Annie Lööf tar hjäp av SD för att bli statsminister! Tips från Axner!

Är det någon mer än jag som är spysjuk vid anblicken av våra politiker som nu käbblar om regeringsmakten. Oj, vilken teater dom spelar! Först valfusk och nu ett schackspel av guds nåd. Jan Björklund och Annie Lööf upprepar som härmapor att en Alliansregeringen ska tillsättas med Ulf Kristersson som statsminister med någon form av röststöd från sossarna. Sjukt med tanke på att Löfven avfärdar det hela som absurt. Och ingen ska prata med SD! Nej, dom får inte vara med. Men det finns många inom M som vill ha samarbete som tur är.

Det hela är ett spel. I riksdagen singlar Billström och Ygeman slant om dom 15 ordförandeposterna i utskotten. Nej! SD får inte vara med. De kammade noll. Billström och Ygeman leker med svenska folket. De hånar oss mitt på ljusa dagen.

Annie Lööf är medlem i Trilaterala Kommissionen sen förra året. Läs här vad Birger Schlaug skriver i Expressen. Minns att hon deltog på Bilderbergmötet förra året. Såna brukar bli statsministrar. Läs detta innan ni läser vidare. Gerth Axner fångar det hela på kornet igen:

Funderar på regeringsbildningen!

Det vi VET är att Annie var hos Bilderberggruppen som tänkbar Statsminister. Där blev hon utfrågad och bedömd. Fick troligen direktiv hur hon skulle bete sig om om Bilderberggruppen skulle försöka hjälpa henne att nå Statsministerposten.

Ett av direktiven var troligen att hata SD och försvara invandrare
(Gissning, grundad på Annies beteende). VARFÖR är fortfarande en gåta. Sänka Sverige? Valresultatet gick att gissa. Sedan följde en planering HUR hon skulle nå statsministerposten,
för huvudkandidaterna var ju Löfven och Kristersson.

Och jag ser en möjlighet för henne att nå dit, om det krävs en kompromiss i en situation där varken Löfven eller Kristersson kan bli Statsminister. Och SD har faktiskt hjälpt till. Och det kunde förutses. Genom att blockera både Löfven och Kristersson i förhoppning om att någon av dem ska börja förhandla med dem (vilket inte kommer att ske) måste det till en kompromiss.

VOILA! Öppet för Annie Lööf. Precis som Bilderberggruppen planerat.

Carl Lundström på facebook:
Igår kl. 09:37 ·
Häxan Lööf är exakt den typ av landsförrädare som Gustav III rensade ut från maktens finrum 1772.

Peter Krabbe: ”Eftersom Annie Lööf avslöjats som medlem i TC kan det vara av intresse att återpublicera denna artikel som jag skrev 2016. Fundera på om vi kan ha en statsminister eller ett statsråd som är medlem i denna hemliga organisation! Skandal är bara förnamnet!”

Med detta i bagaget kan man förstå varför Annie Lööf är så självsäker, dryg och snudd på arrogant. Hon har makten i ryggen.  Men vill vi ha henne som statsminister? Absolut inte! Fy så hemskt.

Annie Marie Therése Lööf, född Johansson den 16 juli 1983 i Värnamo församling i Jönköpings län, är en svensk politiker och jurist. Hon är Centerpartiets partiledare sedan 2011 och riksdagsledamot från Jönköpings län sedan riksdagsvalet 2006. Hon var Sveriges näringsminister åren 2011–2014 i regeringen Reinfeldt. Läs mer på Wiki!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Annie Lööf tar hjäp av SD för att bli statsminister! Tips från Axner!

 1. hanbod skriver:

  Hon har även Margret Thatcher som föredöme!

  Gilla

 2. Second Opinion skriver:

  SAKNADE RÖSTER
  3 minuter och 13 sekunder in i video, 2 rösträknare. Den ena berättar att de räknade röster på valdagen. Folk kom in med rösterna från alla olika distrikt och PÅ NÄSTAN VARJE DISTRIKT så SAKNADES DET RÖSTER.

  Gilla

 3. Magnus Johansson skriver:

  Visst är det en rutten judisk teaterpjäs! Annie kan precis som Anti Avsan säga: ”Nä, nä, ni kommer inte åt oss med den uppbackning vi har.”

  Second Opinion — Det är mycket anmärkningsvärt. Vad menar de med att det saknades röster? Hade de i förväg fått veta hur många röster det skulle vara?

  Gilla

 4. hllviken skriver:

  Finns det något riksdagsparti som ger oss rätten att uttrycka våra åsikter i sociala medier?

  Gilla

 5. hllviken skriver:

  ll

  Gilla

 6. Pingback: Ulf Kristersson går in i väggen! Stefan Löfven vill inte vara knähund åt en moderat | Helena Palena

 7. Pingback: Kohandel i sandlådan! Löfven kastar flera fläskben så Sjöstedt röstar ja | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.