AFS: Sverige är svenskarnas land!

En film om hur det ser ut i Nyköping när AFS håller möte! Se och bedöm tillståndet i Sverige.

Lyssna när Jeff Ahl talar till den skrikande pöbeln. Han kommer in på det gäng globalister som försöker sig på att ta över hela världen genom bankerna. Och man gör det med hjälp av vänstern som står och gapar och stör mötet för dessa unga och modiga killar som försöker rädda Sverige. I själva verket är vänstern bankernas banérförare.

Jessica Ohlson – AFSs tuffa partisekreteraren – berättar om hur lugnt och skönt det var i staden innan massinvandringen. Hon vill ha tillbaka sitt trygga Sverige.

Runt 29:21 talar Gustav Kasselstrand. Han hyvlar av publiken som skriker. Han gör det snyggt. En publik som visar att dom inte respekterar Sverige och svenskarna. Lyssna!

Vi får hoppas att alla som kan tar sig till Kungsträdgården i morgon för ett sista möte och valupptakt trots att Wanngård och Stockholms Stad har brutit avtalet med AFS så här inpå slutet. All lycka till dessa unga killar i Alternativ för Sverige som kliver fram och tar striden för Sverige och svenskarna!

Läs här om Gustav Kasselstrand och William Hahne

Har Sverige 330 000 nazister undrar finansprofilen Rune Andersson

……

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till AFS: Sverige är svenskarnas land!

  1. drhallonhatt skriver:

    Bästa partiet på riktigt länge.. mer AFS tack!!

    Gilla

  2. hllviken skriver:

    AfS är det bästa som hänt sedan länge!

    Gilla

  3. hllviken skriver:

    Ännu mer skrämmande statistik:

    Överrepresentation i praktiken

    Gilla

  4. Magnus Johansson skriver:

    AfS är intressant. Gustav Kasselstrand är den klart smartaste partiledaren. Jeff Ahl låter alltmer som en NMR:are men utan att nämna djävulens barn. Jag börjar tro att de är ännu bättre än de framstår som. Det är mycket synd att de ibland blir vulgära i sina tal.

    Gilla

  5. Magnus Johansson skriver:

    Videon är inte längre tillgänglig via artikeln här ovan. Här är en länk som fungerar åtminstone för tillfället: https://www.youtube.com/watch?v=KZypTKzE8zc

    Gilla

  6. Helena Palena skriver:

    Tack! Ska byta länk! Det gick inte för det var samma länk!

    Gilla

  7. Helena Palena skriver:

    Magnus Johansson! Hela valspektaklet är ju en grandios teater. I ljuset av det tycker jag att dom gör det bra i AFS som tar smäleken och smällarna från massan som står och lyssnar. Dock kan man undra var dom fått sina pengar ifrån till allt detta. Från samma hand som håller i resten skulle jag vilja säga. I alla fall är det härligt med människor som säger ifrån! 🙂

    Gilla

  8. Magnus Johansson skriver:

    Helena — Ja, det är en bra undran. Anser du att AfS är lika judekontrollerat som SD?

    Märkligt med länken! Hur hänger det ihop? Är videon bara otillgänglig härifrån?

    Gilla

  9. Helena Palena skriver:

    Magnus! Om jag klickar på länken här i kommentaren kommer jag direkt till filmen. Inte annars. Din länk alltså. Tror det är så för AFS och White.tv vill ha koll på hur många som tittar.
    Anser att AFS inte har kommit in i träsket än lika mycket. De måste ju få komma igång först. Men blir dom en maktfaktor kommer dom ocskå att få erfara fullt ut vad det är som gäller.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.