Greta och det så kallade klimathotet!

Vilken tur att Greta Thunberg fick något att brinna för! Innan ville hon inte leva berättade hon i Skavlan. Hon pratade inte ens. Så tänk vad lite Co2-skräck kan ställa till med. Visst är Greta söt och intagande i sina flätor och sin barnsliga framtoning fastän hon är 16 år. Det finns visserligen nördar inom alla områden men smälter isarna på Arktis? Kan vi leva utan koldioxid? Har inte samhällen och tillstånd försvunnit under jordens existens? Kommer vår civilisation också att förändras, kanske försvinna! Så är det! Tycker Greta ska fokusera på plasten, plasten, plasten! Och enbart på plasten!

P.S. Gretas mamma är Malena Ernman och pappa heter Svante Thunberg. Han är son till skådespelaren Olof Thunberg. Greta är mycket lik sin farfar. Synnerligen lik. Klart att hon fick stor medialt fokus när hon skolstrejkade. Ponera att en flicka i samma ålder från en förort med taskiga hemförhållande hade gjort samma sak. Hade hon kunnat och hade någon då över huvud taget brytt sig?

Läs mer på Fria Tider

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

30 kommentarer till Greta och det så kallade klimathotet!

 1. Olle Johansson skriver:

  Synd bara att de med makt inte lyssnar på henne, trots hennes skitfina föräldrar och farföräldrar. Så hennes liv kommer att gå åt helvete, är jag rädd, men kanske mer p.g.a. andra faktorer…(you know what). Oçh flickan i samma ålder från en förort med taskiga hemförhållande, hennes liv har redan gått åt helvete och det hade inte ett skit med klimathotet att göra.

  Med många vänliga hälsningar
  Olle Johansson

  Gilla

 2. Olle Gill skriver:

  Ja, vad skall man säga,..hela Sverige håller på att bli ett komplett dårhus, vore jag Trump i USA,
  då skulle jag i första hand sätta ett stängsel runt Sverige, så ingen smet…..
  Här fokuserar vi på klimatet i första hand av media och 3,8 % miljöpartister som alltid kommer till tals.
  Att vi inte hör ökat utsläppen sen 1969 p g a alla möjliga förbrännings förändringar inom fordon och industrin samt bostadsuppvärmning,…är det ingen som ta i sin mun,..De som nu är 100 % säkra på att Co-2 är orsak till klimatförändringar,..varför då inte bojkotta de största utsläpps-
  länderna som Kina, m flera,..att angripa USA är ju alltid en gångbar nation,..trots att de ej heller
  har ökat sina utsläpp de sista 5 åren,..t o m minskat,..
  Allt detta är en förnäm orsak att påverka folket till legala skattehöjningar och inget annat,..men som vanligt kommer mycket sura efterräkningar på sådana sekters påståenden.
  Nog om det,..då pannan blir blodig om man skall stöta i detta,…
  Att de sk händelserna accelererar i vårt samhälle håller man i så låg informations nivå som möjligt
  Alltså; GANGSTERVÄRLDENS MORD – LIKVIDERINGAR PÅ ÖPPEN GATA, HEDERSFÖRTRYCK
  OCH TILLHÖRANDE VÅLD – BILBRÄNDER MED TILLHÖRANDE UNGDOMSGÄNG SOM BÅDE ÄR
  ISCENSATTA SOM FÖRSÄKRINGSBEDRÄGERIER OCH HAT VERKSAMHET MOT SVERIGE.
  Att offentliggöra dessa ting, är ju att ge SD mer rätt och mer röster, vilket är ju politikernas skräck.
  Då man inte själva kan inse vart vi är på väg genom galna idéer om fri invandring mm. Lika som
  vad vi nu sysslar med,..; Klimatskrämsel,..så att våra basnäringar kommer att flytta till de länder
  där det är gynnsammare att driva tillverkningsindustri.
  Om man från MP;s sida och tillhörande sekt tror på Co-2 orsak till uppkommen klimatförändring,
  varför då inte ge skattelättnad till investeringar inom denna tro,..Nej först skatt sen dela ut en
  massa miljoner till cyklister, mm.
  Klimatförändringarna har pågått på jorden sen dess födelse,..och den senaste är ju att vi gått
  från istid,..till nutid och vad detta har gjort drastiska förändringar på klimatet,..finns redan i texter
  i bl a Bibeln.
  Den största hotbilden mot mänskligheten är dess befolkningsökning och tillhörande avund.
  Risken för storkrig kommer allt närmare,…Att lyssna på barn verkar ju blivit en ny giv inom
  vår politik,..inte på människor med livserfarenhet.
  OAG

