Putin och Trump in the big meet! Teater på hög nivå!

Vi minns att Gorbatjov och Reagan möttes på Island för ett toppmöte om framtiden för världen 1986. Hur blev det? Jo, det gick åt helvete. Nato slukade alla Warzawapaktens baser.

I eftermiddag är det dags. För första gången sitter presidenterna Donald Trump och Vladimir Putin ned enskilt för ett möte. Omvärlden följer sammankomsten med spänning – och nervositet. I centrala Helsingfors förbereder nu bland annat militär inför mötet mellan president Donald Trump och Vladimir Putin. Man är inställd på bråk för längs huvudstråken sätts bland annat kravallstaket upp.

Här hemma skriver Pia Hellerz på Facebook med anledning av att Scott Bennett skriver ett brev med goda råd till Donald Trump. Varvid jag gör detta inlägg eftersom jag är förvånad över hur folk tror att Putin och Trump kan göra något åt tillståndet i världen. I mitt sinne är båda styrda av den osynliga handen. Till och med Partiet De Fria med Carl Norberg i spetsen och som sysslar med bankfrågan ser Trump som en hjälte som ska dränera the Swamp. Pia Hellertz har en boksida med all sina artiklar. Ni kan läsa här!

Pia Hellertz: Jag har just läst bland det starkaste jag läst på länge. Jag får nästan hjärtklappning. Ännu en sanningssägare, en hjälte bland hjältar, Scott Bennett, riskerar sitt liv med att berätta sanningen och uppmana president Trump att göra detsamma. Läs gärna presentationen av Bennet längst ner så ser du att det inte är vilken duvunge som helst som vågar skriva.
Detta är två korta utdrag ur artikeln.

”Bevis och expertutlåtande bekräftar utan tvekan att attackerna den 11 september 2001 mot Pentagon (liksom mot World Trade Center och Solomon Building i NY, WTC7) var en välplanerad, välfinansierad psykologisk operation – en False flag-attack på amerikansk mark – utformad för att trigga och manipulera det amerikanska folket, kongressen och den amerikanska militären till en fullskalig krigsmobiliseringsställning med avsikt att störta, sprida och förändra Mellanösterns länder och Afrika direkt politiskt, kulturellt och ekonomiskt till nytta för den sionistiska staten Israel.

Dear President Trump,

Jag tror att ditt ledarskap med att avslöja sanningen om 9/11 inför allmänheten kommer att slutföra jobbet med att ta ner Deep State och Shadow Government (skuggregeringen) – Det kommer att hjälpa dig att stänga av den skadliga zionistiska / saudiska infiltrationen och omstörtningen av den amerikanska ekonomin, regeringen och samhället och det kommer att hjälpa dig att visa för den större allmänheten, varav de flesta inte röstade för dig, att under din ledning kan USA: s regering lita på att ’städa huset’ och berätta sanningen.”

As a military officer and also contractor for Booz Allen Hamilton, I was assigned to the Joint Interagency Operations Center at U.S. Central Command, where I identified, tracked, and reported on terrorists, their financial donors, networks, banks, and activities.

Part of my mission was to investigate, discover, and expose all acts of “waste, fraud, and abuse” by Terrorist Financing Operations Director Dov Zakheim who was my senior supervisor. It was known that Dov Zakheim had secretly arranged for $2.3 trillion dollars to be mis-appropriated through Pentagon channels when he had been the Pentagon Comptroller.
Very respectfully,
Scott Bennett

Vi minns att Gorbatjov och Reagan möttes på Island för ett toppmöte om framtiden för världen 1986. Hur blev det? Jo, det gick åt helvete. Nato slukade alla Warzawapaktens baser. Läs lite om det här – Putin trodde inte sina öron!
The Reykjavík Summit was a summit meeting between U.S. President Ronald Reagan and General Secretary of the Communist Party of the Soviet Union Mikhail Gorbachev, held in Höfði in Reykjavík, on 11–12 October 1986.

Läs mer:

Är Trump medlem i Chabad- ormens huvud

USAs varuhandel med Kina kraschar

Allt vi har lärt oss är en lögn

CIA beställer hot från Nord-Korea

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Putin och Trump in the big meet! Teater på hög nivå!

 1. hllviken skriver:

  II

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  hllviken: Ja, hur vågar Trump uppföra sig som en tölp! Donald Trump var skuldsatt över öronen. Men 20 banksters beslöt att satsa på honom. Och nu är hela han köpt. Han är Israels man och ingen säger något om dom instängda människorna på Gaza. Palestina finns snart inte mer.I Sverige är det tyst. Israel har slukat allt och målet är ett Stor-Israel och sen tänker man ge sig på Iran. Så man kan ha sin dröm om en stark man som ska rädda världen. Tyvärr är det inte så. Always follow the money. 🙂 Ken O´Keefe har koll:

  Gilla

 3. hllviken skriver:

  II

  Gilla

 4. hllviken skriver:

  llll

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.