95,8 procent röstade inte på MP! Ändå har de ohemul makt!

Signaturen OAG är på krigsstigen. Med all rätt! Man får inte ifrågasätta klimatalarmisterna! De har rätt. De är en sekt. Dessutom har Miljöpartiet ohemul stor makt med tanke på röstunderlaget:  ”Att 95,8 procent inte röstade på Er, men ändå skall utsättas för Era skattebaserade kostnader, som totalt är en ekonomisk risk för Sverige och dess industrier.”

Häpnadsväckande och förskräckligt!? 2018-09-24

(Svenska tidningar hjälper klimatförnekare)
En rubrik på insändarsidan i Hudiksvalls Tidning den 24-9-2018.
Åter har en ”klimatexpert” och tillika PR-konsult uttalat sig som, vad de egentligen är inom denna sekt, som man kan anse vissa fanatiker är. Alltså sektmedlemmar, lika som alla religiösa ytterligheter där man minsann, vet sanningen. Där det lika många gånger överbevisats eller med tidens tand tynat
ut i glömska då inte något inträffad, vad som förutspåtts. Alltså här vill denna Daniel Hirsch förbjuda media att förmedla vad enligt honom, ”klimatförnekare” vill hävda, att orsaken till klimatförändring kan uppstå av andra orsaker än vad alltid MP och liknande sekter vill framhäva.

Då börjar det lukta diktatorisk vänster tänk om inte andra åsikters teorier får publiceras via media. Alltså, det var ju fantastiskt bra, att Du Daniel, verkligen visade Ditt synsätt på hur media skall vinkla vissa ”fakta” så att inte andra ”fakta” kan komma till allas kännedom.

Som sagt, det är mycket skrämmande att Du dessutom uttalar dig som Expert, parallellt som Du också är PR-konsult, vilket ju kan tyda på att Du även värnar om Din verksamhet på ett synnerligen
enkelspårigt sätt, vilket Du själv avgör. Men som jag ser det, Du bestämmer ju själv hur Du vill ha det.

Men tack och lov har vi ju fortfarande tryckfrihet, vilket i detta fall ifrågasätts av Dig, som dessutom är PR-konsult, och inte fattar vad det skulle betyda för Dig om Dina PR-uppdrag ej publicerades. Inte undra på att Ni bara fått 4,2 procent av valets röster, men hav tröst, Ni kan ju fortfarande bli vice statsminister, och inneha andra höga ministerposter. Att 95,8 procent inte röstade på Er, men ändå skall utsättas för Era skattebaserade kostnader, som totalt är en ekonomisk risk för Sverige
och dess industrier. Som dom flesta har konstaterat har Ni bara skapat kostnader för alla och inget annat. Vad Du nu än tänker svara, men hav tröst, media publicerar nu även Din åsikt om mina.

O A G

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till 95,8 procent röstade inte på MP! Ändå har de ohemul makt!

 1. Lars Lindeberg skriver:

  Regimen är olaglig, kriminell sedan 1975! Alltsammans har skett bakom ryggen på svenska folket och ändå är där ingen reaktion!
  Vems är felet!
  Systemet är riggat där ligger problemet av judarna Bonniers sedan 100 år tillbaka!
  De har alltid hatat Sverige och svenskarna!

  Här finns alla bevis på tryck läs den!
  Det är ofattbart att de får fortsätta!

  http://www.vitbok.se/

  Gilla

 2. G54 skriver:

  I en aldrig sinande ström för klimatalarmisterna fram sina känslomässigt grundade argument och teser. Det som slår en är den nästan 100%-iga avsaknaden av referenser och källhänvisningar.
  Bekvämt men inte särskilt trovärdigt.

  Dom borde också titta i backspegeln, vem minns vad som skrevs 2006?? Jo, 2013 skulle antarktis vara isfritt! Det vet vi ju hur det gick med det.

  Al Gore´s film ”En obehaglig sanning” är faktiskt sevärd nu 12 år efteråt, nu när vi har facit.

  Gilla

 3. Ingvar Zagerholm skriver:

  Lars Lindeberg! Vad är det för trams. Sluta sprida lögner om judarna. De är en välsignelse för ett land!

  Gilla

 4. G54 skriver:

  @Ingvar Z
  Källa på det??

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.