Dags för lite motstånd?

Bra text! Även om den är mörk. Skriver god fortsättning i alla fall. Visst är världen en scen! Tänk allt dom kommit undan med. Tänker på våra små tomtar till politiker. När dom kommer ner och får frottera sig med högdjuren. Oj så imponerade dom blir och hur dom snappar upp vad som gäller. Gladeligen! Det är väldigt dyrt att vara med där. Man kan köpa sig globalt inflytande! Den globala statskuppen pågår. 1 500 privatjet flyger in till Davos! Wow! Har Ulf K och dom andra tre som är inbjudna eget plan? Kan dom inte träffas i den globala byn – i skyn! Skajpa och ha sig! Där sitter dom och talar om att vi inte ska flyga!

Lite info från Kasselstrand: World Economic Forum (WEF) är världens kanske mäktigaste lobbygrupp. Gruppen finansieras huvudsakligen av sina medlemsföretag. Medlemsföretagen är normalt sett multinationella bolag med omsättning i mångmiljardklassen. Enligt WEF:s egen officiella information sträcker sig den årliga avgiften från omkring en halv miljon kronor till närmare 10 miljoner kronor, beroende på hur stort inflytande företaget vill köpa.

Ett företag som betalar årlig medlemsavgift får bland annat möjlighet att delta med VD eller annan topprepresentant på årsmötet i Davos, givet att man även betalar deltagaravgiften på cirka 300 000 kronor. Utöver företagen bjuds varje år ett stort antal utvalda gäster in, främst politiker, men även ledande företrädare inom media, civilsamhälle och akademi.

Peter Krabbe

Många bra synpunkter och kommentarer har strömmat in, även under den julhelg som jag i mitt förra inlägg rubricerade Dags för lite eftertanke. Man kan nog påstå att det mönster som vi redan tidigare kunnat skönja nu är tillräckligt tydligt för att bilden skall bli läsbar – även vad gäller den nya regeringens roll i den närmaste framtiden.

Det är lite för enkelt att tro att populistiska åtgärder som att få knarkmaffians hantlangare att sluta skjuta ihjäl varandra på allmän plats bäddar för ett nytt och bättre samhälle. Problemen går betydligt djupare än så. Mest remarkabelt är att vårt land håller på att förlora sin rätt till självstyre, allt till förmån för ett av globalisterna totalkorrumperat EU-styre. Att Sverige nu får vara ordförandeland (under övervakning) innebär tyvärr inte att vi kommer att ifrågasätta och debattera globalismens kärnfrågor, utan tvärtom att vi – som vanligt – går i spetsen för Bror…

Visa originalinlägg 1 075 fler ord

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dags för lite motstånd?

  1. Irene Pettersson skriver:

    vem sjutton vill sitta med den surkarten

    Gillad av 1 person

  2. Lycka till med kommande boken! Skall bli intressant att ta del av.

    Mvh

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.