Sebastian Kurz slänger ut George Soros från Österrike! Soros förstör demokratin!

Hitler som nickedocka! Han sprattlade som alla andra!

Hitler was false opposition! Bankers Hired Hitler to Start WW2! He was put in power by the Masonic Jewish bankers who he pretended to oppose enligt Henry Makow.

På den här bloggen finns flera inlägg om New World Order och sionismen. Känner att jag är nära vad och vilka som har makten.
Det är dom som styr centralbankerna som har makten. De som styr pengarna och kan kontrollera dem. Känner att det knappt finns något hopp. Europa och framför allt Sverige missgynnar svenskarna till förmån för utlänningar som ska ta över vårt land.
Så här skriver Roland X på twitter:

@RolandXSweden: Ja hotet mot Sverige är större än på många år. Och hotet mot demokratin kommer från gammelmedia som fått alltför mycket makt och i praktiken styr mycket av politiken. Jag är säker på att Stefan Löfven lyssnar med större respekt på DN:s Peter Wolodarski än på Ulf Kristersson (M)

När det skrivs om Hitler är buden många. Hos vissa är han idol. Det finns många vakna som tror att Hitler var ärlig och hade en intention. Det tror NMR. De har till och med en valprogram där det står att dom är nationalsocialister. De tänker ställa upp i valet i höst och är det enda parti som tänker göra något åt bankeriet. Men varför kalla dom sig socialister med tanke på att Marx skrev ihop läran om kommunsimen på uppdrag av bankirerna. Varför inte komma med något helt nytt? Varför inte ställa sig utanför politikens rågångar vänster och höger. Som är skapade och väl använda för att lulla in oss i en förhoppning om att det lönar sig att rösta på ett visst parti! Det gör det ju inte när det är banken som bestämmer. Sverige är synnerligen illa ute. Här ser man tydligt att demokratin inte fungerar. Tänker på DÖ och hur SD behandlas. SD i sin tur är ett kapat parti av den osynliga handen. Så vi har åtta tomtepartier i riksdagen för ordningens skull men inget kommer att ändras om man inte lägger upp kalkonen = banksystemet på bordet och börjar karva.

Stefan Ingves var på tv igårkväll och oroade sig över att kontanterna försvinner! Han ville ha en diskussion och Nike Nylander ställde inte en enda bra fråga. Reportern på stan intervjuade bara folk som tyckte det var underbart att kontanterna försvinner. En kvinna tyckte pengarna var äckliga! Spred smitta. Vill ni läsa om vad som verkligen är på G leta bland inlägg om Pengar och Politik i mitt arkiv.

Undrar vad man signalerar!

Visst behöver människan en stark ledare att se upp till! Vi kan titta på varje apflock där det är den äldste och visaste som styr. Men i vårt system kastas alla äldre med erfarenhet ut och in kommer unga som är lättstyrda. Många häcklar Trump och många hyllar honom men han är med i smeten i topp. Det får man inte skriva. Då går vissa i taket. NN t ex. Då blir man blockad. NN vill ha sin starka ledare och tycks tro blint på honom. Trump går med kalotten på när det behövs. Han vet vad som gäller. Han är med i smeten. Och NMR borde läsa lite på Henry Makows hemsida.

George Soros och världens yngsta ledare Sebastian Kurz.

Sverige rullar ut röda mattan för George Soros. Victor Orban slänger ut honom ur Ungern och Soros förstår ingenting. Han är med överallt med sitt Open Society för att förstöra samhällen och på sätt lättare kan inför globalismen och NWO. Lättare att styra i samhällen där familjen är sönderslagen, barn inte vet vilket kön dom ska ha och kvinnorna är förvirrade i sin modersroll o s v. Urspårade Pridefestivaler med läderbögar som står och juckar på lastbilsflak och annat makabert som barn ska bli åsyna vittnen till. Känner bögar som tycker att det har gått för långt! Och att det missgynnar dom i förlängningen. Javisst gör det det! Men det är ju det som är meningen!

