AB tar hjälp av gangsters! SD styr utan ord! Panik!

Aftonbladet är en märklig tidning. Blåser upp en gangsterorganisation för att skrämma oss. I gårdagens tidning skriver man – förvisso på sidan 25 – att det är trevligt om SD-medarbetarna känner sig skrämda. Lyfter fram det kriminella nätverket Original Gangsters ledare Lars Bergquist som ett stort föredöme. OG hänger ut SD-människor med namn och adress. Lars B säger: ” Vi försöker inte skrämma någon, men det är en dröm att alla SD:s stolar ska stå tomma.” Vidare framgår det att han tycker att det bara är trevligt om dom uthängda känner sig skrämda. Tack för den passningen Aftonbladet!

På kulursidan i samma tidning skriver Anders Johansson att SD får styra utan att säga ett ord. Härligt! Så ska det gå till. Man ska lysa med sin frånvaro. Faktum är att SD har fått mycket att säga till om. Hur blocken än gör kommer dom att snubbla över en SD-sten. Som dom måste förhålla sig till. Om inte får moderaterna och sossarna sätta sig i varandras knän. Kan det vara möjligt? Skulle inte tro det.

Efter lördagsintervjun med Ohly – ja, han kommer nu att debattera med SD – sade hallåan i Ekot att SD fortsätter med att ställa till problem. Rakt ut i etern! Jeesus! Hur långt får mobbningen gå? SD kan väl inte ställa till problem – dom har ju inte hunnit göra något. Sannerligen så är guldsitsen ett faktum. Tänk att påverka utan att säga ett ord. Bara genom sin blotta existens. Halleluja!

P.S. Säpo varnar. Men vi ska inte oroa oss. Bin Laden sägs ha godkänt vissa planer på terror. Men hallå! Lever han? D.S

AB AB DN SvD DN Expr

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till AB tar hjälp av gangsters! SD styr utan ord! Panik!

 1. Dennis Nilsson skriver:

  Varför läser du överhuvudtaget denna crappy tidning!?

  De skriver vad som helst…

  Gilla

 2. AB och Helin har fått spatt. De hade väl tänkt sig att Mona skulle regera nu igen. Ja tänka sig vad mycket makt dom ger till detta lilla parti. Och att liera sig med kriminella. Vad sysslar dom med? Desperationens svett stänker.

  Det som har hänt är att demokratin har funkat. Men det gillar inte de etablerade i etablissemanget. Vanliga väljare har gått från s till sd. Det vittnade kartan över Sverige om. Även i Norrbotten får sd upp till 5 procent. Bara Gotland och Medelpad verkar ligga under detta procenttal. Gävleborg ligger också med höga röstetal på sd. Missnöjet är utbrett.

  OG och Jan Helin står rätt ensamma.

  Gilla

 3. SD gick ut med att det fanns svenska muslimska terrorister för ett år sedan. Då fick de skit av alla tidningar och blev anmälda för hets mot folkgrupp. Nu går SÄPO ut med samma sak men lite senare. Kommer de även att anmälas för hets mot folkgrupp?

  Visst kan det bli jobbigt med SD om ingen vill eller får prata med dem. Skulle vara betydigt bättre om man behandlar dem som ett riksdagspart. De två blocken måste söka stöd hos SD eller hos ett parti i motsatta blocket för att få igenom sin politik. Det är bara att inse det nya politiska läget i Sverige. Kommer SD att lyckats att lösa upp Sveriges tvåblockspolitik så har de gjort en bra sak i alla fall

  Gilla

 4. antonia skriver:

  Al Quida har ingen bra organisatör. De kan fjutta på lite här och där, men i stort sett Lyckas de inte så bra.
  Visst alla minns ju 11/9 men med skickligare organisation skulle de ha kunnat göra världen mycket osäkrare. Då var de inte så övervakade som de är idag.

  Självklart vore det inte bra om folk dör på grund av deras hat, men stor skada kan de inte åstadkomma.

  Gilla

 5. Muslimska terrorister??? Bin laden och grabbarna är ju för tusan småpojkar i en sandlåda, jämförelsevis. En och annan skyskrapa, nåt flygplan, tågsätt osv… dadaaa!!!

  De verkliga terroristerna är ju för helsike vi kristna och judarna!!!Vi har ju ödelagt, våldtagit jordens alla kulturer, lagt hela länder i grus och aska, förslavat miljontals människor, dödat ännu fler, troligen milliarder… och nu håller vi på att utplåna hela jävvla mänskligheten – och det mesta av liv, ja, det skulle inte förvåna om vi,Girighetens Herrar, inte ger sig förrän vi utplånat hela planetens myller av liv… !!!

