Mordors rika har prövat allt! Nu återstår endast det monetära kriget

Pentagon! Ränksmidarnas palats!

Brage Norin har skrivit på denna blogg i flera år. Detta inlägg framför för övrigt samma budskap som han skrivit i många år. Nu sitter han på åskådarplats och njuter av skådespelet ”Imperiets Svanesång”. Han vill vara tyst och inte störa föreställningen. Därför har han slutat skriva. Här kommer en sammanfattning:

Den mystiska ofattbara kraft – som vi kallar ”Gud” – har skapat allt – rubb och stubb. Miljarder undersköna planeter har skapats både i vår galax Vintergatan och i miljarder andra galaxer i vårt ”synliga universum”. Med mycket stor sannolikhet finns det miljarder ”osynliga universum” – världar som vi inte har ljuskontakt med. Denna insikt blir sannolikt detta århundrades största vetenskapliga upptäckt.

På jorden – vårt hem i universum – simmar rödspättor omkring i fjordarna i norr. Vilken underskön planet vi får njuta av. Livet är en helt sanslös ofattbar gåva – om vi bara kan omfamna skapelsen. Det är därför vi är här. Vår uppgift är att förvalta skapelsen. Gud skapar jordens trädgårdsmästare – varelser som ska lära sig att leva i harmoni med naturen på jorden – Homo Sapiens. Gud skapar ljusvarelser i hela universum med uppgift att ta över och förvalta skapelsen på miljarder andra undersköna planeter.

Den ”fria viljan” – den osynliga förmågan att välja mellan gott och ont – är det pris vi får betala för vår mentala utveckling. Den fria viljan är ett andligt svärd som skapar konflikter. Vi lär oss kollektivt av våra kollektiva misstag. Steg för steg utvecklas vi till hela varma människor. Denna förklaring är den enda logiska förklaringen till skapelsen. Den obegripliga kraft som skapar miljarder olika livsmiljöer skapar samtidigt varelser som ska skolas att ta över och vårda skapelsen.

I detta historiska ögonblick faller ondskans rike på jorden – Mordors rike – samman. Mordors imperium – den s k fria världen – håller på att bryta samman. Krigens epok på jorden närmar sig snabbt ett slut. Folken på ”Moder jord” är äntligen på väg att lära sig läxan att sluta döda varandra – att sluta kriga.

Ondskans hemland USA befinner sig i ett desperat nödläge. Land efter land efter land bryter sig lös från mördarimperiet. USA störtar in i ett blodigt inbördeskrig. Den stenrika ”eliten” i USA – Homo Sapiens mörka avskum – stal för mycket. De fattiga blev för många och tjuvarna blev för få. USA sprängs just nu i bitar inifrån.

De mördade i många månader och årDe organiserade det andra världskriget för att öppna portarna till ”det amerikanska århundradet”. De fortsatte att döda många miljoner i land efter land efter detta krig. Ett nästan oräkneligt antal människor bombades till döds i Korea, i Vietnam, i Irak, i Libyen, i Iran, i Syrien … Mordors rikes folkmord radar upp sig som ett radband.

De dödade 3 000 amerikaner den 11:e september 2001 – en masslakt på sitt eget folk. Därefter östes bomberna över Afghanistan och Irak. Miljoner människokroppar sprängdes. Flera hundra tusen irakiska barn dog. Den ”fria världen” deltog i massmorden. Alla imperiets lydstater hade tilldelats sina uppgifter. Kemiska vapen sattes in i massomfattning – bland annat mot Iran. Saddam Hussein lydde snällt husbondens order. I Vietnam östes både biologiska och kemiska vapen över hela landet. Hundratusentals gasskadade vietnameser lever än idag som vittnen till vad som skett.

Mordors imperium skapade en jättelik armé av mördare – ISIS – för att skapa en amerikansk marionettregim i Syrien. Alla ”heliga krigare” var på väg mot Damaskus för att avsätta landets regering. Då inträffade ett äkta mirakel. En mystisk kraft som ondskan inte kunde förutse räddade Syriens folk. Alla orcher-arméer slogs i spillror.

Nu har den sista krigsfasen inletts – ett monetärt världskrig. USA:s försök att inringa Kina och Ryssland med kärnvapen har slagits i spillror. I Asien förlorade CIA hela sin femtekolonn i Nordkorea. Alla kärnvapenhot från Nordkorea var beställda av CIA men hela agentnätet slogs ut. Detta var ännu ett dråpslag mot CIA – lika stort som ISIS nederlag i Syrien och Irak.

