Leader of the pack! Sossar är vi allihopa!

Det är teater på hög nivå. De leker med oss. Hånar oss. De gömmer sig bakom orden demokrati och högernationalismen! Trodde det var bäddat för Annie Lööf men istället spelade hon smart eftersom den röda makten är lika bra som den blå i maktelitens värld. De styr båda sidor som bekant genom banksystemet. Så det spelar ingen roll.

Sossar som torpare.

Men eftersom S haft makten så länge och varit det statsbärande partiet känner sig makten mer bekväm med det röda laget. De finns så många upptrampade stigar som nu inte befaras växa igen. Dessutom vill man ha kvar utnämningsmakten som regeringen sitter på. Den verklige makten. Man vill ha trogna lakejer på departement och verk.
I riksdagen är det partiledaren som bestämmer meddelst partipiskan. Men i regeringen blir det nu fest när folk ska belönas för trogen tjänst! Det är egenltigen synd om hela bandet: Politiker och journalister sitter i samma båt. Ingen är fri! Den första låter sig köpas och den andra törs inte skriva off the hook av rädsla av förlora jobbet.

Lyssna på låten från 1964. I met him at the candystore … Även i kärlek är allting ett spel.

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Leader of the pack! Sossar är vi allihopa!

 1. Brage Norin skriver:

  SLUTA DEPPA – SER NI INTE ATT FRAMTIDEN ÄR LJUS
  DE TRE VINSTMASKINERNA ÅR 2018 – Kina, Tyskland och Ryssland.
  1: Kinas överskott i handeln med omvärlden år 2018: PLUS 350 miljarder dollar.
  2: Tysklands överskott kom på andra plats: PLUS 265 miljarder dollar.
  3: Ryssland kom på tredje plats: PLUS 210 miljarder dollar.
  *) Data ovan gäller den sammanlagda handeln med varor och tjänster. Data är avrundade. Tysklands och Rysslands överskott är uppskattningar eftersom officiella data för december fortfarande inte publicerats. Jag har antagit att december månads resultat blir samma som månaden innan – november 2018.

  KOMMENTARER:
  • Rysslands handelsöverskott under perioden jan – nov 2018 ökade med sanslösa 65 % jämfört med motsvarande period året innan – 2017. Aldrig någonsin i historien har ett så gigantiskt ryskt handelsöverskott registrerats. 2018 slogs ett nytt historiskt handelsrekord i Ryssland.
  • Det finns inga andra ”vinstmaskiner” i världen. Andra länder med handelsöverskott är bara bagateller i jämförelse med ”de tre stora”.

  DEN ENDA GIGANTISKA FÖRLUSTMASKINEN ÅR 2018 – USA.
  USA:s underskott i handeln med varar år 2018 snuddar på en ”trillion” dollar – ett tusen miljarder dollar. USA:s varuhandel formligen kraschade under året. Eftersom USA har monopol på att trycka dollar kan USA fungera till dess att detta monopol bryts. USA:s skulder har dragit iväg som en rymdraket – men raketen har fått problem. Huka er gubbar och käringar – den kommer tillbaka.

  JUBILEUMSÅRET 2020 – FRED PÅ JORDEN..
  Jubla och fröjdas – jordens sista krigarimperium dör år 2019. Vi får äntligen världsfred. Under årets sista stund vid nyårsafton 2019 får vi ringa in freden till jordens alla hörn och kanter. En mera glädjande stund för mänskligheten går inte att tänka sig. I en värld i krigstillstånd kan ingenting göras. I en fredlig värld är allt möjligt.

  Det gör ont när knoppar brister. Det kommer att göra djävligt ont när USA:s imperium brister. Insikten att den fria världen var den förljugna världen blir mycket svår att smälta. Insikten att vårt land var en vasallstat i Mordors mördarimperium kommer att förlama oss i anden under lång tid framöver. Vi kommer att få svårt att andas. Hur kunde vi sjunka så djupt? Stackars moder Svea. CIA:s femtekolonn skändade dig och vi tillät det ske.

  Det finns absolut ingen anledning att deppa – även om globalisterna fortsätter att härja i vårt land ännu en stund. Visst blir skadorna svåra – men tiden läker alla sår. En värld i fred är på väg. Detta är extremt glädjande. USA:s kollaps är mycket nära förestående. Det som inte förstår att vara glad har inte förstått vad som sker i världen. Så enkelt är det.
  Brage Norin.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ja, det går åt helvete för folket i Amerika. Men eliten jobbar på. Trump är bara en lakej som tydligen ska offras nu för häxan Hillary som tycks vara i det starkare laget. Båda styrs dock av samma hand. Så infernaliskt är det.

