Är Chabad illuminati-ormens huvud? Är Trump medlem?

Masonic hand sign. Med händerna kan man signalera mycket! Donald Trump är Fred Trumps son. Se även bilden nedan.

I tidigare inlägg har jag ställt frågan om Hitler var med i spelet om den stora planen för mänskligheten – New World Order. Jag börjar mer och mer tro att han var det. För det blir man häcklad av dom som vill se Hitler som en stor ledare och så blir man kallad för konspirationsteoretiker. Alla som får synas och utöva makt i topp är med i planen. I alla fall i min värld. Och i Henry Makows. Det finns alltid en sanning. Den ska fram no matter what.
Nazisterna räddade ledare för en hemlig kult! Varför? Om man tänker att det finns ett rövarband som styr världen i en viss ordning blir det logiskt. Henry Makow ställer frågan om Chabad, en satanisk judisk kult, i hemlighet kontrollerar värdsliga händelser. Faktum talar för det – både nazisterna och US State Department gjorde undantag för ledaren Josef Schneerson.

Nazis Rescued Leader of Jewish Supremacist Cult. Why?
Does Chabad, a satanist Jewish supremacist cult secretly control world events? The fact that both the Nazis and the US State Dept. made an exception for Chabad leader Josef Schneerson suggests it does.
Michael Berg var medlem av Chabad i fyra år. Han konfirmerar att Chabad är en kriminell rasistisk supremacist kult som jobbar för en masonisk judisk (illuminati) världsdominans. Det är uppenbart att Trump är medlem. Hans dotter och måg Jared Kushner är med. Förmodligen även Putin.

Donald och Melania Trump. Till vänster mågen Jared Kushner och dottern Ivanka.

CONCLUSION: AMERICANS ARE BEING DUPED AGAIN
Världen kontrolleras av en satanistisk kult vars mål är att degradera och förslava mänskligheten. Krigshets, könsförvirring och migrationen ska ses i ljuset av det. Läs mer!

Is Chabad the ”head of the Illuminati snake?”

The Hoyer Memorandum föreslår att Sabbatean Jews (Illuminati) planerade utrotande av sina bröder judarna. Syftet var att framkalla ett trauma att judarna behövde ”ett eget hemland”.
The Hoyer Memorandum suggests that Sabbatean (Illuminati) Jews were complicit in planning the extermination of their fellow Jews. The purpose was to trauma brainwash Jews to believe they needed ”a homeland” of their own when thanks to Freemasonry, they dominated every country they inhabited.
”My Jews knew full well, what world Jewry had in store for them and they were as helpless as the German people themselves.” SS Lieut General Horst Hoyer Läs mer!

Sens moral: De som drar i trådarna går med andra ord gladeligen över lik – sina egnas –  för maktens skull!

Vilka resurser den djupa staten har

Sebastian Kurz slänger ut George Soros från Österrike!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

78 kommentarer till Är Chabad illuminati-ormens huvud? Är Trump medlem?

 1. hanbod skriver:

  Ulf Kristersson!?

  Gilla

 2. baravarat skriver:

  Kära du, så om flera lägger konkreta fakta/bevis så blir du häcklad!?
  Hitler hade aldrig någon plan att utrota någon alls…
  Röda korset själva pratar om ca 300000 totalt döda under kriget av alla möjliga orsaker, Att de blev utrotade blev ett begrepp först efter kriget.
  Ja många judiska högt uppsatta drog medans Tyskland och dom hade en överenskommelse att de fick sälja sina ägodelar i Tyskland och få samma summa pengar från sin ”ambassad” i Palestina.. Överenskommelsen fanns från 33-41 om jag inte miss minner mig totalt.

  Sen kan du ju aldrig skylla dagens elände på honom du vet ju inte hur världen skulle sett ut om rätt sida vunnit, eller hur!?
  Det enda du vet är hur det ser ut….

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Hitler var en nyttig idiot! Han användes som alla andra. Han blev en stor skådis på scenen. Skyller således inte på honom. Skyller således inte på honom.

