Folk i städerna är de första offren

Svälten i Sverige för 150 år sedan fick fart på utvandringsvågen till Nordamerika från Sverige. Foto: Konstverket Utvandrarna av S. V. Helander (1839-1901).

Hur ska då denna politiska ordning genomföras och vilka är det man vill ha bort. Svält är metoden och alla som inte själva förstår vad som komma skall eller har resurser att skydda sig tillhör förlorarna. Vanligt folk i städerna över hela vår planet är de första offren. De som inte kan fly svälter ihjäl och vart ska de fly? skriver Antiglobalisten i detta inlägg.

Ni vet att målet för frimureriet är att reducera Jordens befolkning något oerhört. Att göra det via krig förstör även för de som står för denna politik – så krig är inget förstahands alternativ utan det blir att genomföra en global svältkatastrof som nu är deras agenda parat med pandemier. Då kan man åstadkomma det önskade resultatet med att få ner Jordens befolkning under 500 miljoner, och därmed försvinner de flesta av mänsklighetens problem. Miljöproblem, utrotning av djurarter, brist på råvaror, krig om resurser, och alla denna typ av problematik försvinner i ett nafs när folk dör av i mängder. Det blir få kvar som kan leva med hjälp av ny teknik. Man behöver inga arbetare eller tjänstemän.

Hur ska då denna politiska ordning genomföras och vilka är det man vill ha bort. Svält är metoden och alla som inte själva förstår vad som komma skall eller har resurser att skydda sig tillhör förlorarna. Vanligt folk i städerna över hela vår planet är de första offren. De som inte kan fly svälter ihjäl och vart ska de fly?

Sedan via olika former av utvecklade sjukdomar dödar man av folk ute på de fattiga områdena särskilt i Afrika. Ett exempel är de nya sjukdomar som härjat Västafrika under de senaste åren, t ex Ebola. Det fanns en uppgift för ett par år sedan att den amerikanska arméns 101 luftburna division överfört förband just till Afrikas västra sida, och frågan blir då varför? Sovjet hade något på sin tid de kallade för sanitetstrupper men i själva verket var de trupper på samma sätt som de Tyska insatsgrupperna var i öst i andra världskriget, de var mördarförband.
Internationell handel med mat är mycket viktigt för väldigt många länder har underskott i sin produktion av livsmedel. Dessa länder köper då på marknaden vad de behöver om de har resurser till detta. Sverige är ett sådant land, och vårt underskott ökar år från år nu med invandringen och i en bristsituation har vi bara mat för halva befolkningen. Dessutom kan man nog bara under en kortare tid upprätthålla produktionen och distributionen då folk och det politiska systemet snabbt bryter samman. Vem ska få och vem skall inte få blir då frågan och vem skall kunna styra det och med hjälp av vilka.

Idag köper de multirika nya platser att bo på som på södra Nya Zealand och på andra ställen avlägsna och med få bofasta. Där bygger de sina reträttplatser med stora förråd av allt de behöver för en period om 7 – 10 år då det är den tid den här apokalypsen kommer att ta. Men även i andra länder pågår det här nu för fullt. De rika kommer att gömma sig och varför tror ni de har alla dessa jättelika båtar de nu köper på sig? Jo, för att segla söderut vid behov.

Att åstadkomma den här globala svältkatastrofen görs genom olika metoder. En av dessa är att få bort alla mindre jordbruk och ersätta dem med jättelika djurfabriker, och odlingsarealer av monokulturer på det sätt som skett i Kalifornien med många viktiga odlingar. Se deras odlingar av bland annat mandlar och valnötter, 80 % av världsproduktionen på ett fåtal platser.
Sedan att minska på utbudet av råvaror driver priser uppåt och minskar möjligheterna av att få ersättnings varor från annat håll om skördar uteblir av den ena eller andra orsaken. Michigan i USA är en delstat där mjölkgårdarna dominerat landskapet men bara förra året försvann där 1 200 gårdar från marknaden. Detsamma har under mycket lång tid pågått här i Sverige med just den politiken att få bort de små gårdarna och ersätta dem med fabriker som lätt kan kontrolleras.
Den bild och den förståelse jag vill ge er om vad som kommer att ske är det här bara ett mycket litet axplock om framtiden. Men världens stora problem med miljökatastrofer och allt annat löses genom en global svält. Att denna uppfattning finns och drivs idag kan ni vara helt övertygade om.

Bara en detalj häromdagen är att man nu vill minska fisket av makrill med 70 % därför att det är en fiskart som minskar i haven sägs det. När man intervjuar en fiskare sedan 35 år tillbaka säger han att det finns hur mycket makrill som helst.
Hela denna debatt om klimatet, och att vi skall sluta äta kött mm drivs av de krafter som vill oss illa. Detta även om ingen idag kan säga med 100 % säkerhet vad som pågår, och varför Jordens klimat förändras – och om dessa förändringar är något som hänt flera gånger tidigare i vår planets historia.
Personligen är jag helt övertygad om att det är som den förre vicepresidenten i USA Dick Cheney lär ha sagt vilket var att en katastrof den skall man kunna utnyttja, och att den som kontrollerar mat och distributionen av den kontrollerar hela världen. Man kommer att ta varje möjlighet att ställa till svårigheter för folken genom svält, epidemier och andra katastrofer för att reducera vår planets befolkningar. Detta gör man med det ädla motivet för att planeten skall överleva.
De stora, DE VIKTIGA KABALERNA, gör det inte för att de hatar populasen utan för att de vill rädda framtiden för mänskligheten. Det skall vara hög moral och god etik i deras politik.

Så lilla Greta när hon sitter där med sitt plakat – det hon egentligen ber om är att något skall ta livet av henne tillsammans med ytterligare 7 miljarder människor som inte behövs av de mäktiga nu när robotar och AI tar över. Tar över fabriker och produktion av allt som behövs för dessa eliter existens i en glest befolkad framtida värld.

Antiglobalisten

…….

Kommentera gärna! Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

49 kommentarer till Folk i städerna är de första offren

 1. hllviken skriver:

  På tal om oskyldiga offer…..

  Gillad av 1 person

 2. The Hunger Games är väl det dystopiska scenario som stämmer in bäst. Att svält funkar mest effektivt har stått klart för mig ett tag. På 10 år lär väl det mesta av likstanken hinna försvinna.

  Gillad av 1 person

 3. hllviken, Aschberg är skicklig.  Mugglare lär tro mer på honom.

  Gilla

 4. Björn Sveninge skriver:

  För att kunna erbjuda det svenska folket en chans att överleva krävs en ledare, en organisation…

  Gillad av 1 person

 5. hllviken skriver:

  @ LegeNet

  Jag tyckte ”Johan” var skicklig. Askberget var megadryg som vanligt och avbröt viktiga frågor hela tiden. Alla som har något mellan öronen borde fatta…

  Gillad av 1 person

 6. Magnus Johansson skriver:

  5G är nog det viktigaste vapnet mot mänskligheten. När man lurat alla mikrovågsberoende mobiltelefonzombier med dess introduktion skruvar man upp det hela till vapenfrekvensen 96 GHz.

  Gillad av 1 person

 7. Magnus Johansson skriver:

  Bobby Fischer förklarar på cirka 2 minuter hur antimänniskorna i Kabbalen fungerar: https://www.youtube.com/watch?v=ZE4cHyAz4PI

  Gillad av 1 person

 8. hllviken skriver:

  Om vi vill överleva en svår kris behöver vi knyta an till våra förlevande och lära oss det som de kunde
  Denna video visar skandinavisk kultur men det är preppers vi behöver bli.

