Fd Forbes-journalisten Benjamin Fulford som visselblåsare — Bakom kulisserna

Intressant intervju med Benjamin Fulford som överlevt fem mordförsök. Det är många aktörer på banan som går emot globalisternas plan.  Det finns hopp för världen. Eller kanske inte! Hur håller Fulford sin hand!

Via TheMindUnleashed.com, av Tyler Durden 23.7./2017 The Mind Unleashed hade lyckan att kunna intervjua Benjamin Fulford. Få har ägnat så mycket av sitt liv på detta som journalisten Benjamin Fulford. När han stod på toppen av sin journalistiska karriär, med hög lön och tillgång till nästan vilken öppna dörr som helst. Den fd Asien-Stillahavsområdeschefen för Forbes […]

8. Du var den första journalisten (vad jag känner till) som skrev offentligt om vad som är känt om dessa globala säkerhetskonton. Kan du förklara vad dessa konton är och något av dess historia och vad som är deras avsedda syfte?

Återigen skulle det krävas en hel bok för detta. Den korta versionen är, att sedan Romartiden sände väst guld och silver till Asien i utbyte mot silke, keramik och kryddor. Detta innebar att ca 85 % av världens ädla metaller hamnade i Asien, mestadels under kontroll av olika asiatiska kungliga dynastier.

Detta guld användes för att säkerställa Bretton Wood-avtalet. Men när väst bröt sina löften om en Marshall plan för hela världen, och tillämpade den bara inom G7-ländernas kontroll, avbröt man betalningarna i guld.

USA drog sig alltså ut ur guldet i början av 1970-talet, vilket ledde till Nixon-chocken när den amerikanska dollarn drogs ut ur guldmyntfoten och sattes att betalas med olja.

Petrodollar-standarden ersätts nu ännu en gång med en guldstandard, men processen är inte färdig, och det finns ett fortsatt avstånd till väst som har eurons, den amerikanska dollarns och yenens tryckpressar medan asiaterna har hand om guldet.

via Fd Forbes-journalisten Benjamin Fulford som visselblåsare — Bakom kulisserna

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Fd Forbes-journalisten Benjamin Fulford som visselblåsare — Bakom kulisserna

 1. hllviken skriver:

  En svensk militäranalytiker sa i morgonnyheterna att attentatet i Sri Lanka måste ha tagit lång tid att planera. Det stöder Pollys teori på den punkten, i alla fall.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  hllviken! Smart tjej Polly. Tror på henne. Swamp Creatures! It is disgusting!

  Gilla

 3. hllviken skriver:

  Hon är toppen! Värd att hålla koll på hennes youtube-kanal!

  Gilla

 4. hllviken skriver:

  Äntligen!

  Gillad av 1 person

 5. Staffan skriver:

  Alltså, ser du inte att Benjamin Fulford gör en välkänd handsignal på fotot längst upp till vänster? (han är bara en i mängden av alla bedragare och skådespelare, precis som Julian Assange)

  😦

  Gillad av 1 person

 6. Helena Palena skriver:

  Staffan! Så sorgligt allting är. Klart att alla vi ser är med i spelet annars skulle vi inte se dom! De skulle bli eliminerade för länge sen. Hårddrar man det hela så kan regissören göra som han vill i kraft av BIS, FED och IMF! De stöper om världen efter sin plan. Det kommer att ta tid! Men om ett par hundra år hur ser det då ut! Det är synd om människorna sa redan Strindberg. Finns det något hopp! Nej! Hela världen bugar för Greta Thunberg! Ingen skriker att kejsaren är naken. Det skulle ju hon göra men det gör hon inte.

  Gilla

 7. Björn Sveninge skriver:


  666=Trump m. fl.

  Gilla

 8. Björn Sveninge skriver:

  https://russia-insider.com/en/trump-needs-fire-chairman-joint-chiefs-he-starts-war/ri26883
  Man skulle kunna tro att den här beskrivningen är korrekt.
  Dessvärre börjar jag svänga över till att ”krafter” länge planerat för att decimera jordens befolkning till en bråkdel av dagens.
  Att de svenska dögrävarna, de köpta politikersvinen bjudit in Nato får nu en förklaring.
  Vi kommer att bli måltavla och Sverige kommer att försvinna.
  Överdjävulen Löfven har det som sin uppgift.

  Gilla

 9. hllviken skriver:

  Globalismen startade ≈ 4000 år sedan:

  Gilla

 10. J-Å skriver:

  Jo, han är intressant, tycker jag. Fast citat: ”Petrodollar-standarden ersätts nu ännu en gång med en guldstandard…”. Det är möjligt, men jag är långtifrån övertygad om den saken.

  Gilla

 11. Björn Sveninge skriver:

  Huvet på spiken!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.