  ”So you are thinking in the same vein as the vitamin man, that the demons will take power now?
  ”Red alert: Deep state to stage criminal coup against President Trump, then install Hillary as president”
  https://www.naturalnews.com/2019-01-18-alert-to-all-americans-prepare-for-emergency-action.html
  He details what the plan apparently is on the above link.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Israel Has The Pentagon Hacked | Soon They Will ”Own” It

  Gilla

 4. hllviken skriver:

  Under Almedalsveckan 2018 var Löfvén på Kennedybröllop, så visst har han förbindelse med Världshärskarna på något sätt…

  TRUMP ”58” och hebreisk numerologi:

  Gilla

 5. mensan skriver:

  Brage: Tyvärr spelar inte handelsöver-/underskott någon som helst roll när ens möjlighet att trycka hur mycket pengar som helst är obegränsad. USA’s största handelsvara är dollar och innan den faller kan de köpa vad som helst utan konsekvens.

  Gilla

 6. Brage Norin skriver:

  USA KOLLAPSAR I ÅR 2019.
  Den nya sidenvägen – med så många olika smeknamn ”BRI”, ”OBOR” m fl – knyter nu samman Asien, Mellanöstern och Afrika. Skeendet går med blixtens hastighet – över 240 kilometer i timmen. Det är SANT – USA:s imperium kollapsar. Detta är inte nog. Även United States of America ”USA” kollapsar. Faktum är att imperiet redan har rasat ihop.

  År 2018 kollapsade USA:s imperium. 2019 kollapsar USA med exakt ett hundra procents säkerhet. USA:s stenrika s k ”elit” på Wall Street – liksom det amerikanska militärindustriella komplexet – är desperata. Ett militärt maktövertagande är omedelbart förestående.

  Eliten som stal allt i USA drar sig tillbaka. Nätet stängs snart av. All opposition tystas. Urgamla avtal som reglerar postsystemet i världen liksom antika avtal som reglerar bandbredder i ”eterrymden” sägs upp. Alla handelsavtal och alla viktiga militärpolitiska avtal sägs upp. Massor av försök att provocera Ryssland och Kina genomförs på löpande band. Rymdstationen ISS är inte undantagen
  .
  Våg efter våg av flyktingströmmar som försöker forcera gränsen mellan USA och Mexiko organiseras. USA:s statsapparat stängs av. USA är schack-matt i både Afghanistan och Syrien. USA måste snabbt dra sig ur. USA har förlorat sitt väldiga agentnät i Nordkorea. Det blir äntligen fred på den koreanska halvön. Hela Sydostasien har anslutit sig till det jättelika fredsprojektet ”den nya sidenvägen”. Detta är en enorm utrikespolitisk katastrof för CIA.

  USA har förlorat Turkiet. Detta är nästan ofattbart. USA har förlorat greppet om Tyskland. Detta är ännu värre. USA har förlorat – hör och häpna – SAUDIARABIEN!!! Detta är sanslöst.

  En gigantisk skattesänkning i USA som var en ren gudagåva till den stenrika eliten beslutas av Trump. FED höjer räntan gång på gång i konkursboet USA. Alla storföretag köper sina egna aktier. Företag med mindre vinster lånar pengar för att köpa sina egna aktier. Därför exploderar de amerikanska företagens skulder. USA:s börser är totalt manipulerade. Nationens skulder rusar, delstaternas skulder rusar, storstädernas skulder rusar, studielånsskulderna rusar, billånesystemet kraschar, kontokortskulderna skenar – allt går åt helvetet med blixtens hastighet.

  Närmare en halv miljon människor i USA dör varje år på grund av undermålig kost. Den billiga palmoljan dödar effektivt. Närmare en halv miljon människor i USA dör på grund av rökning – varav cirka 50 000 p g a passiv rökning. Närmare 100 000 människor dog i fjol av överdoser. Detta dödstal har stigit som en lavin de senaste åren. Medellivslängden minskar tredje året i sträck i USA. I inget annat land i världen minskar medellivslängden. Helvetets drogkultur är huvudorsaken.

  Följ pengarnas väg – följ världshandeln. Svårare är det inte att förstå politik. Allt som skrivs i väst – nästan utan undantag – är till för att vilseleda och förblinda folk. Vi som kallas ”allmänheten” – måste hållas lugna.

  En lavin har satts igång. Dollarn överges överallt i världen. Processen startade långsamt och försiktigt bara för något år sedan. Nu är lavinen igång. Saudiarabien säljer sin olja till Kina i ”Petro-Yuan” – en valuta som kan växlas in mot skinande guld i Kina. Naturligtvis kommer många OPEC-länder att följa efter. Petro-dollarns strypgrepp upplöses. Indien satsar på handel i lokala valutor. Hela EU är på väg i samma riktning. Dollarns ställning som världens härskarvaluta är över.

  GOD NATT USA. Förtroendet för dollarn kollapsar just nu – i denna historiska stund. Monopolet att trycka dollar har nått vägs ände.

  Gilla

 7. Sigge Helin skriver:

  Allt vi ser är teater och en förberedelse för den Nya Kommunistiska Världs Ordninggen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.