SDs valfilm! Stefan Löfven kastar sten fast han sitter i världens största glashus!

Sverigedemokraternas valfilm är en riktig pungsmäll på sossarnas präktiga framtoning. Tyskarna kom till Sverige för att hämta inspiration och lära sig av svenska socialdemokrater.

Stefan Löfven betonar ofta att SD är ett nazistiskt parti med nazistiska rötter! Det börjar han med att säga i SDs valfilm. Sen kommer sossarnas egna bruna historia fram i denna dokumentär. Mycket bra gjort av SD att smasha tillbaka med råge! Detta är del ett av två.

Tog socialdemokraterna intryck av nazisterna? Följde inte bara Socialdemokraterna de antisemitiska strömningarna i tiden?
Socialdemokraterna var inte en del av tidsandan, utan drivande. Tyskarna kom till Sverige för att hämta inspiration och övertog tänkandet.  Sossarna var drivande och fick tyskarna att åka hit och lära sig hur man utrotade folk som inte var önskvärda.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till SDs valfilm! Stefan Löfven kastar sten fast han sitter i världens största glashus!

 1. Björngunnar skriver:

  Det duger inte att framföra lögner, det är sanningen och hela sanningen som skall upp på bordet även om judarna därigenom oundvikligen exponeras som lögnare.
  Den sk. förintelsen, gasningen av judar är en lögn.
  Inte en enda jude avlivades med gas.
  De personer som vågar framträda och berätta sanningen som te. x Pastor Williamsson är värd mer än hundratals ljugande svenska och andra nationers riksdagsmän tillsammans.

  Gilla

 2. hllviken skriver:

  Härskarklassen har alltid betraktat undersåtarna som slavar och ibland som nyttodjur.

  Nyttodjur rangordnas. De bästa avlas på och de sämsta tas bort.

  Härskarklassen säkrar och utökar sin makt genom hemligt styre. Samhällets maktelit är sammansvurna.

  När det gäller systematisk gallring i befolkningslagret är det mer vettigt att ha Charles Darwin som utgångspunkt. Hans släkt var medlem i Frimurarna. I denna orden planerades vilken befolkningsutveckling de vill ha. Länder är endast underavdelningar för den globala makteliten.

  http://www.henrymakow.com/was_darwin_an_instrument_of_th.html

  http://www.jesus-is-savior.com/Evolution%20Hoax/devilution.htm

  Gilla

 3. HT skriver:

  Mycket intelligenta människor som har gjort denna film. Innehåller ett snyggt inbäddat budskap som tas för givet av de flesta. Människor i allmänhet tänker vitt/svart, höger/vänster och kan inte förstå dem som spelar i båda lagen och som är polaritetsskapande.

  Gilla

 4. Socialistdemonerna får äntligen äta sitt eget bajs skriver:

  Till Björngunnar
  Visst är den s.k. ”Förintelsen” en bluff. Det tog inte många veckor för ca 15 år sedan att förstå när jag på riktigt läste på och fördjupade mig i ämnet. Den mest fasansfulla chock jag genomlevt.
  Men när de vrider det på detta sätt att de fasansfulla socialistdemonerna har ”gasat” ”undermänniskor” och haft sig är jag den förste att underblåsa lögnen. Det är riktigt kul nu att dessa vidriga civilisationsförstörande socialister får smaka på sin egen medicin. Allt de falskeligen anklagar tyskarna för kan de gott få tillbaka med ränta och råge, hehe.

  Gilla

 5. SverkersSverker skriver:

  Det har rört sig frammåt i ”förintelsefrågan” på senare tid.
  Numera när man tar upp frågan med troende, så märker man att de blir helt ställda, när man ber dom att beskriva vad deras bästa argument är, som gör att de tror på den.
  Ibland mumlar de om miljontals med vittnen, vilket fastnar i halsen, när dom själva hör hur dumt det låter, för hur kan så många vittna om det, som följdaktligen då inte mördats?
  Men vittnen är ju i regel en kass sort av bevisning, så därför är det bättre när man går in på den tekniska bevisningen.
  Där vet folk ingenting annat än just de där gaskararna, som hjärntvättats in i deras arma skallar, vilket faller platt till marken, när man frågar hur dom vet att det är sant. Det är ju bara ett påstående från ena parten.

  Större delen av mänskligheten kommer att få gå i terapi för att bearbeta att de varit så totalt grundlurade.
  De som bedragit större delen av mänskligheten skall fara åt he..vete, vilket ju är rimligt, då de tillber Satan, vilket t.o.m Jesus sagt, enl Bibeln (NT, Johnnes evangeliet 8:44)
  Alla skenheliga kristna kan ju suga på den karamellen extra mycket 🙂
  Vi andra kan glädja oss åt att äntligen slippa bankparasit-oket, som gött bedragarna i hundratals år, och sugit ut mänskligheten.

  Gilla

 6. hllviken skriver:

  II

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  hllviken! Mycket bra bild. Den skulle vi se förklarad i tv morgon, middag och kväll!

  Gilla

 8. hllviken skriver:

  lll

  Gilla

 9. janne skriver:

  Ni skriver en del om förintelsen och att den inte har ägt rum. Det är sant att den inte gjorde det i den form det hela tiden har berättats, men det finns en sanning från förloraren sida också.
  Jag köpte boken ”Hellstorm” och får lov att säga, det är den jävligaste bok jag läst i hela mitt liv, tårarna föll ideligen och jag tänkte: hur fan har dom kunnat hålla detta dolt så länge.

  Jag vill uppmana alla att läsa den boken för det förändrar synen på vad som hände i och framförallt efter 2 världskriget.

  Gilla

 10. G54 skriver:

  Janne: ”Förintelsen av Tyskland” av Lars Adelskogh är inte heller någon rolig läsning men den borde alla läsa.
  http://www.eaec-se.org/articles/Adelskogh/Vae-Victis-Om-Forintelsen-Av-Tyskland.htm

  Gilla

 11. Pingback: Kohandel i sandlådan! Löfven kastar flera fläskben så Sjöstedt röstar ja | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.