  Gilla

 3. Brage Norin skriver:

  INGENTING KAN GÖRAS I EN VÄRLD I KRIGSTILLSTÅND.
  Alla oberoende experter i världen VET att endast kärnkraften har kapacitet att elektrifiera vår planet utan att vräka ut koldioxid i atmosfären. Alla ”icke köpta” experter i världen VET att vi måste bli kvitt cementen från allt som byggs på planeten. Att bygga med petrokemiska byggelement – kolfiberarmerade byggmoduler som kan ersätta cementen – är en av vår tids största tekniska utmaningar. Alla ”o-mutade” experter VET att vindenergin har en stor akilleshäl – el kan inte lagras i stor skala. Det är så mycket som riktiga experter känner till.

  Kunskaperna finns men detta spelar ingen som helst roll. Det finns mycket vi kan göra för att rädda vår planet – men absolut ingenting meningsfullt kan göras i en värld i krigstillstånd.
  • Att bygga en jättelik vindkraftspark i Markbygden i Piteå kommun är så förbannat sjukt att alla ansvariga borde spärras in på livstid. Vår girighet gör oss galna. Politikerna gör vad som helst för att få sina röster, få ha lite makt och få njuta av alla sina förmåner som ”riksdagsmän”. Vanligt folk har inte en chans att förstå varför vindkraft är så fruktansvärt olämpligt i Norrbotten. Det är ingen idé att ens försöka påverka opinionen eftersom vi saknar fria massmedia och vi saknar dessutom ett miljöparti värt namnet.
  • Att starta upp ett system med handeln av utsläppsrätter är lika sjukt. Hur i helvete kunde girigheten komma på en så pervers idé? Jag är faktiskt imponerad. Girigheten är en enormt uppfinningsrik kraft. Går det att tjäna pengar på handeln med utsläppsrätter så slutar förståndet fungera automatiskt. En professor som jag råkade känna ganska väl sa upp sig och kastade sig över denna handel i stor iver – trots att han var medveten om vad han gjorde.

  TORTS ATT DET SER MÖRKT UT FINNS DET HOPP. NÅGOT STORT ÄR PÅ GÅNG.
  Ett tektoniskt maktskifte i världen är på gång. Ett hisnande historiskt skeende som ingen av oss upplevt tidigare förändrar nu den värld vi lever i. Allt går så fort. Förvirring och oro sprider sig som en löpeld. USA:s imperium är på väg att kollapsa. Inte nog med det – United States of America ”USA” kommer också att kollapsa. USA störtar in i ett helvetesliknande inbördeskrig. USA kommer aldrig mera att bli sig lik. USA går under och splittras.

  När det brittiska imperiet gick under lyckades United Kingdom överleva som statsbildning. Samma sak hände med Spanien när det spanska imperiet kollapsade. Men detta är inte USA:s öde. USA störtar in i ett våldsamt och blodigt inbördeskrig. Det slutar i en nationell katastrof. Det skrämmer mig att denna katastrof är så nära. Det skrämmer mig att så få ser skeendet.

  För något år sedan stötte jag på den norska freds- och konfliktforskningens gudfader Johan Galtung. Helt plötsligt mötte jag en själsfrände – på nätet. Äntligen hade jag funnit en människa med identisk uppfattning av världen som jag. Att följa Paul Craig Roberts ”Institute for Political Economy” har varit en spännande läsning för mig. Jag har följt hans skriverier under många år. Samma sak gäller Ron Pauls ”Institute for Peace and Prosperity”. Där har jag funnit manga guldkorn. Att följa med vad Pepe Escobar skriver har varit en underbar läsning. ”Moon of Alabama” och ”The Saker” liksom israeliska tidningar (The Jerusalem Post och Haaretz i första hand) har tillfört massor av intressant information. Den världsberömda historikern William Engdahl” tillhör också mina favoriter – som jag följt under många år.