  Gilla

 4. Lars Lindeberg skriver:

  Tyvärr, frågan är inte ens värd att besvara!
  Det vi vet är att de Amerikanska krigsförbrytarna är de värsta jorden skådat hur du än vrider och vänder på det! I över 200 år har de varit verksamma!
  Ingen i mänsklighetens historia har begått sådana brott och kommit undan med dem!
  Märkväl att det var/är Amerikanarna som hjälpte kommunisterna till segern annars hade kommunismen varit bortsopad från världens yta!
  Det förtigs än idag trots att vi vet enormt mycket mer om vad som har hänt!
  Du behöver inte ens gissa för att förstå varför så är fallet!

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Kommentar från Pia Hellertz:
  Tack Helena,
  Idag har jag ägnat mig lite åt en föreläsning som bekräftar dina tankar. Freemason Priesthood of Babylon & Egypt by Walter J. Veith

  Publicerades den 22 aug. 2017 – 1,5 TIMME

  Prof. Walter J. Veith lectures on the various aspects of Freemasonry and its origins. I’m sure many will note his affiliation with the Seventh Day Adventist church and even the church’s own association with the Freemasons, but this presentation remains true for any religion. It also includes additional images to help emphasize the professor’s points.

  Gilla

 6. SasjaL skriver:

  Det är uppenbart att Trump är medlem.

  – Hur? Sedan han blivit president, så har han kämpat rätt hårt med att den typen av ‘personer’, dvs globalister, skall få ta konsekvenserna av sitt agerande. Det talar snarare om motsatsen.

  Gilla

 7. Kat skriver:


  Hitler var med I spelet

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Kat! Bra genomgång i videon. Har aldrig trott på kyrkan och prästen. Svarade nej på alla frågorna i filmen. Kanske därför jag inte är lika hjärntvättad som dom flesta. I ett inlägg för ett tag sedan skrev jag islam kom till för att Rom ville det. Och då blev man påhoppad i vanlig ordning. Den som inte vill titta på hela filmen kan kolla vid 48:07. Den som inte tror att Hitler var en av dom borde kolla igenom rubbet.
  Upplägget är att alla tre religionerna ska flyta samman till en i ett nytt tempel i Jerusalem = New World Order. Kolla på Sverige hur Antje Jackélen och Åke Bonnier vet vad som gäller. Hur dom är så vänligt inställsamma till islam. Och ta den där Brunne eller vad hon heter som ville ta bort jesus i Sjömanskyrkan. Snacka dom det vad det är som gäller. De är helt rätt ute!

  Gilla

 9. Kat skriver:

  🙂

  Gilla

 10. Kat skriver:

  Helena, tror du skulle ha utbyte av denna film. Om hur vi luras dyrka Saturn (satan) genom alla religioner

  Gilla

 11. baravarat skriver:

  Ni är ju ute och cyklar! Man kan ju vrida och vända på saker men det fakta talar för rent som ordet är går icke vrida. Tro vilka ni vill är med tro att kristendom startade Islam säger bara ni lär er fel! Om man då ska peka på problem bör man inte som du ändra riktning från å till, zionismen startade islam som motpol mot kristendomen då judendom ärvs kunde inte den hjärntvätta alla och då hade ju inte ett folk vart de utvalda heller..
  Typ något sådant med reservation för stavfel och missuppfattningar…

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  baravarat! Titta på videon. Hela. Lär dig vad som gäller en gång för alla.

  Gilla

 13. Kat skriver:

  Swastika i davids cross, googla. En bild säger mer än tusen ord. Sedan har vi deras lilla ordlek med Nazi -AshkeNAZI.
  The Nazi swastika has undeniable associations with Saturnian symbols (Black Sun Swastikas for example).

  Gilla

 14. Lasse Anckarman skriver:

  Du tror som du gör för att du inte läser den fakta som talar mot din tro som postats multum av undertecknad plus ett flertal andra. Efter över ett års försök att få dig att begripa världens tillstånd så ter det sig meningslöst att fortsätta. Hitler gick emot banksystemet, och var varken nyttig idiot eller agent, och det har med fakta att göra , inget annat. Det borde du förstått vid det här laget.

