Välkommen till framtidens Eurabia! Kontokort till alla!

Mastercard ger migranter förladdade kontokort!

Lathund över vad som sker: Läs på om Kalergiplanen för världen. Läs på Georgia Guidestones! Och inse att vi i Eruopa ska blandas upp och bli eurabier! Den vita rasen ska bort! NWO jobbar på.

George Soros flyttar fram positionerna. Han är inte folkvald någonstan men går pengamännens ärenden. Hur det kan bli med den så kallade demokratin när som alltid pengarna styr. Och gör det ännu mer när politikerna är veka och går i deras ledband. Så blir Annie Lööf statsminister eller inte?

Kontokort ja! Här i bygden när det var asylboende på ett hotell fick dom asylsökande kort hos ICA! Undrar varför dom inte fick det på COOP. Var det månne budgivning på Migrationsverket!

Vad är det som styr? Banksystemet! ”Pengarna” flödar genom deras konton och det är vi skattebetalare som står för fiolerna! Fiffigt så det förslår och blir över!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Välkommen till framtidens Eurabia! Kontokort till alla!

 1. Tore Bryneholt skriver:

  Ibland önskar jag det borde finnas annat än Banker som handskades med våra pengar och suger ut max i avgifter och annat…. Men vad finns det för alternativ???

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Staten eller Riksbanken ska sköta om våra pengar! Inte privata banker. Så enkelt är det. Läs igenom Ett nytt penningsystem och inse att vi sitter totalt i garnet. I BIS/FEDS-härvan. Vi kan inget göra alldenstund våra politiker inte gör något.
  Du har väl sett Novemberrevolutionen där vi får svart på vitt hur det gick till när Erik Åsbrink & Kompani finally slängde oss åt bankgamarna. Fy!

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Ragnvald Starke♔ ✝️ 🔫 🇸🇪
  ‏@StarkeRagnvald
  Replying to @HelenaPalena @gotiskaklubben
  Planen är att blanda ut oss alla så vi är så splittrade att vi inte kan bygga en opposition mot det tyranni som avser att avliva en stor del av jordens befolkning. Vi är för många. Inte vi i Sverige, men det skiter de i. En värld, ett lydigt folk, under en härskare. Världsfred.😑

  Gilla

 4. hellertz skriver:

  Självklart ska Staten vara Bank. Då kan Staten trycka upp alla pengar som behövs i ett samhälle, utan att försätta människor i skuld. Jag rekommenderar verkligen Per Lundgrens omskakande och lärorika bok ”Kapitalismen avslöjad” på Nya ekonomiska systemet på https://nyaekonomiskasystemet.se/ och/eller ”Monetärdemokrati” av Anders Silverfall – http://monetardemokrati.se/. Han inspirerades av Per Lundgren.
  Naturligtvis ska de privata bankerna förbjudas att trycka upp pengar ur tomma intet. Ett gigantiskt bedrägeri som pågått några hundra år. Pengar skapas genom att bankerna lånar ut pengar MOT RÄNTA – genom att de bara trycker på ett par knappar på en dator. Bankerna har varken guld eller annat som backar upp värdena.
  En annan sak:
  I går pratade jag med ”min” skomakare/skräddare – en fantastisk man som flydde till Sverige från Turkiet för snart 40 år sedan. Han har arbetet full tid och mer till i över 36 år med sitt hantverk. Han berättar att han kommer att få 4,100 kronor i pension. Jag såg oron i hans ögon. Han är för stolt för att begära socialbidrag i utfyllnad. Ska han behöva det?
  Min svägerska som arbetat hela sitt liv får 7,000 kronor i pension. Jag är glad att hennes man har bra pension.
  Såg att pensionärer skulle få skattelättnad… 150 kronor tror jag det var. Det är så pinsamt så man vill gråta… När jag jämför min skatt med en person som arbetar och tjänar lika mycket som jag har i pension så betalar jag över 1,000 kronor mer i skatt. 150:- – det är löjeväckande…

  Samtidigt som jag lyssnar på min skomakare tänker jag på att de nyinflyttade familjerna får hög pension direkt när de är gamla, bostadsbidrag och alla möjliga bidrag till familjer. Nyligen fick jag veta att när den gamla flyttar tillbaka till sitt hemland får han/hon ta med sig sin pension. Och familjer får ta med barnbidraget. Någonting är mycket, mycket galet. Och de som undersöker och vågar berätta blir hånade och karaktärsmördade. Se exempelvis boken PRISET om vad sanningssägare för betala för pris för att berätta. Jag skrev en artikel om boken, som publicerades i DSM, men finns också på min Boksida – http://www.piahellertz.com/PRISET.pdf.

  Gilla

 5. # skriver:

  Det är väldigt enkelt…. Så länge vi väljer att leva i lyx, alltså att köpa saker för pengar som vi inte har så kommer det fortsätta som det nu gör, gör er fria från lån och börja leva som människor igen, enda sättet.

  Gilla

 6. drhallonhatt skriver:

  Om jag minns rätt så för att något skall kallas pengar så får ingen tjäna på att ge ut dom.. https://defria.se/400-miljoner-per-dag-gar-till-privata-banker

  Gilla

 7. Pelle skriver:

  Martin Armstrong – How to deal with the coming bond contagion?

  Gilla

 8. Pingback: Ett omval kan avslöja SVT/Pravda | Filosofens blogg

 9. hllviken skriver:

  Lite *off topic* men – mycket intressant att dessa sanningar sägs nu:

  Gilla

 10. Pingback: Söndagslänkar | corneliadahlberg

 11. Pelle skriver:

  Merkel Offering to Pay One-Year’s Living Expenses if Refugees Leave Europe
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/europes-current-economy/refugees/merkel-offering-to-pay-one-years-living-expenses-if-refugees-leave-europe/

  Kommer historien att upprepa sig igen?
  Nazi leader’s son: ‘Don’t trust us’ Germans – BBC News

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.