Ulf Kristersson går in i väggen! Stefan Löfven vill inte vara knähund åt en moderat

Ulf Kristersson

Blir Annie Lööf statsminister? Ska spelarna på planen måla in sig i ett hörn för att kunna passa bollen till henne. Så är nog the scheme planerat. Se mina tidigare inlägg om detta. Länkar nedan.

Vad ska man säga om det som pågår? Är det teater eller är det på riktigt! Ulf Kristersson förstod väl redan innan att Stefan Löfven skulle säga nej. Att han inte vill agera knähund åt en moderat! Skillnad på S och M längre? Nä, inte så mycket med tanke på att båda numera tjänar deep state och inte det svenska folket. Ulfs första trevare är ett fiasko. I alla fall för dom som inte förstår vad som pågår. Men bakom kulissen en framgång med tanke på planen.

Så nu går den lille Ulf in på andra vändan! Han har en chans till. Vad ska han göra med den. Finns väl ingen väg att gå än att knacka på SD:s dörr. Innan tänker han sig på en liten flirt med MP. En högerman som tänker buga djupt för vänstermänniskor. Softcore mess! Gud så sjukt egentligen! Men icke om man tänker att alla tjänar mammon – se ovan. Blir det nobben där återstår SD.
Kommer Ulf att bita i det sura äpplet och bilda en regering med KD och SD. Vad tror ni? Skulle bli en bra konstellation. I alla fall skulle man tänka: Wow! En liten högergrupp! Tror att Ulf är sugen på makt. Han kämpade ju om makten i MUF och förlorade den till Fredrik Reinfeldt. En kille från Stockholm. Själv är Ulf en liten lantis. Han föddes i Lund 1963 och flyttade därifrån till Eskilstuna när han var fem år. Han har jobbat mest inom politiken. Har cirka fem års erfarenhet på den fria marknaden.

Så hur kommer det att gå? Ulf har redan kladdat på kaklet och är nu på väg in i väggen. Släpper dom makten för att den osynliga handen vill det och släpper fram Annie! Annie ja! Kläckte hon inte ur sig att andrahandsalternative är S. Var det en freudiansk slip. Kanske hon är sosse i själ och hjärta. Inte omöjligt trots sitt harvande om småföretagare och landsbygd. Kolla hur det ser ut! Har det blivit bättre för företagarna? Lever landsbygden ännu mer nu? Nej! Det är bara ord och klyschor som hon slänger sig med.
Annie Lööf sa 2013 att hon hellre skulle äta upp sin högra sko än att bli ett stödhjul till Socialdemokraterna, ett uttalande som fick stor spridning efter regeringens och Alliansens decemberöverenskommelse. I en intervju med Expressen får hon frågan om hon ångrar uttalandet. – Definitivt inte. Jag har mina skor fast påknutna på bägge fötter, säger Lööf- – Jag kommer heller aldrig sitta i en regering tillsammans med S. Det decemberöverenskommelsen innebär är nu att Stefan Löfven tvingats erkänna att Alliansen existerar, att vi håller ihop, att vi kommer att vara i opposition, fortsätter hon.

Det var då det! Nu är det annat! Hon vill inte ge men hon vill ha stöd av sossarna. Under tiden som politikerna leker i vårt parlament går Sverige mer och mer sönder. Det är synd om oss.

Annie Lööf tar hjälp av SD för att bli statsminister

Valfusk i realtid! Kräv omval nu

Om Annie Lööf blir statsminister är valfusket ett faktum

…….

 

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Ulf Kristersson går in i väggen! Stefan Löfven vill inte vara knähund åt en moderat

  1. Stig Palm skriver:

    Dessutom knähund till en man som är liten och behöver stå på en pall att vara i jämnhöjd med Statsministern. Borde vara tvärtom.

    Gilla

  2. Helena Palena skriver:

    Liten man gör så gott han kan! Ja, hur skulle det se ut. Även om SM också är en kort man så är han lite längre än Ulf K.

    Gilla

  3. Stig Palm skriver:

    Regeln är att alltid se upp med kortväxta män? De måste kompensera sig.
    Ex. Napoleon Bonaparte, Adolf Hitler, P G Gyllenhammar, Olof Palme,
    I rättvisans namn måste tilläggas att medellängden för män var kortare förr än nu. Principen kvarstår dock.

    Gilla

  4. HURRAAA, hoppas att U.K tar en raketfart rakt in i Kaklet, sen kan han ligga där å rabbla upp sina Referenser, så vi lär oss vilken han är!!!

    Gilla

  5. hanbod skriver:

    Dessutom är han lat påstås det! Vi kanske ska ha en samlingsregering i 4 år för att möta klimathotet!

    Gilla

  6. Helena Palena skriver:

    Stig! Korta män kastar långa skuggor! Det är en naturlag. 😛

    Gilla

  7. Helena Palena skriver:

    Forslin! Kristersson har redan nått kaklet. Nu är det väggen som gäller.

    Gilla

  8. Helena Palena skriver:

    Forslin! Kristersson har redan nått kaklet. Nu är det väggen som gäller.

    Gilla

  9. hllviken skriver:

    Han gick in i väggen:

    Gilla

  10. Helena Palena skriver:

    Ha, ha, ha! Verkligen. Fast egentligen inget att skratta åt.

    Gilla

  11. hllviken skriver:

    Ulf Kristerssons låga moral har varit känd i många år

    Ulf Kristersson är en Ulf i fårakläder

    Gilla

  12. hllviken skriver:

    Kan kloakarbetaren fälla?

    Gilla

  13. hllviken skriver:

    II

    Gilla

  14. hllviken skriver:

    oo

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.