  Chabad är för övrigt ingen ”hemlig” organisation, utan helt öppna (dock kan det vara en fördel att ha läst lite om judendomen), och det är det som är själva grejen bakom att förstå sin egen samtid, att läsa och studera relevant information, inte konspirationsnissar som yrar.

  https://www.chabad.org/

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Lasse A! Tror bestämt att det är du som måste lära dig mer. Lyssna på Johan Oldenkamp (Pateo). Då får du höra lite om det här med uppkomsten av islam som Rom skapade på 600-talet. Från 9:48 intressant om Första riket, Andra riket och Tredje riket. Här kommer upplysning om att Hitler var en romersk soldat liksom påvarna är. Påven bär samma kors som Hitler alltid bar. Frimurarna tjänar Rom. Målet är en ny världsordning, med ett nytt tempel i Jerusalem och en enda religion. Kommentera gärna varför Hitler alltid bar samma kors som påvarna.

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Ett till bevis på sammanslagningen som komma skall. Muslimska Brödraskapet leder morgonandakten.
  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1036502?programid=1320

  Gilla

 17. Lasse Anckarman skriver:

  Helena! Du är förbanne mig helt obildbar. Läs den information jag bjudit på ett otal gånger i stället för att fortsätta posta teorier som du inbillar dig stöder din tes, och diskutera sen. Meningen med en debatt är väl att man ska utbyta information och analysera och värdera den, eller hur?

  https://theuglytruth.wordpress.com/2018/03/13/300-rabbis-vow-to-wake-eu-from-its-dangerous-slumber/

  Hitler bar kors därför att han var djupt kristen. Läs relevant historia istället för konspirationsteorier utan bäring, som endast finns där för att förvilla. Frimurariet är judiskt i grund och botten och det du skriver om en ny världsordning stämmer, men det är en JWO med Jerusalem som världens huvudstad och gojim som deras slavar. Detta kommer från GT, som är den hebreiska bibeln och inte kristendomens. Allt som händer utgår från torah.

  Gilla

 18. Lars Lindeberg skriver:

  Jag delar din uppfattning Lasse Anckarman! Den bästa källan att lära sig om islam och dess upphov är att läsa Maxime Rodinsons ”Muhammeds biografi” därför islam handlar om Muhammeds liv! Samt Koranen! Det är islam! Boken som Maxime skrivet håller hög akademisk standard!
  Boken finns tillgänglig på Alhambras Förlag i nytryck! Rekommenderas att läsa innan du debatterar!
  Boken använde vi vid studierna av islam vid Lunds Universitet redan 1980, boken är oslagbar i fakta om vilken skojare Muhammed var!
  Hur han gick in och ut i sin grotta och ändrade på sina ”uppenbarelser” så de passade in i vad som utvecklades när han ”predikade”!
  T.ex: Muhammed gjorde en hel del för att judarna skulle anamma islam b.a. hade han böneriktningen mot Jerusalem för att blidka judarna, men då de skrattade ut honom ändrade hand den till att bönen skulle riktas mot Kaaban!
  Där finns otaliga exempel på hans bedrägeri!
  När han dog fanns där inget testamente så sedan den dagen har muslimerna legat i krig med varandra! Shia som står för Alis parti och Sunna som skall vara Muhammeds liv och vanor!
  Som det står i Bibeln! Var mans hand skall vara emot honom och han skall ligga i krig med alla sina bröder och systrar! Genesis 16:.
  Hadjar tjänstekvinnans son Ismael kusin med judarna via Sara och Isak!
  Det stämmer än i denna dag!
  Islam hade en ”storhets tid” på 200 år fram till Haaron Rashid ca AD 800. sedan har det bara gått baklänges!
  Idag är det juden som främjar islam för att den vägen öppna upp för judendomen!
  Judarna är de farligaste vi har för mänskligheten!
  De har blivit utkastade 109 gånger från våra samhällen!
  Ändå sitter de på topp idag och håller på att utrota kristendomen!
  UTROTA OSS OCH VÅRA SAMHÄLLEN MED 1000-ÅRIGA TRADITIONER!
  Judarna ligger bakom Sveriges förstörelse! 100 års hat mot oss börjar ge resultat!
  Hatet kommer från judarna!

