Valfusk! Sverige på väg mot en skoningslös undergång

Nyanlända får rösta till kommun och landsting i Sverige om dom har varit här i tre år. De behöver inte vara svenska medborgare. Det måste man vara för att få rösta till riksdagen. Men hur kan människor som inte kan svenska få rösta i våra val?

Vad ska man säga om valet? Jämnt skägg igen! Eller kan vi i Sverige utsättas för valfusk? Säkert! Folket har röstat på sin egen undergång. Kan det bli värre? Antingen är folk nersövda eller så är valet riggat. Jon Hamar på facebook: ”Svenska folket valde ja till massinvandring, fler bilbränder, fler gruppvåldtäkter, fler fattigpensionärer och ok till sharialagar.”

Tittade på valvakan och förundrades över att realtidsvisningen i SVT knappt ändrades, inte ens tiondelarna? Det enda jag såg som ändrades var att SD hade 17,7 och gick ner till 17,6 och sen upp. Röstar hela landet så identiskt att det inte ändrar sig hela tiden! Det hela var så statiskt och ingen diskussion om det av dom som satt och kommenterade. Valmyndighetens sajt funkade inte. Tror den brakade ihop när SD hade fått 26 procent. Och Länsstyrelsens fungerade inte heller. Och alla försvunna valsedlar på det. Det lutar åt valfusk.

Skärmdump innan valmyndighetens sajt kraschade! Mycket avslöjande.
https://i.imgur.com/jOqm3zz

Den danske valobservatören Michael Aastrup Jensen rasar mot det svenska valsystemet. “Under alla valobservationer jag har varit på har jag aldrig sett ett val så odemokratiskt som det svenska”, säger han. I sin roll som valobservatör och del av Danmarks OSSE-delegation har Michael Aastrup Jensen bevakat val i Ryssland och en rad andra östeuropeiska länder. Enligt Aastrup Nilsen är det svenska valet, med sitt system med de olika partiernas egna valsedlar som han menar inte garanterar valhemligheten, det mest odemokratiska han sett. Läs mer!

Det här med valhemligheten kan man ju undra över. Jag förtidsröstade och då stoppas dom tre valkuverten ner i ett större kuvert tillsammans med röstkortet. Känns inte bra. Då kan ju dom som sprättar och räknar kolla vad jag har röstat på. Fick reda på häromdagen att vem som helst kan vara med på rösträkningen. Det finns en lag på det. Skulle någon ifrågasätta det och vilja kasta ut en kan man tillkalla polis.

Nyanlända får rösta till kommun och landsting i Sverige om dom har varit här i tre år. De behöver inte vara svenska medborgare. Det måste man vara för att få rösta till riksdagen. Men hur kan människor som inte kan svenska få rösta i våra val. Är inte det otroligt så säg. Vilket annat land håller på så här.

Valmyndigheten arbetar för att höja valdeltagandet och har information på 30 olika språk, däribland arabiska, syriska, somaliska rumänska samt syd- och nordkurdiska.
123 000 fler icke svenska medborgare får rösta i valet 2018 jämfört med 2018. Det finns 578 000 röstberättigade som inte är svenska medborgare, det är 7,4 procent av alla röstberättigade, en ökning med 1,4 procent, jämfört med föregående val.
Många partier har också kandidater som inte är svenska medborgare på sina valsedlar till kommunfullmäktige. Läs mer!

Kachina Koothomi (facebook): ”Är det ett politiskt beslut måste de ansvariga åtalas. Människor som inte är svenska medborgare skall inte kunna ändra politiken i svenska kommuner. Svenska medborgare bor i kommuner och är de enda som skall kunna påverka politiken i kommunen. De blir beordrade att använda de valsedlar maffian ger dem. Undrar hur många kommuner som hamnar under muslimskt styre. Svensken är otroligt dum i huvudet, och hur kunde de undanhålla oss beslutet att låta utlänningar rösta i ett val som gäller svenska kommuners framtid. Det är så kopiöst sanslöst att man fattar inte.”

