Löfvens gränslösa land! Prepare för ett djävulskt kaos

Politiken med öppna gränser fortsätter om Stefan Löfvén väljs som statsminister på fredag. De röda får fortsätta på globalisternas  kommunistiska bana. Där har vi svaret på varför Annie Lööf varit så enträgen. Här kommer en video med Lars Bern som har det hela klart för sig. Lars Bern förklarar att globalister, kontrollerade av internationella finansintressen, har styrt den svenska politiken de senaste mandatperioderna. De får nu fortsatt regeringsinnehav och politiken med öppna gränser fortsätter.
Lars Bern inleder med att ge en bakgrund till den situation vi har. Tillväxten för medelklassen har avstannat. 90 % av befolkningen får i stort sett ingen utdelning av tillväxten. Nästan hela tillväxten går till den procent som är allra mest förmögen.

Sigillet på dollarsedeln! Det allseende ögat i topp. Läs mer på wikiedia bland andra sidor.

Vidare kommer ett inlägg från Brage Norin där han skriver om det s k handelskriget och vad som väntar USA bl a och Sveriges roll i det hela.

Över 90 % av Kinas överskott i handeln med omvärlden uppkommer i handeln med USA. Kinas handel med övriga världen går nästan ”jämnt ut”.

SVERIGE MÅSTE SÄTTAS IN I DET GLOBALA PUSSLET FÖR ATT SE VÅR FRAMTID.
Kinas handelsöverskott (export – import) i handeln med USA skenar – trots USA:s så kallade handelskrig. År 2018 slutade Kinas överskott på gigantiska 323 miljarder dollar.

Kinas överskott i handel med hela omvärlden slutade på 352 miljarder dollar. Kinas handelsöverskott med omvärlden förutom USA – var således endast 29 miljarder dollar. Över 90 % av Kinas överskott i handeln med omvärlden uppkommer i handeln med USA. Kinas handel med övriga världen går nästan ”jämnt ut”. Kinas extrema handelsöverskott är ett rent USA-fenomen.

Det senaste kvartalet – oktober, november, december 2018 – ökade Kinas handelsöverskott med omvärlden som en lavin. Överskottet i oktober var 34 miljarder dollar, i november 45 miljarder dollar och i december 57 miljarder dollar. Observera att det är under dessa tre månader som den fulla effekten av handelskriget mellan USA och Kina ska slå igenom i handelsstatistiken. Ingen form av krigföring i hela mänsklighetens historia har varit så kontraproduktiv som USA:s handelskrig.

Kinas handelsdata för december månad 2018 – som redovisades den 14:e januari 2019 – chockar ekonomerna. Kinas överskott på 323 miljarder dollar i handeln med USA år 2018 skakar hela världen. Kinas överskott i handeln de senaste tre månaderna är extremt sensationellt. Vad händer?
Kinesiska varor flödar nu in som en tsunami till USA medan importen från USA står stilla. År 2018 ökade Kinas export till USA med hela 11,3% jämfört med året innan. Importen däremot ökade med blygsamma 0,7 %. Kinas export till Kina skenar medan Import från USA har stannat av.

KINA MÅSTE TACKA GUD FÖR HANDELSKRIGET.
Inte ett enda amerikanskt storföretag har flyttat produktionen från Kina. Det är ju den billiga och professionella kinesiska arbetskraften som producerar de varor som den stenrika ”eliten” i USA berikar sig på. Hur kan någon människa tro på att denna giriga elit ska flytta från produktionens himmelrike i Kina till USA – så enastående naivt.

Ingenting i universum är viktigare än pengar – det är girighetens enda budord. Nationer betyder ingenting för den stenrika eliten. Att Kina också tjänar storkovan genom handeln med USA bekymrar dem inte heller – inte ett dugg.

Girigheten saknar känslor och är helt blind. Den epok när de stora pengarna tjänades genom folkslakter runt om i världen är snart över. Nu är det den fredliga handeln med Kina som gäller. Världen förändras. Den rika eliten har inga som helst problem med att anpassa sig.

MAN MÅSTE VARA STENDUM OM MAN INTE FATTAR.
Eliten på Wall Street vet tusen gånger mera om ekonomisk politik än vi andra. Tron att den stenrika eliten inte förstår effekterna av handelskriget är dummare än tillåtet. Handelskriget är självklart en medveten politik mot det finansiella stupet. Handelskriget är bara ett av många sätt att skapa det totala nationella kaos som tvingar fram ett undantagstillstånd i USA. Förbered er för ett djävulskt kaos. En statskupp i USA är nära förestående. En militär diktatur i USA är målet.

Självklart måste USA ha en jättefarlig yttre fiende – ju farligare desto bättre. USA:s folk måste skrämmas från vettet. Detta underlättar det kommande militära maktövertagandet. Ryssland och Kina passar som hand i handske.