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Nej! Jag söker sanningen. Jag bildar mig själv. I MSM finns ingen hjälp att få. Vi är på väg mot en viss ordning därför att planen är sån. Hitler var en krigare för Rom. Politikerna är köpta och rädda. Allt går vägen. Säger en gång till lyssna på Johan Oldenkamp. Förnekar du att islam kom till på 600-talet som en skapelse av Rom? Man kan fastna i ett spår. Det har inte jag gjort. Är öppen för både det ena och det andra. Problemet är att ingen vet varifrån vi kommer och varför vi är här. 😛

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Lars L! Islam kom till på 600-talet för att Rom ville det. Det gynnar målet. De som styr jobbar långsiktigt. Följer en plan. När folk dör tar andra vid. Det är som en cancerlik brysselkbyråkrati där mänskligheten inte har en chans.

  Gilla

 21. Lars Lindeberg skriver:

  Helena Palena var har du källorna till ditt påstående! Enligt vissa så var det en kristen munk som lär heta Buheirat som han träffade under sina ”handelsresor” som han gjorde för sin rika hustru Khadidja! Vid 40 års ålder fick han sina anfall!
  Muhammed bara svamlar och blandar ihop kristendomen! Han var ju illitterat!
  Men fram med dina källor så får vi se om de håller vatten!
  Det du säger har ingen bärighet!

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  Hur skulle det vara om du tog och läste vad jag skriver. Men har man bara sin sanning i skallen vill man inte ta in något nytt. Sätt dig nu och lyssna igenom vad Johan Oldenkamp (Pateo) berättar om. Du hittar videon längre upp i tråden. Det där med islam visste jag redan (förmodligen är jag lite för vis) – men nu fick jag det bekräftat. 🙂

  Gilla

 23. Lars Lindeberg skriver:

  Var hittar jag denna Johan Oldenkamp !

  Gilla

 24. Helena Palena skriver:

  I en kommentar av Kat längre upp! Kolla efter Pateo!

  Gilla

 25. Lars Lindeberg skriver:

  Denna Johan Oldenkamp håller inte ens akademisk standard så du är helt ute och cyklar!
  Så går det till i den akademiska världen!
  Men du har dina egna regler och dem kommer du inte långt med!
  Det räcker inte!

  Gilla

 26. Helena Palena skriver:

  Jo! Du har ju inte ens kollat på videon. Det har du inte hunnit. Tänk själv! Det enda Rom vill är att du ska sälja din själ. Det har jag aldrig gjort. Har aldrig trott. Det här med Gud är också en konstruktion. I själva verket är det mer logiskt att göra som man gjorde från början: Dyrka Modergudinnan! Men det är borta sen länge för Rom vill ha makt över kvinnan och hennes födande. Därav allt kvinnohat i juden- och kristendom och islam. Vidrigt!

  Gilla

 27. hllviken skriver:

  Efter att ha studerat Religion under ett långt liv – rekommenderar jag att lyssna på Walter Veith:

  Gilla

 28. Lasse Anckarman skriver:

  Jo! Det är exakt det du gjort. Fastnat i ett spår. Detta tillsammans med din okunskap om judendomen (samt uppenbarligen både kristendom och islam) – detta i sin tur för att du lyssnar och tror på konspirationstomtar – gör att du målat in dig i ett hörn. Men jag tänker inte lägga mer energi och tid på någon som vägrar lyssna på andras information bara för att den motsäger den egna tron.

  Gilla

 29. Lasse Anckarman skriver:

  Här bekräftar du det jag skrev nyss:

  Men har man bara sin sanning i skallen vill man inte ta in något nytt.

  Gå tillbaka till källorna!

  https://parnassen.wordpress.com/2016/09/16/i-tyskland-bodde-manga-miljoner-judar-gokungen-israel-var-inte-meningen/

  Gilla

 30. Helena Palena skriver:

  Lasse A! Nej! Har inte fastnat! Nekar du till att det finns en plan som makten jobbar efter. Nekar du till att islam är en sentida konstruktion. Nekar du till att dom tre religionerna ska smälta samman till en. Nekar du till att maktens språk är symboliken Varför sitter Hitler på ett porträtt med vänstra handen i en frimurarpose.