  Gillad av 1 person

 9. Helena Palena skriver:

  Antiglobalisten! Tror du är ute och cyklar när du skriver att Kabalen som styr har goda intentioner. Det är något man framhåller självklart men i själva verket är det tvärtom. Läs här en bra kommentar från facebook:
  Elice N Billings: Fast det är knappast så att de vill rädda världen åt mänskligheten. Snarare för sin egen girighets skull då de faktiskt ser sej själva som övermänniskor med blods och arvsrätt att äga och styra över oss som de kallar för ”onödiga ätare” eller ”farmen” De talar bara om sej själva och skrattar åt oss samt anser oss ha för låg IQ då vi inbillar oss att de talar om oss alla.

  Gillad av 2 personer

 10. @hllviken ”Alla som har något mellan öronen borde fatta…”

  Vi är eniga.  Mugglare använder inte det de har mellan öronen.  Det är därför de är Mugglare.

  Gilla

 11. Brage Norin skriver:

  FYRA SVARTA-VINBÄRSBUSKAR OCH EN KRUSBÄRSBUSKE.
  Man kommer ingen vart med fyra bugg och en Coca-cola framför TV:n. Vi måste byta livsstil när den andra stora världsdepressionen slår till med full kraft. Det är bara att välja – TV eller naturen.

  Man måste sköta sina bärbuskar med omsorg. Då blir skörden stor och bären blir stora och goda. Varje höst plockar man bären – både vinbären och krusbären. Det gör man på en halv dag.

  Sedan måste man blanda bären med blåbär och kråkbär. Det är bara att gå ut i skogen och ta för sig. Fy Fabian.vilken bärblandning – svarta vinbär, krusbär, blåbär och kråkbär. Då har hela familjen all matdryck och all söt saft och all mysli man behöver till fil eller yoghurt – året runt.

  All annan mysli kan slänga sig i väggen. Det är inte värdig människoföda – inte jämfört med fröna och skalen från ”den himmelska bärblandningen”. Alla björnar vräker i sig blåbär och kråkbär för att överleva vintern. Massor av andra djur och fåglar mumsar också i sig dessa nyttiga bär på hösten.Är inte detta bevis nog? Om någon tvekar – läs om bären på nätet.

  TVÅ DAGARS SYNNERLIGEN TREVLIGT JOBB – SEDAN ÄR ALLT KLART.
  Det blir en hel hink kvar med frön och skal av bären när man gör matdryck och saft. Sila bort all saft så noga som möjligt – då blir ”bärmassan” torrare och kompaktare.Frys massan i små förpackningar – färdiga att lägga in i filmjölken eller yoghurten.

  Dessutom får man 50 liter syrlig saft – som späds till 250 liter matdryck – och 30 liter koncentrerad söt saft – som blandas ut till 150 liter saft. Ingen dryck eller mysli i hela universum kan mäta sig. Det är dessutom mycket lönsamt. Det är många tusenlappar man tjänar på ett par dagars mysjobb.

  Glöm inte att satsa på biodling. Då kam man byta nästan allt mot honung. Jag VET DETTA av mycket lång egen erfarenhet.

  TJÄDER – HONUNG?
  För två dagar sedan inträffade något unikt. En granne hade alla sina frysboxar fulla och ville bli kvitt – hör och häpna – två tjädertuppar som tog för stor plats i frysen. Vi erbjöd genast honung i utbyte. När grannfamiljens son kommer hem till helgen får vi besked. Jag tror att han är djävligt sugen på äkta honung. Vi är i alla fall mycket sugna på tjäder..En sådan byteshandel har vi aldrig gjort förut.

  Varför tränger ni ihop er i städerna? Människan behöver ”lebensraum” i naturen för att må bra. Att plocka sig ett vildsvin, att locka in en rådjursbock i frysboxen att plocka svamp och bär och framför allt att fiska – då maxar man livskvaliten.

  Nu har jag inte tid att skriva mera – jag håller på AIK. TV:n väntar.

  Gillad av 3 personer

 12. ”Den svenska eliten står just nu inför att deras herrar i USA:s djupstat är under kraftigt tryck, och att vakna svenskar rör sig mot en kritisk massa som snabbt kan fälla dem.  Eliten är kalla psykopater, som väger vinst mot kostnad.  I ett visst läge är det värt priset att tyst avrätta sanningssägare.  I ett annat är det värt priset att skjuta folk på öppen gata.  (Organiserad brottslighet ger redan alibi.)  Hur eliten agerar, röjer deras strategiska position.  Den tryggaste utvecklingen vore om folket nu överraskar eliten med snabba och omfattande protester.  Det farligaste vore ett velande folk som aldrig samlar sig.  Då får eliten tid att eliminera de främsta, och kväva upproret.”  ( https://tlarsson64se.wordpress.com/2018/01/11/langsam-statskupp/  Senast uppdaterad 14 januari.)

  Gillad av 1 person

 13. ”Det gäller att nå fram till individen, och få honom att konfrontera verkligheten.  T.ex. på en marknad skulle man kunna ha en offentlig frågesport, där de som känner sanningen bakom systemmedias lögner kan vinna priser — inför publik.  De som tror på medialögnerna får visa sig dumma inför publik, och gå hem tomhänta.”  ( https://tlarsson64se.files.wordpress.com/2018/10/wp1-besegra-eliten.pdf )

  Gillad av 1 person

 14. hllviken skriver:

  De goda krafterna inom EU behöver samarbeta.

  Gillad av 2 personer

 15. Helena Palena skriver:

  Står mycket bra om Fischer på wiki! Han blev troligen förgiftad.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Bobby_Fischer

  Gilla

 16. Brage Norin skriver:

  ”THE BIG FOUR” FÖRÄNDRAR VÄRLDEN.
  China-Africa Trade in 2018.
  Kinas import från och export till Afrika passerade den magiska gränsen 200 miljarder dollar år 2018 (204 billion USD). Handeln ökade med hela 19,7 % jämfört med året innan. Kinas export till Afrika var 105 miljarder dollar medan importen från Afrika var nästan exakt 100 miljarder dollar. Med andra ord var handeln nästan helt i balans – så nära man kan komma.

  I ett helt årtionde har Kina varit Afrikas största handelspart – och handeln med Afrika fortsätter att öka explosivt. Citat: ”In 2018, the growth rate of China’s trade with Africa was the highest in the world”. Det är nästan ofattbart. Det handlar om en ekonomisk framgångssaga.

  China-Russia Trade in 2018.
  Kinas import från och export till Ryssland passerade den magiska gränsen 100 miljarder dollar år 2018 (107 billion USD). Handeln ökade med sensationella 30 % jämfört med året innan. Kinas export till Ryssland var 48 miljarder dollar medan importen från Ryssland var 59 miljarder dollar. Trots att Kina importerar så mycket olja och naturgas från Ryssland var handeln nästan i balans.

  Ökningen av den mellanstatliga handeln på hela 30 % är naturligtvis ett resultat av en väl planerad och noga samordnad ekonomisk politik. Den plötsliga explosionen av handeln har pågått några år. Året innan ökade handeln mellan Kina och Ryssland med sensationella 21 % – vilket också är mycket unikt. Denna explosiva ökning av handeln är en ekonomisk framgångssaga utan like.

  SAUDIARABIEN HAR GJORT SITT VAL.
  CIA plågas av en politisk ”baksmälla” utan motstycke. Förlusten av Turkiet skakade om hela den förljugna världen – USA:s imperium. Denna förlust skakade NATO i sina grundvalar. Men nu har CIA gått på en historisk mina ”utav bara helvete”.