Erik Almqvist, före detta Sverigedemokrat skriver så här på facebook: ”Jag ska försöka vara positiv och konstruktiv under kommande mandatperiod. Har även ett nytt projekt på gång som förhoppningsvis kan bidra med viss förändring av svensk självbild och kultur och som på längre sikt kan bädda för politiska framgångar.
Med det sagt är kvällens resultat både en tragedi och ett wake up call. Jag har varit borta från Sverige i över ett halv decennium och har kanske tappat känslan för vilka strömningar och attityder som råder i landet. Att AfS får kämpa om en procent var under förväntan, men de är ändå ett nytt parti och ett wild card.
Men att SD skulle bli tredje största parti och landa på 17,x procent – det fanns ärligt talat inte i min föreställningsvärd. Efter en mandatperiod som helt har präglats av migrationskaos med en medföljande brottsvåg och en välfärd på väg mot undergång – att 4 av 5 väljare efter detta skulle komma att rösta för mer av samma – det är utom mitt förstånd.
Under kommande mandatperiod kommer massvis med blivande vänsterväljare som anlände under den senaste mandatperioden att sväras in som nya medborgare. Oavsett underliggande politiska förändringar i Sverige så kommer alltså demografin göra det allt svårare att nå politiska framgångar för alla partier som är nationalistiskt sinnade.
Min spontana känsla ikväll är att det sista hoppet om att flytta hem till Sverige slocknade. Jag har på längre sikt svårt att se någon svensk framtid – även om vi under kommande mandatperiod sannolikt kommer få se en regering som är mindre vänstersinnad än föregående. Med nuvarande medel och metoder kan jag inte riktigt se någon väg ut ur den långsamma men skoningslösa undergången för mitt fädernesland.”

Vi som hänger med på vad som sker i världen – bakom draperiet alltså – tycker nog inte att det skulle bli så konstigt om Annie Lööf blir statsminister i den röra som valet gav. Lööf har ju varit med på Bilderbergmötet 1-4 juni förra året.
”Statsvetaren om att Bilderbergmötet bjöd in Annie Lööf
VÄRNAMO/VÄXJÖ Varför var Centerpartiets partiledare Annie Lööf inbjuden till det superhemliga Bilderbergmötet med världens maktelit den 1-4 juni i USA?
– De ser henne som en blivande statsminister och de vill veta var hon står i vissa frågor, tror Magnus Hagevi, professor i statsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö.” Läs mer!

Vi slutar med några väl valda ord av Stig Jansson‎ som han skriver i gruppen Stå Upp För Sverige (utan markström) på facebook:
”Rädda Sverige!”… Finns det egentligen någon anledning att rädda ett land som till 82 % består av mentalt kastrerade idioter? Ett folk som helt har förlorat sin kollektiva överlevnadsinstinkt och sin identitet. Ett skitfolk som skiter i om Sverige leds av verkliga demokrater med ryggrad eller av politiska skurkar som är köpta av NWO-oligarker eller av fanatiska imamer och mullor.

”Rädda Sverige!”… Vad finns kvar att rädda? Vår vackra natur kommer att bestå även när islam har tagit över och hur många kvinnor som än våldtas och män som rånas och misshandlas så kommer inte våra traditioner att försvinna förrän islam har tagit över men då finns få svenskar kvar och de som finns får kanske fortsätta dansa runt midsommarstången och tro att de existerar som ”svenskar”.
Det enda som på lång sikt kommer att utrotas är den fege, ryggradslösa svensken som inte ens vet vem han/hon är eller varifrån han/hon kommer ifrån. Denna rotlösa och historielösa amöba utan identitet och stolthet är inte värd att räddas från någonting. Våldtäktsepedemier, bilbrandsepidemierna, en växande undre värld, en splittrad befolkning och ett kommande inbördeskrig är helt och hållet självförvållat. Det är vad dumsvensken i flera decennier har röstat för med öppna ögon.
Det räcker inte med att 18 % av befolkningen vill överleva och vill att barn och barnbarn ska få leva i frid, fred och trygghet. Det hade inte ens räckt med 30 % eller 50 %. Majoriteten måste ha överlevnadsinstinkt för att ett folk ska undslippa det sofistikerade och lömska folkmord som har pågått i Sverige i många år nu.”