  Gilla

 31. Lars Lindeberg skriver:

  Hatet mot kristendomen är sedan den startades för över 2000 år sedan! Nu har judarna satt sig i sådana maktpositioner så de kan ta dö på den en gång för alla!
  Ensamma kan de inte göra detta därför används islam som murbräcka att slå sönder kristendomen!
  Muslimen och juden har mycket gemensamt tack vare Muhammeds tro på att få judarna med sig från början!
  Omskärelsen som de kristna anser barbarisk!
  Halal/kosher för acceptans av samma regler/lagar för mat!
  Månggiftet som är på väg in i vårt samhälle därför många muslimer har flera hustrur!
  Judarna kan ha obegränsat med hustrur, det är bara tillfälligt de håller sig med en!
  Vänta och se att jag har rätt!
  Detta blir framtidens samhälle och svensken har försvunnit som en parentes ut ur historien!
  Men då är jag både dö och begraven som väl är!

  Gilla

 32. Helena Palena skriver:

  Heinrich Himmler hälsar på Adolf Hitler med frimurarhandslaget.
  Image and video hosting by TinyPic

  Gilla

 33. Helena Palena skriver:

  Det tyska ”Teutonic Order”, affärsmän med båtar, hade tidigt öppnat sjukhus till en framtida intagning av Akre, men då behövdes det mer krigare. Då, inspirerades affärsmännen, av den framgånsrika Templarie Orden, och året 1198 blev orden militariserad. ”Teutonic Order”, skaffar sig senare den svarta örnen från den romerska riket, till det heliga tysk-romerska riket; örn som köps senare av bankiren Mayer Rotschild, och som används senare av Hitler.
  Image and video hosting by TinyPic

  Gilla

 34. Helena Palena skriver:

  Lasse L! Order ur kaos! Så split och förvirra! Du har ju hela bilden klar! Men vad är målet? 🙂

  Gilla

 35. Lars Lindeberg skriver:

  Helena Palena! Målet är att judarnas avtal med Gud skall uppfyllas! Att judarna skall sitta på toppen och skumma grädden och vi andra skall träla för dem!

  Här har du två exempel!

  Gilla

 36. hllviken skriver:

  Lars Lindeberg tog upp väsentliga likheter mellan Judendom och Islam; omskärelsen och slakten av djur och jag tillägger ”festandet” i samband med det

  Gilla

 37. Lasse Anckarman skriver:

  Hade Helena varit intresserad had hon studerat, analyserat och dragit en slutsats ur min (och andras info). Orsaken till världens kaos stavas J-U-D-A-I-S-M. Profetian i GT skall till varje pris uppfyllas. Varför pågår kriget i Syrien fortfarande om inte för ”Eretz Yisrael”?

  Att du postar ett foto där handslaget skulle vara ett frimurarnas bevisar hur urbota lurad du blivit. För många människor är nämligen det där ett helt vanligt handslag, och INGEN av dessa båda herrar var frimurare. Det kan jag garantera dig, eftersom Hitler stängde ner alla frimurarloger och förbjöd dom. Punkt!

  Gilla

 38. michaelnilsson228 skriver:

  Inom regeringar, polisen, ambulanssjukvården, media, domare, advokater och flera andra yrkesgrupper finns frimurare. Frimurana skildrar sig som bra och goda människor. De har infiltrerat hela samhällen. Alla hemliga samhällen, order och kulturer är som en (sammanflätade) med detta onda mänskliga virus som heter ”Freemasonry”. De är NWO:s fotsoldater eller snarare JWOs fotsoldater för ett ”Greater Israel”. Frimureriet är judisk magi. Den minst kända faktan om Freemasonry och Masonic Lodge är dess judiska ursprung och natur. Judaismens religion, baserad på den babyloniska talmuden och den judiska cabalaen (eller Kabala), ett alchemiskt system av magi och djävulsdyrkan, utgör grunden för den skotska riten 33 ritualgrader ceremonier. Frimurare är de osynliga terroristerna i lokalsamhället.

  Gilla

 39. Lasse Anckarman skriver:

  Kristendom och islam, samt wahhabism är judendomens motsatser, där det två förstnämnda mest sannolikt uppstod som medicin mot judendomen. Oftast är det de som anser sig vara a-religiösa som tror att de är sammankopplade. Naturligtvis kan man hitta likheter, men det kan man nog göra inom det mesta.

