Kris! Har vi inga matlager behöver vi inga vapen till vårt försvar heller!

Det svenska försvaret måste komma i balans i avvägningen mellan vad som ska göras och de resurser, som riksdagen anslår. Foto: Försvarsmakten.

Här kommer lite intressanta saker från signaturen SAP!
”Men Sveriges makthavare köper helikoptrar som vi inte har råd att använda i fredstid samtidigt köper vi Luftvärnskanoner från USA för många miljarder. Utan mat är vi försvarslösa oavsett hur många kanoner vi har.”

Här finns en möjlighet för skumma typer bland makthavarna att sudda bort det som stör deras rykte, samtidigt som de kan se till att inget suddas ut hos allmogen mer än deras människovärde. https://www.google.se/policies/faq/

Från stenåldern till dataåldern och tillbaka till stenåldern igen? Symtomen på makthavarnas tillkortakommanden är inte få. Jordbruksverkets oförmåga att betala ut jordbrukarnas stödpengar från EU. Den 30-åriga djurskyddsterrorn mot djurägare. Sveriges tilltagande vanvård av landsbygdsbefolkningen. Detta leder till att svenska folket saknar förmåga att försvara sig då vi helt saknar försvarsberedskap när vi i fredstid inte ens har egenproducerad mat till ens halva befolkningen. Samtidigt säger riksrevisionen att det saknas beredskapslager av drivmedel, handelsgödsel, utsäde, matkonserver m.m. Har vi ingen mat till vårt försvar så behöver vi inga vapen heller. Men Sveriges makthavare köper helikoptrar som vi inte har råd att använda i fredstid samtidigt köper vi Luftvärnskanoner från USA för många miljarder. Utan mat är vi försvarslösa oavsett hur många kanoner vi har.

Svenska jordbrukets intäkter räckte 2014 till att täcka endast fyra procent av vårt jordbruks kostnader. Målsättningen borde väl varit minst 100 procents kostnadstäckning. Den genomsnittliga kostnadstäckningen i EU var 63 procent. Tjeckien och Ungern hade samma år 198 respektive 220 procents kostnadstäckning. Förklaringen till dessa siffror ligger i att 82 procent av de svenska jordbrukarhushållens inkomster kommer från inkomst av tjänst,  två procent är kapitalinkomster, 16 procent är näringsverksamhet där jordbruket ingår. Tar man bort alla jordbruksfrämmande inkomster från dessa 16 procent så finns det inte en krona kvar till att betala jordbrukets kostnader med. Fungerade alla mellanhänder som de svenska bönderna så skulle maten vara helt gratis. Dataåldern betyder i vart fall för svenska bönder dubbelt arbete till alla = DATA.

Nordpost har havererat. Kina-paketen har svämmat över alla bräddar. Det hade man ingen aaaaning om. Kan undra om våra förtryckta deklarationsblanketter blir synliga före innan de skall vara inlämnade? De började skickas ut 15 mars. Har Du fått Din?
De utslagna i storstäderna, alla dessa utanförskapsområden (No go zoner) arma människor som måste leva där . Kulturberikningen har ökat våldtäkterna och i synnerhet gruppvåldtäkterna. Skjutningarna, bilbränningarna och bilförsäkringarna ökar stadigt i pris. Målvakterna som äger hur många bilar som helst men aldrig betalar några böter av något slag. Äntligen verkar man ha hittat en metod att stoppa målvakterna men det har tagit en förskräcklig tid att komma till skott med eländet.

Och så har Aftonbladet berikat oss med ”Svenska hjältar” som arvoderas av svenska staten för att polisanmäla s.k. ”näthatare” på Facebook. En av dem, Tomas Bergström, berömdes av Aftonbladet för att ha polisanmält 750 näthatare. Själv är han före detta polis som bland annat ägnat sig åt att vanvårda Jakar till döds genom att inte utfodra och vattna djuren. Brottet har dock preskriberats, så nu heter han Tomas Åberg och jagar s.k. näthatare (de som kritiserar invandringen).

Stöd Nya Tider en läsvärd tidning. Har någon annan tidning skrivit om denna skandal? När staten hotar sina medborgare på detta sätt vad skall detta benämnas?

För 43 år sedan, den 4 april 1975 publicerades Tage Danielssons geniala dikt DATORN i diktsamlingen ”Tankar från roten” Ett mästerverk i sitt slag. Läs och njut av hans klarsyn för 43 år sedan då fanns det inte ens några persondatorer. Sprid den, den kan öppna ögonen på vårt hårt prövade folk.

DATORN
Av Tage Danielsson
Datorerna tänker ju så fort, rätt och bra
Och ger våra hjärnor all hjälp de vill ha.
Men plötsligt, på något underligt vis,
blir datorn i stället en jättepolis.
Dess hjärna har blivit identisk med statens,
Dess tankar blir fientliga som byråkratens.
Den hatar tillbaka som Du hatar den.
Den tyr sig till husse som matar den.
Datorerna är byråkraternas hundar,
Som snokar, bevakar och aldrig blundar.
Så trots att datorerna tänker så rätt,
Så tänker de fel, på nåt underligt sätt.
De matas som hundar av hundarnas herrar,
Med herrarnas fel, som de blixtsnabbt förvärrar.
De tänker som herrar, kristallklart och kallt.
Sån herre sån hund. Och det värsta av allt:
Hur storvulna planer de än mäktar välva,
Ifrågasätter de aldrig sig själva.