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

30 kommentarer till Valfusk! Sverige på väg mot en skoningslös undergång

 1. hllviken skriver:

  Hela systemet syftar till att plundra och förslava det svenska folket ända in i märgen!

  MSB chef Dan Eliasson (!) ”ansvarar” för att rösträkningen går rätt till (!) Länsstyrelsens webbplats nedstängd under inrapporteringen av röstresultaten….. ”av säkerhetsskäl”.

  Jag anar tusen ugglor i mossen….

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Johan Jäderström
  3 tim ·
  Hej! Jag är spärrad från att göra inlägg i ALLA grupper fram t.o.m 24 september (alla grupper på FB)
  Detta hände efter att jag har gått ut med sparad webbplatsdata och bett kunnigt folk om att analysera denna data i olika grupper på Facebook. Jag är helt censurerad och det är möjligt att jag inte ens kan posta det här inlägget. Hjälp mig snälla att kopiera ut det här i olika forum och grupper, hälsa från Johan på SR1-Opinion.

  Någon som kan analysera webbplatsdata http://84.217.10.36/val2018data.zip (Ab, Ex, SvD, SVT – livedata efter kraschen på valmyndighetens live rösträkningen, samt även webbplatsdata valmyndigheten efter att sidan börjar att fungera igen flera timmar senare)

  SD´s siffror gick upp som USA:s ekonomi sista åren, vid 23 procent kraschar val.se och valmyndigheten.se (jag hade misstankar om att detta skulle hända om Sverigedemokraterna skulle explodera i valresultatet) media fortsätter rapportera resultat, trots att det inte finns några data att hämta på valmyndigheten… Media rapporterar nu, fem minuter efter att val.se krashat med 23% på SD, att SD nu vänder nedåt, jag tittar vad Expressen får sin webbplatsdata från, eftersom val.se ligger nere och det tidigare varit därifrån som de har tagit sin webbplatsdata. Jag granskar Expressen så gott jag kan, men sparar även ner webbplatsdata från flera av de valda stora TV och webbtidningarna. Det som jag kan se är att Expressen hämtar sina liveresultat från en egen undersida, jag är rätt dålig på att analysera webbplatsdata, (webbplatsdata från SVT, SvD, Expressen och Aftonbladet under pågående SD-nedgång, och under valmyndighetens krash, sparad i lämkad ZIP fil. Valmyndighetens livedata efter krashen finns även med i länkad i ZIP-fil, kanske någon kunnig här även kan gräva lite i detta?)
  Jag kan överhuvudtaget inte se någon länk till Valmyndigheten. i om denna live rapportering efter krashen, men som sagt, jag är ingen expert på detta. Stämmer detta så undrar jag vart fick de sina siffror ifrån med den uppdateringstakten som pågick!? Är det bara ett sammanträffande att Sverigedemokraterna sköt i himlen precis innan valmyndighetens sida kraschade, och att de bara minuterna efter kraschen börjar dyka? Och i samma veva som räddas både Liberalerna och Miljöpartiet, som är mediernas gullegrisar, ifrån att hamna utanför riksdagen. Vad hände igår egentligen? Sverigedemokraterna skulle få 31,3% enligt felindex, Miljöpartiet & Liberalerna skulle vara f.d riksdagspartier. Det är inte logiskt att Sverigedemokraterna får mindre i verkligheten än i många opinionsundersökningar, det har aldrig hänt förut och det tabu som det innebär att erkänna SD sympati gör att de alltid kommer vara kraftigt underskattade i opinionen alltså är detta MÅSTE vara ett omfattande valfusk, det räcker inte med att det skulle vara ett fåtal valdistrikt med korrupta rösträknare – Detta måste vara en betydligt större attack på demokratin. Och hur kan Löfven få 28% när opinionen visat 20-25%? S har alltid varit antingen spikade eller lätt överskattade i undersökningar. Det finns inga tveksamheter om att valfusk förekommit, snarare tvärt om när man läser #valfusk2018 Frågan är om någon kan bevisa att det hände något i samband med att valmyndighetens sida krashade? Hjälp demokratin att utreda detta – Finns det konkreta bevis på ett omfattande valfusk som svensk media och valmyndigheten utfört tillsammans så finns det en tidning som kommer att ta upp detta: Nyheter Idag
  MVH Johan SR1-Opinion

