Vindkraften som frälsare! Merkel & Reinfeldt = Sant! Svenskarna jordens samvete!

Mer kel av M till Tyskland

Här kommer ett inlägg från en man som var med på ett frälsarmöte om vindkraften i Norrbo (socken i Hudiksvalls kommun) i slutet på maj. Det är han som gjort bilden.

Eftersom vi Svenskar tydligen är jordens samvete och skall bära upp övriga världens problem är och kommer notan att bli dyr. Vi skall hjälpa: Vargar, valar, tigrar, sälar, späckhuggare, noshörningar, isbjörnar och även abborrar. Vi ger ca 100 miljoner/dag i U-hjälp, vi har en invandring utan kontroll på antal och ursprung (papperslösa) till enorma kostnader per dygn. Vi har varken jobb skolor eller boende till dessa invandrare. Ändå bromsas inte detta upp.

Vi tar på oss att vara bäst i att minska koloxidutsläppen i världen. Vi låter och tillåter statliga företag försäljas till utländska ägare, tillåter stora kända tunga industrier att flytta utomlands. Vi tillåter att privatägda åldringshem, sjukhem och skolor som fått statsbidrag av skattemedel att smita från skatt på sina vinster.

Vi måste därför spara inom Landstingen/sjukvården, skolan, polisen, försvaret (om vi inte skall till Afganistan), infrastruktur, kommunen, åldringsvården, helst jobba till 75 år. Men så har helbrägdagöraren kommit på allvar,…Vindkraften! Den rena, tysta, billiga, kraftfulla och effektiva, med enorm potential för både ägare, markägare, bybor, kommuner, industrin, arbetstillfällen, ja till och med enormt vacker och landskapsförskönande. Vilken tur för Sverige! Nu kan alla oroliga andas ut. Med denna förnybara energi har allt löst sig. Jobben blir säkrade, kommunen kommer att erhålla mång-
miljoner, grannarna till vindkraftverken blir överösta av pengar, lyckan är gjord. Ja, man till och med undrar vart överflödet skall delas ut. Att ingen har tänkt på detta tidigare. Enligt denna teori är det bara att bygga ut. Varför bara 80 vindkraftverk i Norrbo. Bygg ut till 1 000 st. Höj bensin- och dieselpriset till 40 kr/litern och alla kommer att köpa elbilar. Med dessa kan man ju sedan åka till Hudiksvall och handla när man fått fördelningspengar från överskottet av vindkraften. Lyckliga stadschefer som har tillgång till vindkraften eller har dom inte hört vad som sades på Folkets hus i Norrbo den 28/5. Sanslöst intressant att nu har allt löst sig.

En som var med på helbrägda mötet!!??

P.S. Sverige skall ju bygga mer och mer vindkraft trots att inget energibehov råder, tidigast 2 020 kan det behövas
utbyggnad av elproduktionen enl KTH som gjort en uträkning och funnit detta, men Merkel skall ju avveckla sin kärnkraft och Sverge skall ju sälja sin vindkraft till Tyskland. Konsekvensen blir att vi ingår i en Europeisk KWh kostnad – det vill säga får höjt elpris. D.S.

svd svd dn dn dn

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Vindkraften som frälsare! Merkel & Reinfeldt = Sant! Svenskarna jordens samvete!

 1. christalbum skriver:

  Om jag förstått det hela rätt så importerar Tyskland el från Frankrike för att kompensera det dåligt fungerande vindkraftsnätet.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Så är det kanske. Förstår dock inte varför man inte satsar på Solen. Ofattbart.