  Alldeles nyss stötte jag på ännu en lysande stjärna – Chris Hedges – en världsberömd journalist och författare. Flera videor där Chris Hedges berättar om USA:s kommande fall finns nu på nätet. Hans budskap är nästan identisk med Johan Galtungs – både USA:s imperium och statsbildningen USA går under. Galtung förutspår att detta kommer att ske senast år 2020. Chris Hedges lämnar tidsfrågan öppen.

  Chris Hedges har under 15 år varit utrikeskorrespondent för The New York Times och har bevakat de globala oroshärdarna under flera årtionden. Hans detaljkunskaper är synnerligen imponerande. Hans oräddhet och öppenhet är enastående vackert att skåda. Tack och lov – det finns människor som inte räds den nakna sanningen även om den är ytterst obekväm.

  I ÅR – 2019 – KOLLAPSAR STATSBILDNINGEN ”USA”.
  USA:s imperium kollapsade i verkligheten redan i fjol 2018. Inga länder vill vara med längre i USA:s ständiga krigföring i världen. Alla försök att med legoarméer fortsätta krigandet har misslyckats. CIA:s väldiga legoarmé ISIS är i upplösningstillstånd. USA har i praktiken redan förlorat sitt imperium. Skeendet kom plötsligt – som en blixt från klar himmel.

  I år 2019 är det statsbildningen USA som kollapsar. Jag är tvärsäker. USA kommer att splittras. Att Alaska återköps av Ryssland är lika säkert som amen i kyrkan. Att Hawaii blir en självständig stat är också säkert. Vad som händer med de övriga delstaterna har jag inte den minsta aning om.

  När förtroendet för dollarn faller utlöses automatiskt massplundringar av varuhusen i USA. Våldet exploderar. Ett inferno väntar USA:s folk. USA kallar hem alla trupper i världen – men detta hjälper inte. Ordningen kommer inte att återställas. Försöket att skapa en trygg militär diktatur i USA är dömt att misslyckas. Det urartar i stället till en nationell jättekatastrof. Det är i detta kritiska läge som USA väljer att överge Alaska och sälja tillbaka delstaten till Ryssland (den ryska tsaren sålde Alaska till USA för drygt ett hundra år sedan). Precis så blir det.

  EN MULTIPOLÄR VÄRLD FÖDS.
  Det ”eurasiatiska århundradet” är på väg. Folken i öster har börjat drömma. Den nya sidenvägen är en asiatisk dröm som sveper med sig massor av nationer i öst. Rysslands folk, Indiens folk, Pakistans folk, Irans folk, Syriens folk, Turkiets folk, Saudiarabiens folk – de nationella drömmarna har vaknat hos många folk. Hela USA:s imperium – den s k fria världen – har slutat drömma. Vi marscherar inte i takt längre. Det är precis tvärtom – vi är hopplöst splittrade. Folk utan drömmar går under.

  Nästan alla USA:s vasallstater är på väg att frigöra sig från husbonden i väster. Några hänger envist fast. De historiska banden är alltför starka. Att United Kingdom ”UK” följer USA ner i djupet är solklart – Kanada likaså. Alla EU:s delstater drabbas fruktansvärt när USA kollapsar. Märkligt nog påverkas Island, Finland och Norge minimalt. Sverige går en dyster framtid till mötes. CIA:s väldiga agentnät har skadat vårt land oerhört.

  GLOBALISTERNAS VÄRLDSDRÖM SLÅS I SPILLROR.
  Det blir inte en värld där den stenrika eliten tar över makten. Det blir en helt annan värld – en s k multipolär värld. Massor av olika kulturer kommer att umgås med varandra på ett fredligt sätt. En planet i fred är en underbar plats att bo på. Massor av utmaningar väntar mänskligheten. Allt är möjligt i en värld i fred. Ingenting är möjligt i en värld i krigstillstånd. Därför är USA:s kollaps det bästa som någonsin hänt. Endast i en värld i fred kan vi gemensamt börja lösa jordens klimat- och miljöproblem.

  Jag längtar till nyårsafton 2019. Då får vi höra när nyårsnattens klockor ringer in det nya året. År 2020 passerar vi tröskeln till en värld i fred. Så har ”den gamle” bestämt – och så blir det. (”Der Alte” är Einsteins ofta använda namn för Gud).