  CIA:s orkester av köpta journalister i hela världen gick till anfall mot konungarikets kronprins Mohammed bin Salman – ”MBS”. Tjuten från de mutade finansvalparna fyllde hela eterrymden i månader. Jag har aldrig upplevt en sådan hatkampanj i hela mitt liv. Inte ens den långvariga hatstormen mot Nelson Mandela – den terroriststämplade sydafrikanska ”ANC-kommunisten” – kan mäta sig mot den orkan av hat som riktades mot MBS. Varenda tidning och varenda TV i hela Mordors imperium spydde ut sitt verbala hat i månader – dygnet runt.

  Resultatet har som genom ett trollslag förändrat hela världen. Saudiarabien har vänt sig österut – mot Ryssland och mot Kina – mot de viktiga aktörerna i Asien. MBS är just nu på väg till Kina för att underteckna en hel serie viktiga samarbetsavtal. Saudiarabien har omfamnat ”BRI” – Belt and Road Initiative. Saudiarabien länkas samman med CPEC – China Pakistan Economic Corridor. Den saudiska framtidsdrömmen ”Saudi Vision 2030” har smält samman med Asiens drömmar.

  SNIPP, SNAPP, SNORUM.
  Tre av världens fyra ”STORA vinstmaskiner” – Kina, Ryssland och Saudiarabien – har slagit sig samman. Det handlar om astronomiska pengar som nu samordnas i öster. Asien exploderar ekonomiskt. Tysklands öde är givet. Världens fjärde STORA vinstmaskin ansluter sig!

  IF CHINA SNEEZES – GERMANY WILL CATCH A COLD.
  Exakt så är det. Om Kina nyser drabbas Tyskland en förkylning. Den nakna sanningen är att Tyskland drabbas av en svår influensa om Kina nyser. Kineser är ett stolt folk och de kan sin historia mycket väl. Det är inte Kinas politiska ledning som bestämmer om Tyska bilar köps i Kina – det är det kinesiska folket. Observera – detta är kalla fakta!

  Om CIA:s femtekolonn i Tyskland tillåts härja vilt kommer Tyskland att drabbas svårt. Det fjärde kvartalet i fjol – Q4 2018 – avstannade Tysklands tillväxt. Huvudorsaken är den tyska bilindustrins plötsliga marknadsproblem i Kina. Det går inte att såra det kinesiska folket djupt i själen Detta gjorde Kanada när de på CIA:s order fängslade en av Huaweis ledare. Detta tilltag är för Kinas folk som om Sveriges kung skulle fängslas när han är på statsbesök i ett annat land. Vi skulle chockas.

  Tyskland har inget val. Landet måste knyta de ekonomiska banden till den jättelika asiatiska marknaden och gå med i historiens största industriella satsning – det gigantiska fredsprojektet den nya sidenvägen.

  VALET ÄR SJÄLVKLART.
  Därmed drar alla världens fyra vinstmaskiner – Kina, Ryssland, Saudiarabien och Tyskland – åt samma håll. Den amerikanska förlustmaskinen hoppar snart utför den finansiella ättestupan. USA dras ned i avgrunden. Jorden får fred. Oj – detta är stort – hisnande stort.

  Gilla

 17. TLarsson64SE skriver:

  I äldre NWO-material, decennier tillbaka, nämndes flitigt att USA avsiktligt byggdes upp som en buse i världen för att väcka omvärldens hat. Det var meningen från början att USA skulle förstöras. Kina är ”elitens” förebild för kommande globala tyranni. Samma ”elit” kontrollerar både USA och Kina.

  Visst kommer USA att krascha — magnifikt tragiskt. Många amerikaner får sina liv slagna i spillror, och blir villiga att ta värvning. USA har nya vapensystem vi inte sett ännu. Social oro brukar inte innebära fred.

  Om det gamla NWO-materialet fortsätter att få rätt, kommer USA att förstöras medan Kina blir dominerande i världen. Kinas massmordiska kommunisttyranni med sina slavarbetare skall leda världen ut ur USA-askan och in i Kina-elden.

  Gillad av 2 personer

 18. Helena Palena skriver:

  Målet är en världsregering (FN och kommunism), en världsreligion och ett nytt tempel i Jerusalem. Ska hela världen gå på det här? Troligen. Vi är på god väg. Hur stoppa det hela? Det måste göras genom att förstöra centralbankssystemet och låta länderna ha egna statliga banker i medborgarnas tjänst. Nu har federal reserve-bankirerna kastas ett nät över hela världen genom BIS som har sitt säte i Basel. Usch! Ett bankhus som ser ut som Babels torn. Och ligger i Schweiz som inte är med i EU av förståeliga själ.

  Gillad av 1 person

 19. Brage Norin skriver:

  TVÅ BRYGGOR I SYDVÄSTRA ASIEN – DET VI KALLAR MELLANÖSTERN.
  TURKIET.
  Knappast någon vet att Turkiets BNP-tillväxt under väldigt många år har varit mycket högre än länderna inom EU. Turkiet har blivit en ekonomisk stormakt. Turkiets handel med EU28-länderna är faktiskt enorm. Under 2018 uppgick Turkiets totala handel – export plus import – med EU28 till hela 164 miljarder dollar!!!

  Citat: “Turkey has been one of the largest trade partners of the EU with exports worth $84 billion and imports of up to $80 billion in 2018 alone” (slut citat).

  Turkiet är det enda land utanför EU som haft en fungerande tull-union med EU I flera årtionden. Förhandlingarna om en ny bredare överenskommelse har pågått under mänga år – men CIA:s agentnät har saboterat förhandlingarna. Nu – äntligen – kommer det att hända någonting.

  Citat: “The modernization of the customs union between Turkey and the EU has been on both parties’ agenda …” (slut citat).

  TURKIETS EXPORT 2018 (de 9 viktigaste “top export countries”).
  Observera att 7 av dessa 9 länder tillhör EU28-blocket. Även om Ryssland och Kina investerar mycket kapital i Turkiet är landets handel med EU helt dominerande. Turkiet är handelsmässigt mycket nära knutet till EU.

  Germany: US$16.1 billion (9.6% of total Turkish exports)
  United Kingdom: $11.1 billion (6.6%)
  Italy: $9.6 billion (5.7%)
  Iraq: $8.4 billion (5%)
  United States: $8.3 billion (4.9%)
  Spain: $7.7 billion (4.6%)
  France: $7.3 billion (4.3%)
  Netherlands: $4.8 billion (2.8%)
  Belgium: $4 billion (2.4%)

  FÖR EU ÄR TURKIET EN EKONOMISK NYCKELFRÅGA. Handeln som är väl balanserad (export och import är nästan lika stora) är av strategisk betydelse för EU. Nu när USA drar sig tillbaka ändras plötsligt Turkiets förhandlingsläge. Den ryska gasen via Turk Stream 2 kommer att välkomnas till södra Europa. Turkiet blir transitland för naturgas till många EU-länder . Turkiet har vunnit Bingo.

  När USA:s förlamande grepp om EU släpper kommer Turkiets köp av ryska missilsystemet S400 inte att vara något som helst problem – ej heller den ryska storsatsningen på turkisk kärnkraft. Den ekonomiska stormakten Turkiet blir Asiens landbrygga till södra EU. Freden är på väg – långsamt men säkert knyts ländernas handel samman.

  SAUDIARABIEN.
  Saudiarabien har omfamnat USA:s bittra fiende Pakistan – det land som CIA bara för några år sedan hotade att bomba till stenåldern – det land som Trump bara för ett år sedan anklagade för att vara ett himmelrike för ”terroristerna” (talibanerna) i Afghanistan – det land som skulle straffas hårt ekonomiskt eftersom landet inte uppfyllde husbondens villkor.