UNITED KINGDOM, FRANKRIKE, ITALIEN OCH SPANIEN KOKAR ÖVER.
… alltmedan Tyskland går som tåget. Tyvärr har Tysklands storbanker dränkts av amerikanska statsobligationer – s k bonds – under den tid när Tyskland var en amerikansk koloni. Men denna mardrömsperiod är äntligen förbi. Västeuropas ingenjörsfolk har rest sig ännu en gång. Nu är det ”tredje gången gillt”. Ingen ny Hitler kommer att kunna kuppas in till makten i Tyskland. Tyskland har valt öst och bildar nu en strategisk allians med Ryssland och Kina. USA:s imperium har rämnat.

Tyskland måste balansera försiktigt fram. När dollarns ställning som världsvaluta faller utlöses en serie konkurser av tyska storbanker. Deutsche Bank och Commertzbank tvingas slå igen i en första våg av bankkollapser. Bostadsbubblan i Tyskland briserar automatiskt. En svår övergångsperiod väntar Tysklands folk – men landet reser sig ur askan ännu en gång. Detta kommer att gå överraskande fort.

Däremot kommer United Kingdom – UK – och Frankrike att dras med i djupet när USA kollapsar. En stor nationell katastrof väntar UK. Frankrike kokar snart över av anti-amerikanska stämningar. Vilket historiskt uppvaknande som väntar Frankrikes folk. Spaniens öde är också givet. Landet övergår till en helt ny statsbildning – en konfederation av oberoende delstater. Portugal, Italien och Grekland är snabbt på väg att förvandlas till vad vi tidigare kallade U-länder. Ett socialt inferno väntar hela södra EU. Resterna av de forna koloniala stormakterna i Västeuropa går under.

SVEA RIKES FRAMTID MÅSTE SÄTTAS IN I DET GLOBALA SKEENDET.
Märkligt nog klarar sig några länder i norr hyfsat. Norge och Finland klarar den kommande megakrisen bäst. Det jag ser i kristallkulan vad gäller vårt eget land Sverige och vårt södra grannland Danmark vill jag inte skriva om. Jag mår bara illa. Jag vill faktiskt kräkas.

Vårt ”översnälla” och naiva svenska folk går rakt in i den historiska fällan. Vi har inte en chans. Våra ”fredsbevarande insatser” i Natos regi har skadat vårt land oåterkalleligt. Svensk integrationspolitik är och förblir ett stormfiasko. Hur det blir nu när flyktingarna strömmat in i vårt land från alla NATO:s krigshärdar vill jag inte ens tänka på. Sverige är ett mycket sjukt land.

ETT GOTT RÅD TILL ER SOM ÄR UNGA. Fly till Norge eller Finland. Det finns ett ännu bättre flyktmål – Island. Problemet med Island är språket, men är man ung klarar man allt. Den svenska fjällvärlden är ett gott alternativ för äldre personer. Röding och laxöring och ripa och hjortron håller oss i god vigör.

Naturligtvis är en hytte i svenska fjällvärlden där det finns en bilväg över till Norge att föredra. ”Blå vägen” i Västerbotten – eller ”Silvervägen” i Arjeplogs fjällvärld är mycket viktiga navelsträngar när USA:s ruttna imperium kollapsar. Den marina kosten i de norska fjordarna väntar på oss – de nya nordiska flyktingarna.

Personligen kommer jag att kalasa på smörstekt flyndre (rödspätta). Med kall mjölk och svenskt hårdbröd och naturligtvis potatis, skapar rödspättan kontakter med himmelriket. Det handlar inte om någon kulinarisk chock – det är något helt annat. Den matharmoni som vilar över smörstekt spätta går inte med ord att beskriva. Jag sörjer vårt lands öde.

Brage Norin

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Löfvens gränslösa land! Prepare för ett djävulskt kaos

 1. Helena Palena skriver:

  Ja!Det är vad det betyder. Räknar axen i kransen på var sida. Ingen slump att det är 13 stycken. Ränksmidarna sysslar med siffermagi. 13 är ett heligt tal som vi blivit ilurade och itutade att tro är farligt. Helt fel. Det är ett lyckotal. 🙂

  Gilla

 2. hllviken skriver:

  Genialiskt mem 🙂

  Gilla

 3. Maja Dacke skriver:

  Inte ens dr Bach’s Rescue Remedy kan rädda oss …

  Astrologen som på 1990-talet berättade om Sveriges nedgång och fall utifrån landets horoskop tog emot misstroende kritik med ett leende – Vi får väl se, sa hon men slipper uppleva något av allt detta …

  Om nu befolkningen ska minska till 4 miljoner på 7 år borde dock inflödet stoppas först, resonerar jag. Eller har de tänkt ett andra Hiroshima/Nagasaki här som gör jobbet i ett svep? De som vet om detta behöver inte bry sig om att lägga pengar på infrastruktur, skola, vård och omsorg etc. inte ens på ensamkommande soldater. … …