  Det är dock ett faktum att man hittar judisk infiltration inom islam (splittringen mellan sunni och shia, khajirism och förstås wahhabism) och från tidiga år, kristendom, inom katolicismen, som ju var ursprunget. Här en läsvärd artikel:

  https://nationalvanguard.org/2015/04/chuck-the-old-testament-an-early-christian-who-may-have-had-a-good-idea/

  Gilla

 40. Lasse Anckarman skriver:

  Som jag tidigare påpekat så var Hitler varken ockult eller frimurare. Jag tror man ska akta sig för att se symbolik i alla bilder, då det sannolikt bara är i ett fåtal av fallen det stämmer. Här finns mycket intressant och givande läsning för den som är intresserad av sanningen, även bland kommentarerna:

  https://justice4germans.wordpress.com/2013/08/07/debunking-the-myths-of-nazi-occultism-national-socialism-was-christian/


  Gilla

 41. hllviken skriver:

  Katolska Kyrkan representerar inte genuin kristen tro.
  Den skapades av Romarriket för att utöka och säkra Imperiet.
  K.K. gjorde en egen blandning med mycket Mitraism i.

  Gilla

 42. hllviken skriver:

  Artikelns andemening handlar väl om vem som bestämmer på Jorden just nu?
  Att återigen dissekera 2VK och Hitler är ett stickspår, anser jag.

  Gilla

 43. Lasse Anckarman skriver:

  Har du en källa på ditt påstående om katolska kyrkan? Du vet väl att judar infiltrerade kristendomen ganska omgående? Vad sa Jesus och vilka fick honom korsfäst?

  I artikeln finns påståenden om Hitler som inte håller för en kritisk granskning! Därför kommenterar jag det. Att det är judaismen som drar i trådarna till nästan alla världens marionetter är ganska solklart.

  Gilla

 44. hllviken skriver:

  Skulle jag citera någon annan för mitt påstående om Katolska Kyrkan?
  Varför? Vem i så fall?
  Jag skrev min slutsats efter ett långt livs studier och egen erfarenhet av genuin kristen upplevelse.

  Gilla

 45. Lasse Anckarman skriver:

  Jag ville bara ha en källa. Ber om ursäkt om jag sårade dig, men i min värld är källor och referenser det som kan övertyga mig. Bevis helt enkelt. Annars blir det ju samma påståenden som Helena sysslar med och som hon fått från diverse obskyra platser. Jag kan ju omöjligen veta vem du är och vad du vet och hur du vet det. Hoppas du förstår.

  Gilla

 46. Helena Palena skriver:

  Lasse A! Obskyra platser! Så du litar inte på Henry Makow tex. Jag lägger ihop två och två och tänker själv. Du vet inte när Hitler dog. Det finns dom som säger att han fick fri lejd till Sydamerika. Spektaklet kring Trump och Kim Jong Un har en regissör. Nervgiftet i England likaså. Det långsiktiga spelet pågår. Kolla på Washington ovanifrån så får du en bild vilka det är som har makten. Men du har bara en stig som du travar på. Tar inte in något nytt. Läser inte det jag skriver.

  Gilla

 47. Lars Lindeberg skriver:

  Din kännedom i ämnet är stor det glädjer mig att ha dig som vän! Lasse Anckarman!

  Gilla

 48. Helena Palena skriver:

  Det här skulle jag kunna ha skrivit själv men nu slipper jag. For Hitler till Argentina eller inte?
  Sergey Suckmeoff
  Hitler was a nobody. He was only a PAWN. Evil needs a FACE, so those behind the veil give it one. Nice distraction for the masses. How do you think, ONE MAN, can come to such power just like that. Why isn’t anyone thinking rationally? We already know that the masses will follow and fall victims to diffusion of responsibility because individually they are powerless and if everyone thinks the same, you have a mass of powerless individuals controlled by a few organized who know how to wield such power. Nothing is as it seems, it is all smoke and mirrors and it is those people who control the past, the present and the future, those are the individuals who manipulate history and continue to keep the masses in ignorance, divorced from reality. The truth is, they have manufactured your reality, your truth, your purpose, they do not share your world, this is only your version of the world, your perspective has been hacked from the time you were born. If you do not question, if you do not challenge, you will always believe the manufactured reality… and the elitists are fine with that. Only when you are in that state can you be used like a whore.