WAR ON NEW WORLD ORDER: Youngest World Leader Bans George Soros’s Foundations From Austria

The world’s youngest leader, newly-elected Sebastian Kurz, has informed George Soros that his Open Society Foundation has 28 days to cease and desist operations in Austria or face legal action for “attempting to undermine the democracy of the nation.”

31-year-old Sebastian Kurz, Austria’s youngest ever leader, has told colleagues that action must be taken immediately, after news broke that George Soros has donated $18 billion of his $24 billion dollar fortune to his Open Society Foundation.
“The situation has become critical,” Kurz said. “Soros is throwing everything he has behind his push for global control. Misinformation and media manipulation has already increased exponentially overnight. We have no room for complacency.“

Hur ska vi tolka det här nu då Sebastian Kurz vill förbjuda George Soros att verka i Österrike? Jo! Förmodligen så är Soros/Hilary/Obama-gänget för fräcka och avslöjar för mycket i kampen om makten. Jag brukar skriva att det viner i toppen! Grupperna alldeles nära där uppe i pyramiden – 33 graden – ska inte veta sinsemellan vad som gäller. Alla ska spelas ut mot varandra. Upptrampade stigar blurras igen. Härska genom att söndra!

Hitler was false opposition! Bankers Hired Hitler to Start WW2! He was put in power by the Masonic Jewish bankers who he pretended to oppose. Wars are Jewish banker pogroms against the goyim.

The ink wasn’t dry on the Versailles Peace Treaty before the Illuminati started work on World War Two by building up Adolf Hitler and the Nazi Party.

Before 1919, Hitler had been a political ”gun for hire” who had many Jewish friends and had flirted with both Communism and Socialism. Overnight he became a virulent anti-Communist and anti-Semite. What happened? Läs mer här!

När Sverige förlorade oskulden och bankerna fick makten över allt och alla! Novemberrevolutionen!

…….

 

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

38 kommentarer till Sebastian Kurz slänger ut George Soros från Österrike! Soros förstör demokratin!

 1. Björngunnar skriver:

  Mycket av det du skriver är korrekt, dock inte allt.
  En som har rätt (enligt mig) är Fritjof Persson och han tar i videon ett samlat grepp.
  Jag kommer att rösta på NMR eftersom de också har fattat rätt.
  Soros är jude, Henry Makow är också jude liksom i stort sett alla aktörer i toppen, media, sveriges riksdag kontrollerar de usw.
  När det gäller ordet socialist så kan inte skillnaden vara större än internationell socialism som är kommunism där exempelvis ingen privat verksamhet förekommer och är en judisk lära som kan studeras i deras religiösa skrifter, medans nationell socialism har folkgemenskap som nyckelord, men titta på Fritjofs video så klarnar det.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Björngunnar! Vad är det jag inte fattat? Du ska rösta på NMR! Men vad säger du om deras vurm för Hitler?

  Gilla

 3. Pingback: Helena Palena, skärper tonen mot bankbedragarna | Filosofens blogg

 4. Sverker skriver:

  Det finns olika teorier om Hitler. Allt ifrån att han var bög, hade en testickel, tyckte om urin-sex,
  var hel-jude, var halv-jude, var avkomma till självaste Rothschildt, var köpt av judar. Alla dessa teorier härstammar ifrån judar. Det lustiga är att ingen kan belägga sina påståenden, dom helt enkelt bara påstår det, och hoppas att nån tror dom på deras ord.
  Knepigt att nån gör det med tanke på att, då redan Luther på 1500-talet skrev sin bok med titeln ”Judarna och deras lögner”, där denna judiska ”egenskap” beskrivs.
  Så, om nu juden Makow påstår något, varför tror du just denna juden? Varför inte någon utav dom andra?
  Beskriv gärna Makovs konkreta verifierbara bevis, som du stöder dig på.