  Gilla

 4. Brage Norin skriver:

  VI VAKNAR FÖR SENT – KLOCKAN HAR REDAN SLAGIT TOLV.
  • Hela USA:s delegation till mötet i Davos har bokats av – en politisk chock!!!
  • Ännu en flyktingvåg – finansierad av Soros – är på väg mot USA söderifrån.
  • USA:s nedstängning av statsapparaten har nu pågått längre tid än någonsin.
  • Afghanistan är på väg mot fred. USA:s folkslakt slutade i katastrof för CIA.
  • Libyen är på väg att få fred. Ryssland har äntligen tagit över fredsprocessen.
  • USA är schack-matt i Syrien. Legoarmén ISIS har besegrats – en CIA-katastrof.
  • Saudiarabien ansluter sig till historiens största fredsprojekt One Belt One Road.
  • Saudiarabien investerar i ett mega-oljeraffinaderi i Pakistans hamn Gwandahar.
  • Kina och Saudiarabien räddar Pakistans usla ekonomi. Så enastående vackert.
  • Aramco Oil Co kommer att sälja 5 % av aktierna till kinesiska och ryska aktörer.
  • CIA:s förlust av Saudiarabien är det i särklass största nederlaget i USA:s historia.
  • USA tvingas dra sig tillbaka från hela Sydostasien. Länderna frigör sig från väst.
  • USA:s varuhandel har kraschat. December månad blev en megakatastrof.

  USA har två gånger i rad skjutit upp officiella ekonomiska rapporter som alltför tydligt visar att USA:s handel med omvärlden har kraschat. December månads rapport år 2018 kommer förmodligen aldrig att redovisas – vi får vänta och se. Denna månad sjönk USA ner i den finansiella avgrunden.

  USA:s neokoloniala politik i Afrika – politiken med mutor – har slutat i ett historiskt fiasko utan like. Den stormrika världsdelen – Afrika – omfamnas av Kina och Ryssland. Snart blommar hela denna kontinent upp. Nu äntligen byggs järnvägar, vägnät, elnät, dammar och broar upp i en takt som chockar folken i land efter land i Afrika. Affärslivet blommar upp som aldrig förr. Inom några år kommer det historiska facit att ligga på bordet. Domen över CIA kommer att bli förödande.

  JORDENS SISTA KRIGARIMPERIUM GÅR UNDER.
  Ett militärt maktövertagande är nära i USA. Dollarn kraschar mitt framför ögonen. CIA:s terror på jordens yta är snart över. CIA:s terror mot både Kina och Ryssland i rymden är också snart över. Det blir en överraskande läsning för oss som så länge hjärntvättats av CIA.

  Nu darrar Wall Streets globalister. De måste skyndsamt dra sig tillbaka från jordens alla hörn och kanter. Det gick åt helvetet med deras planer. Aldrig någonsin har en så dramatisk händelse skakat om världen. Den så kallade rika ”eliten” är i chocktillstånd. I ett sista desperat försök att överleva tar CIA hem sina trupper och satsar på ett militärt maktövertagande i USA. Hur går det?

  DET GÅR ÅT HELVETET!!!!!
  Tyvärr drabbas alla länder i USA:s imperium fruktansvärt. Sverige ligger mycket illa till, men vi kommer lindrigt undan jämfört med USA:s folk. Ett fasansfullt blodigt kaos är på väg i USA.
  Solen går upp i öst. Asien badar redan i solens värmande ljus. De första solstrålarna har nu nått Mellanöstern. Världsfreden väller in från öster.

  Solen går ner i väst. Mörkret faller över oss. Det vi gör mot andra gör vi mot oss själva – så fungerar den himmelska lagstiftningen. CIA:s femtekolonn i Sverige har skadat vårt land fruktansvärt. Svea Rike blir sig aldrig mera likt. Vilken smärtsam historisk läxa vi kommer att tvingas lära oss. Att ställa upp på NATO:s ”fredsbevarande insatser” blev Sveriges undergång. Vi drunknade på kuppen.

  VEM KAN SVARA PÅ DENNA FRÅGA? Varför förstår så få vad som sker? Jag fattar det inte – Brage Norin.

  Gilla

 5. hllviken skriver:

  Brage, varje människa har ett unikt medvetande. Det är därför vi har olika verklighetsuppfattningar.

  Gilla

 6. Rolf Löfgren skriver:

  ”Över 90 % av Kinas överskott i handeln med omvärlden uppkommer i handeln med USA. ”

  Jag har funderat en hel del kring detta faktum.
  En hypotes är att USAs mega-företag beställer och betalar med USD för enorma mängder Kina producerat gods. Men endast en del av godset transporteras till USA. Största delen transporteras till alla andra marknader runt om hela världen. Alla betalningar från alla marknader utanför USA, dribblar USA företagen bort genom olika skatteparadis, och blir aldrig redovisade i USA.
  Det gör också att dessa mega-företag skapar enorma skattefria vinster.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.