Pandemibluffen! Svinigt värre!

Skönt att få lite vatten på sin kvarn. Jag skrev mycket om bluffen med svininfluensan på min blogg och Hälsingetidningarna – se ovan Influensan. Var även med i Debatt. Många trodde att man inte var riktigt klok. Jag säger bara hur lätt det är att lura massan. Familjerna köade i regnet i timmar med sina barn för att få sina sprutor. För något som inte var en pandemi. Så vad ska vi göra när vargen verkligen kommer. Om han kommer.

”Pandemin som inte var någon pandemi”, sammanfattar den brittiske parlamentarikern Paul Flynn från Labourpartiet året med svininfluensa i en starkt kritisk rapport till Europarådet. Han vänder sig främst mot WHO:s agerande men också mot alla som ansvarat för svininfluensahanteringen som EU-organisationer och smittskyddsmyndigheter i respektive länder. Polens hälsominister föll inte i farstun och vaccinerade inte folket. Det gick hur bra som helst. Men här hemma talade bland andra Annika Linde och Anders Tegnell sig varma för sprutornas enorma välsignelser. Sjukt! Sjukt! Läs Inger Atterstam i SvD. Hon kan sin sak. Heja Inger!
´
Uppdatering: Heja Inger A en gång till!

Newsmill: Jag skrev ett Öppet brev till Sveriges Journalister och en Summering av svininfluensan.

…….

Detta inlägg publicerades i Influensan och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Pandemibluffen! Svinigt värre!

  1. Ja det är alldeles förfärligt. Här stod föräldrar i kö med sina barn på en parkeringsplats för att få ett könummer (!) till vårdcentralen. Vilken hysteri! Har man överlevt Asiaten en gång i tiden (1957) så var det här ingenting… har knappt varit sjuk alls den här vintern… bara förkylning… med hosta. Var det svininfluensan? Lär vi aldrig få veta.

    Gilla

  2. eric hagman skriver:

    “The only safe vaccine is the one that is never used.”
    – James Shannon
    Former National Institutes of Health (NIH) Director USA.

    OBS Vaccinera sig är mer farligt än att låta bli!

    Keep in mind David Rockefeller has spoke many times about the need to reduce the worlds population.

    Some things you can do to increase chances of survival:

    First of all, remember that you have an immune system.

    Change your eating habits TODAY. The intake of refined sugar, pesticides, fluoridated water and toothpastes, etc., artificial colors, flavors and preservatives and genetically modified foods
    Bli vegetarian eller vegan!

    Gilla

  3. Helena Palena skriver:

    Ann Helena: Det har gått en hosta som drabbat vaccinerade och ovaccinerade. Vaccineringshysterin är förfärlig. Rätt ord. Men många har blivit rika på kuppen samtidigt som människors immunförsvar försvagats.

    Eric: Mänskligheten har levt i miljarder år utan vaccin. Gick hur bra som helst. Som du själv skriver så tycker dom som styr att det är för många människor på jorden. Så man vill gärna vaccinera bort x antal miljoner.

    Jag glömmer inte att jag har ett immunförsvar. Jag talar med det varje dag och peppar med andra ord upp det lite. Med ord och inga sprutor!

    Gilla

  4. mrmhalland01 skriver:

    Vi ska väl avvakta den kommande utredningen mot WHO, men, visst är jag benägen att hålla med dig.
    Hysterin visste inga gränser för ett halvår sedan..
    Jag tror också att detta kan ha inneburit skada i stor omfattning när det gäller immunförsvar.
    Själv vaccinerade jag mig inte och har mått utmärkt hela tiden.

    En fråga man kan ställa sig är : Får Svenska staten tillbaka pengar från dem man har ett bindande avtal med (Vi har ju sådana som garanterar oss vaccin, mot att vi lovar att köpa ett antal miljoner doser) om utredningar visar att allt var överdrivet ?

    Gilla

  5. Helena Palena skriver:

    mrhalland: Jag tror SKL försökte omförhandla men det gick visst inget vidare. Så nu stär vi där med vaccin för 400 miljoner. Men vänta – snart är hysterin här igen och då kommer detta vaccin att användas. Även om bäst-före-datum har gått ut. Anders Tegnel sa för några veckor sedan att detta vaccin kan användas i höst.

    Gilla

  6. Znogge skriver:

    Minns det mer än väl eftersom jag själv var synnerligen tveksam och misstänksam mot förfarandet. Vaccinerade mig självklart inte utan förvånades mest över hysterin! Hur många som dog av vaccinet eller blev väldigt sjuka av det bör man ha i minnet…

    Gilla

  7. Nabil skriver:

    Som tur är så vaccinerade jag mig aldrig! Men det gjorde olyckligtvis resten av min familj…

    Gilla

  8. Helena Palena skriver:

    Znogge: Ja, det bör man ha i minnet.

    Nabil: Hopps det inte kommer surt efter för din familj.

    Gilla

  9. Pingback: 3 blog articles from other sites regarding the “H1N1 pandemic” (In Swedish) « Stop The New World Order!

  10. Otto Lund skriver:

    Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 Information in english language

    Mh,
    Otto

    Gilla

  11. Helena Palena skriver:

    Otto: Tack för info!

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.