  Orsaken till alla dessa judars ökande frenesi att folk inte skall ty sig till Hitlers idéer är självklar. Då faller judens frktansvärda makt. Denna gången för alltid.
  Den psykologiska metoden är denna:
  Påstå att t.o.m Hitler & hela NSDAP var en skapelse utav Überjuden Rothschildt.
  Då tappar folk hoppet att det finns en fungerande motkraft. Apati uppträder och kämpaglöd försvinner.
  Påståendet är slugt, för andra politiska rörelser såsom kommunism är en skapelse av dom, varför en viss trovärdighet kan upplevas att dom har skapat alla rörelser, alltså inkl. den tyska nationalsocialismen.
  Resonemanget är ologiskt och irrationellt, men det spelar ingen roll, för detta är känslomässig manipulation, som leder till önskat resultat, för folk i gemen är känslostyrda.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Sverker! Henry Makow är inte jude längre. Läs igenom hans artiklar.
  ”The ink wasn’t dry on the Versailles Peace Treaty before the Illuminati started work on World War Two by building up Adolf Hitler and the Nazi Party.”
  Tror Hitler var en nyttig idiot. Varför har vi krig? Vilka gynnas? Vilka är det som krigar i Ghouta just nu? Vilka är det som har makten?

  Gilla

 6. baravarat skriver:

  BjörnGunnar, det kommer jag. med att göra dom ända som pekar åt rätt håll!
  Helena Palena, kan tänka mig att allt du lärt om Adolf är via msn och historie böckerna och som alla vet skrivs histprian av vinnaren. Se från lite andra vyer ex The greatest story never told eller europa the last battle efter du gjort det är du i min menning mer berättigad att rikta kritik och ja tror den kommer vara riktad mot ett annat håll.
  Visste du att i Auschwitch ”gasades” 4miljoner och sammanlagt 6miljoner judar men på deras egen skylt står det i dagsläget 1miljon fortfarande 6?
  Enligt judarnas egen statistik från före kriget fanns i hela Tredje riket kontrollerat område 3,4miljoner judar matte är svårt men ińte så svårt…

  Gilla

 7. baravarat skriver:

  Haha så dom sponsrade Hitlers rörelse som startade med 7medlemmar, haha.

  En Jude är alltid en jude, ljug för gojim!

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  baravarat! Skratta lagom! Förklara världskrigen! Förklara centralbankssystemet? Förklara vad som händer i Sverige t ex. Följer inte utvecklingen ett protokoll steg för steg.

  Gilla

 9. Lasse Anckarman skriver:

  Nu får du skärpa till dig, Helena. Makow är ute och cyklar och konspirationsteorin har vederlagts grundligt här:

  https://parnassen.wordpress.com/2016/09/16/i-tyskland-bodde-manga-miljoner-judar-gokungen-israel-var-inte-meningen/

  Gilla

 10. Lasse Anckarman skriver:

  Problemet tycks vara konstant att du inte begriper din egen samtid. Björngunnar och baravarat är helt rätt ute, du borde kanske anställa de som skribenter? Här skriver Makow själv och man kan uindra hur du missat det:

  https://www.henrymakow.com/2017/06/why-do-I-reman-jewish.html

  ”Protokollet” kanske är det berömda? 😉

  Gilla

 11. Lasse Anckarman skriver:

  Glömde Sverker! 😀

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Lasse A! Makow skriver inte att han är jude! Han skriver om varför han fortfarande är judisk! Man kan nämligen inte hoppa ur sitt skinn. Tycker Henry är smart. Följer honom på twitter och han tänker som mig. Det är ni som är lurade. Världen blir hemskare och det är meningen. Om ni har rätt borde den ju bli bättre. Men Icke sa Nicke! Makow är hedervärd som vågar belysa makten och gå emot den. All heder åt honom! 🙂