  Mohammed Bin Salman anländer idag den 17:e februari till Pakistan – ett statsbesök av Guds nåde. Säkerhetsåtgärderna är oerhört omfattande. Det är första saudiska statsbesöket efter att ”MBS” utsågs till saudisk kronprins. Alla politiska partier välkomnar honom varmt. MBS åtnjuter ett enormt folkligt stöd i Pakistan. De djupa nationella banden går långt tillbaka i historien.

  En helt ny epok i det mellanstatliga samarbetet är på väg. Saudiarabien storsatsar på ett jättelikt oljeraffinaderi i Gwadar – den hamn som är hörnpelare i CPEC – China-Pakistan Economic Corridor. Saudiarabien omfamnar BRI – Belt and Road Initiative – det kinesiska namnet för den nya sidenvägen. Både Kina och Saudiarabien omfamnar Pakistan – två ekonomiska giganter kysser landet. USA:s militära och ekonomiska terrorpolitik är over. Den nationella lyckan och stoltheten i Pakistan exploderar. Äntligen kan folket börja drömma ljusa drömmar om framtiden.

  Det kokande helvete som skapades i Pakistan under USA:s värsta bombmattor som haglade ner från skyn i Afghanistan är snart ett minne blott. Folket i Pakistan börjar äntligen känna att freden är på väg. USA/NATO:s terror är snart över. CIA:s opiumodlingar kommer att försvinna för evigt från Afghanistan. Det plågade afghanska folket led svårt men snart är helvetet över. Såren är mycket djupa. Alla som samarbetade med CIA betraktas som quislingar. De tvingas fly.

  Regeringen i Pakistan har deklarerat ”public holiday” den 17:e och 18:e februari I Islamabad. Hela staden är prydd med blommor. Luftrummet över staden är avstängt för allt flyg. Den saudiska delegationen är väldig – över 100 personer. 300 Land Crusers har ställts till förfogande för hedersgästerna från vänskapens land Saudiarabien.

  Citat: The capital is wearing a festive look and there will be only festivities during the visit by Crown Prince Salman on Feb 17 & 18 (slut citat).

  Det handlar om ett historiskt vingslag. Saudiarabien är på väg att omvandlas till den andra asiatiska bryggan i sydvästra Asien – landbryggan till Afrika.

  DET ”EURASIATISKA ÅRHUNDRADET”.
  Flera miljarder människor i öster börjar marschera i takt. Sådant förändrar historien. Jordens sista krigarimperium störtar i graven. Vi får världsfred. Asiens, Mellanösterns och Afrikas folk jublar medan den sjuka världens mutade journalister sörjer bittert. Ingen förstår vad som händer.

  USA:s förre FN-ambassadör Nikki Haley skämde ut USA inför världens ögon värre än någon person lyckats med i USA:s historia. Hon var fullständigt bombad. Ingen trodde att någon ännu galnare person kunde existera på jordens yta. Men det visade sig vara fel. En herre vid namn John Bolton slog ännu ett nytt amerikanskt rekord i mentalt vansinne.

  Stormgalningen var nyss på statsbesök i Afrika. Skådespelet ”Gökboet” upprepades – fast i kubik. En större skada av relationerna mellan USA och Afrika har ingen amerikansk politiker lyckats åstadkomma. Det var värre än när Trump betecknade afrikanska länder som ”shit-hole countries” – enligt många ytterst trovärdiga källor. Endast i Washingtons träskmarker kan ett så vidunderligt monster som John Bolton uppkomma.

  DET ÄR BARA ATT TACKA GUD.
  ”De gudarna önskar förgöra gör de först galna” – så fungerar det. Det verkar som om ordspråket är i underkant. ”De gudarna önskar förgöra gör de först fullständigt helgalna” – är närmare sanningen. Var vänliga och inse- Trump, Haley och Bolton är alla utsedda av Gud. De krossar det amerikanska mördarimperiet inifrån. De gör tillsammans ett bättre jobb än alla imperiets yttre motståndare tillsammans. De äro nämligen ”fullständigt helgalna”.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 20. Brage Norin skriver:

  SAUDIARABIENS VÄGVAL FÖRÄNDRAR HELA MELLANÖSTERN!!!!!
  OBSERVERA: SAUDIARABIENS VÄGVAL FÖRÄNDRAR HELA VÄRLDEN.

  Läs vad de två huvudaktörerna Mohammed bin Salman och Imran Khan yttrade vid det historiska statsbesöket i Pakistan. Läs ord för ord. Väg orden på en diplomatisk våg och begrunda:

  + “Today we signed MoUs (memorandum of understandings – samförståndsavtal). The amount of investment is USD 20 billion. It is big for phase one and definitely it will grow every month, every year in bigger numbers and it will be beneficial for both the countries” – the crown prince said.
  + “Pakistan is going to be very, very important country in the future and we want to be sure we are part of that” – the crown prince added.
  + “Saudi cannot say no to Pakistan, whatever you (Pakistan) want we will do”- Prince Salman said

  Pakistans premiärminister Imran Khan told the royal guest –
  + “Pakistan and Saudi Arabia were now taking their relationship to a new level, where investment agreements would be mutually beneficial for the countries”.
  After joining hands with MbS Khan said –
  + “The future is exciting for both Pakistan and Saudi Arabia”.

  NATURLIGTVIS MÅSTE DETTA HISTORISKA MÖTE SABOTERAS.
  Strax innan skedde dådet. Terrorattacken var perfekt tajmad. An attack on a CRPF convoy in Jammu and Kashmir’s Pulwama district that killed at least 40 jawans on Thursday (February 14) is the biggest terror attack in the past five years. (CRPF – The Central Reserve Police Force – is the largest of India’s Central Armed Police Forces).

  MÖTE PÅ HÖGSTA NIVÅ – KINA OCH SAUDIARABIEN.
  I slutet av veckan möter Mohammed bin Salman Kina president Xi Jinping I Peking. Där undertecknas en hel serie av MEGA-avtal som rör raffinaderier, petrokemiska industrier, enorma turistsatsningar, gemensamma utbildningssatsningar mm. Saudiarabien har valt väg – den nya sidenvägen.

  DET ÄR SANT!!!!!
  TACK GODE GUD – USA faller. Vi får världsfred.

  Gilla

 21. G54 skriver:

  ”De gudarna önskar förgöra gör de först galna”
  Vad skall vi då säga om våra egna politiker och Sverige´s framtid?

  Gilla

 22. Stefan skriver:

  Ur askan rakt in i elden nja det blir väl bibliska ting som fåra kläder å sju bra år innan tusen år av helvete som kommer hålla i världen som tamboskap. Gud håller sig nog undan som vanligt denne skapa ju människan som sin avbild. För att slippa själv eller. Onödiga ord men när vissa prisar diktaturer som freds apostlar så undrar man väl vem är galen….

  Gilla

 23. Brage Norin skriver:

  GOOGLA – ”LAND BALANCE OF TRADE” – DET RÄCKER.

  ”LAND” – sätt in landets namn China, Russia, Germany, Saudiarabia, South Korea, … Skåda de astronomiskt rika länderna. Kina, Ryssland, Tyskland och Saudiarabien går som tåget – som vinstraketer. Skåda de fyra bergskedjorna av vinstkapital som skapas i världshandeln.

  Södra Korea tillhörde under många år de stora ”vinstmaskinerna” – men inte nu längre. Fem månader i sträck har överskottet i handeln med omvärlden dalat. Januari månads överskott i år 2019 blev bara drygt 1 miljard dollar. Södra Korea har helt tappat kontakten med tätklungan – ”The Big Four” – Kina, Ryssland, Tyskland och Saudiarabien.

