Tvångsvaccinering! Skriv på mot ny lag! Lita inte på Annika Linde & Co

I spåren av svinflunsavaccinbluffen kan vad som helst hända. Kontrollsamhället visar sitt fula tryne och flyttar fram positionerna. Vi får en lagändring första januari 2013  som innebär att regeringen ger ett tydligt uppdrag till myndigheterna. I klartext från Smittskyddsinstitutet:

”Lagändringen innebär att Socialstyrelsen får ett tydligt uppdrag från regeringen att systematisk följa och bedöma det nationella vaccinationsprogrammet och vid behov föreslå ändringar i programmet, utifrån underlag som bereds av Socialstyrelsen i samarbete med Smittskyddsinstitutet och Läkemedelsverket.” 

Så vad betyder den nya vaccinationspolicyn? Regeringen ger det praktiska ansvaret till Socialstyrelsen att bedöma och styra upp det nationella vaccinationsprogrammet. Kan man lita på myndighetspersoner på olika verk? Och på politiker? Nä, alla är i händerna på läkemedelsbolagen som vill tjäna multum på sina vaccin. Hur lätt är det inte att lura massan när man vill sälja något? Och när offren sitter sjuka och gråter i media är det ingen som tar ansvar. Läkemedelsbolagen har friskrivit sig och Staten har gått med på det. Otroligt! Läs mer om vaccin och influensa under fliken Influensa.

Läs mer på News Voice och skriv på en namninsamling mot tvångsvaccinering. Fyra tusen cirkus har redan gjort det. Häng på!

Finns det något hopp? Känns som alliansen följer en osynlig hand som vill mänskligheten illa. Undrar hur ett nytt parti som SD ställer sig i frågan? Man kan också undra om riksdagsledamöterna vet vad som pågår.

Svd dn intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Tvångsvaccinering! Skriv på mot ny lag! Lita inte på Annika Linde & Co

 1. Antonia skriver:

  Det är så sorgligt att man ska bli tvingad till nåt. Frihet är väl att kunna välja fritt. Eller? Är inte demokrati handlar om?
  Jag har redan skrivit under för inte vill jag bli tvångsvaccinerad.

  Gilla

 2. Philip A. Ohlund skriver:

  Gott Nytt År, Helena!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 3. FIXAT, FÖRSTÅS!!! Alla ritar väl på detta???

  Gilla

 4. elina skriver:

  Gott Nytt År! Och många nya blogginlägg!
  Från Elina

  Gilla

 5. gunnardeckare skriver:

  Jag har vaccinerat mig nu några år men tvekar den hör gången. Jag har också lågt förtroende nu för myndigheterna när det gäller detta.
  Gott Nytt År!

  Gilla

 6. Inger Jochnick skriver:

  Detta måste jag bara skriva på!!!! Vad in i glödheta är det som försiggår??

  Gilla

 7. Maja Dacke skriver:

  Inför ‘svinfluvaccinationen’ skaffade jag homeopatiska profylaxpiller, men jag struntade i att förebygga. (Mitt immunförsvar behövde testas, tänkte jag.) Men inga virus attackerade mig så pillerna fick ligga orörda. Långt senare, när faran var över, kände jag en begynnande förkylning eller liknande och hade då inte ‘tid’ att inta sängläge. Istället tog jag en lågdos piller några dagar, och ingen förkylning bröt ut. Effektiva piller från svensk homeopatikatillvekare ..!

  Det finns alltså alternativ …

  PS. Jag har i många år behandlat min katt, 12 år, profylaktiskt istället för de årliga sprutorna som veterinärer gärna vill ge alla husdjur. Dessa medel är fullt godtagna i UK inför utställningar o d, men naturligtvis inte här i landet. Dessförinnan hade jag nämligen läst på nätet om hur många djur som blivit skadade, sjuka eller rent av dött efter vaccination så …

  Gilla

 8. Kloker skriver:

  Men var i den nya lagstiftningen finns det stöd för tvångsvaccinering?? Visst är det bra att ifrågasätta saker, men har du verkligen läst den nya lagen?

