Enligt Sverige finns det biolabb i Ukraina! Natobaser som ett fästingband runt Ryssland!

Enligt Källkritikbyrån är allt fake om labben i Ukraina! Klassisk rysk desinformation! Tack för plättarna! Men Regeringen och Wallenberg anser att dom finns!


Mycket märkligt sker! Fanns det biovapenlabb i Ukraina som Ryssland bombat! Snöade det i natt? Ja, det gjorde det för det var alldeles vitt i morse och snön ligger kvar! Man får tro på det man ser! Man kan undra var den globala uppvärmningen tog vägen! Finns den! Nej, skulle inte tro det. Det är bara fake för att vi ska vara rädda! Fanns labben i Ukraina? Det gjorde dom för det har Victoria Nuland – secretary of state – själv bekräftat hos Tucker Carlsson. Men USA nekar till att ha labb i Ukraina! Officiellt kan man ju säga så men nu har vi ju deep state att ta hänsyn till. Vem vill skylta med sina obskyra affärer! Men hur kan det komma sig att Biden, Romney och Pelosi t ex alla tre har barn som sitter i Ukrainska bolagsstyrelser? Ja, hur kan det komma sig. Deep state tänker ta Ryssland till varje pris och det en gång för alla. Man har gjort sina försök men det har inte lyckats. Ryssland – det största landet i världen – låter sig inte betvingas. Ett land som har eftertraktade och begärliga naturtillgångar. Så inte undra på att Ryssland är omringat av Natobaser! Ser ut som ett pärlband med fästingar runt en stackars hals på en hund – nej, mer passande: På en Ursus (björn)!


Biolabb som tillverkar mjältbrand, antrax och gud vet vad som man kan sprida och döda människor med. Usch! Men om nu inte labben finns hur kan det då komma sig att Sverige håller pressträff där man lovar att flytta labben och forskningen till Sverige. Martin Stensö har gjort en video om denna träff där pressen bara ställde EN enda fråga. Det var TTs Anna Lena Wallström som undrade hur många forskare som redan fanns i Sverige och hur många som kan tänkas komma. Svar: Noll forskare och ingen uppgift på hur många som skulle komma!
DET REGNAR ETT SURT UKRAINSKT BIOKEMISKT REGN ÖVER WALLENBERGSFÄREN
Regeringen håller pressträff tillsammans med Wallenberg. Förmedlar budskapet att det är viktigt att Ukrainska forskare och labb kommer tillfälligt till Sverige. Mycket märkligt utlovas! Kolla på Stensös analys!

Kommentar under inlägget: Ukrainska forskare är kinesiska, amerikanska, tyska….. Nu ska man ta hit all Biologisk krigsforskning. (Laura Lauren)


Då va det konfirmerat att biolaben finns i Ukraina. Vad finns det mer som väst mörkar och som Putin pratar sanning om? Propagandamaskinen från väst fick en rejäl smäll nu.
Tucker Carlson explores the US-funded Ukrainian biolabs and the media’s false “fact checks” of them.

https://rumble.com/vwz1bt-tucker-carlson-explores-the-us-funded-ukrainian-biolabs-and-the-medias-fals.html?fbclid=IwAR2PRGIb79Ag6drdUikyTytM7n_LGX8slh7nWIYaN75EutEzc9ukPVIAEg4

Ryssland: Har hittat 30 laboratorier i Ukraina
https://www.svd.se/a/G3bGzV/ryska-utspel-tas-upp-i-sakerhetsradet

Enligt Källkritikbyrån är allt fake om labben! Klassisk rysk desinformation! Tack för plättarna! Men Regeringen och Wallenberg anser att dom finns!
https://kallkritikbyran.se/expert-om-biovapen-labb-klassisk-rysk-desinformation/

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Enligt Sverige finns det biolabb i Ukraina! Natobaser som ett fästingband runt Ryssland!

 1. Courtenay Francis Raymond Barnett skriver:

  It seems odd that having raised the issue of the bio-labs at the UN the US and UK did not attend the meeting.

  Gillad av 1 person

 2. Helena Palena skriver:

  Yes so it seems! But it can also be illustrative and significant given who is members of the Deep State!

  Gilla

 3. SasjaL skriver:

  Om och när en eventuell flytt sker, så kan det förklara varför intresset för NATO-medlemsskap har ökat markant på politisk nivå. Tar man in ett stort och aktivt getingbo i sitt hus, så får det konsekvenser … Då blir ett medlemskap ett måste. Snacka om att blint leka med elden!