  Gilla

 49. Helena Palena skriver:

  Visst är allt planerat! Herregud!
  ”U.K. Prime Minister Theresa May pictured as a teen with German Chancellor Angela Merkel.
  Incredible coincidence, don’t ya think? Here we have two globalist pigs in training. It’s amazing that Angela Merkel, who grew up in Communist East Germany was a teenage friend of UK establishment puppet Theresa May. It’s almost like the destruction of Europe was coordinated many years ago. It must just be another coincidence.”

  Gilla

 50. Lasse Anckarman skriver:

  PS. Jag litar på Makow när han skriver något som är vederhäftigt, som det finns substans i och som kan verifieras på ett eller annat sätt! Och det gäller allt och alla. Myterna om Hitler och NSDAP är vederlagda för länge sen!!!

  Ytterligare en bild för bättre förståelse:

  Gilla

 51. Lasse Anckarman skriver:

  Bland många som kallar sig nationalister (eller liknande) finns en övertro på att judar och muslimer samarbetar ömsesidigt och så har gjort genom tiderna. Stämmer verkligen det? På Wikipedia finns en sida om Barbary pirates, som alltså var pirater, sjörövare och deltog i slavhandeln, men inget nämns om deras religion och frågan är om de överhuvudtaget kan ha varit muslimer eftersom slaveri och handel med människor är strikt förbjudet inom islam och som det är hos varje människa med vanlig moral och respekt. Vilka var dom då? Vi vet att många berber blev judar, enligt Shlomo Sand, några redan några hundra år efter Kristi korsfästelse då judendomen var missionerade på ett annat sätt än den missionerar idag. Den här artikeln kanske ger svar på frågan:

  ”ED-NOTE – “Here is all you need to see. Every nation who ever stood up to the Jews throughout history, have been delivered old Testament vengeance and genocide.” Ryan M.

  The author of this piece mentions Isaac Crémieux, aka Adolphe Crémieux. Isaac Crémieux is the man responsible for giving French citizenship to ALL the Berber jews of North Africa (Décret Crémieux). By way of deception, he chose to take such measure when nobody was watching, when France was in the middle of the Franco-Prussian war. In other words, when France was at war against Prussia, we have a jew who thought there was nothing more urgent, more important for France than giving his North African brethren French citizenship. This is how France had been inundated by Berber jews (and NOT Sepharadic jews) who often look like Arabs, speak Arabic, have Arabic surnames like, for example, the President of the CRIF (the French AIPAC), Francis Kalifat (yes, he removed the ‘H’ after the letter K to make it look less Arabic), like most of French TV celebrities (Aziza, Hanouna). And one would be forgiven for mistaking them for Arabs. Bernard-Henri Lévi is also a Berber jew but he is a Levite.

  A year before the France-Prussian War (coincidence?), the same Isaac Crémieux founded the Alliance Israelite Universelle which sated mission he put in the clearest possible terms:

  “Our cause is great and holy, and its success is guaranteed. Catholicism, our immemorial enemy, is lying in the dust, mortally wounded in the head. The net which Judaism is throwing over the globe of the earth is widening and spreading daily, and the momentous prophecies of our Holy Books are at least to be realized.

  The time is near when Jerusalem will become the house of prayer for all nations and peoples, and the banner of Jewish monodeity will be unfurled and hoisted on the most distant shores.

  Our might is immense, learn to adopt this might for our cause. What have you to be afraid of? The day is not distant when all the riches and treasures of the earth will become the property of the Jews.” — Adolphe Cremieux, The Manifesto of 1869”

  https://theuglytruth.wordpress.com/2018/03/17/must-read-the-damascus-blood-libel-1840/

  Gilla

 52. michaelnilsson228 skriver:

  Jag vill också be dig Kat att du slutar att skicka falska länkar. Den länk du skickade angående att Angela Merkel skulle vara Hitlers dotter är falsk. Det finns en bild där Hitler sitter och håller om en flicka som ska föreställa Angela Merkel, men det är det inte, det är Joseph Goebbels dotter Helga.