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Maja: Naturen har allt. Ta ingefära om du känner en begynnande förkylning (elle annan krämpa). Mina katter får inga sprutor alls. Hur friska som helst. Däremot vill dom inte gärna ha fabriksmat. Kanske förståeligt.

  Kloker: Allt rullar på mot en viss världsordning. Pengarna styr allt. Och det finns mycket att hämta genom att vaccinera i parti och minut. Kommer det dekret uppifrån följer alla som dresserade hundar. Vi kan inte lita på våra företrädare. En massiv namninsamling får se som en stämning i bäcken. 😛

  Gilla

 10. mrmhalland01 skriver:

  Gott Nytt År Helena !
  Bra att du följer denna debatt och upplyser om hur det fungerar.
  Mindre bra att du uppmanar ett populistiskt parti, bestående av människor med ursprung från kriminella, rasistiska, nazistiska personer. Några av dem har bevisligen fått plats i vårt parlament. Jag hoppas verkligen att de har rensat ut nu, men, det tror jag inte…
  Hur kan någon glorifiera detta

  Gilla

 11. Maja Dacke skriver:

  God fortsättning, Helena! Bor man i en stad, där 1.000 herre- och hemlösa katter stryker omkring och snart blir 3-4 tusen, är behovet av något slags hälsoskydd kanske befogat. Utan att gå till överdrift. Min hittekatt fick jag via en hjälporganisation som ville giftvaccinera, vilket jag lyckades avstyra. Oh, vilka dundertjafs det blev! Sedan har jag lärt mig massor om sjuka katter med anomalier.

  Ingefärsvatten och echinaceadroppar är nog bra men inte så tillförlitligt som ‘mina DCG-piller’. Dock, världens hosta lyckades jag en gång i tiden bli av med på tre dagar med zink och A+C-vit. Doktorns recept gick till pappersinsamlingen. Honungsvatten med citron är bättre än apoteksmedicin. Numera förlitar sig mitt immunförsvar till daglig D-vitamindos – utan överdrift.

  Penicillin kan vara bra att driva igång kvicksilver i kroppen med – det upptäckte jag 1981 … och var tacksam att jag då förstod varifrån ‘alla konstiga symptom’ kom. Sedan har jag blivit allt friskare …

  Men alla är vi inte lika hur gärna vi än vill – behoven är olika liksom reaktionerna. Och om alla kunde bo lika nära naturen som t ex du, Helena, vilken hälsovinst! Är och förblir en dröm för många av oss. God fortsättning för oss alla …

  Gilla

 12. christalbum skriver:

  HPV-vaccineringen: Experter hade starka band till vaccinföretag skriver SVD.
  Jäv utreddes inte vid vaccinbeslut.

  Tre av sex experter har tydliga kopplingar till vaccinindustrin. Trots det kan Socialstyrelsen inte redogöra för hur problemet med jäv hanterades när myndigheten tog ett av sina dyraste beslut någonsin: att införa vaccinering mot HPV-virus för 262 skattemiljoner om året.

  Läs mer här:
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/vaccinbeslut-togs-utan-javsutredning_7791074.svd
  http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1954

  Gilla

 13. Anna-Tora Jonasson skriver:

  Jag är av den åsikten att det finns både för- och nackdelar med vaccin. Själv misstänker jag att jag fick missfall efter första dosen med vaccin mot svin-influensan.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Anna-Tora: Det kan du nog vara säker på. Pandemrix – ett ej testat vaccin. Alltså fick en hel populas ställa upp som försökskaniner. Annika Linde propagerade morgon och kväll att alla skulle ta sprutan. Själv tog hon ingen. Tar aldrig influensaspruta. Det gör inte jag heller. Men jag är å andra sidan inte chef på Smittskyddsinstitutet heller. Men det är hon! Hon borde åtalas.
  Polen köpte inte ett något vaccin alls. Ändå är polska folket friska än vad vi är!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.