  Det gör ont när knoppar brister. Det kommer att göra väldigt ont när krigarimperiet i väster störtar i avgrunden. Insikten att den fria världen var den förljugna världen blir mycket svår att smälta. Vi kommer att få svårt att andas. Hur kunde vi sjunka så djupt? Stackars moder Svea.

  Visst är det märkligt. Sovjetunionen kollapsade plötsligt för cirka 30 år sedan. Nästan ingen såg det i förväg. Nu havererar USA:s imperium mitt framför näsan. För några år sedan såg nästan ingen vad som var på gång. Endast några få personer som tänkte intuitivt kände det på sig.
  Idag förstår tusentals experter att USA:s öde är oundvikligt – allt medan allmänheten sover djupsömn. Det är med andra ord som det brukar vara.

  SNART ÄR DET DAGS ATT TA UPP KLIMATFRÅGAN PÅ ETT SERIÖST SÄTT.
  Klimatfrågan är global. Alla länder måste samarbeta. Detta förutsätter fred i världen. Till dess får vi vädra våra åsikter på nätet. Min absoluta övertygelse är att klimatfrågan kommer att vara mänsklighetens största utmaning under många årtionden framöver. Vad vi personligen tror spelar för övrigt ingen roll. Naturen kommer att lägga facit på bordet – helt oberoende av vad vi tror.

  Brage Norin

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Vi kan inte påverka klimatet! Däremot kan vi ta bort all plast och se till så inte haven får ta emot en massa gift! Inte ens det klarar vi av.
  https://klimathotet.com/vaxthusgasernas-grundlaggande-fysik/?fbclid=IwAR3L_8QYQw0GJ0nkN1O49OK-ifE7RcKsKjMWJqnpFUl-C7DS1OPn0bN5Yzk

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Brage! Visst kommer det att hända saker. Ser att du hänvisar till människor som du har förtroende för. Men jag skulle tro att dom inte skriver något om centralbankssystemet. Jo, när det gäller att vi sitter i en rävsax när vi ska handla olja. Alla måste handla olja i dollar. Ska vi handla med Norge måste vi först växla till dollar. Så sjukt! Men så är det . Den som går emot får ett helvete. Sist nu kan vi se det på Venezuela som vill betala på annat sätt. Men det kommer inte fram i media. Federal Reserve är privatägt genom en kupp 1913. Tycker det borde nämnas mer att våra fyra storbanker ingår i BIS – Bank of International Settlesment som ligger i Basel av alla ställen. Som ligger i Schweiz som inte är med i EU av någon anledning. Skum förstås!
  Om Amerika kollapsar så kommer förmodligen även centralbanksnätet att braka eftersom man måste ha el för att kunna driva den digital konfettin. Kontanter som gäller! Hur ska det gå för Sverige som har dubbla regeringar: En som via MSB säger att vi ska ha kontanter om det blir krig och Deep State som tänker ta bort cashen. Sverige ligger först i pipelinen som experimentstat. Ja, låt skiten braka!

  Gilla

 6. olle gill skriver:

  Ja, Du Brage Norin,..en del är nog sant,…men som Du sa i slutet, vad vi tror får en facit inom kort.
  Är i vart fall det närmaste vi kan komma sanningen,..
  En sak i Expressen den 26/1 var ju att Kungahuset hade en förmögenhet på över 10 miljarder,..!?
  Jaha,..och sen,..kungahuset kan ju inte ta det i en flyttbil och dra,..kungahuset tillhör Sverige och
  vi skall väl var stolta att Sverige och dess kungahus innehar denna värdefulla ”skatt”,..eller skulle
  det vara bättre att dela summan på ex v befolkningen efter att allt försålts,…
  Tja,..det skulle bli ca en tusenlapp per person,..å sen då? Alltså ca 4 st 70 cl whisky eller ca 12 st
  flaskor vin i lämplig prisklass,..eller 10 – 14 Mac Donald besök,..(räknat på 10 miljoner och ej heller
  skatteintäkten på skatten för alkohol och tobak)
  I stället för att ha ett stolt land med anrika traditioner med sevärdheter för alla turister som kommer
  från länder där inget liknande finns,…

