Löfven borde hålla tyst! Torwaldsson maxade dagistiden för barnen!

Stefan Löfven har ändrat sin ståndpunkt i flera frågor. S-ledaren Löfven ställdes i dag mot väggen i Ekots lördagsintervju. Nu vill han slopa ungdomsrabatten för arbetsgivare. Tidigare var han för den. Men han har inga egna förslag för att lösa arbetslösheten.

Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven (S) – och nu Karl-Petter Torwaldsson, som väntas ta över som LO-ordförande.
Båda har de en bakgrund inom fackförbundet IF Metall. Löfven tror att det är bra att man har en sådan bakgrund som vi har, säger Löfven i ”Ekots lördagsintervju”. Varför då kan man undra.

Gillar jag dom? Är ganska blasé! Kanske Löfven borde hålla tyst! Vara en mystisk typ som alla får gissa vad han tycker. Mycket bättre för då kan man ju i alla fall tro att han är en klippa! Ett politiskt geni! Men han verkar ju i själva verket vara lika tom som alla andra! När det gäller arbetslösheten har han som sagt inget att komma med. Sa att han skulle återkomma i höst om det.

Karl-Petter var en av arkitekterna bakom maxtaxan. En reform som gjort att barnen är mer på dagis än tidigare eftersom det kostar lika mycket, eller lika lite, oavsett hur längen ungen är parkerad på hemmet.  Stackars barn! Men hade ungarna fått det bättre med kvinnor vid rodret? Nej! Tyvärr! Säger bara Lundby-Wedin och Sahlin. Skönt att slippa se deras nunor!

AB Exp DN SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Löfven borde hålla tyst! Torwaldsson maxade dagistiden för barnen!

 1. antonia skriver:

  Hörde honom idag. Blev inte imponerad. Stod inte riktigt pall för intervjuarens attack. Och han körde precis som Olof Palme gjorde…säg vad du vill men svara aldrig på en fråga.
  JA, hade varit bättre att köra på den tysta linjen som Clintan i sina spagettivästern. Då är det fritt för tolkning.
  Må vara så att de kommer från arbetsklassen men guuuuud så snabbt de glömmer hur det är att slava. Sjuksköterskan Lundby tog ju med stora famnen allt hon kom över. Hur många styrelseuppdrag hon hade eller har tex.? Vet inte ens hon själv. Och nu säkrad pension iden högre klassen + säkert nåt välbetald jobb också sidan om. Ingen går lottlös och alla gömmer sig under paragraferna.

  Gilla

 2. Roland X skriver:

  Jag tror de flesta håller med dej.

  Gilla

 3. Josef Boberg skriver:

  ”Stackars barn !”

  VÄL TALAT

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.