Slavar förnedras med masker och tester nära hjärnbarriären! Och nu anal swab!

Varför PCR-testar man genom att köra upp en sticka genom näsan så att den snuddar hjärnbarriären! Så nära tallkottkörteln man kan komma! När man i vanliga fall tar DNA-test i munnen.

Såg en annons i flödet på Facebook där man kunde köpa sig ett kit och testa sig! Testa sig för att se om man har corona och som kostar pengar. Ett test som inte fungerar och som hela världen använder ändå. Hur kan det komma sig?

Det första testet för det nya coronaviruset utvecklades i Christian Drostens laboratorium i Tyskland. Han är en virolog på 48 år. Ett sånt PCR-test är inte ämnat att undersöka infektion som du kan läsa här om Kary Mullis som uppfann testet. Som fick nobelpris 1993 för sin bedrift. Ibland visar det positivt och ibland negativt resultat. Drosten säger själv på twitter:

”Det är klart, mot slutet av sjukdomsförloppet kan PCR-tester ibland vara positiva och ibland negativa. Det är slumpen som spelar in. Om man testar patienter negativt två gånger och friskriver dem, kan det hända att de ändå testar positivt när de har kommit hem igen. Det behöver inte alls betyda att de har fått tillbaka infektionen.”

Rena slumpen då med andra ord! Det man förlora på karusellen kan man alltså ta in på gungan! Det måste betyda att folk som får ett negativt besked är sjuka i alla fall! Och den som får ett positivt svar är frisk lik förbannat! Eller så betyder det inte ett jävla skit med tanke på att någon har petat in en pinne och rört om i myrstacken Jorden! Det är så skärrat så inte ens om gud klev ner skulle han kunna gör något!

Citatet från Drosten är hämtat ur Sucharit Bhakdis bok Falsklarm om Corona? Ni kan kolla på en intervju med honom här.

Under antiken stack man in saker långt upp i näsan för att understryka slavstatusen. Det var en straffmetod för slavar. Man stack hål på blodbarriären som skulle skydda hjärnan från föroreningar, virus och bakterier t ex.

En kvinna beskriver hur det blev sen hon testade sig:

”Min näsa började läcka i den näsborre jag testade mig i våras/tidig vår förra året. Jag har haft feber sedan dess, och mår dåligt, men jag har andra sjukdomar också. Bara så otäckt när jag böjde mig framåt nån dag efter och det bara droppade som vatten från den näsborre de varit i. Jag har inte hört om någon defekt i mitt skallben, då jag är röntgad några gånger av skallen, så det borde inte kunna vara så, men känslan var definitivt att sjuksköterskan kommit åt min hjärna, då hon också förde in den långa topsen uppåt längs näsväggen på mig, långt uppåt… Jag har inte kollat upp det, vill inte till sjukhuset mer än absolut nödvändigt!”

Och som om inte förnedringen är nog med masker och med testet nära hjärnbarrirären lanserar nu kineserna the anal swab! Vi ska testas därbak! Wow!

Vi avsluta med en kommentar från min vän Barbro Philipson:
”Tallkottkörteln, det andliga och känslocentrum. Vägra ta näsprov. I munnen eller blodprov duger gott till fake provet.”

PS: Det blir förmodligen en bestående skada i barriären – irreversible betyder oåterkallelig, bestående. DS.

Uppdatering: Forskare befarar att över hälften av de som haft covid senare drabbas antingen av en längre tids lukt- och smakbortfall eller förändringar. Nu ska Karolinska institutet i en unik studie med hjälp av hjärnavbilder söka svar på gåtan om hur viruset påverkar luktsinnet.
Man kanske helt enkelt ska sluta ta provet i näsan. Man sticker in så långt upp så det kommer nära lukthjärnan och den s k luktbulben! Herregud hur kan denna provtagning ö h t få förekomma!

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-studie-ska-losa-gatan-om-tappat-luktsinne

…….

Detta inlägg publicerades i Influensan, Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Slavar förnedras med masker och tester nära hjärnbarriären! Och nu anal swab!

