Pandemrix ur fel kartong = Narkolepsi! Annika Linde tar aldrig någon spruta! Handsprit åt folket!

Skumt med vaccinet! Mer än 220 svenskar, de flesta barn, har fått narkolepsi som biverkning av vaccinering med Pandemrix mot svininfluensa, enligt de anmälningar som gjorts till läkemedelsförsäkringen. Alla svenskar som fått narkolepsi av influensavaccinet Pandemrix hade fått vaccin från tolv av de 35 sändningar med läkemedlet som kommit till Sverige. Från 23 av sändningarna finns inget enda fall av narkolepsi. Det visar en kartläggning som gjorts av Narkolepsiföreningen, med hjälp av det så kallade batchnummer som finns på vaccinets förpackningar. Uppgifterna ska nu studeras av Läkemedelsverket, som tidigare sagt att man inte sett något samband mellan narkolepsi och vissa vaccinsändningar. Har tänkt tanken att hela svinflunsagrejen var ett test. De som fick sprutan ur kartongerna med ”fel” batchnummer drog stora nitlotter. En förstörd barndom, ett förstört liv kan aldrig gottgöras. Var dessa leveranser preparerade med något extra månne? Ett infernaliskt experiment på levande och oskyldiga väsen?

En som inte behöver oroa sig för narkolepsi är Annika Linde. Linde vaccinerar sig aldrig mot influensa! I svinvaccineringens spår kan vi konstatera att en förstörd framtid inte kan ersättas! Under kampanjen hösten 2009 stod bl a mantrat i Landstingets broschyr: Var solidariska mot andra genom att vaccinera dig! Som ville man få en att känna sig skyldig och framstå som den största egoist om man avstod! Annika Linde tog inte heller sprutan mot svininfluensan! Hon uppger också att hon aldrig vaccinerar sig mot influensa för det skulle förstöra hennes eget immunförsvar. Och det är mycket bättre än vad en vaccinering kan ge säger statsepidemiolog Linde i en intervju med Ulf Elving i Sveriges Television  (16/10-2011). Annika Linde uppmanade även enträget folk att använda handsprit (vilken i hetsens spår tog slut på hyllorna!). Under intervjun i svt föll det sig så olyckligt att intervjuaren besökte toaletten i hennes korridor på Smittskyddsinstitutet. Men där fanns ingen handsprit. En lätt rodnande Annika Linde fick tillstå att man faktiskt inte brukade använda handsprit.

Mer om svinflunsan under fliken Influensa.

svd dn sr

…….

Detta inlägg publicerades i Influensan och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Pandemrix ur fel kartong = Narkolepsi! Annika Linde tar aldrig någon spruta! Handsprit åt folket!

  1. Helena Palena skriver:

    Hittade en bra kommentar av signaturen Ovaccinerad under inslaget på P1:s sida:
    Läkemedelsverket bara lyder GSK
    Självklart att läkemedelsverket avfärdar uppgifterna. Det är de skyldiga att göra enligt det hemligstämplade avtal de har med GSK. Man kan fråga sig varför det avtalet är hemligt eftersom det är ett stort avsteg från den offentlighetsprincip som normalt råder i Sverige!

    I avtalet står också att staten inte kan rikta några som helst krav mot GSK för eventuella skador vaccinet kan orsaka!

    Gilla

  2. mrmhalland01 skriver:

    Jag såg just dokumentären om Emelie, 14 år, som blivit drabbad.
    Fruktansvärt !
    Staten verkar inte vara beredda att göra mycket för de drabbade.
    De påstår fortfarande att de gjort rätt.
    Usch vad jag blir trött på alla inkompetenta makthavare utan samvete !

    Gilla

  3. Helena Palena skriver:

    mrhalland: Det finns inget hopp. Alla kommer undan med vad som helst. Göran Stjärnstedt på SKL ångrar sig. Bra gjort. Han sa att dom enda som tjänade på det hela var läkemedelsbolagen. Sant. De andra bara pratar på. Det finns inte ord. Jag bloggade mycket och skrev insändare och varnade folk. Fick mycket skit. Men nu är dom oxå tysta.

    Gilla

  4. mrmhalland01 skriver:

    Ja, jag vet att du gjorde det.
    Du var ju till och med i SVT-Debatt !

    Gilla

  5. Helena Palena skriver:

    Ja, såg du det? Man kan inte kolla längre på nätet. Ligger bara kvar i tre månader.

    Gilla

  6. mrmhalland01 skriver:

    Visst såg jag det.
    Om jag inte minns fel försökte jag också ge dig mitt stöd på din blog.

    Gilla

  7. Helena Palena skriver:

    Det är tre år sedan men det gjorde du säkert.

    Gilla

  8. CastoroPollux skriver:

    Tänk vad många grodor Linde undsluppit sitt ansiktes minsta tillgång.. Den som hörde hennes sommarprat förstår precis varför detta sinne blev smittskyddsproffset som var så enkelt för vaccinindustrin att påverka..

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.