Om Annie Lööf blir statsminister är valfusket ett faktum!

Hur står det till i mellanmjölkens land? Jo, våra allmänna betalningsmedel skapas  till 98 procent av privatägda storbanker. Dessa i sin tur tar  400 miljoner om dagen för det. Våra skattekonton ligger i Wallenbergs bank SEB (känner du stanken från Enskilda Banken). Media är ägardirektivstyrd opinionsbildning som ägs av ett fåtal individer. Inget av de etablerade partierna vill göra något åt detta plus att Wallenberg och Bilderberg redan sedan länge valt ut Lööf till nästa statsminister. Så vilken teater med all denna valhysteri och röstning! Vilket spel för galleriet!

Valmyndigheten och länsstyrelsens hemsidor släcktes ned under rösträkningen. MSB styrs av Dan Eliasson, Postnord har slarvat bort förtidsröster, utlandsröster har ogiltligförklarats, folk har kryssats i förtid och inte fått rösta, valsedlar har slängts och en av de internationella valobservatörerna säger att han aldrig sett ett så odemokratisk val. Vi får se vad OSSEs samlade rapport säger.

Valfusket kommer i synlig dager om Annie Lööf blir statsminister! NWO jobbar på som om nätet inte finns. Tyvärr får fler och fler insyn i vad som pågår där bakom draperiet. NWO bestämde att Amerika skulle få sin första svarta president. Precis som dom nu tycker att det är dags för Sveriges första kvinnliga statsminister.  Så hur kommer då lanseringen av Annie Lööf rent tekniskt att gå till. Här får vi ett logiskt svar.

Gerth Axner:  ”Bilderberggruppen har redan bestämt att Annie Lööf ska bli statsminister, och då blir det troligtvis så. Allt förberett sedan något år tillbaka.

Hon är inte statsministerkandidat, så man måste vara extra noga.
Först så måste samtliga nuvarande riksdagspartier klara 4%-gränsen. Sedan måste de båda blocken bli lika stora, så att ingen av de nuvarande statsministerkandidaterna tydligt kan säga att just en av dem ska bli statsminister. Då måste de enas, eftersom SD inte får bli vågmästare. Då blir det en kompromiss, så de enas om Annie Lööf.

Även om manipulationerna leder till orimliga siffror i vissa fall.
T ex AFS, som legat på c:a 3%, samt MED som i alla fall borde kommit över 1%.  T o m närmre 2%. Och FI på c:a 0,5%. Och LPO, som borde legat mellan 0,5 och 1%.

Hur kan dessa mindre partier TILLSAMMANS bara få 1,4 %?
Samt S 28,4 och SD 17,6 verkar inte heller motsvara vad som kommit fram i förundersökningarna.

Småfusket i vallokalerna är ingenting jämfört med ett fullständigt anpassat valresultat. Ju större fusk, ju lättare sväljer folk det som sanningar. För stora fusk kan ju helt enkelt inte förekomma.
Det är bara dåliga förlorare som tror på sådant.”

”Statsvetaren om att Bilderbergmötet bjöd in Annie Lööf
VÄRNAMO/VÄXJÖ Varför var Centerpartiets partiledare Annie Lööf inbjuden till det superhemliga Bilderbergmötet med världens maktelit den 1-4 juni i USA?
– De ser henne som en blivande statsminister och de vill veta var hon står i vissa frågor, tror Magnus Hagevi, professor i statsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö.” Läs mer!

Glöm inte att Annie Lööf är medlem i Trilaterala Kommissionen! Läs vad Birger Schalug skriver.

Vår skoningslösa undergång

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Om Annie Lööf blir statsminister är valfusket ett faktum!

 1. hanbod skriver:

  Annie Lööf! Hämska tanke!

  Gilla

 2. Magnus Johansson skriver:

  Det mesta talar för Annie. Judar älskar att föra fram galna feministiska kvinnor om ingen homoman finns tillgänglig för att korrumpera och slutligen krossa den hatade kristna västvärlden. ”Even though they [the Jews] live off of the non-Jews as parasites, they still hate them and wish to destroy them.” Bobby Fischer (1943-2008)

  Gilla

 3. Kalle Hellberg skriver:

  Missa inte min statistik, den säger mer om regeringsmakten under årens lopp än alla nutida gissningar.
  https://newsvoice.se/2018/08/bilderberggruppen-wallenberg-svenska-regeringar/
  Men skulle Bilderbergarna denna gång ha misstagit sig?

  Gilla

 4. hllviken skriver:

  De som röstade för Internetcensur visste inte vad de gjorde!

  http://www.breakit.se/artikel/15415

  Gilla

 5. hllviken skriver:

  Nedsläckning och bot-attack

  Gilla

 6. hllviken skriver:

  VÄLJARNAS ÖNSKEREGERING

  Gilla

 7. Pingback: Konspirationsteori – Kommer Annie Lööf skapa inbördeskrig i Sverige? | Vetenskapliga partiet

 8. Pingback: SD hjälper fram Annie Lööf som statsminister! Tips från Axner! | Helena Palena

 9. Pingback: Ulf Kristersson går in i väggen! Stefan Löfven vill inte vara knähund åt en moderat | Helena Palena

 10. Magnus Johansson skriver:

  Nordfront.se uppmärksammar att judetidningen nummer 1 i Sverige, Dagens Nyheter, hakar på det många omvärldsintresserade sett om Annie Lööf sedan åtminstone förra året: https://www.nordfront.se/dn-ansluter-sig-till-nordfront-teori-lanserar-annie-loof-som-statsministerkandidat.smr

  Jag misstänker dock att förberedelserna till den judiska ”kröningen” av Annie daterar sig tillbaka till åtminstone omkring år 2010, när hon plötsligt fick omotiverat mycket utrymme i malströmsmedia. Skulle det vara så är det ytterligare ett imponerande exempel med vilken långsiktighet judarna planerar.

  Gilla

 11. Pingback: Kohandel i sandlådan! Löfven kastar flera fläskben så Sjöstedt röstar ja | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.