Nemtsov är i alla fall död! Tecknarna i Paris lever dom eller är dom döda?

Charlie HebdoBoris Nemtsov är i alla fall död. Han ligger på lite de parade i Moskva. Men hur är det med tecknarna i Paris? Lever dom eller är dom döda?

En månad innan dådet i Paris köpte Rotschild tidningen. Då hade den runt 7 000 prenumeranter. Numret som kom efter dådet såldes i 8 miljoner exemplar. Idag har tidningen 200 000 fasta prenumeranter. Snabbt klättrat!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Nemtsov är i alla fall död! Tecknarna i Paris lever dom eller är dom döda?

  1. Antonia skriver:

    Den enas död är den andras bröd.

    Gilla

  2. Benny skriver:

    En hel del verkar tyda på att det är tjetjenska islamister som ligger bakom mordet på Nemtsov. En orsak kan vara att Nemtsov skulle publicera sin rapport om kriget i Ukraina och han kanske tänkte vara lite för ärlig i sin rapport för vissa deltagare i kriget, däribland islamister från Tjetjenien. Nemtsov blev till slut en belastning för vissa kretsar i Ukrainas underrättelsetjänst men det finns även andra som kan tänkas tycka att Nemtsov var bättre död än levande. Paradoxalt nog så hade Putin inget emot den forna kollegan Nemtsov, (hade han haft det hade nog Nemtsov för länge sedan råkat ut för en ”olycka”). Tvärtom så agerade Nemtsov mer som ”djävulens advokat” åt Putin eftersom han med största sannolikhet fick betalt av CIA.

    Gilla

  3. Helena Palena skriver:

    Benny: Många fingrar i denna burk. Det är så intrikat nu så t o m CIA blir sidsteppade. Tycker Putin gör det bra. Och Lavrov och resten som håller stånd mot alla femtekolonnare och alla andra utifrån som vill in och roffa åt sig Ryssland igen.
    När Sovjet föll skulle Nato upplösas mer eller mindre. Istället har dom växlat upp. Kalla kriget pågår. Hetsen mot Ryssland är ett måste för vad ska dom annars komma med för spöke nu när bin Laden är död.

    Gilla

  4. Sofia skriver:

    Annorlunda syn på spektaklet i Paris:

    Gilla

  5. Sofia skriver:

    En knytnäve rakt i Solarplexus – Ha, ha, Lögntv:

    Gilla

  6. MetalHeadViking skriver:

    Enligt LaRouch så är det Victoria ”Nazi SS” Nuland som låg bakom mordet på Nemtsov.

    Men glöm inte att McFaul sysslat med sådant. Även Tefft varit väldigt aktiva.

    USA sysslar med Black Ops operationer i Ryssland. Beviset för detta var mordet på oljemagnaten Christophe de Margerie.

    Varför pratar ingen i media om mordet på Christophe de Margerie? En fransk oljemagnat som mördas i Ryssland, borde ha skapat krigsrubriker. Men så blev det så klart inte.

    Gilla

  7. Helena Palena skriver:

    Kommentar från signaturen ”Från Frankrike”:

    Det kallas väl affärsnäsa. I bästa fall.
    Dessutom ordnades kvickt en ”räddningsaktion”, insamling till tidningen, där miljoner fransmän skänkte belopp som aldrig redovisats offentligt. Upprop i Var Matin och säkert alla andra nyhetsblad i treveckorstid. Samtidigt med rapporter om att upplagan steg astronomiskt. Från några tiotusentals ex. (inkl lösnr) till över 2 miljoner fasta års abonnemang.

    Dummare än svensken, skulle man kunna säga.
    Bättre sätt att driva oliktänkande till vansinnesdåd är svårt att komma på.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.