  Gilla

 3. Conny Lundberg skriver:

  Sverige – laglöst land, helt i händerna på globalistmaffian!!!

  Gilla

 4. Roger H Henning skriver:

  nyval med bank ide

  Gilla

 5. Tomas Petersson skriver:

  Detta hände efter att jag har gått ut med sparad webbplatsdata och bett kunnigt folk om att analysera denna data i olika grupper på Facebook. Jag är helt censurerad och det är möjligt att jag inte ens kan posta det här inlägget. Hjälp mig snälla att kopiera ut det här i olika forum och grupper, hälsa från Johan på SR1-Opinion.
  Någon som kan analysera webbplatsdata http://84.217.10.36/val2018data.zip (Ab, Ex, SvD, SVT – livedata efter kraschen på valmyndighetens live rösträkningen, samt även webbplatsdata valmyndigheten efter att sidan börjar att fungera igen flera timmar senare)
  SD´s siffror gick upp som USA:s ekonomi sista åren, vid 23 procent kraschar val.se och valmyndigheten.se (jag hade misstankar om att detta skulle hända om Sverigedemokraterna skulle explodera i valresultatet) media fortsätter rapportera resultat, trots att det inte finns några data att hämta på valmyndigheten… Media rapporterar nu, fem minuter efter att val.se krashat med 23% på SD, att SD nu vänder nedåt, jag tittar vad Expressen får sin webbplatsdata från, eftersom val.se ligger nere och det tidigare varit därifrån som de har tagit sin webbplatsdata. Jag granskar Expressen så gott jag kan, men sparar även ner webbplatsdata från flera av de valda stora TV och webbtidningarna. Det som jag kan se är att Expressen hämtar sina liveresultat från en egen undersida, jag är rätt dålig på att analysera webbplatsdata, (webbplatsdata från SVT, SvD, Expressen och Aftonbladet under pågående SD-nedgång, och under valmyndighetens krash, sparad i lämkad ZIP fil. Valmyndighetens livedata efter krashen finns även med i länkad i ZIP-fil, kanske någon kunnig här även kan gräva lite i detta?)
  Jag kan överhuvudtaget inte se någon länk till Valmyndigheten. i om denna live rapportering efter krashen, men som sagt, jag är ingen expert på detta. Stämmer detta så undrar jag vart fick de sina siffror ifrån med den uppdateringstakten som pågick!? Är det bara ett sammanträffande att Sverigedemokraterna sköt i himlen precis innan valmyndighetens sida kraschade, och att de bara minuterna efter kraschen börjar dyka? Och i samma veva som räddas både Liberalerna och Miljöpartiet, som är mediernas gullegrisar, ifrån att hamna utanför riksdagen. Vad hände igår egentligen? Sverigedemokraterna skulle få 31,3% enligt felindex, Miljöpartiet & Liberalerna skulle vara f.d riksdagspartier. Det är inte logiskt att Sverigedemokraterna får mindre i verkligheten än i många opinionsundersökningar, det har aldrig hänt förut och det tabu som det innebär att erkänna SD sympati gör att de alltid kommer vara kraftigt underskattade i opinionen alltså är detta MÅSTE vara ett omfattande valfusk, det räcker inte med att det skulle vara ett fåtal valdistrikt med korrupta rösträknare – Detta måste vara en betydligt större attack på demokratin. Och hur kan Löfven få 28% när opinionen visat 20-25%? S har alltid varit antingen spikade eller lätt överskattade i undersökningar. Det finns inga tveksamheter om att valfusk förekommit, snarare tvärt om när man läser #valfusk2018 Frågan är om någon kan bevisa att det hände något i samband med att valmyndighetens sida krashade? Hjälp demokratin att utreda detta – Finns det konkreta bevis på ett omfattande valfusk som svensk media och valmyndigheten utfört tillsammans