  Gilla

 3. stefan skriver:

  För att araber har mest sol och vill ju mer en gärna delta i dessa projekt att dra kabel från deras öken till Europa. Finns långt gående planer till och med totalkostnader och slut pris på det som ska säljas till konsument. Säger väl det mesta. Tycker jag. Sen finns det många andra sätt att utvinna energi ur värme så det går gör a på extremt billigt sett utan rädsla för sand i maskineriet och nästan utan rörliga delar i alla fall som inte behöver ha kontakt med verkligheten i solen och sanden. Har själv uppfinningar på det området och de funkar bevisligen har ju varit fast i tanken allt för många år i energi uppfinningar..Suck

  Gilla

 4. stefan skriver:

  Å andra sidan har vi stor del av vattnet här i norr att byta med, en balanse i bytes livet som vi lever för varandra eller hur jag ska såpa till det i mitt prat….Östersjän sägs av forskare bli snabbare restaurerad som sötvatten och det finns utläggningar om det med hur pass tid det tar och kostnader (inte mina ideer men är det till slut ända utvägen så är det så)

  Gilla

 5. stefan skriver:

  Går fortare en man tror. Det var grejen som faktisk fånga mitt intresse för det.

  Gilla

 6. Info skriver:

  SVERIGES NATIONALDAG (6/6)

  erhöll stegvis sin nuvarande status under åren 1983–2005 som en efterfrågad ersättning för den tidigare Svenska flaggans dag, vilken firats oavbrutet sedan 1916. Anledningen var närmast, att man inom Sjupartiet och den svenska journalistkåren allt mer började uppfatta den svenska fanan som en nazistsymbol.

  I skolsammanhang infördes till och med förbud mot kläder med blågula flaggor: ”Men nu säger Stålhagsskolan ifrån – tröjor med kränkande symboler är förbjudna.” – Se bild och artikel:

  http://www.vimmerbytidning.se/article/articleview/5240/1/52/

  Sveriges nationaldag är numera den dag, då tusentals ”nya svenskar” från avlägsna länder varje år hedras med ståtliga ceremonier i Stockholms stadshus, då afrikanska trumorkestrar intar Skansen och kurdiska och afghanska danstrupper får visa upp sig i diverse svenska småstäder. Ungdom Mot Rasism demonstrerar med röda och svarta fanor.

  Klicka på skärmdumpen:

  http://petterssons.bloggsida.se/2011/06/02

  Eventuellt håller EU-minister, demokratiminister och konsumentminister Birgitta Ohlsson återigen tal över sitt älsklingstema ”Avskaffa Sverige”:

  http://photoimagine.wordpress.com/2010/02/06/avskaffa-sverige/
  http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/birgitta-ohlsson-utsedd-till-varldsledare-5955951-artikel.aspx

  ELISABET HÖGLUND/AFTONBLADET 4/6 2012: AVSKAFFA NATIONALSÅNGEN!

  TV-kändisen Elisabet Höglund tror sig vara djärv och originell, när hon den 4/6 hånar Sveriges gamla historia och vill avskaffa Sveriges nationalsång, ”Du gamla, du fria”. Men många före henne har gjort detsamma efter 68-vänsterns tid.

  Alltnog, ord som hon särskilt vänder sig mot i den 168 år gamla sångens första två verser (Dybecks ursprungliga) är: ”Du tronar på minnen från fornstora dar / då ärat ditt namn flög över jorden.” Ord som Höglund associerar till ”brutal kolonialism”, ”imperialism”, ”kolonialförtryck”. (Hon glömde nämna Breivik. Och Hitl-r.)

  Höglund önskar sig en modern, svensk nationalsång – en sådan där t.ex. ord som Zlatan och Lorine Zineb Noka Talhaoui (Loreen) ingår. – Själv föreslår jag Alfvén/Ossian Nilssons ”Sveriges flagga” (1916): ”Flamma stolt mot dunkla skyar / likt en glimt av sommarens sol”:

  SVENSKA FLAGGANS DAG I STOCKHOLM 1953

  Här finns en liten film från det gamla firandet 1953 av Svenska flaggan, då inte en illaluktande skamtrasa utan kallad ”Sveriges frihetssymbol”:

  Filmen vara värd att titta på innan den censureras av YouTube. Varning: Svenska folkdräkter (från 07:20) och herrar och damer utan blåjeans förekommer.

  Snart finns inte heller Sveriges nationaldag kvar. Snart är den svenska autogenociden fullbordad. Och snart är de som iscensatte densamma också borta och döda.