  Ser även ett annat problem i sammanhanget. Den typen av laboratorium det handlar om, har en tendens förr eller senare att läcka. Det har vi ju sett bl.a. i Afrika och Kina …

  Gillad av 1 person

 4. Helena Palena skriver:

  Sajsa! Vi ska med i Nato på papperet! Vi har varit med länge i handling. Finland ska ansöka. Huvaligen! Och vad händer sen när alla är med i Nato! Då infrias målet: Världskommunism! Om det vore för människans bästa men så är inte tanken! Tänk Biafra på 70-talet! Varför svälter barn i Jemen och varför lever barn på gatorna? Varför finns det 800 000 gatuhundar i Thailand? Varför är världen så sjuk? Förmodligen för att vissa vill ha det så. En procent tar allt! Om dom inte gjorde det och delade med sig skulle alla ha det bra. Får vi det bra i det framtida kommunistiska samhället? Nej! Vi ska inget äga och vi kommer att bli så lyckliga! Klaus Schwab & Co. Det blir ungefär 500 miljoner på jorden och dom flesta är tänkta att slava åt en liten elit! Finns det något hopp?

  Gillad av 2 personer

 5. SasjaL skriver:

  Svält och fattigdom … Om alla länders biståndspengar hamnade där de skulle, så skulle båda ha förvunnit för länge sedan. ”Hjälporganisationerna” lika så. Så länge det finns ett antal snyltare involverade, så kommer det att fortsätta. Se bara på SIDA … Tittar vi på lönerna för de styrande inom berörda organisationer, så verkar den rätta benämningen vara självhjälpsorganisationer …

  Av de 500M personerna, så ska det tydligen handla till största delen om japaner och kineser, eftersom de är sedan många generationer vana att lyda regimen. Vet inte hur det är med kineserna, men de yngre japanerna har tagit till sig västs frihet, så det är kanske inte lika enkelt där.

  ”Eliten” har länge sneglat på socialismens [misslyckade] bravader och tydligen tagit till sig av de tre värsta varianterna – dvs de som börjar på bokstäverna K, N och F. (Den fjärde, som börjar på B, utgör grunden åt K …)

  Gillad av 1 person

 6. Courtenay Francis Raymond Barnett skriver:

  Helena,
  In these much appreciated exchanges online over the Ukraine crisis I would like to say two things:-
  1. In as much as you may think that I am a Putin/Russian apologist; and
  2. You may think that I think of you as a US/Western apologist – permit me to square the circle.
  Actually – my true position is that I grieve for the suffering Ukrainian people and hope that war is ended as soon as possible.
  First, I would say, and remind myself also, that perception is not reality. I say that to remind both of us that we both have to take and receive the information stream with a grain of salt and sensible questioning scepticism. Now – how could I speak like that?
  I recall Noam Chomsky’s scholarly tome entitled ‘Manufacturing consent’. I mention this second point to bring to the fore the facts of both the 2003 Iraq war and now this 2022 Ukraine war. Then I share with you – some food for thought:-

  https://www.prwatch.org/books/tsigfy10.html

  Gillad av 3 personer

 7. Björn Sveninge skriver:

  https://folkungen.se/kallkritikbyran-tvattare-av-facebookbyk/

  De som enligt Jesus har djävulen till far genomsyrar dessvärre Sverige.
  Man har pressen, TV, riksdagen, militären, mm. i sin hand, med dessa hjärntvättar man Sveriges befolkning.

  Gillad av 2 personer

 8. Pingback: ”Det regnar ett surt Ukrainskt biokemiskt regn över Wallenbergsfären” | corneliadahlberg

 9. bjornwiklund skriver:

  För en summa pengar skulle g också kunna påstå att jorden är platt…. men det blir nog en engångssumma…. för den som följer flödet är det bra att inte hoppa i galen tunna sas…. i USA får inte tidningar ljuga hur de vill men i Sverige…. är det helt OK. ”Invandring är berikande” vanligt folk tolkar detta fel och tror att det gäller dem men tji fick ni det gäller bara en liten elit…. osv….och det var en statsminister som sade detta för 10år typ sedan… och det har inte hänt annat som ovan för ett fåtal… bl.a. statsministern själv…..

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.