Sverige skriver på Global Compact bakom din rygg! Du blir grundlurad i december

Målet för globalisterna är en världsregering (FN), en världsreligion och ett nytt tempel i Jerusalem! De jobbar på och i december får vi ett kvitto på deras ränksmideri!

Ingen skillnad görs mellan flyktingar och ekonomiska migranter.

Du blir grundlurad! I December skriver Sverige på FNs nya avtal ”Global compact” vilket innebär att migration blir en mänsklig rättighet. Och i klartext betyder det att det är fritt att flytta till vilket land man vill som skriver på avtalet. Det vill säga fritt tillträdde för muslimer/afrikaner till Sverige.
Den 10 december skriver medlemsländerna under FN:s migrationsramverk (Global compact for safe, orderly and regular migration). Det öppnar i princip för helt fri invandring där medlemsländerna fråntas alla möjligheter att värna om sina gränser och egna medborgare. Ingen skillnad görs mellan flyktingar och ekonomiska migranter.

För alla ska nya, säkra migrationsvägar öppnas. Invandrare ska på 100-tals punkter särbehandlas positivt, ges ekonomiska förmåner och media ska förbjudas all negativ information om invandring! Detta FN-dokument är rena krigsförklaringen i en redan konfliktfylld värld.

Liksom när riksdagen över huvudet på folket och utan debatt bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt har man nu bestämt att Sverige kommer att skriva under detta för svenska folket förödande dokument. Detta om något borde avgöras genom folkomröstning, men regeringen och lojala journalister i PK-media har nogsamt undvikit att i förväg ens nämna detta dråpslag mot nationen.

Det skulle med säkerhet kommit att bli valets viktigaste och avgörande fråga. Men av lätt insedda skäl höll Stefan Löfven tyst. En oerhörd respektlöshet mot väljarna!

Vi har nu alltså två månader på oss att förstå och reagera mot detta illvilliga försåt mot oss svenskar. Det är samtidigt osäkert om vi kommer att ha en regering med mandat att underteckna detta vansinnesdokument den 10 december.

Svenska folket har rätt att få veta vad som pågår bakom kulisserna!

Bill Karlsson (facebook) Detta medför ett totalt kriminaliserat Europa med horder av mördare, våldtäktsmän, rånare mm. Hur kan Europas ledare tillåta denna dåraktighet? Är de blinda och döva ?

Monica Zackrisson (facebook) Fritt inträde till Sverige ska aldrig accepteras!! Australien har visumtvång för att eliminera icke önskvärd befolkning. Så borde Sverige också agera tvärtemot hur de nu totalt vansinnigt agerar!

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Sverige skriver på Global Compact bakom din rygg! Du blir grundlurad i december

 1. hllviken skriver:

  LANDSFÖRRÄDERI!

  Gilla

 2. hllviken skriver:

  Sök med ljus och lykta efter en Matteo Salvini!

  Gilla

 3. hllviken skriver:

  USA, Australien och Ungern har meddelat att de ej kommer att skriva under FN´s immigrationspolitik. (Global Compact)

  Gilla

 4. Tore Bryneholt skriver:

  Merparten av det svenska folket är sovande och det känner de styrande till.och därför kan ”vad som helst hända” om det bara får en vacker förpackning. Globalisering och FN är stora mål för en del som just tror på storheten… som på sikt kommer att bestämma allt. Där kommer att finnas ett stort antal personer så åtrår Makt. I ”lönndom” kommer det att ske påskrifter…som t ex Barnkonventionen…för att sedan kunna hänvisa till att Sverige har skrivit på och då måste alla medborgare lyda =acceptera!

  Gilla

 5. hllviken skriver:

  Det går att protestera mot FN-avtalet genom att skriva under här:

  http://www.skrivunder.com

  Gilla

 6. ingeborg skriver:

  Läs här om hur UD fungerar. Margot Wallströms domäner

  https://www.ingridochmaria.se/2018/10/23/ud-kalla-margot-wallstrom-har-ingen-aning-om-vad-som-pagar/
  UD-källa: “Margot Wallström har ingen aning om vad som pågår”
  En maktfullkomlig myndighet helt styrd av tjänstemän med egna politiska agendor. Den vänstra handen vet inte vad den högra gör, och den heliga Värdegrunden överskuggar allt annat. Så beskriver en mångårig anställd på Utrikesdepartementet sin arbetsplats för Ingrid&Maria.
  – Agendapolitiken förstör realpolitiken. Vad syftar den svenska utrikespolitiken till? Jag tror inte att någon politiker i dag kan besvara frågan. Det känns som vi i många fall gynnar olika intressegrupper med en egen agenda och dessa har inte definitivt inte Sveriges väl och ve för ögonen.

  Gilla

 7. Zoltan skriver:

  Visst men varför har ingen annan nämnt det, ja till exempel SD?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.