  Saudiarabiens handelsöverskott formligen skenar. Landet har på kort tid hunnit upp och förenat sig med de tre övriga i tätklungan. Vilken ekonomisk framgångssaga.

  Tyskland fick sig en smäll i december månad 2018 (januari månad 2019 ännu ej rapporterad). Landet har skakats om i grunden. Recessionen är mycket nära. Det sista kvartalet i fjol blev BNP-tillväxten noll. Det är den asiatiska marknaden som avgör landets framtid – i första hand den kinesiska. En populär rubrik i världspressen lyder – ”Om Kina nyser får Tyskland influensa” (i olika versioner förstås).

  Kina är mycket rädd om förbindelserna med Tyskland – på alla plan. De långsiktiga politiska relationerna är mycket viktigare än kortsiktiga ekonomiska frågor. Alla länder i Asien har stor respekt för det tyska ingenjörsfolket. De viktigaste aktörerna i öster – Kina och Ryssland – gör allt för att bygga vänskapliga relationer med Västeuropas ekonomiska lokomotiv. Kina kommer att öppna sin stora handelsfamn mot Tyskland, men läget är väldigt känsligt. CIA:s agentnät i Tyskland är mäktigt – men landet är på väg att frigöra sig från krigsmaskinen USA. Processen kommer att gå fort. Trump gör dessutom sitt yttersta för att påskynda Tysklands nationella frigörelse. Trump är min favorit.

  DET ”EURASIATISKA” ÅRHUNDRADE ÄR REDAN HÄR.
  THE BIG FOUR – samtliga vinstmaskiner i världen – har gått samman. Alla är på väg bort från dollarns världsherravälde. Wall Streets monopol på att trycka luftpengar kommer att upphöra mycket snart. Alla amerikanska finansiella dasspapper spolas snart ner i toaletten.

  ”BRI” – ”B&R” – ”OBOR” – kalla det vad ni vill. Jag kallar historiens största industrIaliserings- och fredsprojekt för ”den nya sidenvägen”. De finansiella storsatsningarna i Asien, Mellanöstern och Afrika är det största som inträffat i Homo Sapiens historia.

  VI MÅSTE FÖRSTÅ ATT FINANSELITEN I USA VET VAD SOM HÄNDER GLOBALT.
  Låt er inte vilseledas av all förvirrande information. Imperiet har rasat samman. USA drar sig tillbaka. Målet är enastående övertydligt – en militär diktatur i USA. Allt går ut på att skapa ett stort nationellt kaos – för att kunna utlysa ett nationellt nödläge. Det som förbryllar mig mest är att så få ser skeendet.

  Finansvampyrerna vill överleva den kommande finanskraschen. De vet att kraschen kommer mycket snart – vad de än gör. Förlusten av Saudiarabien var sista spiken i kistan. Den stenrika ”eliten” vet exakt vad som måste ske. De har efter mycket långvariga inre konflikter enats – mot The Fiscal Cliff i full rulle. Säg upp alla internationella handelsavtal. (Handeln med Mexiko och Kanada förblir en mycket viktig fråga – speciellt i ett övergångsskede).

  NU SKA JAG SKRIVA DET SOM NÄSTAN INGEN VILL FÖRSTÅ.
  Det är den mystiska kraft som vi kallar ”Gud” som håller i trådarna. Girighetens demoner och krigens dödsandar har blivit ett hot mot Terra Mater – Moder Jord. Vi har nått en kritisk gräns. Plötsligt ingriper Gud – som genom ett blixtnedslag. Det är därför allt går så fruktansvärt fort. Det är därför som så många miljoner människor plötsligt vaknar och inser faran.

  Gud kom inte med fred – Gud kom med ett andligt svärd. Vi bestraffades med den ”fria viljan” – att fritt välja mellan gott och ont. Det kan endast skapas hela varma människor i en värld med ständiga konflikter. Vi tvingas lära oss av våra egna erfarenheter. Det låter brutalt – men sanningen är att vi endast vistas i en kropp under några varv runt solen. Vi har hyrt in oss i hundratals kroppar tidigare. Vi reinkarnerar. Det enda som verkligen betyder någonting är att vi pejlar in rätt sändare i livet – den goda och varma sändaren. Det är därför vi är här.

  Gud skapar människor som ska vårda Moder Jord. Utan den fria viljan hade ingen mental utveckling kunnat äga rum. Vi har nu nått en gräns när Gud aktivt ingriper. Alla de livsandar som blivit besatta av fel sändare har nu fullgjort sin uppgift. Alla deras minnesbankar raderas ut. Gud kastar dem i den himmelska papperskorgen. Den eviga tystnaden väntar. De slocknar bara.

  Gud straffar inte och Gud är inte titelsjuk. Gud är den varma sändaren som vi alla bär inombords. Så enkelt är det. Det är de hela varma människorna som kommer att besitta jorden – exakt så blir det. Gud som skapar den efterlängtade världsfreden. Ett tragiskt kapitel i Homo Sapiens historia är äntligen över.

  Det är bittert att så många dödats som försökt sprida den nakna sanningen. Ondskan hatar obehagliga sanningar. De tvekar inte att döda. Det är en tröst att veta att ondskan bara kommer åt våra kroppar. Även om det innebär fara för liv måste vi följa livsmottot – ”vägen, sanningen och livet”. Vi måste vara rädda om det enda som betyder någonting – vår livsande. Vi har inget val.

  Jag mottog för några månader sedan ett ”ultimalt mordhot”. Jag hade träffat mitt i prick i en ytterst känslig fråga. Jag hade passerat en livsfarlig röd linje. Detta var andra gången jag har hotats till livet. Jag insåg att jag fick en sista varning – jag var tvungen att välja.

  Jag stoppade all politisk konversation på nätet och avvecklade min mejl-adress. Efter någon månads tystnad beslutade jag mig för att delta i debatten – men jag skriver inte ett ord om den fråga som utlöste det senaste dödshotet. Jag skriver bara om ekonomi och om imperiets undergång och om en massa annat – som tusentals andra människor skriver om på nätet. Jag passerar inte ”de röda linjerna” längre. Jag gillar att skriva om politik – men jag gillar också att fiska. Det vill jag gärna fortsätta med.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 24. hllviken skriver:

  DAGENS INTERNATIONELLA CHOCK!

  Prins Heinrich XIII Reuss talar offentligt förbjudna sanningar!

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Huset_Reuss

  http://www.bitchute.com/video/xq5Qc1OZv3Y/

  Gilla

 25. hllviken skriver:

  På engelska:

  Gilla

 26. Brage Norin skriver:

  TREDJE GÅNGEN GILLT FÖR TYSKLAND.
  Två gånger tidigare har Tyskland hotat den existerande världsordningen. United States of Amerika och Storbritannien – krossade Tyskland i smulor bägge gångerna. Denna tredje gång räddas landet. Trump är en MYCKET STOR hjälte. Gång på gång har han sparkat Tyskland i skrevet – liksom Frankrike och många andra EU-stater.

  Knockout-slaget utdelade han när han för några dagar sedan beordrade länderna i EU att ta hand om sina egna ISIS-kämpar. ”USA har fullföljt sitt uppdrag i Syrien. Segern är total – 100%”. USA har nu bara kvar uppgiften att fördela cirka 800 krigsfångar som de ogärna vill ha ansvaret för – och ta hem sina heroiska segrande trupper. EU är i chocktillstånd EU är golvat – och uträknat till tio.

  Trumps serie av föraktfulla och djupt förnedrande angrepp mot Tyskland har i mycket hög utsträckning underlättat för Tyskland att frigöra sig från USA. Tysklands epok som amerikansk koloni är äntligen över. Tyskland är på väg att bli nationellt oberoende. Det är SANT!!!

