Hur kan lilla Miljöpartiet ha så stor makt!

Märta Stenevi (MP) blir ny bostadsminister. Det står klart efter en mindre regeringsombildning. Stenevi är den första kvinnan i rollen sedan Mona Sahlin 2006. Hon blir även jämställdhetsminister. 

”Om detta ”ynke-parti” vore vad de påstår sig vara, varför tillåter man då Kina och deras superexport av varor till oss, då Kina står för hela 35 % av utsläppen” skriver en upprörd Olle i detta inlägg. 

Snacka om demokrati!?

Ca 94 – 95,2 % har inte röstat på dem!!!

Men lika förb….. så bestämmer då ca 4,8 – 6 % av de som fick rösterna, nästan till 100 %. De åtnjuter ministerposter som om de vore näst största partiet. De handskas med våra skattemedel på helt respektlöst sätt, som om vi i Sverige har obegränsade statliga medel.

Detta tillåts, av övriga i den sk regeringen, att detta lilla parti, får briljera i flertalet viktiga framtidsfrågor. Vilket resulterar i att alla andra sitter i båten, för att ej trilla ur. För tänk om de skulle tappa makten p g a att minipartiet inte vore med.

Om detta ”ynke-parti” vore vad de påstår sig vara, varför tillåter man då Kina och deras superexport av varor till oss, då Kina står för hela 35 % av utsläppen. Då vi klimatförgörare har bara en (1) promille av det globala utsläppen!!?? Beskatta Kinesvarorna tills de också gör något åt klimatet som Ni tror att vi i Sverige är den avgörande och hemske syndaren av utsläpp.

Tydligen är man så frälst av super kommunistlandet Kina, att man beundrar dem, eller så vågar man bara kritisera västerländska länder, som USA – Tyskland – Sverige – osv.

Vidare, trots stor brist av bostäder, jobb med självförsörjnings- krav, okontrollerad invandring av sådan grad, att utvisade kan åka och komma som de vill, en exploderande gangsterkultur som frodas i Sverige med enorma skattekostnader, då alla åtnjuter allt vad vi i Sverige genom generationer byggt upp. Dessa medel delas ut, utan större kontroller vad och vem som tillhanda håller dem. Detta pågår mitt i pandemin som kostar oss framtida miljarder, så fortsätter det en massinvandring. Där det också fortfarande saknas noggrann gränskontroll.

För att återgå till en (1) promille av de växthusgaseffekter som vi tydligen står för, hur kan man då så hysteriskt tvinga oss medborgare i Sverige att ligga i framkant, med åtgärder som man tror sig skall påverka klimatet, då det knappast skulle märkas för övrig omvärlden om vi stängde av allt.

Men risken är ju den, att övriga knäsittarpartier till detta parti, vill ha dem med, för att legalisera orimliga skatter. Vilka i sin tur går till att bl a ge 60 000 kr i bidrag till elbilsköpare, som sen kan köra 5 – 6 mil innan ny laddning, vid 20 grader minus. Som i sin tur inte har ström för att vindkraftelens produktion står still då det inte blåser, som om inte det vore nog. Hur blev det med de utlovade pensionshöjningarna, åter igen ett fiasko. Jag tänker på ”fattig pensionärerna”.

Som sagt, någon mer måste ju tänka som jag, annars finns det inget hopp om sans och vett kvar i detta förskingringsbara kungarike

Hälsningar O A G

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Hur kan lilla Miljöpartiet ha så stor makt!

 1. Courtenay Barnett skriver:

  I would like to engage in a serious conversation about the issue of history and global economic processes with this woman. I am not hostile – yet, pragmatic and realistic about how the world actually works. I would be coming from an Afro-Indo-Caribbean heritage to engage in a conversation about her Swedish perspective. I believe that such a global conversation could be both instructive and constructive.

  Please put me in direct contact with her.

  Gillad av 1 person

 2. Helena Palena skriver:

  Barnett! Here you go! From twitter.

  Märta Stenevi
  @martastenevi
  Språkrör för
  @miljopartiet
  . Jämställdhets- & bostadsminister. Tuff och snäll. 😁 För kontakt gällande statsrådsuppdraget: a.registrator@regeringskansliet.se.

  Gilla

 3. Benny skriver:

  Kina är väl bara kommunistiskt på pappret? Kapitalismen i Kina är värre än i Sverige och många andra länder…Faktiskt är det så att Kina fasar ut gamla kolkraftverk och ersätter med nya kolkraftverk som har bättre rökgasrening! I Kina så tror man heller inte på CO2-bluffen utan kineserna använder västvärldens dumhet med klimathysterin för att skaffa sig konkurrensfördelar. Miljöpartiet är ett gäng idioter som absolut inte ska ha något inflytande…Att MP hängde kvar i riksdagen beror sannolikt på klanröster och valfusk!

  Gillad av 1 person

 4. Helena Palena skriver:

  Benny! Bra! Tror din kommentar träffade huvudet på spiken! Världen är en scen och det som spelas är förljuget och illasinnat! Ofattbart hemskt när det skulle kunna vara så bra. 😛
  Tror vi ska läsa om Brage Norin och hans äventyr i Kina en gång till!
  https://parnassen.wordpress.com/2013/08/17/brage-norin-och-kolpannorna-i-kina-brage-laboratory/

  Gilla

 5. Björn Sveninge skriver:

  Hela diskussionen påminner om don quijote och väderkvarnar.
  Det finns ingen demokrati i Sverige.
  Ursäkta men man får vara bra dum om man tror det.
  Graden av demokrati kan jämföras med Sovjetunionen och visserligen är det en annan sorts väderkvarnar här men det är samma operatörer.

  Gillad av 1 person

 6. robban skriver:

  tja eu kan ju sätta 100% importtullar på allt från kina och all produktion flyttar från kina över en natt. förövrigt så håller jag med de övriga kommentarerna vi har ingen demokrati i sverige utan de i stadshuset följer bara sina herrar oavsett färg på partierna

  Gilla

 7. Rune Pettersson,. skriver:

  Jag instämmer med signaturen robban, vi har ingen demokrati i Sverige !
  För jag anser att våra ””Brödpolitiker” i riksdagen inte ens dom vet vad
  ordet demokrati betyder ! ” Det betyder Frihet under ansvar.” Men hur ska
  våra riksdagspolitiker kunna uppfylla något tjänstemannaansvar, då det
  var vår tidigare Statsminister Olof Palme, som tog bort det personliga –
  tjänstemannaansvaret på sina beslut hos våra riksdagsledamöter i riks-
  dagen ? Du har så rätt Robban !

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.