  Det hade varit mer intressant om artikeln hade varit lika stor om den grova kriminaliteten och dess
  totalkostnad för oss skattebetalare,..Från brottets kostnad i försäkringspengar, lidande – utredning
  domstolskostnader med advokater – åklagare – vittnen och tolkar. Sen fängelse tiden om någon kan bindas samt skadeståndet och dess totalsumma,..Arkilov ex.v. Har någon räknad vad han kostat och kostar vårt samhälle för de närmaste 20 åren…Gör inte det,..då vinns risken att man hamnar på psyk,..(nu var han bara ett exempel och dessutom terrorist)
  OAG

  Gilla

 7. Blodsven skriver:

  Som sagt, girigheten gör folk sluga. Ernman vet inga gränser…

  Gilla

 8. hllviken skriver:

  BRAGE NORIN det vore intressant med dina synpunkter på:

  http://www.youtube.com/watch?v=6DnQjgg9f4A [3 min in i filmen börjar föredraget]

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  DET SOM SKER ÄR HELT OFATTBART.

  • USA gör upp med talibanerna i Afghanistan. De får ta över uppgiften att krossa de sista resterna av ISIS. USA har ”fullföljt sin uppgift och skapat fred”. USA erbjuds dra sig tillbaka med hedern i behåll. Trump har inget val – It´s over. Den genomkorrupta regimen i KABUL faller samman som ett korthus. Hela Afghanistan exploderar. Det finns inga ord i något språk på jorden som kan beskriva CIA:s katastrof.

  • USA överger kurderna i Syrien. Den nakna sanningen är att det var kurderna som bröt banden med USA. Kurderna får ta över uppgiften att krossa de sista resterna av ISIS. Den syriska armén sköter detta uppdrag tillsammans med kurderna. Turkiet och Ryssland och Iran håller ett vakande öga. En större CIA-katastrof går inte att tänka sig.

  • USA HAR FÖRLORAT SAUDIARABIEN!!! Detta är totalt ofattbart. Världshandeln övergår till andra valutor än dollar. Saudiarabien säljer sin olja till Kina i Yuan. Den som vet något om politik börjar hyperventilera. Naturligtvis följer många OPEC-länder efter. Dollarn är på väg att förlora sin ställning som världsvaluta. Lavinen har redan kommit igång!!!

  • Det som händer i Afrika är minst lika sanslöst. CIA:s ”neo-koloniala” mutpolitik har slutat i en enorm politisk katastrof för USA. Kina och Ryssland omfamnar Afrika – och det är en mycket varm omfamning. Vilket historiskt blixtnedslag!

  DET ÄR KÖRT FÖR USA.
  Ingen kan fatta det – men det är absolut säkert. USA störtar snart samman och hela den s k ”fria världen” skakar i sina grundvalar. Det som nu väntar är så ofattbart att våra hjärnor stänger av. Vi kan inte handskas med en så skrämmande information. Att en helt ny värld är verklighet redan inom något år är helt enkelt omöjligt att ta till sig.

  När jordens sista krigarimperium fallit skapas förutsättningar att äntligen lösa de problem som hotar vår planet. Helena har naturligtvis rätt (som vanligt). Plasternas elände är ett av jordens allra största miljöproblem. Allt liv är hotat både på land och i haven. Jag tror att jag kan lova Helena att om 10 år existerar inga privata banker i världen. Råttskiten på jorden – ”Rothschilds” och alla rättfällor – ”Rockefellers” – kommer att städas bort från jordens yta. Det kan ta några år men deras öde är beseglat.

  Brage Norin
  PS Ska kolla den fil som ”hllviken” rekommenderar – jag lovar.

  Gilla

 10. Lars Lindeberg skriver:

  Flickan är inte ens torr bakom öronen! Var det någon som nämnde att hon är expert?
  Typiskt för kommunisterna!

  Brage! Chris Hedges är kommunist är det något du har uppmärksammat också? eller?

  Kommunism är opium för folket! Var det Lenin som myntade det!

  Jag ser fram emot sammanbrottet! Har väntat nu i minst 10 år!

  Att jorden skall gå under har de religiösa väntat på nu i över 2000 år!

  Lars Lindeberg

  Gilla

 11. Stig Palm skriver:

  Greta söt? Ser mer ut som en som har Downs syndrom.

  Gilla

 12. Gösta Lilja skriver:

  Apropå bankerna har vi här en lista över ägarförhållanden och en del annat. Obs, det finns en textad översättning till bl a svenska.
  https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=sv&id=13628&date=2019-01-03

  Gilla

 13. Brage Norin skriver:

  EN GAMMELDAGS REVOLUTION ÄR OMÖJLIG HÄR UPPE I NORR.
  Jag har provat men det funkade inte.