  Gilla

 7. stefan skriver:

  Asså det går ändra till vad man vill rätt fort om man vill. Och måste väl säga att stå fjamsa under flag och dyligt är inget jag vill….Tönt stämpel nummer 1 (sorry men vad jag tycker är skit står jag för)

  Gilla

 8. stefan skriver:

  Vidare musikaliskt så låter denna som en maskin som skär ihop inget att vara stolt över. Svenska r som de är tu man hand är något fint och det är helt andra bananeer än skräp som detta Info. Om du var mer lärd så visste du ju mer ,alles klar

  Gilla

 9. stefan skriver:

  Be sure shit talke….

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Stefan: Inte fan menar jag sol från Arabien. Träffade en kvinna igår som bor på en ö. Hon har satt in en solgrej som tar bort lukt och fukt ur stugan. Jävlar vad det finns som vi inte känner till. Solpaneler på taken är mumma. Alltid något. Det finns grejer men vi ska vara kvar i olja och petrodollarsystemet till varje pris. Det är där skon klämmer. Kan du ge mig ett plåster som passar på hälen!

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Info: Var det du som myntade Autogenociden på min blogg. Använder det ordet men vill gärna veta var det kommer ifrån. När Sverige spelar hockey och fotboll osv och nationalsången går på och man sjunger – det är härligt. Då gråter vi svenskar av lycka över vårt land. Alla andra länder får hållas med sitt – men Sverige ska tydligen förintas. Märkligt! Varför? Vem vill det?

  Gilla

 12. stefan skriver:

  Jag har många plåster att ge , men just nu är jag i strid, och ve dem dem som är i min väg. De kallar mig sir. (och de känner mig ju men de andra oh ni har problem nu och min näsa blöder) men kanske djungeltrumman går och de tar sig stilla i sitt hörn) Jag är arg.

  Gilla

 13. stefan skriver:

  Visar man sin empati för girighet så låter jag dem lida, ska jobba hårt på det.

  Gilla

 14. stefan skriver:

  Mig leker man inte med

  Gilla

 15. stefan skriver:

  Karl för min jässa. Passar inte det så dra ungefär. Ochdet är ord för de som har någon som helst jä’vla kurage . De som känner mig står still de som rör ska jag fälla.

  Gilla

 16. stefan skriver:

  Jag vässar mitt svärd hmmm expert redan vässat så klart och det gäller även ni police here vässa svärden för drabbning är snart och för fasen vem är vem okej det vet vi ju redan thumps upp

  Gilla

 17. harfagre skriver:

  Det vore naturligtvis förfärligt om Sverige skulle göra MER för planetens fortlevnad än vad alla andra gör! Tänk om vi blev ett föregångsland i miljövänlig teknik? Tänk om vi blev en stark röst för bevarandet av biologisk mångfald och avskaffandet av oljeberoendet från diktaturer i mellanöstern? Tänk om vi kunde bli ett högteknologiskt samhälle igen? Ja, vilka miljömupps-kommunist-fasoner!

  Lite off topic ang. klippet med flaggfirandet från -53: Vilken nationalromantisk smörja! Det enda vi kan vara säkra på när det gäller vår kultur (flaggan inkluderad) är att den kommer att gå under. Detta har alla kulturer, utan undantag, gjort tidigare. Kulturer blomstrar, går under och ur dess spillror bildas nya – det kallas utveckling. Den som hävdar att det skulle vara möjligt att bevara den s.k svenska kulturen är lika långt från verkligheten som killen i vagnen i videoklippet…

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  harfagre: Sverige hade en armada med uppfinnare från 1875 – till 1925. Sen tog det slut. Vad hände? Inte vet jag. Jag tycker Sverige ska bli ett föredöme igen! Men hur ska det gå till när vi ska ha kvar oljeberoendet = Petrodollarsystemet till varje pris. Det finns många bra uppfinningar som inte får komma fram eftersom dom är för bra.

  Angående flaggan så var det så förr. Vår kultur går under. Vilken menar du? Den svenska eller vad…. Tur att vi också får vifta med vår flagga och älska vårt land som alla andra!

  Gilla

 19. stefan skriver:

  En flagga firar man ju förstås. Häng dem högt. (fast jag är inte mycket för sånt, flaggor då)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.