Löjligt med kvinnliga boxare!

Sorry, men jag tycker det är löjligt med kvinnliga boxare. Varför ställer en snygg blondin upp och pucklar på en annan med nävarna! Får smällar mot skallen där hjärnan ligger och skvalpar. Nä, gillar inte manlig boxning heller med andra ord. Varför ställer man upp? Pengarna? Kändisskapet? Att bli någon?

Den svenska boxningstjärnan fick bäras ut på bår och fördes till sjukhus efter att ha förlorat WBC-matchen i superfjädervikt mot australiskan Diana Prazak. Frida Wallberg knockades i åttonde ronden.

Wallberg ligger nersövd med hjärnskador efter matchen. Diana Prazak som vann tycker inte det var så kul att vinna på detta sätt. Nä, verkligen inte.

dn dn intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Löjligt med kvinnliga boxare!

 1. MartinA skriver:

  Du har rätt. Våld är männens domän. Av flera skäl.
  Ponera att en stam förlorade hälften av sina män när de försökte stjäla boskap från sina grannar. En generation senare är stammen vid full styrka, förlusten har inte ens märkts.
  Ponera att en stam förlorade hälften av sina kvinnor? Det tar generationer innan stammen ens kommer i närheten av sin forna styrka.

  Evolutionen är vad den är. Att låtsas att vatten är torrt och sand är blött tjänar ingenting till. Båda könen är perfekta, frammejslade under miljoner år.

  Gilla

 2. R Ericsson skriver:

  Kvinnor försöker vara som män och misslyckas

  Gilla

 3. stefan skriver:

  Att försöka bli som misslyckade män bör ju ha den effekten.

  Gilla

 4. Pellefjant skriver:

  Ur ett genusperspektiv är det lika galet att två män står och pucklar på varandra med bestående hjärnskador som följd. Skrota proffsboxningen. Eller varför inte all boxning!

  Gilla

 5. elina skriver:

  Tänkte på Clint Eastwoods Million Dollar Baby. Hon borde ha sett den innan hon ville bli slagen i huvudet. Fantastisk film, Clintan är genial.

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Jag tycker är löjligt både för kvinnor och män. Har svårt att se när två pucklar på varandra oavsett om det är män eller kvinnor gör det i en ring eller utanför ring, med eller utan handskar. Jag mår fysiskt illa.
  Men förbjuda går ju inte, då gör man i det dolda istället. Det gör man redan med boxning där allt är tillåtet.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  MartinA: Båda har en uppgiift i naturen. Och att göra kvinnor till män och män till kvinnor är enbart sociala konstruktioner.

  R Ericsson: Se Stefans kommentar. Eminent.

  Pellefjant: All boxning ska skrotas. Eller så får dom väl ha hjälmar på skallen. Varför har dom inte det tro?

  elina: Bra förslag! Har sett filmen. Håller med! Clintan är bäst!

  Antonia: Man ska vara rädd om sin hjärna. Utan den är man en kokt grönsak.

  Gilla

 8. Doris skriver:

  Hur skall en man nu reagera när han blir utsatt för ett argsint fruntimmer. Förr i tiden slog män inte på kvinnor. Nu vet vi att kvinnor tränas i våldssporter och då kan väl inte män klandras om de använder våld mot kvinnor?

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Doris: Sant! Man slår inte på någons huvud – vare sig på djur eller människor. Hjärnan är inte att leka med. Tycker det är skönt med karlar som är karlar. Som kan komma där med sin traktor och dra upp en när man kört i diket. Som byter däck o s v. Visst – det kan vi klara också – men så jävla tråkigt. Lagar hellre en god soppa eller stryker en skjorta! 😛

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.