  * Jag fick bara med mig en granne som ville vara med och göra revolution. Men han var 83 år gammal och stomiopererad. Själv har jag en besvärlig inflammation i höften. Jag haltar fram som en gammal sjöman. Visst är vi motiverade här uppe i norr – men man måste vara realistisk.

  * Vi har dåligt med vapen. Alla i byn var utan vapen. Jag har en amerikansk slangbella som jag köpte för 30 år sedan. Gummit har spruckit – men även om vi skulle byta ut gummit så har vi ingen ammunition. Allt grus hade frusit fast på vägen. Man kan inte starta en revolution utan vapen och ammunition. Man måste vara realistisk.

  * Vi bor för glest. Vi bor 250 000 människor i Norrbottens län – på en yta som är nära 100 000 kvadratkilometer. Det går inte ens att bilda en terrorgrupp. Att spränga folk i en sådan glesbygd kräver enorma mängder av sprängmedel. Visst är vi motiverade – men man måste vara realistisk.

  Vi kunde bara fatta ett enda beslut vid vårt första konstituerande möte: Ubbyns gerillagrupp ska tjuvvittja gäddsaxar och ge till de fattiga i byn. När vi dagen därpå skulle inleda vår revolutionära folkresning hittade vi bara två gäddsaxar på isen – trots att vi sparkade runt hela sjön. Inga rika hade lagt ut några gäddsaxar. Problemet var att det var mina gäddsaxar.

  Vi sparkade hem igen i tystnad. En gädda hade jag fått. Det gjorde ont men jag är en god revolutionär. ”Vi ger den åt Oskar”, sa jag tappert. Detta beslut lättade upp stämningen litet. Jag är verkligen en god revolutionär tänkte jag stilla för mig själv. Väl framme hos Oskar knackade vi på. ”Nej för Guds skull, jag äter inte gädda”, svarade han glatt och vänligt.

  VI HAR GETT UPP.
  Det blir ingen revolution i norr – man måste vara realistisk. Grannen som nu fyllt 84 år har sammanfattat våra erfarenheter väl. Det går inte att göra revolution när folk har ”spralat ut sig så förbannat”. Ordet ”spralat ut sig” är dialektalt och betyder spridit ut sig. Det är med andra ord helt omöjligt att göra revolution i glesbygden – det har vi lärt oss av egen erfarenhet.

  Så här i efterhand har jag kommit på att min revolutionära granne bor 300 meter från närmaste granne, medan jag själv bara bor ett hundra meter från närmaste granne. Jag undrar vem som egentligen har ”spralat ut sig så förbannat”. Jag har tappat alla illusioner. Det förblir lugnt och stilla här uppe i landsbygden.

  PS: Det har varit minus 28 grader utomhus i flera veckor nu. Ingen vill göra revolution när det är så kallt. Dessutom har jag fått veta att grannen Oskar – som vi skulle ge gäddan åt – har 80 hektar slutavverkningsbar skog. Det var då en djävla tur att han inte tog emot min gädda.

  Brage Norin

  Gilla

 14. hllviken skriver:

  Denna bloggens läsare uppskattar dessa tal:

  Gilla

 15. Björn Sveninge skriver:

  Brage har förmodlingen rätt i att Usa kollapsar.
  Men han skriver också ”GLOBALISTERNAS VÄRLDSDRÖM SLÅS I SPILLROR.”
  Det är tvärtom, globalisterna överger Usa och satsar på andra länder, därför går det bra för dem.
  Denna den sista pusselbiten i pusslet, är det svårt att hitta dess plats?

  Gilla

 16. hllviken skriver:

  Kan vi vanliga göra något för att stoppa något som Världshärskarna vill?

  Gilla

 17. Lars Lindeberg skriver:

  Läs svensk historia! Vi har haft två stycken blodbad där huvuden rullade!
  Det behövs ett till idag!
  Men vem skall hålla i skaftet

  Gilla

 18. hllviken skriver:

  ”Klimathotet” ingår i den globalistiska agendan.