Bästa hälsningar
SAP
Tro nu inte att det är socialdemokratiska arbetarpartiet som står bakom om någon skulle komma på sådana tankar.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Kris! Har vi inga matlager behöver vi inga vapen till vårt försvar heller!

 1. Lars Lindeberg skriver:

  Ja du det är tredje gången som kommunister, femtekolonnare och landsförrädare har försatt Sverige i en livshotande situation samtidigt har dessa kriminella avskum tjänat stora pengar på att sälja ut våra vapen depåer. beredskapslager inom 100 år!
  Denna gången har de tagit brödet från bordet samtidigt! Om en kris eller världskrig skulle utbryta!
  Det kommer att ta minst 10 år att reparera skadan men då finns nog inte Sverige längre!
  Det kan ju vara en tröst på vägen!
  Folkmordspartierna arbetar för högtryck! För att få bort svenskarna!

  Gilla

 2. Olle Gill skriver:

  ha, ha, ha, ha,…Ja det är dags att vakna,..
  Ingen fattar något förrän, brännvinet sinat och Volvo-bilen är skrotad,..och man står där utan något som är av vikt för ens dagliga överlevnad. Likaså,..vad skall vi med ett försvar till i dags läget?
  Då en enorm invasion pågår dagligen, utan den minsta kontroll, av människor vilka får allt utan
  att gjort något som för tjänar dessa personers rätt till allt som andra skattat för,..!?
  Nej, det är nog på gång,. åt ett galet håll för Världen som för Sverige,..då vi är i händerna på naiva drömmare som kallar sig för Socialdemokrater – Miljöpartister – Vänstern – Moderater – Liberaler – och Centern,…jaha tänker nu de få som läser detta,..!? Han är någon form av populist till höger om högern,..Nej men kanske en realist, som insett, att inget av de nämnda partierna, kan inse hur vi skall klara vårt land i den demokrati vi en gång skapat. Utan framtida drastiska åtgärder som ingen vill uppleva. M a o vi har varit allt för slösaktiga och oansvariga med de skattemedel som kommer till statens kassa skrin. Vi har varit allt för naiva i tron på alla människors vilja till arbete och sin försörjning. Vi är allt för naiva i kontrollen på invandring, i form av asylsökande och flyktingar kontra arbetskraft invandring, identitets kontroller och vart alla bosätter sig, mm mm.
  jag lovade en gång att aldrig mer kommentera något,..
  Men detta var nog det sista.
  OAG

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Klart du ska kommentera! Tystnar vi är det totalkört. Bara det att pensionärerna i Sverige har det sämst i Norden! Svenskarna är verkligen totalblåsta. Undrar när folket vaknar som man gör i Ungern! Heja Ungern! Sista bastionen i väst sen är det fritt fram för NWO!

  Gilla

 4. Samuel af Ugglas skriver:

  Varför sålde den svenska bondekåren sin själ till socialisterna?
  Kan det möjligtvis vara LRF som spelat under täcket med socialisterna?

  Gilla

 5. Carl-Gustaf Theen skriver:

  För ordningens skull; det är inte luftvärnskanoner som vi köper av USA, det är deras gamla (utrangerade) Patriot luftvärnsrobotsystem. Om vi ska investera miljardbelopp i förbättrat luftvärn, så borde vi i alla fall inte ha köpt detta idag mycket gamla system då det finns europeiska tillverkare av dylika med bättre pris/prestanda än vad USA erbjuder. En urdålig affär på alla sätt…
  Här finns en av många artiklar rörande denna skumma affärsuppgörelse där bl a ett av de tekniska kraven helt enkelt togs bort i slutet av upphandlingen; ett krav som Patriot-systemet inte klarade av!
  https://www.nyteknik.se/samhalle/sd-kritiskt-mot-valet-av-luftvarnssystem-6882481

  Gilla

 6. Pingback: Småpartier | corneliadahlberg

 7. Benny skriver:

  Jodå, svenska politiker har sett till att Sveriges befolkning är utsatt för utländsk inblandning av EU och USA bortom en gräns vi inte trodde var möjlig på 80-talet när Sverige fortfarande var en mer oberoende nation. Man har inga beredskapslager, inget försvar värd namnet, gränserna står på vid gavel för islamister m.m. Inse att det är kört och att Sverige befinner sig i en mycket allvarlig situation och den främsta orsaken till detta är USA-spionen Carl Bildt och hans efterföljare Rhuinfeldt även om Ingvar Karlsson och Göran Persson är medskyldiga då de inte vågade stoppa detta. (Kanske var det för sent redan då när CIA redan hade tagit ett grepp och hotade politikerna?) Troligtvis ligger CIA bakom mordet på Palme och mordet fungerade som en varning till svenska politiker att räta in sig i ledet. Bli inte förvånade om Victor Orban plötsligt tvingas avgå eller drabbas av plötslig ”olycka” spåren förskräcker när det gäller att göra sig av med för oligarkerna obekväma personer.

  Gilla

 8. Pingback: Lite om eländet som händer i Sverige! Tomas Åberg stämmer mig för förtal! | Helena Palena

 9. Pingback: Helena Palena: Lite om eländet som händer i Sverige! Tomas Åberg stämmer mig för förtal! – Bakom kulisserna

 10. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg.

  Gilla

 11. Pingback: Kris! Har vi inga matlager behöver vi inga vapen till vårt försvar heller! – Suzie Weathers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.