Förlusten av Turkiet blev nästa katastrof för Mordors imperium. Allt har nu gått åt helvetet för mörkrets krafter. I desperation utlöses det ekonomiska världskriget. Slutfasen har inletts – och utgången är given. USA går under precis som Sovjetunionen gick under för 30 år sedan. Västeuropas horder av amerikanska agenter kommer att skingras och försöka gömma sig – precis som skedde i östra Europa efter Sovjetunionens kollaps.

Människan är en ”perenn” djurart. Vårt rotsystem – som överlever den s k döden – lever vidare i livscykel efter livscykel. Den kollektiva läxan att inte döda andra människor var svår att lära. Det tog Homo Sapiens tusentals år att lära sig denna avgörande läxa.

INOM TVÅ ÅR SKER SAMMANBROTTET

Att få uppleva dessa historiska händelser är sanslöst stort. Att få uppleva dollarns fall är helt ofattbart underbart. Nästan alla i den förljugna världen sover djupsömn. Alla hjärnor har kokat över av lögner som öses över oss dygnet runt i nästan alla medier. Vi är offer – vi är hjärntvättade – vi har blivit förvirrade.

Att döda 3 000 amerikaner den 11:e september 2001 – bara för att kunna inleda masslakten i Afghanistan och Irak – förändrade världen. Detta terrordåd var ödesdigert. Alla groteska terrordåd för att skapa fientlighet mellan den s k kristna världen och den muslimska världen var förgäves. Dessa terrordåd klarade inte av att väcka det blanka hatet i en ”gamla världen”. Vi var för många som förstod vilka krafter som organiserade alla dessa vedervärdiga terrordåd.

Mordors rika har prövat allt – nu återstår endast det monetära kriget. Vinnarna är givna. De fredsskapande folken i öster tar mycket snart över världen. Xi Jinping – Kinas president – är utvald av krafter som nästan ingen i väst förstår. Det är på samma sätt med Vladimir Putin. Även han är utvald.

Det är bara att njuta av den sista akten i föreställningen ”Imperiets Svanesång”.

Den som är satt i skuld – i den s k fria världen – lever farligt. En ny valutakorg kommer att ta över handeln i världen. Alla former av amerikanska ”bonds” blir värdelösa. Allt snack om nationella skulder kommer att visa sig vara trams. Den stenrika eliten ”lånade snällt ut sitt stöldgods” – naturligtvis mot ränta. Alla former av amerikanska statsobligationer omvandlas snart till finansiella dasspapper. Alla skulder till ”den stenrika eliten” är därför bara ett sjukt skämt.

Bank-kraschen inleds i södra Europa – eller i dess närhet. Men lavinen av bankkrascher sprider sig snabbt. Tysklands storbanker Commertzbank och Deutsche Bank tvingas slå igen portarna. Samma sak inträffar i Japan strax därefter. Alla länder i det onda imperiet som tvingats tanka amerikanska bonds i överflöd – havererar. Därefter kollapsar USA. Det blir i Västeuropa som det blev i Östeuropa för cirka 30 år sedan – det blir kaos. Endast Norge i väst klarar sig ur det finansiella haveriet  någorlunda oskadd.

Frankrikes handel med omvärlden är på väg att krascha. Landet kommer att koka över av anti-amerikanska stämningar – medan Kina, Tyskland och Ryssland ”går som tåget”. Handelsbalansöverskotten för dessa tre länder är hisnande. Ryssland naturresurser överstiger precis allt vad vi kan föreställa oss. Rysslands naturegendomar är helt sanslösa. Kinas industrialiseringsvågor väller fram som tsunamis. Den kinesiska muren är större än alla andra mänskliga underverk på jorden. One Belt One Road – heter det nya kinesiska underverket. Asien och Europa och Afrika är på väg att smälta samman. Det historiska skeendet är givet. Solen går upp i öster medan solen går ner i hela Mordors imperium.

Det är alliansen Kina – Ryssland som förändrar världen. En värld i fred är nära förestående. Tyskland återtar snabbt sin ledande roll som ekonomiskt lokomotiv i Västeuropa. Framtiden är ljus för alla folk på jorden – men vi får vänta några år innan solen ännu en gång går upp i Västeuropa. Vi har mycket att se fram emot trots allt. Vi får äntligen den efterlängtade freden i Palestina.

Ondskans demoner har fullföljt sitt uppdrag. De är förbrukade för evigt. De kan aldrig mera återfödas på vår underbara planet. Precis så går det till när Gud skapar hela varma varelser runt om i universum. Ondskans andar placeras efter avslutat uppdrag i den himmelska papperskorgen. Inga släkttavlor i världen hjälper – det är över.