 1. Olle Johansson skriver:

  Hold the horses, kära Helena. Tallkottkörteln sitter låååångt från näsan, t.o.m. bakom hjärnstammen, över lillhjärnan. Och man vill absolut inte skada luktcentrum i den övre delen av näsan, eller penetrera lamina cribrosa ossis ethmoidalis, eller skada hjärnhinnorna (för det är väl de som avses i texten, inte någon ”hjärnbarriär” eller ”blodbarriär”?) utan det är nasopharynx, alltså den övre delen av svalget, man är ute efter.

  Vad jag betydligt mer skulle vara bekymrad över är att ibland tages sådana prover av vårdpersonal som inte är dokumenterat utbildade resp. skickliga, och vilka ej heller klarar av att korrekt kommunicera med patienten p.g.a. av en uppenbar språkbarriär, vilken kan gå i båda riktningar. Att dessutom låta privatpersoner taga sådana nasala prov på sig själva känns inte heller riktigt lege artis…

  Med tanke på den snara introduktionen av ”the anal swab” så får vi väl snart börja att aktivt skita i provet. :-))

  Gillad av 1 person

 2. Björn Sveninge skriver:

  Det är svenskarna ”de” är ute efter!
  Det behövs motstånd och inte feghet.
  https://www.nordfront.se/sj-hotar-med-att-inte-stanna-sina-tag-i-kumla-utsatts-for-mangkulturellt-vald.smr

  Gillad av 2 personer

 3. Helena Palena skriver:

  Olle J! Varför är man ute efter att testa i övre delen av svalget? Finns ingen som helst anledning. Nä jag tror man är ute efter att förnedra människor! Klart vi ska skita i sånt! Det är allvarlig att vara så nära hjärnans hinnor för vad händer om hjärnvätskan rinner ut.
  Hade en släkting som var sjöman på 60-talet. Han kom i bråk och blev nerkastad på durken. Han fick en allvarlig skada i hjärnan. Satt i rullstol och vätskan rann ut. Han tog livet av sig.
  Här kommer en propå från en som läst om kvinnan i inlägget som tagit provet och där det rinner ut i näsan.
  ”Kontakta Helena Palena och berätta för henne att en annan kvinna med läckande näsa efter en trafikolycka dog efter en tid. Det som kom ur näsan var hjärnans vätska. Vet inte mer om det, men hon dog för att hon förlorade den vätskan. Kvinnan hon skriver om bör söka vård omgående eller vända sig till en privat kunnig läkare, pronto!! Be henne förmedla det.”
  Jag ska ta kontakt med kvinnan i fråga och delge henne detta!

  Gilla

 4. hllviken skriver:

  Anti-zionist-judinnan Deborah Tavares förtjänar att lyssnas på! Hon har varnat i många år.

  http://stopthecrime.net/wp/category/covid/

  Gillad av 1 person

 5. Björn Sveninge skriver:

  Jag har just lyssnat på den mest intressanta videon hittils.
  Den delar jag gärna.
  Om man vänder på budskapet så får vi den mat vi till stora delar äter idag.
  Låt mig även säga att jag var rätt ointresserad av ämnet innan jag såg videon.

  Gilla

 6. Björn Sveninge skriver:

  Gilla

 7. Björn Sveninge skriver:

  Om länken inte fungerar sök på Drgundry.com
  Berätta om det fungerar!

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Forskare befarar att över hälften av de som haft covid senare drabbas antingen av en längre tids lukt- och smakbortfall eller förändringar. Nu ska Karolinska institutet i en unik studie med hjälp av hjärnavbilder söka svar på gåtan om hur viruset påverkar luktsinnet.
  Man kanske helt enkelt ska sluta ta provet i näsan. Man sticker in så långt upp så det kommer nära lukthjärnan och den s k luktbulben! Herregud hur kan denna provtagning ö h t få förekomma!

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-studie-ska-losa-gatan-om-tappat-luktsinne

  Gilla

 9. Björn Sveninge skriver:

  Är Carl Norberg bekannt?