  VILKET HISTORISKT TYSKT TILLFÄLLE.
  Vägvalet är redan klart. Vladimir Putins och Xi Jinpings utsträckta händer till Tyskland välkomnar Tyskland varmt in i det ”eurasiatiska århundradet”. Tyskland knyts snabbt till den viktiga asiatiska marknaden. Nord Stream 2 är en tysk triumf. Tyskland blir transitland för den extremt billiga och pålitliga ryska naturgasen till norra EU. Söderifrån anländer gasen via Turkiet till länderna i södra EU. Handelsbanden knyter samman Europa och Asien. Detta skapar fred.

  INGEN KAN FATTA LYCKAN SOM NU BERUSAR DET TYSKA FOLKET.
  Den långvariga fasansfulla krigsepoken är över. Tyskland kan äntligen andas ut. Inga fler förödande krig är i sikte. Det historiska uppvaknandet i Tyskland kommer att speglas i många stora litterära konstverk i framtiden. Den nakna sanningen inför Gud är nämligen extremt smärtsam. Sanningen om vilka som byggde upp Tysklands gigantiska krigsapparat och vilka som förde Hitler till makten är ytterst obehaglig..Hela den förljugna världen kommer att skakas i sina grundvalar.

  Den som inte fattar att Trump är ”utvald” är bakom flötet. Den totalförljugna galningen är i praktiken en mycket stor hjälte. Han befriade världen från Mordors rike. Precis som Paul Craig Roberts skriver ”befriade Trump världen från USA:s världsherravälde”. Om detta skedde omedvetet eller ej – den frågan lämnar han öppen.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja..

  .

  Gilla

 27. Helena Palena skriver:

  Norin! Du tror på Trump! I min värld är han elitens man. Tror han har mandat att göra det han gör för att förvilla massan. Så här skriver TLarsson:
  ”Om det gamla NWO-materialet fortsätter att få rätt, kommer USA att förstöras medan Kina blir dominerande i världen. Kinas massmordiska kommunisttyranni med sina slavarbetare skall leda världen ut ur USA-askan och in i Kina-elden.” Här Donald med sin far Fred Trump. Notera hur händerna hålls.

  Gilla

 28. Brage Norin skriver:

  ”HELENA PALENA” HAR GOLVAT MIG FLERA GÅNGER.
  När hon på ett A4 avfärdade Nixons skytteltrafik till månen för ett halvt århundrade sedan – då blev jag golvad. Hur kan en människa så elegant sammanfatta hela spektaklet med några få rader??? Helena har flera gånger golvat mig. Min slutsats är att hon tänker intuitivt och besitter ett ovanligt gott ”sunt bondförnuft”. Dessutom har Helena ett djävla temperament. Vilken unik människa!

  Jag ska försöka besvara Helenas frågeställning i hennes kommentar ovan.
  Jag försöker se världen i skisser för att kunna greppa det historiska skeendet. Jag vill se skogen och inte fixera på träden som omger mig. Det globala pusslets mönster framträder tydligare om man försöker fånga de globala skeendena. Skissartade översikter – endast så kan man fånga skeendet. Låt mig ta ett exempel:

  SÅ HÄR SER JAG FRÅGAN OM MOHAMMED BIN SALMAN.
  KINA: Befolkning: 1,386 miljarder (2017) – Världsbanken
  INDIEN: Befolkning: 1,339 miljarder (2017) – Världsbanken
  PAKISTAN: Befolkning: 203 miljoner (2017) – Census
  RUSSIA: Befolkning: 145 miljoner (2017) – Världsbanken

  I alla dessa länder knyts vänskapsbanden med Saudiarabien. Landets kronprins Mohammed bin Salman ”MBS” hyllas med extremt varma ceremonier. Den massmediala uppmärksamheten är enorm. Överallt röda mattor, hav av blomster, välkomnande skaror av barn viftande med saudiska flaggor och fantastiska nationella hedersbevis. Mohammed bin Salman blir mycket djupt berörd.

  Saudiarabiens folk exploderar av stolthet. Hela befolkningen älskar sin unga och vackra kronprins. Kronprinsen måste hisna inombords av all den kärlek och all värme som strålar mot honom.
  OBSERVERA att befolkningen i de fyra ovan nämnda länderna omfattar över tre miljarder människor. Saudiarabiens befolkning uppgår till 33 miljoner (2017) – Världsbanken.

  OBSERVERA att Kina, Ryssland och Saudiarabien är tre av världens fyra ”mega-vinstmaskiner”. Det finna bara fyra länder i världen – länder som öser in bergskedjor av kapital genom sin handel med omvärlden.

  OBSERVERA att massor av länder i Mellanöstern också har knutit banden österut – eller är på väg att göra det. Låt mig nämna fyra nyckelspelare i regionen:

  TURKIET: Befolkning: 80 miljoner (2017) – Eurostat
  IRAN: Befolkning: 81 miljoner (2017) Världsbanken
  IRAK: Befolkning: 38 miljoner (2017) Världsbanken
  SYRIEN: Befolkning: 18 miljoner (2017) Världsbanken

  Visst finns det ett nätverk av regionala motsättningar i Mellanöstern, men stridsyxorna är på väg att grävas ner. Detta skeende går mycket snabbt. Plötsligt ebbar krigen ut. Fredsförhandlingarna pågår hela tiden – oftast bakom lykta dörrar. Ambassader återöppnas på löpande band. Såren efter CIA:s förödande framfart börjar helas – långsamt men säkert.

  När jag sätter in kronprinsen i sitt historiska sammanhang ser jag vem Mohammed bin Salman är. Jag ser en politiker som snabbt lär sig av sina misstag. Jag ser en politiker i världsformat som vuxit fram som en blixt i det saudiska kungahuset. Jag ser motsatsen till vad väst ser.

  EN NY NATIONELL UMGÄNGESFORM VÄXER FRAM.
  Det finns många fler länder i Mellanöstern som välkomnar ”den nya sidenvägen” som väller in som en fredstsunami från öster. En ny fredsdiplomati håller på att ta över världen. Ett nytt ekonomiskt samarbete håller på att växa fram. Möjligheterna att teckna ”win-win”-handelsöverenskommelser är nästan oändliga. Inget land lägger sig i något annat lands inre angelägenheter är den diplomatiska grundregeln. Det är inte att undra på att Asien, Mellanöstern och Afrika går samman så fort.

  Afrika är en mycket rik del av världen men ”den fria världens” neokoloniala mutpolitik har skadat Afrika fruktansvärt. Mutor, mutor och åter mutor – vartän man ser – där kolonialmakterna har farit fram. Wall Stretts finansvampyrer har genom sin utpressningsbank IMF krossat massor av länder i Afrika. CIA har planterat inbördeskrigens frön överallt där ondskan har luktat sig fram till möjliga oroshärdar. Vapnen har strömmat in och blodet har flutit i strömmar.

  Men folken lär sig sina historiska läxor av sina egna erfarenheter. Den kinesiska omfamningen av Afrika har väckt ljusa drömmar i massor av länder. ÄNTLIGEN kan Afrikas folk börja drömma. Det är mycket folk som börjar hoppas på framtiden. AFRIKAS befolkning: Cirka 1,250 miljarder (2017).
  .
  NYCKELFRÅGAN.
  Kommer Kina att ta över världen och skapa nästa globala helvete efter att USA dragit sig tillbaka? Jag är fullständigt övertygad om att detta INTE kommer att ske. Jag ser det historiska skeendet i termerna ”tes, antites och syntes”.

  • USA provade fri företagsamhet, ännu friare företagsamhet och till slut vilda västerns helt otyglade kapitalism. Girighetens demoner förstörde till slut hela nationen. Att släppa girighetens demoner helt fria utan tyglar visade sig sluta i en katastrof.