  Gilla

 13. Lasse Anckarman skriver:

  Jo, det är exakt det han gör och ditt svar bevisar att du inte vet vad judendomen är. Att det sitter i huvudet, vilket gör det farligt (som GIlad Atzmon skriver), och inte är en religion alls i första hand. Du är så bortkollrad att du inte fattar att det är tack vare såna som du som världen blir hemskare och hemskare, då de onämnbara lever och frodas tack vare era skriverier. Och fortsätt för all del att hetsa mot islam, du gör dom bara ännu mer lyckliga då. Du kanske skulle konvertera?

  https://theuglytruth.wordpress.com/2017/11/16/the-clash-of-civilizations-for-dummies-judeas-war-between-christianity-and-islam/

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Lasse A! Vad är det exakt Makow gör? Så det han skriver på sin hemsida finns det ingen substans i? Hetsar jag mot islam? Så det är tack vare mig världen blir sämre. Nä! Det tror jag väl inte. Är medveten om att ränksmidarna vill att kristna och muslimer ska slåss och varför. Lägger upp saker som man inte ska göra på min blogg. Det är du som inte kan förlika dig med tanken på att Hitler kanske var en av dom. Eller hur? 😛

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Vi är matade med en bild. Det är svårt att gå utanför boxen. Tänk om Hitler inte skrev Min kamp! Tänk om boken är till för att så split. Den är ju mest läst i mellanöstern. Visst verkar det som makten följer ett protokoll. Har man läst det så ser man att positionerna flyttas fram hela tiden. Tänk bara att komma undan med 9/11 och alla false flags. Vilka muskler och vilka resurser den djupa staten har. Det är ofattbart! Tänk! Tänk en gång till!
  Image and video hosting by TinyPic

  Gilla

 16. Pingback: Vilka resurser den djupa staten har! | Helena Palena

 17. Lasse Anckarman skriver:

  Makow skriver ibland läsvärda saker men yrandet om Hitler som en marionett finns det inga belägg för. Om du har några så ber jag dig vänligen att lägga fram dom. Jag har studerat ämnet i mer än en handfull år och inte hittat ett dyft som stöder påståendet. Tvärtom, så var hans agerande mot banksystemet den kanske största orsaken till krigets utbrott.

  Gilla

 18. Lasse Anckarman skriver:

  Stämmer inte protokollen med det som hänt och händer?

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Lasse A! Vad jag försöker framhålla är att Hitler i det stora hela var en parentes som fick hållas. Han ingick som en bricka i det stora spelet som fortfarande pågår. Att protokollet stämmer är ju det jag försöker lägga fram. Men att ifrågasätta Hitler det går inte för sig. Är du säker på att han skrev Min Kamp?

  Gilla

 20. Lasse Anckarman skriver:

  Nej, Hitler ingick inte som ”en bricka i det stora spelet”! Det är ju det jag bevisade i tråden länkad till härovan. Motsatsen är sann då han bröt bankmonopolet och kastade ut dom.

  Alltså menar du att The Protocols of the Elders of Zion stämmer?

  Gilla

 21. Pingback: ”Explosiv intervju du inte får missa” | corneliadahlberg

 22. Helena Palena skriver:

  Lasse A! Ja, men det kanske var meningen att Hitler skulle agera just så. Du vet inte hur det master hand skriver manus. Det vet inte jag heller men jag vet att dom skriver och lägger pussel!

  Gilla

 23. baravarat skriver:

  Du är i det blå och hänger, du far med sådana spekulationer om Hitler och hans bok, är världens mest sålda bok, skulle mellan östern vara förklaringen till det? De flesta kan ju inte läsa… Är rätt ute i dina antaganden men fel slutsats. Som min vän här skriver A.H gjorde allt i sin makt och lyckades bli av med deras kedjor om folket.. Och vadå lägga hela Europa under sig lär dig historia och båda sidor sen efter det kan man ha en rättmätig slutsats, kan berätta många fakta för dig samt anledningar om varför man blir tvungen att ta visa vägar endel som en buffertzon en del för man vill skydda de sina speciellt om de blir slaktade… Churchill startade ww2 Med hjälp av Rosewelt!