  Lars Bern varnar för globalismen:

  http://www.youtube.com/watch?v= 5mzpB4stD3o

  Gilla

 19. Lars Lindeberg skriver:

  Alla som inte är hjärntvättade vet att Globalismen är kommunistisk/Marxistisk så här motsäger LB sig själv!
  Det kan ju inte vara både ock!
  Det har jag sagt hela tiden!
  Lars Bern tillhör förrädarna! Samt alla som framför hans åsikter!
  Han är nere på luffarstadiet!
  Precis som hela Sverige!

  Gilla

 20. Lars Lindeberg skriver:

  Sovjetunionen är typexempel på där massorna underställdes en liten grupp i toppen!! Eliten som bestod av 80% judar!
  Läs Michael Wächters bok hjärntvätt där framgår det tydligt!
  Även i Kina gick det till på samma sätt!
  Där kallades det kritik och självkritik!
  Man samlades i grupper och fick där kritisera varandra samt också sig själv!
  Sovjet hade också gräddfiler där bara eliten fick köra! De hade också särskilda butiker som sålde varor ifrån Väst! DÄR ENDAST ELITEN FICK HANDLA!
  I Berlin finns det eller fanns när jag var guide där ett ”Kaufhaus des Westes”! eller Ka De We som bara var till för eliten!
  Så tro inte på svamlaren Lars Bern!
  Kommunismen är värst när det gäller massan underställer sig eliten!
  ELLER SOM DET HETER IDAG ”FOR THE GREATER GOOD”!
  Myntat av just kommunisterna!
  SVAMMELMANNEN LARS BERN!
  Sprid gärna denna informationen!

  Gilla

 21. Lars Lindeberg skriver:

  Vem var det som plundrade Sovjet när det gick under!
  JO DEN JUDISKA ELITEN, DE SITTER FORTFARANDE PÅ DET STULNA FRÅN RYSKA FOLKET PÅ SÄKRA PLATSER RUNT OM I VÄRLDEN!
  Putin har lyckats rädda en del men merparten är fortfarande i judarnas fickor!

  Gilla

 22. Mjölner skriver:

  Svammelmannen Lars Lindeberg och flickan Greta har tydligen en gemensam psykiatisk diagnos. Överjag med ställvis döda zoner i språkcentrum, oförmåga att tänka logiskt, saknar insikt om sin egen intellektuella oförmåga och litenhet. Sist men inte minst, dålig uppfostran. Ock ock ock!

  Gilla

 23. Stig Palm skriver:

  Bara att se foto av Greta ger mig reflexen; hon har Downs syndrom. Det hade killen som viftade med en replikapistol mot polisen och blev skjuten. I Greta fallet borde män i vita rockar hämta henne för psykoanalys.

  Gilla

 24. Lars Lindeberg skriver:

  Delar helt din uppfattning Stig Palm med det tillägget att de vita rockarna bör hämta Mjölner på samma gång!
  Han har blivit biten av en judisk hund och det är lika farligt som rabies!

  Gilla

 25. Lars Lindeberg skriver:

  Här är utbildning för enfaldiga svenskar! Läs och lär!

  http://immigration-globalization.blogspot.com/2011/09/what-is-fascism.html?m=1

  Gilla

 26. Lars Lindeberg skriver:

  Vilken anstalt sitter du på och vilket tjack går du på?

  Gilla

 27. Lars Lindeberg skriver:

  Invandring, globalisering, politisk korrekthet: Den judiska eliten attacken på västvärlden

  Någon gång före andra världskriget genomfördes en tyst kupp i USA – vår regering kapades av en grupp globala eliter (mestadels judiska). Således var det irrelevant som var (eller är) sittande president: Obama, Bush Jr, Clinton, Bush Sr., Reagan, Carter, Ford, Nixon, LBJ, etc … de alla (utom JFK) uteslutande tjänat Globalistens agenda. Mot bakgrund av detta är skillnaden den enda sanna formen av patriotism – grundarna skulle komma överens.
  Måndag den 5 september 2011
  Vad är fascismen?
  .
  Politiska radikaler ropar ofta, ”fascist!”, ”Fascist!” hos någon som inte håller med sina åsikter. Termen är särskilt populär bland högskolestudenter. Men vet sådana människor faktiskt vad fascismen är? Har de studerat det?