  • I öst tog staten över alla tyglar. Människans skapande kraft tämjdes med våld. Till och med religionerna förtrycktes. Groomingen – rövslickeriet – växte som ogräs. Människans skapande ande kvävdes. Det är inte att undra på att systemet kraschade.

  Både tesen och antitesen har visat sig ohållbara i längden. Ingen modell passar människorna. Den modell för mellanstatligt umgänge som nu växer fram i öster ser jag som ”syntesen”. En fri företagsamhet med strama statliga tyglar. Dagens börser kommer att omvandlas från perversa privata kasinohålor till statliga institutioner. Alla banker kommer på sikt att förstatligas. Att bekämpa korruptionen kommer att bli ytterst svårt. Denna fråga kommer att bli mänsklighetens huvudbry under lång tid framöver- förmodligen under all framtid.

  Under många år trodde jag att Kina skulle omvandlas till ”vilda östern”. Men någonting ofattbart har inträffat. Någonting som gränsar till mystik räddar Kina. Andliga rötter från Konfucius och från buddistiskt tänkande håller på att förvandla Kina till någonting helt nytt – en harmonisk statsbildning som nästan ingen i väst trodde vara möjlig. Kinas president är faktiskt gudabenådad. De korrupta svin som nu rensats ut i Kina kan räkna i tusental.

  Det är precis samma skeende som vi nu bevittnar i Ryssland. Vladimir Putin vandrar samma väg i Ryssland som Xi Jinping i Kina. Många miljoner människor i öst – politiker och affärsfolk och många miljoner av välutbildade ungdomar – börjar omfamna det nya tänkande som växer fram i öster.
  Bevisen är överväldigande. Ett helt nytt recept för mellanstatligt umgänge har fötts i Asien. Det är därför som ”den nya sidenvägen” omvandlar världen så snabbt.

  Min intuition säger mig att Kina INTE blir morgondagens globala krigarstat. Hela mitt inre visar en värld i fred och harmoni. Jag ser freden i Mellanöstern lika tydligt som en soluppgång. Jag ser världsfreden ännu tydligare. Människorna har krigat klart. Detta är för mig solklart.

  Tyvärr ser jag även mörkret som faller över hela USA:s imperium. Jag mår mycket illa över vårt eget lands öde. Därför uppmanar jag unga barnfamiljer att flytta från vårt land. Att kuppa igenom beslutet att Sverige skulle ställa upp i NATO:s ”fredsbevarande insatser” var ödesdigert. I beslutet stod inte ”NATO:s …” – men det var detta som var syftet. Detta beslut var ett landsförräderi. Nu får vi skörda den draksådd vi sådde. Sverige har inte en chans. CIA:s hjärntvätt har krossat Moder Svea. En nationell katastrof är oundviklig.

  Oj – Helenas fråga är minsann inte enkel att svara på. Jag gjorde i alla fall ett tappert försök.
  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 29. TLarsson64SE skriver:

  Hoppla! Grejerna inom hakparenteser försvann. Jag redigerar om inlägget, så allt kommer med:

  Jesus är livet, sanningen och vägen. Enligt kristen tro skall den stora världsfreden etableras — en tid — innan allt brakar lös totalt. Kina är fortfarande en mordisk kommuniststat, utan tecken på förbättring, snarare tvärtom. Se hur Kina förföljer Falun Gong: en spontan, fridsam meditationsrörelse. Deltagare i Falun Gong mördas för lukrativ organhandel. Vad säger det om Kinas respekt för våra liv? Vad säger det om världens framtid med Kina? Oskyldiga mördas när de är obekväma.

  Kina kontrolleras av samma mörka krafter som USA. Dagens världshändelser följer fortfarande gamla, etablerade mönster. Med Sidenvägen börjar Kinas modell och inflytande att spinna sitt nät över världen, utan USA:s militära explicitet. Ekonomi är också ett styrmedel, t.ex. om man vill tvinga in Tyskland i Kinas famn. Kina har dock en omfattande dold militär närvaro i andra länder, t.ex. som arbetare i utländska hamnar i Kinas ägo.

  ”Elitens” skifte från USA till Kina signalerar världstyranniets nya ansikte: ”Efter ditt olämpliga inlägg på Facebook, har din sociala kredit minskats med 10 poäng. Du tillåts inte längre resa i landet. Nästa gräns minskar dina matransoner. Läs _här_ om statens policy för en god, konform medborgare, och hur du kan förbättra din sociala kredit. Vi kan erbjuda en biljett till Glada Sommarlägret, för din personliga omskolning. Vill du att beslutet omprövas, klickar du _här_. Ha en trevlig dag! 😀 ”

  Social kredit: https://tlarsson64se.wordpress.com/2018/03/13/datorspel-mot-dissidenter-i-digital-diktatur/

  Världsbefolkningen skall reduceras, och misstanken har väckts att folk plockas ut efter social kredit.

  Gilla

 30. Brage Norin skriver:

  LÄGET ÄR DJÄVULSKT ALLVARLIGT.
  Den andra STORA världsdepressionen väntar bakom dörren. Ödesmättade rubriker haglar i pressen. 14:e feb 2019: London (CNN Business) “Världen har bara några få veckor på sig att undvika en farlig uppbromsning av den globala ekonomin”. IMF varnar för allvarliga följder om handelskriget inte bromsas upp i tid. Bloomberg, Wall Street Journal – massor av tunga aktörer i väst skriver mycket oroande rapporter.

  Trump-administrationen driver vidare sin isolationistiska politik ”America First”. Det låter fint men en mera dramatisk omvändning av USA:s politik ha aldrig någonsin inträffat. Nästan alla handelsavtal och massor av säkerhetspolitiska överenskommelser har sagts upp av USA. Till och med urgamla avtal som rör postsystemet i världen har sagts upp.

  Helt plötsligt meddelar Trump att USA segrat överallt i världen. De drar hem sina segerrika trupper – utan att ens meddela sina närmaste ”allierade” i förväg. USA:s vasallstater som har soldater i Syrien och Afghanistan och som lydigt ställt upp i NATO:s ”fredsbevarande insatser” togs på sängen – hör och häpna – av Trumps tweets.

  Det går inte med ord att beskriva hur djupt skakade många länder är – de är faktiskt chockade. Om detta inte räckte så kom de i chocktillstånd när Trump meddelade att EU-länderna fick ta hand om sina egna ISIS-kämpar – också detta meddelades via tweets.

  KORTSLUT HJÄRNAN OCH TÖM DEN – VAKNA – EN NY VÄRLD ÄR HÄR.
  The Deep State har kommit överens. USA drar sig tillbaka innan dollarns världsherravälde kollapsar. En militär diktatur i USA är nära förestående. Förberedelserna är i full gång men det är många steg som måste planeras noga. Det börjar bli bråttom.

  Handeln med guldpapper börjar tappa greppet om prissättningen på guld. Den verkliga ”fysiska” handeln med guld börjar ta över. Det har blivit omöjligt att hålla nere guldpriset med hjälp av låtsashandeln av guld. När denna handel kraschar får bara ett fåtal prioriterade kunder ut sitt guld. Över 90% av alla som placerade kapital på guldpapper blir helt utan guld. Den sjuka guldhandeln klarar inte längre av sin huvuduppgift att hålla nere priset på guld.
  .
  Dollars fall är oundviklig.
  • När förtroendet för amerikanska bonds faller, …
  • när insiderhandeln på Wall Street blir alltför genomskinlig, …
  • när guldpriset inte längre kan bromsas, …
  • när Saudiarabien säljer olja i Yuan, …
  • när USA tvingas dra sig tillbaka från sina krigsskådeplatser i världen, …
  • när Trump ber EU dra dit pepparn växer, …
  • när USA:s skulder fortsätter att accelerera upp genom molnen, …

  Då inleds den ANDRA stora världsdepressionen. Hela USA:s imperium drabbas fruktansvärt. Jag borde ha skrivit ”före detta imperium” – eftersom det redan har kollapsat.

