Dags för vädret som destruktivt vapen?

De piskar in oss i agendan med hjälp av väderkatastrofer!

Peter Krabbe

När nu – vintern/våren 2023 – stora delar av världen skakas av våldsamma väderfenomen, innefattande orkaner, extremtorka med vattenbrist som följd, översvämningar, jordbävningar, skyfall och hagelstormar, finns det anledning att gå tillbaks till denna artikel som jag skrev för fem år sedan då vi fortfarande levde i en relativt lugn vädersituation. Anledningen är att man på DOD nu på allvar börjat använda de HAARP-anläggningar som ingår i projektetOwning the weatherför politiska syften.Man är nära det slutdatum som fastställdes redan 1996, nämligen 2025 och systemet är uppenbarligen redan klart att användas.

Det vi ser just nu är att alla länder som på något vis motarbetar den amerikanska agendan med syftet världskontroll straffas genom olika former av väderkatastrofer. Det kan gälla motstånd mot NATO, dollarn som världsvaluta eller stöd för Kina, Ryssland eller arabländer som närmar sig dessa. Värst utsatta tycks Turkiet vara, ett land som nu vacklar mellan öst och väst…

Visa originalinlägg 1 454 fler ord

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dags för vädret som destruktivt vapen?

  1. Morningstar skriver:

    Davos-Klasse anser ju att vatten inte är en mänsklig rättighet. Tycker dessutom förutom att han vill att vi ska börja äta insekter även borde börja dricka recyclat avloppsvatten. Är övertygad om att Klasse själv kommer fortsätta med filet mignon och chardonnay. Kanske blir torka redan nu i sommar? Politikerna tvingar oss att ransonera.

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.