Leif GW glanade i mobilen! Oacceptabelt!

Världen rämnar lite lätt!

Brukar ni titta på Veckans brott? Det gör jag mellan varven. I tisdags kväll var Stefan Löfven där. Leif GW tittar aldrig på sina gäster. Måhända kan dom få en liten hastig blick i ögonvrån. Annars kollar han ner och bort. Och det enda minne av Löfvens ord i programmet som handlade om den ökande brottsligheten är för min del: Oacceptabelt! Oacceptabelt! Oacceptabelt! Det är ett politikerord av rang. Lyssna på debatterna får ni höra! Lätt att säga och under tiden blir det bara värre och värre där ute. De tror att dom friköper sig genom det ordet. Det gör dom inte!

Leif GW var nog väldigt blasé för denna gång gjorde han en kardinalsynd: Han tog upp mobilen för att glana lite! Sånt går inte för sig enligt etiketten. Men vad gör man inte i malströmmen av ord som inget betyder. Vad gör man inte när det trista blir för uppenbart och världen där ute lockar: Har det hänt något!

Bilden är från Politiskt Inkorrekt.

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Leif GW glanade i mobilen! Oacceptabelt!

 1. kao skriver:

  Väldigt oförskämt. Vad han nu än tycker om Löfven.

  // Kao

  Gilla

 2. livsglimtar skriver:

  Jag såg inte just det, men GW måste ju vara obehaglig att möta eftersom han som du skriver aldrig tittar på gästen, mer än att glana lite från sidan, ofta sitter han också bortvänd med kroppen. Mer ointresserad får man nog leta efter, i detta fall har jag inget emot att han tittar bort, glor i telefon, för Löfven är som gubben i lådan, truten går i ett utan att det han säger följs upp. Snacka om Löfven visar totalt förakt för befolkningen, inte bara han för den delen, hela patrasket i politiska trojkan. De sitter där och skvalpar i lögnens garn, egentligen har de bara en agenda, få bort SD. Inget annat har de lagt en bråkdel så mycket tid på att arbeta emot, inget mål i Sverige har varit ens i närheten av viktig, något att förändra. Sverige får det gå bäst fan det vill med, samt befolkningen, bara SD hålls utanför.
  Konstigt är det nu, hur de alla springer i SD:s spår, säger det SD har sagt i alla år, nu gäller det att få väljarna att välja dem, så att de kan behålla makten till nedmonteringen av vårt land kan fortsätta. Alla dessa politiker med bara ett mål, egna makten, utan visioner, utan ryggrad.

  Gilla

 3. Conny Lundberg skriver:

  Han har ju ingen att prata med, dvs utbyta en intelligent konversation med! 😉

  Gilla

 4. Pingback: Leif GW tog udden av polisen på 70-talet! Idag är han expert på brott | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.