Reinfeldt gjorde en ful sorti! Spelkungen sopade banan = Royal Street Flush!

Sveriges arbetarparti De Nya Moderaterna kastar in handsken!

Sveriges arbetarparti De Nya Moderaterna kastar in handsken!

När Reinfeldt sa att han skulle lämna in sin avskedsansökan och att han skulle avgå som partiledare i vår blev det platt fall! Två platta fall på ett bräde! Så gör man inte. Man stannar väl kvar och knyter ihop säcken på ett snyggare sätt. Under talet zoomades Kinberg Batra, Svantesson och Hillevi Engström in. Såg ut som tuppen gjorde hönorna besvikna i hönshuset. Ingen drog på munnen. Kinberg Batra såg gråtmilt beundrande ut men hennes beundran rann av och fram tonade en snabb min av lätt förakt när hon insåg att att han kastade in handsken åt alla håll. 

Reinfeldt var tydligen bara med in i kaklet för att se om M skulle vinna. Det gjorde dom inte och nu vill han bara försvinna. In i något luckrare får man förmoda. I sitt tal använde Reinfeldt ordet fantastiskt 15 gånger minst tror jag. Ja, resans gång hade varit så fantastisk och dom hade tagit sånt ansvar. Ansvar och fantastiskt och nu tycker Borg att det blir bekymmersamt med SDs framfart. Ett ord Borg använde med jämna mellanrum. Och han är inte ensam om det bland politikerna. Bekymmersamt! Äh, livet går vidare och det kommer nya fejor som intar taburetterna! Det ska bli skönt!

När borgarna vann 2006 så dröjde det bara några månader innan Vita Huset drog över Reinfeldt och Bush kunde viska i hans öra vad som skulle gälla. Vi får se hur länge det dröjer innan Löfven blir inbjuden. Han har dock varit med på Bilderberggruppens möte så det kanske räcker som en inpiskande snärt.

Åkesson med sina 13 procent fördubblade sin makt. En makt som alla säger att han inte har och inte kommer att få. Det kommer SD visst att få. När det gäller i viktiga frågor kommer SD att vara tungan på vågen. Vad ska vi annars ha ett vågmästarparti till?

Slötittade på gästerna som kom och gick för intervju. Vad det någon som sa något? Jo, Maud Olofsson sa att dom andra partierna kanske har misskött sig i invandringsfrågan och att dom måste diskutera det nu, Kanske alltså! Ungefär så. Maria Wetterstrand pratade mycket men jag minns inte vad hon sa för hennes klädval störde så. Hon var bararmad! Och armarna blev dessutom gigantiska i tv-rutan. Inte snyggt! Hon vill dock inte ha en ministerpost för man kan inte släpa barn fram och åter nu när hennes man fått en ministerpost i Finland. Nä, det kan man inte. Bra Maria att du tänker på dina barn.

Annat ljud i skällan efter valet: Varför har han inte påpekat detta under resans gång? Komma nu? ”Framgångarna får följder. Hittills har en liberal integrationspolitik varit möjlig, men det blir svårt om SD etableras på 10 procent. Utmaningen är att möta SD:s väljare utan att närma sig SD:s politik. Det är illa att varken höger eller vänster sökt mandat för kamp mot segregationen, skriver Andreas Johansson Heinö.” Hur gör man det kan man undra? Alla partier utom SD har ju eldat på under grytorna för invandring plus att det inte finns några problem. Det blir probem nu men på längre sikt gynnar det Sverige låter det! Nä, det gör det inte.

Svd Svd Expressen portas Svd Svd Intressant Krav på x-kongress

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Reinfeldt gjorde en ful sorti! Spelkungen sopade banan = Royal Street Flush!

  1. Antonia skriver:

    En ny värld kommer! Bättre? Sämre eller det samma som innan? För det känns inte som om det händer så mycket mer än att Fredrik heter heter helt plötsligt Stefan.

    Gilla

  2. Helena Palena skriver:

    Antonia: Sant! Det blir ingen skillnad men skönt med nya fejs att beskåda. Trött på dom gamla och deras malande.

    Gilla

  3. Antonia skriver:

    Jag tror att det blir kaos. Utan majoritet är ganska svårt att komma från ett till två.
    Och så som enmansföretagare är ju ingen som bryr sig våran intresse egentligen. Det är hugget som stucket vem som flabbar runt.
    Och när ska Sverige ha en kvinnligledare?
    Känns så stenålders att ha män vid makten 2014, när Indien har haft Indira Ghandi redan i 60-talet och Golda Meir för Israel på 70-talet och några till skulle man kunna räkna upp, men de var tidigt ute.

    Gilla

  4. Helena Palena skriver:

    Antonia: Menar du kvinnlig statsminister? Bryr mig inte. Kommer hon så kommer hon. Spelar ingen roll om det är en kvinna eller man när det är banksystemet som styr hela skiten.
    Kvinnliga partiledare har vi ju haft och har: Maud Olofsson och Annie Lööf som har pratat sig hesa för företagen men det har inte blivit ett dugg bättre. Bara något man använder för att det låter bra. Grrrrr!

    Gilla

  5. Antonia skriver:

    Ja, så kan man också se det.
    Nu är det som det är så får vi se hur det blir.

    Gilla

  6. Anatonia – please put this thought out of you mind…

    ” And when Sweden will have a female leader? ”

    Britain had Mrs. Thatcher and it was a disastrer. The issue is not simply gender.

    I am also curious to hear all views on the following:-

    1. 13% anti-immigrant vote in Sweden?

    2. The way forward for Sweden?

    3. All other relevant thoughts?

    Courtenay

    Gilla

  7. Helena Palena skriver:

    Courtenay: Many ot those voters are not anti-immigrants. Many are anti-politicans! There will be a way forward for Sweden as always. But it doesn´t matter who rules when the real ruler is a system: The Banking System!

    Gilla

  8. Yes, you´re right! MONEY rules…

    Gilla

  9. Sofia skriver:

    Direkt efter valförlusten lämnade dessa sina uppdrag:

    Statsminister Fredrik Reinfeldt
    Finansminister Anders Borg
    Finansmarknadsminister Peter Norman

    De kommer få mångmiljoninkomster från Sveriges skattebetalare utan att lyfta ett finger.

    Förmodligen får de andra toppjobb.

    Tja, ansvar för Sveriges framtid?
    Vem tar det?

    Gilla

  10. stefan skriver:

    Fråga. Vad är framtiden o vårt karga kulturella land.för något

    Gilla

  11. Sofia skriver:

    Det är mycket skumt att de ledande moderaterna lämnade in utan förklaring.

    ”Herre Gud” har gjort en mycket välgjord satirfilm om ledargarnityret (på Youtube).
    Filmen kallas ”Så fungerar Sverige – del 1”

    Gilla

  12. anders skriver:

    Sofia, den är borta. Skicka gärna ny länk eller annat som leder till rätt plats.

    Gilla

  13. Sofia skriver:

    Gå in på Youtube och skriv ”Herre Gud, Så fungerar Sverige”

    Gilla

  14. Sofia skriver:

    Vi är flera som länge misstänkt att Fredrik Reinfeldt med anhang inte sympatiserat med det svenska folket utan tjänat någon utländsk mäktig organisation.
    Denna artikel bekräftar våra misstankar:
    http://nyadagbladet.se/inrikes/reinfeldt-och-bildt-till-new-york/

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.