PRECIS ALLT ÄR SCIENCE FICTION – ÄVEN SKAPELSEN

Gud sprängde fram universum i en jätte-expansion – Big Bang. Sedan small jättesolar som skapade planetsystem överallt i universum. På jorden kröp vi upp ur haven för ungefär 450 miljoner år sedan. För 70 miljoner år sedan slog en asteroid ner på jorden som öppnade portarna för däggdjurens tidsålder. För 70 miljoner år sedan var våra släktingar små möss. För tjugo miljoner år sedan hängde vi i grenarna i träd i Afrika. Nu är vi här – på väg att ta över och förvalta skapelsen.

Precis allt är science fiction. Att fatta att vi är både kropp och själ låter som science fiction – men detta är den nakna sanningen. Vi är en perenn djurart. När vi nu äntligen lärt oss att sluta kriga öppnas en ljus dörr upp för mänskligheten. Ett fredsrike är på väg vilket skapar oändliga möjligheter.

Vi måste lära oss att tämja många inre demoner. Vi har mycket att ta itu med – men redan nu kan vi koncentrera oss på ”flyndre” – rödspätta. När alla lägger undan sina fiskeutrustningar börjar rödspättan söka sig mot grundare vatten. Det är dags för smörstekt spätta – den himmelska maträtten. Vi har all anledning att njuta av livet och ta för oss av allt som gives. Lingon, blåbär, svamp, fisk av alla slag – precis allt är framdukat.

Kasta ut TV:n rakt genom fönstret och gå ut i naturen. Vi själva är en del av naturen. Vi hör inte hemma i stressade städer. Städerna behövdes under en period men nu har de spelat ut sin roll. Inom en enda generation förändras människornas boende radikalt. Miljarder små jordbruk kommer att skapas över hela ”Terra Mater” – moder jord.

Vore jag ung skulle jag söka mig mot fjordarna i norra Norge. Vi har gjort detta på äldre dagar. Vi är i himlen när vi sitter i en roddbåt och bottenmetar efter torsk och sej i midnattssolens sken. Närmare himlen på jorden går inte att komma – inte för oss. Att fatta att vi ständigt återföds på jorden skapar äkta livslycka. Denna ”tro” är berusande i själen. Att VETA detta är en gudagåva.

Brage Norin

PS: Jag har inget mera att säga eller skriva. Detta inlägg framför för övrigt samma budskap som jag skrivit i många år. Jag sitter på åskådarplats och njuter av skådespelet ”Imperiets Svanesång”. Jag vill vara tyst och inte störa föreställningen. Därför har jag slutat skriva.

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Mordors rika har prövat allt! Nu återstår endast det monetära kriget

 1. Helena Palena skriver:

  Det monetära kriget har börjat!

  Gilla

 2. Pingback: Mordors rika har prövat allt! Nu återstår endast det monetära kriget | corneliadahlberg

 3. Brage Norin skriver:

  Det amerikanska folket har tappat livslusten. Antalet människor som väljer att avsluta sina liv med hjälp av s k överdoser skenar. Syfilis och andra könssjukdomar likaså. Landets infrastruktur förfaller. Allt är på väg att förfalla. Nästan hälften av landets invånare lever i misär. Landets skulder rusar som en raket. Delstaternas skulder, kontokortsskulderna, studielånen, bolagens skulder – precis alla former av skulder far upp i skyn som ett raketbatteri. Kalifornien och flera andra delstater är på väg att krascha ekonomiskt. USA:s handelsunderskott med varor har exploderat. I juli månad i år 2018 inträffar en katastrof – underskottet hamnar över 72 miljarder dollar. Observera att detta sker på en enda månad. USA:s handel med varor håller på att braka samman. Allt pågår mitt framför ögonen – nästan ingen ser det!

  Det amerikanska folket har splittrats oåterkalleligt. Hatet exploderar. Hur kan någon enda tänkande människa vara så blind att de inte ser skeendet? Detta förfall i USA sker samtidigt som Asien exploderar. Folken i öster börjar tro på framtiden. Miljarder människor drar åt samma håll. Oj vad det går fort. Please – VAKNA!

  Gilla

 4. Lars Lindeberg skriver:

  Exakt beskrivning av situationen i USA!

  Gilla

 5. Anna skriver:

  Det var en efterlängtad krönika Brage! Jag delade din förhoppning för Saudis kronprins Mohammed bin Salman när han inledde förhandlingar med Kina om yuanbaserad olje handel i höstas!
  Men vad hände sedan? Var finns MbS?????? Vad hände i April i år när en skottlosning inträffade vid kungliga palatset i Rijad? Varför var han inte synlig sedan dess (förutom några synligt manipulerade bilder)? Vem styr landet? Varför är det så tyst om Saudi? Landet är garant för petrodollarn och det största kunden för USA-s militärindustri!!!!!!!!!!!!!! MSM har blivit helt tyst om ”petroyuan” ”Reformer” m.m. Är MbS död och ondskans Imperium har tyst och diskret övertagit landet?