  Gilla

 6. Courtenay Barnett skriver:

  Two questions:-

  1. Which country in the world is able effectively to resist ‘globalization’?

  2. Putting your legal arguments to the side for a moment; is 1.4 percent really a statistically significant number if the majority is of one mind?

  Gilla

 7. Lars Lindeberg skriver:

  De som har makten i Sverige!

  Gilla

 8. Pingback: VALFUSK!? | corneliadahlberg

 9. corneliadahlberg skriver:

  Tack Helena för din utmärkta blogg! Jag stal bilden och har länkat till dig idag 🙂

  Gilla

 10. Conspira skriver:

  Vart är filen som Johan länkade till?? Någon som hann ladda ner den?

  Gilla

 11. hllviken skriver:

  Dagerlind på Samhällsnytt påstår att staplarna ovan är falsarium.

  Gilla

 12. hllviken skriver:

  Arga Blatten misstänker valfusk

  Gilla

 13. Magnus Johansson skriver:

  Jag hittar inte SR-medarbetaren Johan Jäderström vid en vanlig sökning på nätet; bara en företagare i Tungelsta med samma namn: https://www.hitta.se/johan+j%C3%A4derstr%C3%B6m/tungelsta/person/ddSlwmOOOH

  Gilla

 14. hllviken skriver:

  Äkta skärmdump innan datorhaveriet

  https://i.imgur.com/jOqm3zz

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Johan jobbar inte på SR. Han har skrivit på deras debattsajt. Har kontakt med honom på facebook.

  Gilla

 16. hllviken skriver:

  Intressant graf som visar att värdena i början avviker kraftigt från de senare. När började datorhaveriet?
  Från twitter ”TheFreedomMedia”.

  Gilla

 17. hllviken skriver:

  Vad stod det på alla dessa ”ogiltiga” valsedlar?

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  Mycket fusk i vallokalerna. Det behövs bara att en sedel är vikt så blir den ogiltig. Och det är väl ganska lätt att trixa med sånt om man vill att sossarna ska vinna. På en del ställen skulle man inte heller klistra igen kuverten och skriva med blyerts. Fast det är bläck som gäller.

  Gilla

 19. hllviken skriver:

  I ett igenklistrat kuvert borde förkortade partibeteckningar skrivna med blyerts gälla!
  Det är odemokratiskt med dumma regler och oövervakade förfaranden i röstningslokaler.

  Gilla

 20. Magnus Johansson skriver:

  Fredrik Bengtsson i Staffanstorp har kommit med ett utmärkt förslag: En och samma valsedel för alla partier, samt videoinspelning av rösträkningen som också direktsänds på nätet.

  Gilla

 21. hllviken skriver:

  Bra sammanfattning på engelska:

  Gilla

 22. Pingback: Om Annie Lööf blir statsminister är valfusket ett faktum! | Helena Palena

 23. Helena Palena skriver:

  Courtenay! I really can not grasp what you mean! What country do you have in mind? USA? Israel?

  Gilla

 24. Pingback: Om valfusk i det genomkorrumperade totalitära landet Sverige – Bakom kulisserna

 25. Pingback: Valfusk! Kräv nyval nu! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.