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Björn! Dr Gundry är intressant! Men det här med lektinerna kan man nog ta med en nypa salt! Har man en känslig mage bör man dock se upp. Det här med bakterierna är desto viktigare. Egentligen är människan en stor bakterie som vandrar omkring med kläder på. Människor som varit snudd på att dö i diareer har blivit hjälpta och friska när dom fått i sig en frisk människas tarmflora (avföring in där bak eller genom transport ner i matkanalen).
  Det är viktigt att mata sin bakterier med rätt föda! 1,5 kg bakterier är inte att leka med. Så man kan göra sig själv frisk när som helst om man vet hur det förhåller sig. Dock pratar inte Gundry om -pH värdet i kroppen som också måste vara i balans om man vill hålla sig frisk.
  Men det får vi ta en annan gång. Här kan du läsa om mer om lektiner!

  The Plant Paradox Diet is based on a popular diet book. Its central tenet is that you should avoid lectins, an antinutrient found mostly in plants.

  The diet’s creators claim that lectins may cause weight gain, inflammation, and chronic disease.

  However, there’s not much scientific evidence to support the idea that all lectin-containing plant foods are harmful. In fact, many foods with lectins are extremely nutritious.

  Thus, you may wonder whether this diet is worth pursuing.

  This article reviews the Plant Paradox Diet to tell you how it works, whether it aids weight loss, and its benefits and downsides.

  https://www.healthline.com/nutrition/plant-paradox-diet

  Gilla

 11. Björn Sveninge skriver:

  Här har vi något farligt.
  Revolutionärerna i det som blev Sovjetunionen var alla av samma ras som Bill Gates.
  https://www.bitchute.com/video/1qtUFhDn99LU/

  Gillad av 1 person

 12. Björn Sveninge skriver:

  Det dr Gundry också säger är att bakterier ,olika sorter, frodas olika pga. vilken föda vi äter.
  Den största faran är socker.
  Våra affärer är överfulla av sockerprodukter och folk köper.
  Påpekar man faran av sockerkonsumtion så vet folk att socker är ofarligt och gott.
  Suck!

  Gillad av 1 person

 13. Rune Pettersson, Motala. skriver:

  Jag tycker att primärvården på uppdrag av ”mörkermannen” Anders Tegnell,
  icke heller respekterar vanligt folk, trots att man gärna vill kalla sig för ”Folk-
  hälsomyndigheten”, där dr A. Tegnell uppmanar primärvådrens personal, att
  PCR-testa alla som på ett eller annat söker vård för sin Diabetes, som inte
  varken Läkare eller Sjuksköterskor kan bota! Men det kunde där emot Doktor
  Elis Sandberg i Aneby, som han forskat fram under 30 års forskning och för-
  följelse av medicinalstyrelsens kvacksalverimonopol med ledare av bl.a fram-
  lidne Bror Rexed på medicinalstyrelsen i ”Tokholm”.Som efter riksdagsdebatt-
  en fick lov att ändra på sin styvmoderliga ärekränkning, mot dr Elis Sandberg,
  i Aneby med 12 stycken THX- kliniker i Östergötland och Småland, därutav en
  klinik i Mjölby ! Dr. Elis Sandberg började att ge THX- sprutor intramuskulärt i
  Låret på sina patienter, så har han botat ca; 150 000 patienter, med sitt fram-
  forskade THX =Thynusextrakt på färsk Kalvbräss från ungdjur, med ett 30-tal
  olika hormoner i sprutorna, som botade Lekumi -blodkräfta, Cancer, Diabetes
  och hjärt och kärlsjukdomar plus 200 olika vanligt förekommande sjukdomar,
  utan någon form av strålning, för det neutraliserade effekten av THX-thymus
  extraktet, som var en naturmedicin, som framlidne doktor Elis Sandberg, Ane-
  by i sin bok med titeln THX OCH MAKTHAVARNA AV PROF. ÅKE OHLMARK,
  från SALA.

  Gillad av 1 person

 14. Pelle skriver:

  Moderna’s Top Scientist: ‘We Are Actually Hacking the Software of Life’
  https://needtoknow.news/2021/03/modernas-top-scientist-we-are-actually-hacking-the-software-of-life/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.