  Video;

  Gilla

 6. Brage Norin skriver:

  CIA styr Saudiarabien sedan några månader tillbaka. CIA-kuppen planerades noga under kronprinsen Muhammed bin Salmans vistelse i USA. Denna kupp lyckades till skillnad från försöket att avsätta Turkiets president. Det saudiska folkets dröm Saudi Vision 2030 är på väg att omvandlas till sin raka motsats – en mardrömsvision.

  Egentligen var det självklart att CIA skulle ingripa. MbS var inte vid sina sinnes fulla bruk. Han var för opålitlig i CIA:s ögon. Han kunde svänga som en vindflöjel. Att tillåtas styra ett så viktigt oljeland som Saudiarabien var otänkbart. Bara tanken att Saudiarabien skulle börja sälja olja till Kina i Yuan förstörde nattsömnen för alla CIA-agenter över hela jordens yta. MbS begrep inte bättre. Han var alltför ”bakom flötet” för att kunna behålla makten.

  Problemet för CIA:s väldiga agentnät i landet är hur de ska styra det sjuka kungadömet. Saudi Vision 2030 väckte nämligen drömmar hos stora delar av den unga befolkningen. Frågan är om inte CIA har hoppat ur askan rakt in i elden. Framtiden får utvisa om CIA begått ännu ett historiskt mega-misstag. Det kan i vilket fall bara sluta på ett sätt – total förvirring och kaos.

  Jag är absolut säker på att CIA:s agentnät inledningsvis var segerrusiga och började sova bättre efter den lyckade statskuppen. Men jag är lika säker på att sömnsvårigheterna återkommer. En svår social oro är oundviklig i landet. Alla håller andan i Mellanöstern. Alla säkerhetstjänster i hela världen iakttar tystnad – trots att alla vet vad som hänt. Till och med ”vanligt folk” förstår att CIA har tagit över landet. Alla i Saudiarabien – nästan utan undantag – är rädda.

  När dollarn kollapsar blir det ett djävla kaos i landet – en saudisk mardröm. Jag sänker landets närmaste framtidsutsikter till ”värsta tänkbara”. Det är steget över ”katastrof” – USA:s framtidsutsikter. Vilken sjuk värld vi lever i. Oj vad jag längtar efter världsfred.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Den verkliga makten syns inte i media. Israel har full koll på Amerika!
  https://www.darkmoon.me/2018/israeli-spying-on-trump/#more-103954

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Amerika är på deken. Infrastrukturen är under all kritik. Säger bara alla broar som behöver repareras. Trump ska göra Amerika stort igen. Ett utsuget bo är vad det är. Under tiden gror välståndet i öst. Och dom som styr – corporatefascists – bryr sig inte för dom skor sig no matter what. En stor örn som seglar ovanför och roffar. De verkar inte få igång ett stort riktigt krig. Istället blir det ett monetärt krig. Vi får se hur det slutar. Den kloke har jord, skog och fastigheter. Plus silver och guld och alltså inga pengar på banken.

  Gilla

 9. Anna skriver:

  Tack för ditt svar Brage! Det är vad jag har själv misstänkt men det finns Ingen info, inte ens de alternativa medier skriver om detta!
  Det betyder att Syrien och Iran kommer inte undan att konfronteras med Saudi som i verkligheten är inget annat än USA-sionisternas militära bas. Saudier har förmodligen inte mycket att säga om detta! Och vi som bor på den ”mest civiliserade, upplysta delen” av världen skall få veta att: SAUDARABIEN HAR ANGRIPIT SYRIEN OCH IRAN!
  USA (och tyvärr även väst) har kollapsat moraliskt och den ekonomiska Kollapsen är bara en välförtjänt biefekt som är oundvikligt i sammanhanget!
  Just nu eskalerar fullständigt runt och i Syrien! Be för folket i MÖ och be för alla som kämpar och stödjer de i denna kamp!

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Kommentar från Darkmoon:
  JOHN KIRBY
  August 30, 2018 at 6:05 pm
  The Zionist Power Lobby is so strong that it really does control America, particularly in forign and military policy.

  AIPAC demands that Members of Congress pledge support for Israel. They would normally be made to register as agents of a foreign power, but no, not for Israel. Senators, Congressmen, Generals and Admirals know this, and I suspect that many of them feel a sense of betrayal. Also I think many Jews feel the same way.

  There is so much strain in the system now that a revolt of some sort is likely. I don,t know where it will come from but it will happen. The smear of antisemitism has been used too often, I would say that it would be a mark of honor to the man who breaks the taboo in Washington DC.

  The media are way off the truth and need to wake up to reality

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.