanske sagt. Pengar är ju som bekant bara ett uttryck för värde.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.