  Tyvärr har fascismen ett oförtjänt dåligt rykte. Oavsett detta rykte är fascismen en mycket förnuftig ekonomisk och social ideologi. Det finns några olika ”smaker” av fascismen, men i grund och botten kommer de alla ner till följande.

  Först och främst är fascismen ett ekonomiskt system där en nations regering spelar en central roll för att övervaka all bank, handel, produktion och arbetskraft som sker inom landet. Sådan övervakning görs för det enda syftet att skydda och främja nationen och dess folk. Under fascismen kommer regeringen inte godkänna någon affärsverksamhet om inte den här verksamheten har en positiv inverkan på nationen som helhet och folkets folk – detta är axiomet som bestämmer allt inom den ekonomiska aspekten av fascismen.

  Med andra ord frågar regeringen: ”Är XYZ Enterprises bra för vår nation och vårt folk?” Om ja, det är godkänt. Om nej, är det inte godkänt. När de frågar, ”Är det bra?”, Menar de: ”Är XYZ Enterprises bra för arbetarna, betalar de en rättvis lön, producerar de en produkt eller tillhandahåller en tjänst som utvecklar vår nation och vårt folk tekniskt, moraliskt, andligt, hälsosamt, etc ??? ” Ett pornografiskt företag skulle till exempel inte tillåtas för att pornografi förstör människor i allmänhet och utnyttjar och avvärderar kvinnor särskilt. Även ”fria” handelsavtal (som USA har med Kina) kommer aldrig att tillåtas eftersom sådana handelsavtal resulterar i att företag skickar jobb utomlands (där arbetskraft är smuts billigt). En sådan aktivitet skulle givetvis undergräva en nations arbetsklass. Detta är helt oacceptabelt och får således inte tillåtas under en fascistisk ekonomisk modell.

  Fascism är baserad på friföretagande – men med begränsningar (den primära begränsningen är ”Är den specifika ekonomiska aktiviteten i fråga bra för vår nation / folk?”). En affärsman kan också bli rik i ett fascistiskt land, och regeringen har ingen invändning mot detta (detta står i skarp kontrast till kommunismen). Fascism uppmuntrar också privat ägande av egendom (igen, i stark kontrast till kommunismen där privat egendom inte är tillåtet).

  I en nötskal berättar fascismen i grunden entreprenörer: ”Fortsätt och starta ett företag, tjäna mycket pengar, lyckas, men producerar inte några produkter eller tjänster som skadar vår nation och vår nations folk … och se till att du behandla dina arbetare rättvisa och betala dem en levande löne. Om du inte följer dessa regler stänger vi dig. ”

  Beträffande banker är inte ockupation tillåten under fascismen. Regeringen kontrollerar alla aspekter av penningpolitiken, inklusive villkoren för utlåning. Regeringen utfärdar / skriver ut pengar och låter det ränta, om det behövs, för att växa ekonomin och slutligen tjäna medborgarna.

  Ovanstående är den ekonomiska aspekten av fascismen. Det finns också en kulturell / social aspekt för fascismen också. Under fascismen spelar regeringen en nyckelroll i övervakningen: film, teater, konst, litteratur, musik, utbildning mm för att upprätthålla en hög moralstandard, hålla saker rena och respektabla, främja en stark känsla av patriotism och ära och förhindra Spridningen av depraverad filth som förorenar samhället.

  När det gäller den politiska lagstiftningen som infördes av en fascistregering tillämpas samma kriterier: ”Kommer denna föreslagna lag att gynna nationen som helhet och folket i vår nation?”

  Några andra saker att nämna. Fascism uppmuntrar till respekt för miljön, eftersom fascister förstår att naturen är livets givare och därmed måste bevaras. Kontrast till denna miljöfilosofi med kapitalismen, som alltför ofta tar en kortfattad åsikt när det gäller naturresurser och dumt tror att föroreningar är en nödvändig biprodukt av vinst. Också, och något relaterat till miljöfrågor, håller fascismen mycket progressiva syn på djurrättigheter.

  Även under fascismen, om en person inte gillar saker kan han / hon lämna landet. Kontrast här med kommunismen, varför om du inte gillar saker, behåller du bättre din mun. Och det är naturligtvis aldrig ett alternativ att lämna landet. Du kommer att skicka in eller skickas till ett ombildningsläger där

  Svensk översättning via Google!

  Anstaltsfrågan gäller Mjölner samt vilket tjack han går på!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.