  Gilla

 24. Lasse Anckarman skriver:

  Men nu är det så att det du tror saknar belägg. Hitler agerade av egen kraft och maskin. Just detta retade upp makten å det grövsta, vilket utmynnade i ett storkrig. Om det saknas bevis för ett påstående så måste man dra slutsatsen att det inte stämmer, eller hur? Lyssna och ta in vad dina läsare har för synpunkter. Här den enkla pedagogiska förklaringen, länkad och citerad i den förra tråden om samma ämne:

  http://americanfreepress.net/bush-rockefeller-rothschild-hitler/

  Gilla

 25. baravarat skriver:

  Lasse A, helt rätt om flera pers säg samma sak kanske man måste överväga att ta in ett annat synsätt på det man får mothugg om el iallafall ta reda på fakta!

  Gilla

 26. Rascasse skriver:

  Rosetta stenen för insikt och förståelse angående Hitler, är: Miles Mathis ”Hitlers Genealogi”

  Klicka för att komma åt hiller.pdf

  Håll till godo.

  Gilla

 27. Lasse Anckarman skriver:

  Är vi människor så lätta att lura bara för att vi gillar konspirationer?

  Jag hittade omgående en direkt felaktighet:

  ”The mainstream is now admitting Hitler was at least partially Jewish.”

  Nu försöker han bortförklara det på ett elegant kosher-vis, men detta första intryck ger en fadd smak av malört och även om det säkerligen finns en och annan sanning i texten så ger jag inte fem öre för resten av dravlet. Läs seriös forskning, som Carolyn Yeagers:

  http://carolynyeager.net/fake-legends-adolf-hitler’s-“jewish-grandfather”

  Håll tillgodo! 😉

  Gilla

 28. Rascasse skriver:

  Citatet ”The mainstream is now admitting Hitler was at least partially Jewish.” är länkad till denna källa:
  http://www.history.com/news/study-suggests-adolf-hitler-had-jewish-and-african-ancestors
  Så du menar att ”history.com är en konspiratorisk källa, eller? Förstår inte riktigt var ”felaktigheten” med detta påstående ligger.
  Förmodar att du inte har läst MMs artikel och sitter fastlåst i föreställningen att AH var det goda alternativet. Hur man nu kan göra det med facit i hand, övergår mitt förstånd.
  Enligt denna länk https://rafzen.wordpress.com/2013/02/16/jewish-senior-officers-in-hitlers-army-erhard-milch-wilhelm-keitel-walther-von-brauchitsch-erich-raeder-and-maximilian-von-weichs/ var det ganska vanligt med judar i nazi-toppen vilket Henry Makow har bekräftat i flertal artiklar.

  Gilla

 29. Lasse Anckarman skriver:

  Naturligtvis kollade jag upp de källor MM anger! Du tror väl inte att du debatterar med en amatör? Det finns inget ”facit” i MMs artikel. Han sitter och gissar, vilket min länk bevisar, där också seriös forskning gjorts. Hitler hade inga som helst judiska kopplingar tillbaka i tiden i sin släkt. Här har du hela stamträdet för jag tror du tycks ha missat det:

  Som jag skrev tidigare, Makow är ute och cyklar när det gäller WWII, och har inte bevisat ett jota! Att det fanns många med judisk släktbakgrund (dock var det inte vanligt, som du påstår) på olika platser – i Wehrmacht tjänstgjorde över 100.000 soldater med dylik bakgrund, Hitler chaufför Emil Maurice samt inom polisen och statsapparaten, vilket sammantaget motbevisar Hitler påstådda hat mot judar- har inget att göra med påståendet att Hitler skulle vara av judisk börd. Läs vederhäftig forskning i stället för propaganda. Här några smakprov:

  https://justice4germans.wordpress.com/2013/06/17/debunking-the-hitler-escaped-myths-forensic-evidence-trumps-rumours-theories-and-romantic-tales/
  https://justice4germans.wordpress.com/2013/04/08/zionism-and-the-third-reich-was-hitler-a-zionist-agent-did-hitler-create-israel/

