Sitter Hamid Zafar i sjön! Skyller på en bubbla!

Hamid Zafar.

Häromveckan avslöjade DN att Hamid Zafar spridit rasism, antisemitism och homofobi på nätet. Han har skrivit under ett nick. Varför gör man det? Att folk vågar nicka när grävarna kan avslöja vem som helst. Hamid blev för stor och för känd! Dags att fälla honom!

Så vad kommer hända med Hamid? Så framtagen som han varit. Och nu försvinner han från sina uppdrag: ur Moderaternas integrationskommission, ur på Spåret och stängs av från sitt arbete som skolchef i Mullsjö kommun. 2018 var han Årets svensk. Han sommarpratade 2019. Avslöjandet att Hamid Zafar, barn och utbildningschef i Mullsjö kommun under flera år har skrivit nedsättande inlägg på nätet om judar och homosexuella har skakat om kommunen. Själv säger han att han inte längre har de åsikterna och att han hoppas att det finns ett fortsatt förtroende för honom. Han ber om ursäkt! De sista kommentarerna skrev han i maj 2019. I ett inlägg skyllde han på att han var ung och dum ungefär. Nä, men så ung är man väl inte när man 36 år!

Hamid lyckades bra med skolan och barnen. Inte så konstigt när man ser ut som en stor och trygg alfahanne som kan hålla ordning i flocken. Det skulle vara roligt att höra vad Hamid har för kvinnosyn. Egentligen! Tror han läser Koranen och vill att kvinnor ska ha slöja och vara under mannen. Men ingen idé att fråga! Skulle man få ett ärligt svar? Ni som sett något om denna fråga kan hojta till. Vad tror ni kommer hända Hamid? Han stängs av från jobbet som skolchef men får han avsked? I så fall blir det a-kassa men han sitter nog inte i sjön. När muslimer köper ett bönhus i Sverige som ska bli moské t ex då kommer det pengar från utlandet till köpet. Det är ju infiltration på gång. Så Hamid kan säkert få sponsring han med!

Hamid Khan Zafar, född 20 november 1982 i Afghanistan, är en svensk utbildningsledare. Kom till Sverige som barn.

Hamid Zafar, barn- och utbildningschef i Mullsjö förklarar i klippet varför han under flera år skrev hatiska inlägg mot judar och homosexuella på nätet. Foto: SVT
Hamid Zafar: ”Jag var som i en bubbla”

Hamid är en trägen twittrare:

23,2 tn Tweets
@rektorhamid
Skolchef i förskingringen. F.d. tjock rektor i orten. Gillar också tjock-TV. Sommarpratar 2019. Gör poden ”Kungar & Krig”.
kungarochkrig.podbean.com

Hamid följer 184 och har  37,5 tn följare (en opinionsbildare i stil med en större lokaltidning med andra ord).

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sitter Hamid Zafar i sjön! Skyller på en bubbla!

 1. Courtenay Barnett skriver:

  Helena,

  How do you propose to solve this issue of what some have termed – ‘ the clash of cultures’?

  Gillad av 1 person

 2. Björn Sveninge skriver:
 3. Helena Palena skriver:

  Barnett! It is unsolvable! People are sleeping on our way to worldkommunism! Sorry to say! 🙂

  I detta läckta dokument från regeringen i Kanada beskrivs vad som ska hända med början från kvartal 1 2021 med Kanadensarna och som sedan ska spridas till andra nationer. Total kommunism ska införas, tvångsvaccinering ska ske, alla ägodelar (hus, bilar, jordbruk, andra ägodelar…) ska konfiskeras (övertas av staten), statens motgåva blir att alla ev skulder stryks, alla ska bli skuldfria men också ägandefria. Endast digitala pengar ska få finnas, inga verkliga. Galenskapen har ingen ände….

  Sätter du emot så väntar internering…..

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Björn! Tänk att Californien ska förstöras! Som det tog så lång tid att erövra! Bränderna i Californien skapade av direkted energy weapons!😉
  Här är en video som bevis:

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.