  HUR ÄR DET MÖJLIGT ATT NÄSTAN INGEN SER VAD SOM SKER?????
  Jag undrar om jag påverkat en enda person med mina varningar? Skriver jag för mig själv? Jag vet faktiskt inte varför jag skriver. Jag älskar att skriva den nakna sanningen (som jag uppfattar den). Orden forsar fram inom mig. Kanske är jag rubbad mentalt. Tänk om jag har fel? Det känns nästan lustigt att uttrycka sig som jag nu gör – ”Jag VET att jag har rätt”

  Jag vet med absolut säkerhet att solen går ner i väst och att den går upp i öst. Jag vet att USA snart omvandlas till ett kokande helvete på jorden. Jag är tvärsäker – vi får äntligen fred på jorden.

  Gilla

 31. hllviken skriver:

  II

  Gilla

 32. hllviken skriver:

  Ovan: tryck på datum efter hjärtat: intressant kommentar under 🙂

  Gilla

 33. hllviken skriver:

  Trump, Kabbalah och Israel

  Gilla

 34. Helena Palena skriver:

  Bilden försvann från min kommentar längre upp. Lägger den här istället. Notera hur händerna hålls!

  Image and video hosting by TinyPic

  Gilla

 35. Helena Palena skriver:

  Bildt är en liten hund med storhundsambitioner enligt läckta amerikanska papper! Nej, han kan man inte lita på. 😛

  Gilla

 36. hllviken skriver:

  Alla som härskar över oss är tydligen medlemmar i ockulta sammanslutningar.
  Inklusive Biltakalle.

  Gilla

 37. Helena Palena skriver:

  Norin! Du skriver för oss som läser här! Det är bra att du spaltar upp fakta för oss som inte har sån koll. Tänker på eliten som blir så gamla. Dricker dom barnblod och har sig? Och sen när det brakar var tar dom vägen? Till underjordiska städer och till länder i syd där dom köpt upp mark. Spelar ingen roll eftersom dom fortfarande är kvar på jorden. Du kan inget ta med dig när du går. Det är rätt åt dom!
  Kanske vi kommer att få beskåda ett Harmageddon av sällan skådad slag där allt brakar och far omrkring som i ett kaleidoskop. Kanske eliten inte heller förstår vad som sker. Det har gått dom överstyr. De har tappat greppet. I själva verket är det myrorna (människorna) på backen som i sin flit ändrat på handelsbalanserna i världen. Det är myrorna som välter Gulliver! R-folket tror att dom driver spelet men så är det inte. Jo, de plockar ut vinsterna genom sitt ruttna BIS-system! Men brakar det i en hörna så ramlar hela skiten! Snart får vi byta bananer och morötter med varandra! Ja, framtiden är ljus! Vi får välja att se det så! Och hon som styr där uppe – Gaia – får som hon vill! Fred och välstånd på jorden! Om det vore så väl ändå! 😛

  Gilla

 38. Helena Palena skriver:

  Ja, Biltakalle är med! Men han inte så stor talan. Han ska bara driva spelet i en viss riktning. Men det verkar som det skiter sig bra nog även för honom mellan varven. Han gör så gott han kan men det blir lite skrattretande.

  Gilla

 39. Helena Palena skriver:

  Borde summera den här tråden! Brage Norin tror på en högre makt. Jag och andra är nog mer skeptiska. Ska lägga upp det hela som ett inlägg. Under tiden skriver jag ett inlägg om min katt. Verkligheten är den vi har att förhålla oss till och kan ta på. Alla skulle kunna ha det bra på jorden om inte R-folket och dom högst upp i pyramiden inte fanns.

  Gilla

 40. Helena Palena skriver:

  Det här visste Brage Norin redan! USA och Saudi crackdown!
  Image and video hosting by TinyPic

  https://www.rt.com/business/452074-us-saudi-opec-crackdown/

  Gilla

 41. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Synnerligen initierad artikel! Ni behöver bara googla på The Georgia Guidestones, det amerikanska frimurarmonument som på flera av världsspråken beskriver de viktigaste åtgärder som ska vidtagas för att skapa The New World Order. Notera särskilt artikel nr 1 i uppräkningen där dom beskriver omfattningen av detta globala folkmord.

  I en del andra skrifter som släppts av globalisterna har man till och med benämnt dem som ska elimineras som ”useless eaters”. Någon i kommentarerna tidigare nämnde boken/filmen ”Hunger Games” och de fyller samma funktion som böckerna ”1984” och ”Du sköna nya värld” som skrevs av Frimurarna George Orwell resp. Aldous Huxley samt marknadsfördes av kretsarna bakom NWO
  för att många år i förväg söva ner massorna med att detta var science fiction, vilket vi nu ser är den verklighet vi nu lever i. Sak samma med Hunger Games som utspelar sig i den planerade NWO där huvuddelen av den kvarvarande befolkningen lever i misär och arbetar som slavar för ledareliten

  En intressant bok om vad som inte är orimligt i Sverige har titeln ”Moll” och är skriven av Elisabeth Rynell. Huvudpersonen lever i ett framtida Sverige där olönsamma, onödiga människor samlas ihop för att utlokaliseras från huvudstaden. De fraktas med sina få tillhörigheter i bussar norrut mot icke angett mål. (Kanske för att dumpas i gruvschakt i norra Sverige). Huvudpersonen lyckas dock fly i samband med att bussen gör uppehåll för naturbehov ute i skogen, och hennes vidare öden är oerhört intressant att ta del av. Boken rekommenderas till läsning . De flesta svenskar har INGEN ANING om den ondska som styr de kretsar som planerar jordens framtid.

  Boken ”Globaliseringsfällan” av Hans-Peter Martin och Harald Schumann kom ut strax före sekelskiftet då dessa journalister hade fått tillstånd att övervara en konferens i San Francisco för några hundra personer ur den absoluta globala eliten inom politik, ekonomi, medicin, media och industri och agrikultur, och som drog upp riktlinjerna för den omstrukturering av världen som skall ske under innevarande sekel. Skaffa och läs den boken, för i den avslöjas mycket grymma planer för framtiden. Skaffa Kunskap! Kunskap är Styrka! Och kan dessutom ge dig en chans att klara dig i de kommande svåra tiderna!

  Gillad av 1 person

 42. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Carl Bildt nämns i inläggen här ovan. Denne ärkemullvad i globalisternas koppel har ända sedan sin gymnasietid gått deras ärenden Googla på Carl Bildt – Vargen i fårhuset och läs en artikel om denne landsförrädare som jag skrev för många år sedan.

  Gilla

 43. educaremm skriver:

  Globaliseringsfällan var en mycket intressant bok, Liksom också boken med titeln; A study of Economics as If People Matered. Minns ej författarnamn, men tror på liknande Schumacher, eller något sådant.

  Gilla

 44. educaremm skriver:

  Jag mindes rätt (fastän det var så många år sedan!)….

  Small Is Beautiful:
  A Study of Economics As If People Mattered is a collection of essays by German born British economist E. F. Schumacher. The phrase ”Small Is Beautiful” came from a phrase by his teacher Leopold Kohr.[1] It is often used to champion small, appropriate technologies that are believed to empower people more, in contrast with phrases such as ”bigger is better”.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.