  PS. Om man nu ska generalisera och dela in i ”det goda” och ”det onda” så var förstås Hitler på den goda sidan. Det vet vi nu med facit i handen. 😉

  PSII. History-texten är författad av en viss Jennie Cohen 😉

  Gilla

 30. Sverker skriver:

  Jag påstår att teorin om att Hitler var en judisk sprattelgubbe är det sista tricket som juden nu i panik, hoppas sälja till Goy, för att:

  Juden hade ju redan en förkrossande makt i Tyskland efter första världskriget, politiskt, kulturellt, i statsapparaten men framförallt inom den viktigaste delen av alla, banksektorn. Alltså allt det som Hitler ville få bort.
  Varför skulle juden då skapa/köpa/muta Hitler till att bryta deras bankmakt och köra bort dem ifrån alla dessa områden i Tyskland?

  Vad skulle judens motiv vara med det?

  Menar du att Hitler lät sig köpas av juden för att, först krossa judens makt i Tyskland i några år, och sen starta ett världskrig som han ser till att förlora, och sen begå självmord, för att juden åter skulle bygga upp sin maktstruktur?

  Vad hade Hitler för motiv att göra det? Skulle han gjort det för att han fick bra betalt och fick vara kändis ända tills han var tvungen att begå självmord?

  Helt ologiskt och fullständigt snurrigt.

  Att du hittar några judar, eller ex-judar som påstår en massa är ju inget bevis för någonting.

  Här gäller det att tänka själv.
  Prova!

  Gilla

 31. Rascasse skriver:

  Trots att MM, (och andra) stjälper ut laviner med röda flaggor, oftast bärande judiska spår, väljer ni den svåra argumentationen att allt är desinformation. Ni är modiga, övertygade och pålästa. Kommer inte ha en chans i debatt mot er om Hiller. Så, jag respekterar er tes så som jag respekterar antitesen och syntesen att nationalism verkar vara den enda framkomliga vägen eftersom den är den enda oppositionen till dagens förenade vänster och höger politik. Men bara för det behöver man inte dra lansen för ett idoliserat nazistvälde, som inte skulle bli särskilt kul.
  Lycka till i kampen, kämpa vidare
  Boom

  Gilla

 32. Lasse Anckarman skriver:

  Tack Sverker! Ditt svar är så lysande att Helena borde rama in kommentaren och placera den ovanför nattygsbordet att titta på varje kväll vid sängdags. Frågorna Sverker ställer är så talande att varje människa borde inse att påståendet att Hitler var en marionett i det judiska bankstergangstervälde han ville bekämpa är så falskt och grundlöst ett påstående kan vara. Här får du en skärmdump som du kan använda dig av. Ramen får du dock inhandla själv. Väl bekomme! 🙂

  Gilla

 33. Lasse Anckarman skriver:

  Det finns nog ingen så mytologiserad ledare som Adolf Hitler!Ingen här har någonsin påstått att ”allt är desinfomration”, men hade du jämfört källorna kanske du förhoppningsvis hade kommit till samma slutsats som jag och Sverker. Frågan är hur MM kommer fram till sina (felaktiga) slutsatser och vad han vill med detta. Är det inte så att man vill förminska Hitlers värde och kamp mot den globalism – den globalism som är ett tåg med många vagnar med många passagerare, men med ett lokomotiv som är judaismen – som redan då var ett faktum. Är inte det mest logiska att man vill förhindra det faktum att Hitler de facto krossade det utsugande banksystem som gör alla till slavar, och höll dessa borta under flera år, som skapade en stark ekonomi och välfärd för det tyska folket? Det krävdes ett nytt världskrig för att stoppa Tysklands framgångar! Var Qadaffi också en marionett? JFK och Abraham Lincoln likaså?