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Dennis: Man måste ju hålla koll på galenskaperna!

  Ann Helena: Läget är desperat för pk-maffian. SD har gått fram över hela Sverige. Tänk vad Moderaterna har problem med att ungdomarna röstar på SD. Nu laddar dom om. Ska ta röster bland miljöpartister och dom unga. SD blev störst i skolvalet i Hudiksvall. Vad sänder det för signal? Jo, att framtiden är ljus för SD.

  Stellan: Ingen skulle prata med SD. Men alla får förhålla sig till dom på ett eller annat sätt. Så är det i en demokrati.

  Antonia: Vi ska tro att al kajda ligger bakom nine eleven. Men jag tror att Bush & Co inte har rent mjöl i påsen. Bin Laden finns med all sannolikhet inte. Dom bara håller upp karln som nisch. Som potemkinkuliss. Undrar hur länge det kommer att hålla.

  Sven-Erik: Här kan vi inte säga ”den som lever får se”. För det kanske vi inte hinner. Och som du brukar skriva: Det är ont om jordklot!

  Gilla

 7. Verkligheten skriver:

  Ha ha ha – ni kan ju inbilla er att ni har nagot att saga till om. Ni kan ju sitta dar och peppa varandra, men sanningen ar att SD inte har nagon framtid. Mao ni kommer renodla detta med att ‘lysa med franvaro” till 100%

  Jonet som jamforde SD-s ”terroristvarning” med SAPO:s. Ni ar ju for gulliga. Och ni vill bli tagna pa allvar. Hur komiskt som helst…

  Gilla

 8. Berra skriver:

  Något har hänt… helt plötsligt känns luften friskare, kan det vara åsiktsfrihetens vind som kittlar i mina näsborrar?

  Med SD som tungan på vågen i riksdagen så blir det här en 4år lång orgasm för oss Sverigedemokrater!

  Ha en skön söndag bröder och systrar (-;

  Gilla

 9. @Verkligheten – SD har en framtid i svensk politik. De har ökat i varje val sedan starten. Om man ser på svenska skolor idag så ligger SD väldigt bra till. På min högstadieskola var SD större än både MP och V redan 1991. Vid valen 2006 och 2010 blev det största partiet i skolvalet. I kommunvalet blev partiet tredje största partiet. Jag tror att SD inte kommer att få så mycket starkare stöd i Skåne men kommer att öka i övriga Sverige.

  Det har ingen betydelse om man gillar eller ogillar SD. De är här för att stanna…

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Verkligheten: Klart SD har en framtid. Det är nu det börjar. Tänk om det är så att Säpo höjer flaggan för att straffa oss. Man kan aldrig så noga veta. USA håller koll på Sverige.

  Tänk när Reinfeldt vann 2006. Då blev han inbjuden på stört till Bush. Varför var det så bråttom? Vad var det som skulle pinkas in?

  Berra: Trevlig söndag på dej med!

  Stellan: Nej, det har absolut ingen betydelse om man gillar moddarna eller ej. Dom är här och så är det med SD numera. Det är bara att gilla läget.

  Jag tror att SD kommer att växa i takt med att rumsrenheten ökar. I takt med att folk fattar att media svärtar med vilje. Att mediefolke måste svärta för att få behålla jobbet. Men som sagt det kommer att slipas av. Tänker på Karin i Agenda som sa invandrarkritiska om SD istället för den gamla slagdängan främlingsfientliga. En liten framgång så god som någon. Och hon lär nog inte får sparken för det.

  Gilla

 11. JIMMY Från Värmland skriver:

  Det är löjlig att SÄPO går ut med insunationer om hot när Usama bin Ladin har varit död i över 7 år http://www.dailymail.co.uk/news/article-1212851/Has-Osama-Bin-Laden-dead-seven-years–U-S-Britain-covering-continue-war-terror.html

  http://www.prisonplanet.com/articles/july2007/180707oldfootage.htm

  Om det är någon som spränger en bomb i USA, eller i total ruttna patetiska NWO Polistaten 1984 England, så kommer det från Al Qaeda = Al CIAda eller MI5 som jobbar för samma folkmords Militärindustriella Komplexet som numera SÄPO slickar i röven #L#

  Ps – det är troligen det tredje världskriget med Iran det numera dollar bankrutta USA Pentagon snart kommer att starta.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Jimmy: Bin Laden är en bra kuliss. Tror dock inte att det blir något anfall på Iran. Goldman Sachs har öpnnat kontor i Teheran.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.