Lite om plandemin! Demonstration i Kungsan!

Igår på alla själars dag var det stor demonstration i Kungsträdgården. Det var även fullmåne! Under statyn av Karl den 12:e avböt talarna varandra. Robert Kenedy Jr (Bobbys son) var med på länk. Hade inte nätet funnits hade man inte ens vetat om det hela eftersom våra statsmedier inte rapporterade. Så tack nya tiden för att vi får titta in bakom kulissen!

Lyssna på den tyska läkaren – Heiko Schönning – en av talarna i Kungsan i lördags (igår)! Han berättar vad som gömmer sig bakom fakepandemin – banksystemet! Svensk översättning! 🎈🎈🎈

Här talar läkaren Mikael Nordfors som säger att han är läkarkårens Zlatan!

 

 

Och här är Ole Dammegård!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Foddane%2Fvideos%2F10223944975836588%2F&show_text=false&width=560

Att denna demonstration kom till är ett genombrott. Det var uppemot tusen personer i Kungsan. När samma arrangörer hade möte i Berlin kom över en miljon människor för några veckor sedan. Medierna rapporterade 17 000. Många hade rest från olika delar av Sverige till Kungsan. Modiga människor som vågar sig på att trotsa makten! Det är stort när man tänker på hur snälla och underdåniga vi svenskar är. Rädda för att säga vad vi tycker! Rädda för stämplarna vi hotas med! Stigmatiserad vill man inte bli!

Lite mer om demonstrationen!

https://www.facebook.com/emichaellind/videos/1221173301599325/

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lite om plandemin! Demonstration i Kungsan!

 1. Magnus Johansson skriver:

  Att utnämna sig till läkarkårens Zlatan framstår som judekontrollerat. Robert Kennedy den yngre är koshermärkt även han. Tillställningen är dock mycket intressant eftersom det är en vettig protest.

  Gillad av 1 person

 2. Helena Palena skriver:

  Håller med! Man letar bara efter kontrollerad opposition! Men det känns bra so far. Vi får se hur det blir med läkarna som skriver ihop något för att stämma eliten! En Nürnbergrättegång skulle sitta fint mot Gates och hans uppdragsgivare. Bara det! Man får inte ge upp även om det känns övermäktigt! 🙂

  Gilla

 3. Magnus Johansson skriver:

  Ja, en rättegång, i alla fall; den i Nürnberg var ett hån mot rättvisan eftersom judarna hade full kontroll över den och gjorde sin fader djävulen mycket stolt.

  Nej då, vi ger oss inte. ”Never give up! Just keep going!” James David Manning (1947-)

  Gilla

 4. Courtenay Barnett skriver:

  Helena,
  There is an illness; the illness kills people; whether it is a combination of underlying and pre-existing disease which kills the people – I do not know.

  So – since I am a lawyer and deal with legalities – I shall let the doctors and scientists deal with the science and medicine then make up my mind.

  Gilla

 5. christerstabis skriver:

  Wow, du kan inte bara göra hemmagjord Bailyes, du är uppvaknad också. Vad trevligt ! 🙂
  Samma här. Jag skakade personligen tass med Ole för drygt en månad sedan och tackade för det goda jobb han gör.
  WWG1WGA

  Gilla

 6. christerstabis skriver:

  Ja, jag hälsade på Michael Oddane och växlade några ord med honom också för den deln, på WakeUpConference 2020 som var fantastisk och känns som något man kan referera till i framtiden att ha varit på, ungefär som Woodstock -69… 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.