  Gilla

 53. hllviken skriver:

  Flickan Hitler håller om på bilden från 1937, är född ≈ 1930
  Angela Merkel är född 1954.

  Gilla

 54. Kat skriver:

  Jag postade länken för att visa bilden på Angela Merkel och Theresa May tillsammans

  Gilla

 55. hllviken skriver:

  Angela och Theresa tillsammans var en nyhet för mig. Intressant!

  Gilla

 56. Helena Palena skriver:

  Lasse A! Är det här Hitlers mamma?
  Image and video hosting by TinyPic

  Gilla

 57. hllviken skriver:

  Angela Merkel föddes 1954 – året då Adolf Hitler sägs ha dött i Sydamerika…

  Gilla

 58. Helena Palena skriver:

  hllviken! Läs inlägget som Kat hänvisar till.

  Gilla

 59. Helena Palena skriver:

  Kat! Där sitter Angela och Theresa som tonåringar. Verkar så bundis. En från DDR och en från fria väst. Hur kan det komma sig? Vad kan svaret vara. Båda blev barnlösa.
  Image and video hosting by TinyPic

  Gilla

 60. hllviken skriver:

  Flickan i mitten kan vara Theresa men helt säkert är det ju inte.

  Theresa, född 1956, far präst i statskyrkan precis som Angelas.
  Gifte sig ung med en judisk man inom finansvärlden. (MAY är judiskt namn)
  Mycket är typiskt för blodslinje-makteliten.

  Gilla

 61. Helena Palena skriver:

  Det är nog Theresa. Annars är det ju inte Angela heller.

  Gilla

 62. Helena Palena skriver:

  Apropå sammansmältningen av dom tre religionerna som jag skriver om!

  ”For the first time since Friday, October 13th, 1307, the Knights Templar have been invited back into the inner sanctum of monotheism, according to Templar and P2 Freemason lodge sources. So, a 711-year-old injustice, one that gave rise to the superstition of Friday the 13th being unlucky, is finally being addressed. This is just another sign that we are experiencing events that can only be described as biblical. Remember that in February of 2016, the Roman and Russian churches ended their thousand-year schism. Will the Muslim, Jewish, and Christian schisms be next to end? Maybe we will find out soon.”

  https://benjaminfulford.net/

  Gilla

 63. michaelnilsson228 skriver:

  Nu kan ni sluta att gissa om bilden med de tre flickorna. Här kommer svaret och sanningen: Till vänster sitter Angela Merkel med två av sina tyska vänner på en nyårsfest i Berlin 1972. Än en gång falsk nyhet och bild. Kat, ta reda på först om det du vill lägga ut här är sant eller falskt.
  Dom som jag litar på här och nu är: Lasse Anckarman, Lars Lindeberg och hllviken.

  Gilla

 64. Kat skriver:

  Då tycker jag du börjar med att syna vad DU lägger ut här. Du kommer med ett påstående utan att visa någon källa. Sedan är det här Helenas blogg och jag tror att hon uppskattar länkar. Om det är sant eller falskt får hon själv avgöra. Meningen med kommentarerna är att man får uttrycka åsikter och dela information så att du säger åt mig vad jag får och inte får posta är helt fel.

  Gilla

 65. Helena Palena skriver:

  Kat! Helt rätt! Michael har ingen rätt att tala om vad som gäller här. Han kommer med sanningen om bilden. Var har du hittat den Michael? 😛

  Gilla

 66. hllviken skriver:

  Helt säker barnbild på Theresa Ansiktet är likt faderns, de pinniga benen likt moderns. Detta karaktäristiska utseende syns tydligt än idag.

  Gilla

 67. Lars Lindeberg skriver:

  Det minsta man kan begära är att det som skrives håller akademisk standard annars är det meningslöst det hela!
  Det är ett krav annars kan vilken byfåne skriva vad som helst, det är ju så det skrivs i median!
  Hela regimen och nomenklaturan består av byfånar!
  Därför ser Sverige ut som det gör!

  Gilla

 68. hllviken skriver:

  ”Av frukten känner man trädet

  Gilla

 69. hllviken skriver:

  En ”Chabad-man” presenterade en ”uppenbarelse” år 2003 om detaljer i denna Coronacirkus vi har nu:

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.