  Din sista kommentar antyder att du läst en hel del ortodox litteratur i ämnet, och därför kanske missat den seriösa litteraturen, men också att du tydligen har svårt att svälja en debattförlust och då riktar din uddlösa lans mot dina motdebattörer med slagord som liknar de som globalistförespråkarna använder sig av, ”att tvätta det bruna vitt.” Sanningen väljer inte sida!

  Gilla

 34. Sverker skriver:

  På senare tid har det dykt upp dessa besynnerliga rykten om att Hitler egentligen skulle varit jude, eller köpt av dom. T.o.m den gode Carl Norberg med sin i övrigt eminenta blogg Palantir, har vaskat fram fragment som han sen pusslar ihop på ett felaktigt sätt.
  Han är ju mest banksystemsintresserad och fokuserar därför oftast på Hjalmar Sacht, som var Riksbankschef, ett tag.
  Hoppas och tror väl egentligen inte att C.N medvetet vilseleder, utan att han inte grävt tillräckligt, för annars kan man inte logiskt dra dom slutsatserna han gör.

  Ett ljus i det ologiska mörkret är ju Lasse Anckarman, m.fl. som ser klart.
  Blir ju lite fånigt att vi här berömmer varann, men va tusan, man är ju inte mer än en människa som blir glad när fler än en själv är på samma linje 🙂
  Jag hävdar alltså att detta är judens sista desperata fulknep att få folk att inte ty sig till de idéer som Hitler hade på banksystemet, för det är det som är hela roten till judens fruktansvärda makt!
  Om det gläder någon Hitler-hatare, så var det Gottfried Feder, som kom på bank-jude-grejen, inte Hitler.
  Men så fort Feder förklarat för Hitler, så förstod han omedelbart, och agerade!

  Gilla

 35. baravarat skriver:

  Sverker o Lasse S, tror mången har svårt för fakta inom detta fält och efter den omfattande hjärntvätten under 80år ja inte lätt inte känslorna styr lätt de som är fast där i till att lyssna på just det som inte ska styra känslor! Fakta och en neutral ingång i alla ämnen hur mkt nan nu än må ogilla ämnet som ska läras!

  Gilla

 36. Pingback: Är Chabad illuminati-ormens huvud? Är Trump medlem? | Helena Palena

 37. Albert Wilson skriver:

  Hej alla jag surfar på internet och jag såg mycket fel inlägg
  När det gäller ILLUMINATI-SOCIETY, jag kände mig dålig om det, jag vill låta dig
  vet några saker om ILLUMINATI-SAMARBETET. Först, jag går med i ILLUMINATI
  HOOD genom hjälp av en agent som någon introducerade mig till online efter
  år av beslutsamhet att vara medlem. vara medlem i ILLUMINATI
  Din rikedom är garanti, du kommer att skyddas, berömmelse, kraftpåverkan
  e.t.c alla dessa kommer de att ge dig. En sak jag vill korrigera är att
  ILLUMINATI betalar inte medlem någon lön, om du nyligen har initierat dem
  kommer att ge dig fröet av rikedom och välsigna dig med visdom, makt,
  Påverka e.t.c du behöver vara framgångsrik. Utsädet av rikedom är det enda
  pengar ILLUMINATI SOCIETY ger till sin medlem, med det här kan du börja
  något med pengarna och du kommer att bli framgångsrik. En annan sak är det
  samhället har speciell välsignelse för politiker och superstjärnor. Att vara en
  ILLUMINATI-medlemmen är ett personligt beslut, samhället tvingar inte eller tigger
  människor att gå med i dem. Jag gick med för att jag vill, ingen kropp tvinga mig och är
  mycket glad att vara medlem idag eftersom de har bidragit mycket till mina
  livet genom att göra mig till en av världens ledande affärsman. Om du är
  intresserad av att gå med i ILLUMINATI SOCIETY kontaktagent SIR Lord Albert på
  + 2348106524057 eller maila honom @ illuminatitempleofwealth99 @ gmail.com eller
  du kan också WhatsApp honom han var
  en som hjälper mig. Det här är den lilla hjälp jag kan ge dig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.