Åkesson hyvlade av Bildt! Säg det med en bukett!

God Dag!
Denna bild tog jag för en timme sen. Kan vara skönt med något annat än politik, mord, våldtäkter och bilbränder. Blommorna plockade jag igår. Där finns baldersbrå, ringblommor, krasse, tistel och gulsporre. Brukar ta med rölleka men tänkte att det blev ju vitt med baldersbrån. När jag går förbi kommer en söt doft. Det är gulsporren som sänder signaler. Doftar man nära känner man en ärtlik lukt från krassen. Gissa vad som ligger i den lilla skålen?

Igår såg jag Åkesson hyvla av Bildt lite lätt. Kul! Hur än han viftade och for med sin hallänning, svensk och europé stod Åkesson fast vid sitt Swexit! Gud så bra! Och nu ska globalisten Calle ut och knacka dörr med Ulf Kristersson i grevens minut för att rädda M! Snacka om Ler- och Långhalm! Och Macron i sin tur – kallar honom tvålen – tror han känner till svensk kultur bara för att Åkesson passade på en fråga: Putin eller Macron. Svenskarna finns inte. Inte heller danskar och fransmän. Inget finns tydligen! Fy fan snacka om att NWO och anglosionisterna är desperata. De avslöjar sig mer och mer!

Tack för mig! Hoppas dagen blir bra!
…….

Detta inlägg publicerades i Kuriosa, Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Åkesson hyvlade av Bildt! Säg det med en bukett!

 1. hllviken skriver:

  Min trädgård är också ett paradis – underbart att plocka blommor, skörda frukt och bär – och sitta och njuta i solen till fågelsång!

  Gilla

 2. GRATTIS Helena för vacker och gott luktande TRÄDGÅRD!!! SD & M VAD skiljer dessa partier? O
  Båda dessa partiers ledare är Hjärndöda STINKANDE rövslickare av PENNINGGUDEN Mamon DE har PENGAR som HÖGSTA VÄRDE i LIVET – t. o . m HÖRE i VÄRDE än BARN!!! Skulle dessa Stinkande Omänskligheter, ja då, Helena blir inte TrÄDGÅRDAR gamla! LOVAR!!!

  Gilla

 3. livsglimtar skriver:

  Här blev jag glad av din underbara bukett och solgula härliga vas, antar att du har frön till fler blommor i skålen. Snacka om Bildt gick in i en vägg, han är så högdragen, en som tror han kan och vet allt. Heja Åkesson!
  Sen det svavelosande skitinlägget Forslin har trampat till, sänkte det mesta, nog mest honom själv. Så mycket vällande hat en del serverar.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Ja, kan undra om Forslin inte tycker om SD! Verkar så. Men något nytt måste till innan Sverige går under! I skålen ligger det vallmofrön som jag odlat själv. Ska tömma flera kapslar så fort tiden ges. 😛

  Gilla

 5. Blodsven skriver:

  Bildt framstod som den vidriga lille skit han är. Kan de gamla ljusstakarna vara SB No 38?

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Blodsven! Det är Skultuna. Men så gamla är dom inte. Inköpta på 70-talet. Det är malm med mässing på. Det står något under men det går inte att läsa. 😛

  Gilla

 7. hllviken skriver:

  ll

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.